Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beni2360

félisten

válasz yvsmad #62496 üzenetére

Bocs de nem voltam gép közelbe. :N
    A te router beállításba nem kell belépned.
    Még 1x nekem volt a szolgáltatói wifis modemre csatlakoztatva egy tplink wifis router,amire a tv volt lannal kapcsolva,tehát nem wifin. Erre a TPL.routerre vagyok felcsatlakozva a laptoppal. A kettő komunikált egymással gond nélkül. A tévén az átjáró és a DNS szerver nálam is azonos címen van (192.168.0.1) mint nálam is pont ez volt. Hiába írtam át a DNS ip számát a laptopom számára (192.168.0.101) nem működött. Pedig azt kell átírni.
    Amit kiiktattam a második router és közvetlen dugtam a TV a szolgáltatói modemre azonnal a DNS szám határozottan más és kevesebb számokból állt.Így az átjáró maradt és a DNS szám nem pontosan : 546.34.23. Tehát ezt a számoz írtam át a laptopp IP cimére és egyből kapcsolódott.De előtte a gépen megcsináltam a leírt változtatásokat és elindítottam két dosos ablakot. A DNS átírása után ott van, hogy csatlakozás gomb és fentebb látod, hogy csatlakozik, ezután a frissítési lehetőséget megkeresve indítod.
    Remélem érthető voltam, igyekeztem. :U

Ui: Ha van modemed avval kell csinálni.

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák