-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
Mexbacsi
tag
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Beni97 #54730 üzenetére
Op.gg hozzávetőlegesen megadja, de nem pontos véleményen szerint.
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
SkiDev
őstag
válasz
Beni97 #54670 üzenetére
Ilyen az, mikor átcsoportosítanak a szoftverfejlesztő és support szárnyról a marketing és grafikai részre...
A videót viszont adom, az odacsap.
Más: Az Ashe-nek gratulaNekem még a kill is ritkaságszámba megy ezzel a hőssel
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Beni97 #54641 üzenetére
Szerintem jobb. Az előző olyan meeh volt nekem. Bár nem varusozok túl sokat
Szerintetek topra mennyire fér el egy overheal runa oldal? Gondolok itt azokra a hősökre akik alapból gyógyulnak vagy van valamilyen lifestealjuk. ( Fiorát, trundle, Nasussal stb). Esetleg másodlagos runa oldal ként, hogy muzsikálna?
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Enigma1945
őstag
válasz
Beni97 #54433 üzenetére
Koszi a velemenyed, sokan azt hiszik csak zed, yasuo stb hosokkel lehet elorebb jutni. Szerintem felig igaz ez! Jo support ugyanolyan fontos szerintem mint akarmelyik mas osvenyen harcolo jatekos.
GENTLELELELE: Hmm az a havas nap Bard skin jofele
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Beni97 #54393 üzenetére
Amiket leírtak nagy részben earlyben lövészekre, illetve Ap hősökre igaz, olyan 8-9 percig max. Utána már a mage-k letudják burstolni a wave-t, illetve adc-knek kettő turet shot + AA melee és egy Turret shot + AA range minonra. Viszont ezek, mind általános dolgok. Mert egy Jhin működik úgy, mint egy Caitlyn, vagy egy Ahri nem működik úgy, mint egy Malza. Minden hőssel kissé más ez a procedúra, vagyis a last hitelés earlyben, ameddig még nincs nagy burst a birtokodban vagy statik + KN sword.
Illetve a freezelés is egy dolog, ami meg nagyon hely (prios vagy kék oldal) centrikus. Top lane-n piros oldalon jobb torony közelében tartani, mert ha nem akkor nagyobb eséllyel gankelnek le. Ha kék oldalon tartod torony közelében akkor kb gankelhetetlen vagy earlyben. Bot lane-n pedig pont sordítva érdemes. Persze, ha egy trsitanad akkor szintén más a helyzet
Mid lanen pedig helyzekedni tudsz leginkább. Igyekezni azon az oldalon lenni, (az ösvény felső vagy alsó részén) ahol közelben van a te jg-d és tud jönni counter gankelni ha kell, illetve azon az oldalon, ahová van rálátásod és tudod, hogy nincs veszélyforrás rád nézve. Persze lehet egy khazix ellened, aki 6os szint után eléggé OP és ott is már más a helyzet.
Bonyolult játék ez
-
kenwood
veterán
válasz
Beni97 #54372 üzenetére
"Ennyi erőből egyik karakter se erős,"
Inkabb erovel,de amugy igen, valoban igy van.
nincs eros karakter,mert olyan 54-55% winrate kornyeken elkezdik oket durvan nerfelni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Enigma1945
őstag
válasz
Beni97 #54372 üzenetére
I almost died. ( League of Legends )
tudom nem nagy durranás, de én nagyon örültem, hogy nem haltam meg akkorKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
-
Enigma1945
őstag
válasz
Beni97 #54145 üzenetére
Igen, én is így vagyok, ne csüggedj :/ Kaptam Garent, Ryze, és Ashet is! :/ Nonszensz.
Más: Hogy lehet az, hogy az a csapat legtiszteletreméltóbb tagja, aki az egész meccsen át csúnyán tesz mindenkinek? Ez a jó manapság? Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Beni97 #53960 üzenetére
First buy lesz, amint váltunk BE-re
Szerintetek még Kayn játszható mid vagy top-on ?
[ Szerkesztve ]
-
Hamuuuu
tag
válasz
Beni97 #53920 üzenetére
Alapban TOPlaner vagyok. Sajnos érdemes ilyennel foglalkozni, hogy melyik champ erős vagy melyik éppen ami gyengécske, bármennyire is jó vagy/vagyok vele. (pl erre.: ahogy néztem pl Galio vagy Gp vagy kha'zix kifejezetten erős...de tegnapi tapasztalatom, hogy Rumble nem tartozik most azok közé akik megállja a helyét.) Pár napom van még a season-ból és nem akartam végigpróbálni, hanem tanácsotokra célirányosan azokkal játszani amivel megéri még most egy kicsit hajrázni...(hozzáteszem még most játszom végig a besorolóm.)
Hozzáteszem azért plat és silver között már van egy kis különbség és ezzel semmiképp nem sértően akarok fogalmazni. Voltam én is ott és értem mit szerettél volna közölni.
"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
SkiDev
őstag
válasz
Beni97 #53885 üzenetére
Nincs Ornn a csapatban.
Érdekes...
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Beni97 #53878 üzenetére
Kicsit túltolt (kérdéses, hogy megérte egy 30 másodperces reklámban minden második szót valami szlenggel helyettesíteni, mert ezzel nem a kockákat vonzzák be, hanem a "kívülállókat" késztetik fejvakarásra
) kinyúlás a gamerek felé, de még mindig jobb a "anya, nem vagyok függő, én ebből élek" Anikó shownál.
-
yabba
aktív tag
válasz
Beni97 #53809 üzenetére
Úgy értem, hogy van most 7 hős töredékem a boltban, ami nincs meg (Corki, Elise, Janna, Lucian, Maokai, Taliah, Xayah), meg van 1034 KE-m.
Az a kérdés, hogy érdemes most kiváltani amennyit tudok (Xayah például 675 KE-ből lenne meg), vagy várjam meg, hogy felszorozzák 7,5-lel és utána váltsam ki? Igazándiból az a kérdés, ha már csak KE lesz, akkor is ugyanannyi lesz kiváltani egy hőst (Xayah marad 675?), vagy akkor arányosan/vagy nem arányosan változik-e.
Mert ha marad, akkor egyértelmű, hogy most betörni mindent ami megvan, és a felszorzás után kiváltani ami nincs meg.
Szóval le van az írva valahol, hogy hogyan változik (ha változik) a hőstöredékek véglegesítése?
-
kenwood
veterán
válasz
Beni97 #53719 üzenetére
2 healnek nincs ertelme,az ardent censer melle pedig jobb ha a supporton van a heal.
adcnek pedig ha healt nem tud rakni,akkor a barrier a masodik legjobb summoner.Teamfightban baromi eros,ezert neha az adc is vesz egy relicet,vagy odaadja a turret goldot a supportnak, hogy elobb legyen meg neki az ardent.
Taric es Janna kb. a jatek legerosebb hosei lettek ezzel.
Nezd meg a TSM-FW meccset, ott elegge egyertelmu lesz a dolog.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Beni97 #53719 üzenetére
Save the adc féle meta van/artlend meta
Item: amint megvan a supportnak az artlend, kb halhatatlsnnak kéne lenni az adcnek. Minél hamarabb van meg az item a suppnak annál hamarabb lesz beast az adc. Gondolom support meg healt hozott.
Barrier: supp elhozza a healt. artlend arra is plocco, nem kell tovább mondani -
hugi0
őstag
válasz
Beni97 #52608 üzenetére
Szeretem csacsit, de ez a cipot nem veszek ez botor lepes.
Amikor egy top-osnak 3 fullos iteme van, es csizma nelkul jatszik azt illik megbuntetni.
G2-nak ezt ki kellet volna hasznalnia. - volt boven "nagy tavolsagra" mobilitasuk.
Mind Perkz-nek mind mithy-nek siman 4v1 be talalhatta volna magat csacsi.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Sordoran
addikt
válasz
Beni97 #52579 üzenetére
Nekem 5 kulcsom van (nem töredék) és 0 láda jelenleg. Nem játszok sok hőssel (lévén messze nincs meg fele se hősöknek), és bár aram-ozni szoktam, de azért ott nehezebb talán S-re utazni. (nincs is sok ismerősöm játékban, hogy együtt tolnánk, és az ő S osztályzatukra kapnék ládát) Szóval nekem az egyáltalán nem csábító, inkább gömböt veszek majd.
Amúgy most van vérhold is, és ott sokkal gyorsabban összejön jó pár küldi. Negyed óra sincs, passzívan jön az arany, szóval nem nehéz 15k-t össze szedni rajta (~16k jön össze körönként ott). Kill és assist szintén pörög, egyedül a farm ami ugye nincs.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz
Beni97 #52423 üzenetére
Na ez remek hír. Dyrus-t és Voyboy-t követem közülük, szóval én is szívből tudok majd szurkolni nekik, marketingből ötös. Nem hiszem, hogy nagyon komolyan vennék majd azért, de biztos fognak tudni meglepetést okozni. Streamelésükre meg nem fog nagyon hatással lenni, kicsit kevesebb soloQ, és több közös játék, ami nekik is hoz plusz nézőket majd.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Bowser
aktív tag
válasz
Beni97 #52079 üzenetére
Szép teljesítmény de van egy-két furcsaság
Ne érts félre csak nem értem az egészet. Először meglepődtem, hogy huh ez igen, szép teljesítmény.
Amiről senki nem ír:
Mikor lett level 30? KR LOL oldalán nincsenek normál meccsek az accon pedig ez az oldal mindent jelez:
[link]Valaki tényleg felvilágosíthatna
Május 10.-én elkezdte egy Renektonos meccsel
Aztán itt van ez(ahol szintén nem látszik mikor lett level 30)
Május 10.-én egy Renektonnal kezdte a rankedet ahol már Platina 1 volt és Dia 2 volt az enemy átlagos szintje. Az loose lett neki de négy win után már 100 LP-n volt.
4 Win elég volt a 100 LP-hez. A kérdés az, hogy került Plat 1-be ekkora MMR-rel? A 10/10 besoroló megnyerése ehhez nem elég főleg nem szezon közepén. Sőt nem is látszik, hogy ment volna 10 besoroló meccset. De ha az első 10 meccs az abból csak 8-cat nyert amivel kizárt a Platba kerülés sőt csak a Gold 5 lehetséges maximum.Valaki adjon rá választ köszönöm
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Yodamest
veterán
válasz
Beni97 #52052 üzenetére
Ja igen Trynda is egy állat, ráadásul végtelen sustain a lanen, szal ha nem nagyon egyoldalú a mérkőzés akkor haza sem kell menni vele csak ha te akarsz.
ADC posztról azért nem írtam én sem, mert ugyanúgy mint a kolléga, nem űzöm azt a sportágat és meggyőződésem, hogy low eloban az a legkritikusabb pozíció. Oda nincs mese jó játékos kell, nem lehet azt megcsinálni mint a többi lanen, hogy 1-2 meccses hőssel elvan az ember. Amikor megy a buli 5-6 perce és látod már az adc mozgásán, hogy na ez jól játszik, annál megnyugtatóbb érzés nincs.
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
válasz
Beni97 #51993 üzenetére
Igaz mert ennyivel kb plat tetejéig is ellehet jutni
kenwood: Ha az alapokat nem képesek megérteni az emberek akkor ne is akarjanak feljebb jutni. Nekem is az ismerőseim 90% bronze és gold között van, és látom hogy miket művelnek de annyira nem érdekel már hogy segítsek másokon. Így is már jó pár embernek segítettem már. Most én is újra elkezdtem egy kicsit komolyabban venni a rankedet, mert dia tetejét simán eltudnám érni.
You'll Never Walk Alone
-
Beni97
őstag
válasz
Beni97 #51987 üzenetére
Én nem rég estem vissza silver1-ből 3-ba, most megint menetelek felfele.
Én se vagyok jó játékos, meg is lehet nézni a statjaimat meg a farmokat. -
SkiDev
őstag
válasz
Beni97 #51766 üzenetére
Azért ugye nem haragszol meg, ha írok ide egy sírást? Nem? Köszi
Akit nem érdekel, nem olvassa, ezért teszem offba.....
Mindenki pozitívban, már majdnem az inhibet törtük neki, mikor fogja magát a cait és kilép.
Innentől persze teljesen bedaráltak minket.
A végén pedig az az undorító, mocskos, taknyos hülye gyerekek, amit műveltek... Az izi persze alap volt, meg a 3/12 ekko leírja, hogy csak botok ellen játszottunk.... Rakan is egy nagy kiló nulla, leírja, hogy könnyű volt.
És igen bevágnám ide a videót, beakarnám, de nem tudom mit kezdtek egy .rofl nevű fájllal.Nem tudom vagy átmegyek EUW-ra, ahol léteznek még adminok (3. mrd %, hogy nem létező fogalom EUNE-n), vagy tényleg nem tudom mi legyen. Amennyiszer elküldtem már őket oda ahova valók, bilincsben is elvihetnének már.....
Fullba magasabb szintbe voltak, mint mi.... (Mielőtt jönnének a károgók, most néztem visszajátszásba, nem "döntöttem el" az elején, hogy kikapunk "ahogy szoktam"). Persze, hát 2 arany + 3 silver vs. 2 silver + 3 bronze.
#nevergoldEzért is fogok most majd egy smite supp singedet menni, érdekel, hogy észreveszik-e....
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz
Beni97 #51806 üzenetére
Az szép.
De gondolom early gyors kill miatt kell nem?marked one94 Semennyire nem foglalkozik kettő script Xerath-os témát nyitottam a supportnál igaz,hogy magyarul írtam,de nem foglalkoztak ezzel csak a szokásos dumájuk.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Beni97 #51787 üzenetére
Megéri, csak a stackelős dolog unique, szóval ettől nem fogsz jobban snowballozni, viszont darabonként 100 mana, 15 ap és +25% poti buff megéri. Általában vagy nagyon könnyű (magas kill potenciál, általában fel tudják vinni 6-8-10 stackig) vagy nagyon nehéz lanek (erős poke, gyenge tradek, stb.) ellen veszik meg.
Vagy ha Singedezel, az általában úgy megy, hogy Corruption Potion+5 ilyen, és szépen lassan eladogatod.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bowser
aktív tag
válasz
Beni97 #51772 üzenetére
Ahhoz is. De mondjuk megnézed LOLskillen mondjuk egy champpel valaki 100/50-be mondjuk csak az 500.-ik és Dia 3. És ennél jobb egy Challenger akinek 20 win és 25 loose van az adott champpel.
Én Plat 1-ben 144/86 Zyrával be se kerültem a toplistába. Dia 5-ben 145/88-cal pedig rögtön a 410.-ik lettem.
-
stefyY
őstag
válasz
Beni97 #51766 üzenetére
Előbb pont úgy kerültem promóba, hogy lecarryzték a popsimat...
Teemo ellen voltam Trundle-el, nem volt egyszerű. Mire felocsúdtam, a többiek megnyerték a meccset is szinte.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bowser
aktív tag
válasz
Beni97 #51732 üzenetére
500 Ft-ért már hozzádvágnak akármilyen telefonszámot.
Egy névre többet is lehet regisztrálni.Egy ELO Boosternek aki szinte ebből él semmit nem fog számítani egy 5 dolláros eldobhatós mobil amihez szám is jár.
Ugye a DOTA és a LOL is ha netalántán itt is bevezetik nem tudja ellenőrizni, hogy melyik számhoz melyik előfizető társul( mint ahogy a GMail se tudja).
Minimális intézkedésnek megfelel de semmi több
-
Bowser
aktív tag
válasz
Beni97 #51612 üzenetére
4000 Ft. Á basszus sok.
Én annó Metin2-re tettem 25 db 5000 Ft-os SMS formájában egy órán belül.
A T-Mobile 65.000 Ft-nál letiltotta a kártyát. Vodafon-nál már rutinosan csináltam éjjel 3-kor karácsonykor.Így lett meg a 128.000 Ft-os telefonszámla
Emellé 300 órát nyomtam bele és apránként majdnem 300.000 Ft +-szal tudtam kiszállni. Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
Beni97 #51576 üzenetére
Hát egy Draven ellen inkább ne is akarjak többet Kindredet pickelni. Amúgy egyszerű, mert earlyben thunderlorddal simán be lehet gyűjteni a stackeket, átlag 10-15 jelzőt összeszedtem, úgy, hogy közben junglebe is mentem, ha botside fele dobta be a junglebe. Jungler jött gankelni, átlag doublekill, vagy 1-1 kill nekünk, aztán mentünk hárman stackelni, én leszedtem, ők védtek.
Így egyszerű, de egyébként máshogy nem. És tényleg leginkább Janna supporttal működik csak, egyszerűen más, normálisnak vélt supporttal lehetetlen. Próbáltuk Blitzt most, sz@r volt. Vagy csak a Draven volt túl jó az 1k-s Q-s aa-val (20. percnél, 17/4-ben...) .
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz
Beni97 #51567 üzenetére
Még az új hősök bejelentése előtt került ki egy reddit posztban ez, és eddig láthatóan bejöttek róla a dolgok. ITT van a kép, valaki már bejelölte rajta a dolgokat (még ha nem is pontos feltétlen a 7.9-es rész).
Teljesen hivatalos bejegyzést nem fogsz találni, de eddig bejönnek róla a dolgok.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Enigma1945
őstag
válasz
Beni97 #51544 üzenetére
szerkeszteni már nem tudok, de tölti az egészet újra.. Vicc! Akkor estére potyára ment a gép majd 2 órát ?
De ha nem szedte le, akkor miért írta ki hogy 100% kész? Akkor csak felugorhatott volna, holott nem csinált semmit? Ilyennel még nem találkoztam, mióta játszom a játékkal..Lehet az kavart be, hogy most először rányomtam arra, hogy most frissítek az új kliensre..Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Sordoran
addikt
válasz
Beni97 #51410 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, még 4 hónapja sincs a Winter Wonder Karma skinnek. És ez is legacy lesz, mivel ez a Conqueror veszi át a Challenger skinek helyét, tehát a Conqueror Karma az MSI 2017-hez kötődik majd.
Új hősök érdekesek, és szerencsére nem exkluzívak egymással (érdekes volt olvasni, hogy sokan azt írták, csak együtt használhatóak, ami kivitelezhetetlen), bár együtt erősebbek. Gameplay-t megvárnám azzal, hogy erősnek vagy gyengének nevezzem őket, majd kiderül. Ez a Rakan simán kaphatna egy páva skint.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Bowser
aktív tag
válasz
Beni97 #51408 üzenetére
Hát elég gyengének néznek ki. Minden szir-sz*rt elnyomnak Nami alig akar meghalni. Caitlyn is vagy 70% HP-val elrohan. Amondó vagyok ha támadnak és nem hátrálnak meg akkor ezt simán nyeri Cait meg Nami. Ugrabugrálhat ott ha elkapom és kivégzem.
stefyY és Xperia.ZENO:
Igen jobb a teamcomp. Csak lecsekkolták, hogy Platina és már meccs kezdete előtt feladták.
