Új hozzászólás Aktív témák

  • #41635072

    törölt tag

    válasz axioma #13057 üzenetére

    Ennek ket oka lehet:
    1, amikor kivettem akkor azert eleg brutal arnak szamitott csak jo kornyek es ujepitesu. (Nem luxusbol beretem ki hanem mert a sokkal gazabbak sem voltak erdemben olcsok es mar evekkel ezelott is azonnal elvittek mindent amit meghirdettek)
    2, Elegge normalis vagyok, rendszeresen fizetek, van megtakaritasom igy baj eseten sem konyorognek halasztasert, es a lakast is rendben tisztan epsegben tartom.
    Szerencsere a tulaj is nagyon normalis, nem jar a nyakamra ellenorizgetni hogy nem gyujtottam e meg fel mindnet...

    Mercutio: jelenleg regota azon vacillalok hogy egy garzon budapesten vagy egy harom szobas lakas pest megyeben. 10 even belul azert mar csaladalapitas kozbe szolhat, egyelore viszont meg nagyon szeretnek a fovarosban porogni. Szoval pro es kontra mindketto mellett van kb egyenlo mennyisegben. Harom szobas normalis kornyeken meg nem nagyon van 40 misi alatt az viszont szamomra elerhetetlen. Persze persze tudom h ferihegy es havanna mellett a 18-ban meg 10 kerben a sotetitett bmw-s kulonbozo kocsiszínek mellett lehet meg neha talalni ha szerencses az ember es nem licitalnak nyolcvanan ra de szerintem ezeket az opciokat kihagynam. Budapesten meg borzasztoan bekorlatozna h a kocsit esetleg kocsikat nem tudnam hova tenni. (5 misiert auert nem vennek egy kocsibeallot)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák