Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiGaBiTeX
csendes tag
válasz #94529552 #64538 üzenetére
12V-os adaptert adtak hozzá, de eddig egy settopboxszal működött 5V-on is.
A gond az, hogy a TV-n nem találok olyan opciót ahol engedélyezni lehetne, alapból pedig nincs táplálás és így adás sincs. Végül is annyira nem gond, mert máshogy lesz megosztva csak érdekelt volna, hogy ezekkel is lehet e, vagy akkor ugyanúgy saját tápos antenna kéne hozzá.+1 kérdés: A színbeállításoknál az előre beállított profilokat pl. élénk lehet valahogy alkalmazni az összes bemenetre ? A haladóknál láttam ilyet, de nekem eddig az élénk és a játék profil ami tetszik, viszont pl ha beállítom a TV adásra attól az usbre/fényképezőre/telefonra/hdmire/stb. még nem lesz alkalmazva.
[ Szerkesztve ]
-
GiGaBiTeX
csendes tag
Be lehet állítani valahogy, hogy 5V-ot adjon a TV az antennának ? Menüben nem találtam sehol, ha rákötöm az antennát az M1 néha kockásodva bejön, de a TV2/RTL-es muxnak nyoma sincs, mert azokhoz már erősítés kellene (12V-os erősítővel megy is...).
Olvastam, hogy service menüben talán állítható, de oda a 2015-ös modellekkel hogyan lehet "bejutni" ?[ Szerkesztve ]
-
GiGaBiTeX
csendes tag
válasz GiGaBiTeX #64369 üzenetére
Na a 3-ból kettő helyre jött, így már nem viszem vissza mert sanszos, hogy még rosszabbat kapok (még 1 méterről nézve sem veszem észre pedig tudom hol van...).
Viszont gyanúsan fekete volt nekem a fekete, a PLS monitoromhoz képest így megnéztem a típusszámát: 43LF630V-ZA.BEEDLJG - ez ha jól "dekódolom" AU VA panel nem pedig IPS, szóval ennél a típusnál is megy a panelmaffia...
Ennek mondjuk én örülök, szemből nézem a TV-t és a fekete miatt nagyon féltem, de így végül is jól jöttem ki, a betekintési szög is meglepően jó, csak olyan szögben van halványodás aminél már amúgy is nézhetetlen lenne ami a TV-n megy. -
GiGaBiTeX
csendes tag
Ma megvettem a 43LF630V-t, volt az üzletben 40-es is megnéztük mindkettőt fekete, szürke, kék, piros, zöld hátterekkel is a 43-as mindenben jobbnak tűnt így azt hoztam el. Ma kb. 1.5 óra után azt vettem észre mikor a menüben voltam, hogy egy világos/zöld színű pont jelent meg, jobban megnéztem és találtam még kettőt...
Pixelhiba teszt ismét, fekete, piros háttereken látszik, fehéren, zöldön nem (illetve kéken az egyik sötétebb).
"Normál" használatnál (TV/messzebbről nézve) nem látszanak, az lenne a kérdésem, hogy okozhat e később gondot ez a három pixel vagy max "csak" ilyen marad örökre ? Nem szívesen küldeném vissza, mert mi van ha rosszabbat kapok ? Ezen nulla bevilágítás van töksötét háttérnél is, felhősödés is csak oldalról nézve látható. -
GiGaBiTeX
csendes tag
Sziasztok!
Új Smart TV-t tervezek venni min 40" max 43" méretig, LG-ből ezeket néztem ki eddig: 40LF630V LG 43LF630V
Ha jól látom a méreten kívül a LED megvilágítás típusa is más. A kettő közül melyik lenne a jobb választás ha a méret nem szempont ? Esetleg valami más ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val