-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnymarcell
aktív tag
ja, csak guide-okból nem lehet megtanulni játszani. guide-ot csak akkor szoktam olvasni mikor olyan hőst kapok, amivel először játszok
amúgy most így végignéztem a herokat a honlapon, de pl. Karmát meg Oriannát életemben nem is láttam egy game-ben sem, Xerathot meg utoljára akkor amikor kijött (kb. fél éve?). miért van ez? nagyon szarok, vagy nehéz velük játszani?
bocs a dupláért, elfelejtettem hogy írtam már egyszer
[ Szerkesztve ]
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
kenwood
veterán
"Olyan trükköket és tippeket írnak le amikkel lazán fel lehet húzni 2k-ra akármelyik accot türelemmel és kitartással. "
ez kb. annyira fedi a valosagot,mint ha azt mondanad,h barkibol lehet elsoosztalyu focista (kulfoldon is), ha eleg kitarto.
a 2k elo egy nagyon szuk reteget erinti a jatekosoknak itt nem szazalekokrol,de meg csak nem is ezrelekrol beszelunk.
az emberek tulnyomo tobbsege kb. akkor se tudna 1500 folott maradni,ha 0/24 ezt a tolna.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ko9
addikt
Valahogy így gondoltam én is, azért került a végére a
.
Mondjuk én még mindig tartom magam ahhoz, hogy egyedül bármit próbálok, nem tudom carryzni a meccset... 4v5-öt le lehet hozni, akárki akármit is mond, és néha azért könyörgök, hogy a feeder inkább DCzzen, már akkor is jobban járunk.
Igazából azért ajánlom a LoLPro-t kezdőknek, mert ott majdnem minden hősnek 1-2 guide van lanetől függően, és meg is van nevezve konkrétan, nem hangzatos nevekkel. Akik benne vannak, azok tudják, hogy pl ha midest akarok akkor Reginald cikkjeit olvassam, de kezdők szvsz nem hiszem.
Viszont ha már nem Mobafire, akkor nyert ügye van--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Tesla topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Whisky topik
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok