Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz kexksz #15497 üzenetére
Olyan szemszögből hibas hogy az elején sokkal több kamatot fizetsz tehát nem a tőke tartozasod fizeted hanem a hitel költséget. Ez nyilván minél hosszabb távú hitel annál jobban úgy van.
Ezt mindenki másnak is irom:
Szerintem kibaszott felesleges ezen vitázni egyébként, nyilván van akinek elég csak 10 év de másnak 20 évre van szüksége hogy tudjon biztonsággal törleszteni.
Személy szerint a nem fix hiteleket én támogatni nem tudom, egy fix hitellel számolni lehet senki nem tudja mi lesz 5 vagy 10 év múlva. Eleg egy kormányvaltas, új jegybanki elnök kicsit megtoljak a kamatokat és sirankozhat megint mindenki.Ez az én véleményem, nem gondolom fasznak ha valaki 20 évre vesz fel hitelt lakásra házra. Legalább egyszer az övé lesz nem egy albiba önti feneketlenul a pénzt.
-
Kobe
veterán
válasz kexksz #15497 üzenetére
Onmagaban nem hulye otlet kitolni a futamidot, ha monjuk megteheted h pl 5 evrol told ki ki 10re vsgy 10 helyett 15re
A 10-15 helyett kitolni 20ra nekem mar nem ferne bele. En max +5 evet vallalnek be ilyen miatt, tobbet nem
idehaza a legfixebb megtakaritasi forma hozamait is max 5 evre tervezheted, mar az 5 ev is max kompromisszumos, kevesebb ismeretlent (de nem 0t) tartalmazo kozelito szamitas (inflaciot,, forint arfolyamot pl 5 evre elore sem tudod)mivel a kormanynak amugyis van olyan jo szokasa hogy befektetesi formakat 2 nap alatt beszant, valtoztat, visszamenolegesen hoz torvenyeket, stb.
Igy a 6. Ev elso napjan a tovabbi jovore apellalni a tortenrt megtakaritadi oldalan pont olyan bizonyos, mit a kutya vacsoraja[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest