Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztenly

    tag

    válasz acsati #18352 üzenetére

    Én egy másik álláspontot javasolnék megfontolásra. Mindenki akar menni és külön lenni, de ha csak nincs vmi extra zavaró körülmény akkor megéri otthon maradni még. A pro és kontra oldalát ennek rád bíznám.
    De amit egyik Fórumtárs sem írt, hogy nagyon nem mindegy h egyedül akarod ezt kivitelezni vagy a pároddal pl. Amíg nem volt párom nemigazán érdekelt ha gáz is otthon lenni meg ciki a 30-as korosztály szerint (T. a kívételnek)
    Valszeg kb ma is otthon lennék ha nem vagyok nyaggatva. Nade itt két fizetés és/vagy szándék jelenik meg. A többiek elmondták az érveket mindkét oldal mellett. Azt lásd h nincs végtelen növekedés tehát nem aspirálnék arra h a 14'-20'as roham újra megismétlődik mostanában. De az albi árak sem fognak tovább lényegesen esni, mert a vakcinázgatás után szép lassan visszatendál sztem legalább az eredeti szintre.
    Azt is érdemes fontolóra venni h rengeteg plusz kiadást fogsz felvállalni bármelyiket is választanád. Kell plusz bútor, meg egy fix rezsi és mellé a hitel vagy bérleti díj. Nagyon gyorsan a 4M végéhez lehet érni.

    Másik ha a család nagyon nem támogatja az albit akkor akár ők akár mástól kérj 0%-os öröklejáratú kölcsönt. :D Máris könnyebb lesz a választás. Ezután csak a minimum hitelt vedd fel azt is rövidebb lejárattal, h ne kelljen sok kamatot fizetned.
    Én várnék még jövőre sem vagy elkésve.

Új hozzászólás Aktív témák