Amúgy...
MI VAN VELED SILVER ELO? MA SE VOLTAK TROLLOK?
stefyY és Xperia.ZENO:
Igen jobb a teamcomp. Csak lecsekkolták, hogy Platina és már meccs kezdete előtt feladták.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz
Beni97 #51392 üzenetére
Igen, és valóban "2" hős (bár remélem nem kettő az egyben, ahogy sokan írják, hanem két külön hős). Van már YouTube videó is, ami ugyanez. A pasi olyan mint ha Quinn és Varus gyereke lenne, a csaj meg nagyon Ahri-s beütésű.
-
Plata
félisten
válasz
Beni97 #51361 üzenetére
Én lusta vagyok vissza váltani a régire,meghívást kaptam még valamikor rég az új kliens tesztelésére és azóta ezzel indítom a játékot.
De ami azt illeti én is szivesen mennék a PBE-re,de elfelejtettem a PBE accountom nevét.
PBE-re egyszer sikerült regisztrálni másik accountal,az eredeti fiókommal sosem tudtam.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Beni97 #51359 üzenetére
Pedig a telepítő fájlnál ez nem tűnt fel.
De már maga a telepítés menete is egész más.
Ez tutti jó lesz. Jelenleg szedi le a játékot.
Köszike.
ui: A lányom már teljesen kiborult, hogy neki soha semmi se megy. Teljes letargiában volt. Hiába mondtam neki hogy nem a játék a rossz, hanem valami hiba van a részünkről.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Beni97 #51346 üzenetére
Tuti a sok kisgyerek be is vette ezt a mesét és már sírnak is a riotnak,hogy csinálják is meg.
Yodamest Pihentesd a lol-t,filmez vagy stb. csak ne lolozzál.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Enigma1945
őstag
válasz
Beni97 #51098 üzenetére
gyere toljuk 1ütt. hátha jobban megy majd!
csipszikutya: Tudtam ez majd valakinek szemet szúr majd
Nem baj, én ezt teszem, valaki mondta itt hogy " CSAK úgy lehet kijutni Bronzból, ha agresszívan játszol. " Igen is lehet garennal carryzni, vagy ha nem is, elég ha én rám fókuszálnak, és a teamfightet megnyertük, és vittük a meccset. Elegem van a suppolásból, így nem fogok innen kijutni. Én tudom hogy jobb vagyok mint bronz, és végre beigazolódni látszik..Ezek nem arra mennek, hogy normálisan csapatmunkával nyerjünk, és segítsük 1mást, hanem arra, hogy kitud több killt lopni.
Ez van sajna, mióta másképp fogom fel haladok. Majd silverben hátha másabb emberek lesznek, és értékelik a supportot. Itt nem. Folyton csak azt látom, hogy senki sem akar support lenni. Pedig ha sokan tudnák milyen nagy felelősség..Még talán nagyobb, mint a JG.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz
Beni97 #51035 üzenetére
Idén nem követem élőben a meccseket, és tök jól ment az UOL sora. Amikor bekapcsolódtam egy élő meccsükbe, kikaptak. Tegnap is pont akkor csatlakoztam be első meccsen, amikor első inhibet leszedték, utána végig nézni ahogy eldobják a meccset, borzalmas volt, ki is nyomtam twitchet. Örülök, hogy végül sikerült vissza hozniuk a dolgot, de akkor sajnos én nem nézhetem élőben a meccseiket, rossza hatással vagyok rájuk. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
Beni97 #50989 üzenetére
Igen, ez a klasszikus "enemy x <-> my x" szindróma. X helyére behelyettesíthető Riven, Rengar, Vayne, Yasuo, Yi, Zed. Természeti törvény, hogy x a csapatától független az ellenfelet carryzi le
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok