Hirdetés
-
GAMEPOD
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Nerazim #40962 üzenetére
Ez úgy lehet, hogy valójában a ponton kívül is különbözik valamiben az e-mail címe, csak valahol rosszul adta meg. Ugyanis a gmail-nál nem tudsz olyan e-mail címet regisztrálni, ami a tiédtől csak pontban, vagy + jelben különbözik.
Szerk.: hozzászólás írás közben hívtak, így lemaradtam, lényegében kress kolléga ugyan ezt válaszolta.
Szerk2.: Egyébként én is kaptam ilyen levelet futár cégtől, telefonszám is volt benne, fel is hívtam a címzettet. És valóban el volt írva az e-mail címe, nem csak a pontban különbözött az enyémtől...
-
blakey
titán
-
urgoz
aktív tag
válasz
Nerazim #13503 üzenetére
Windowsban:
Start menü -> Vezérlőpult -> Hálózati és megosztási központ -> Speciális megosztási beállítások módosítása -> Összes hálózat -> Megosztás jelszavas védelemmel -> Jelszóval védett megosztás kikapcsolása
Persze csak ha nem gond, hogy bárki a hálón ráláthat a dolgaidra...
-
válasz
Nerazim #11015 üzenetére
Szia!
Összefoglalóban ott a repo linkje, plusz a telepítési információk hozzá.
https://repo.movieshark.xyz/
-
urgoz
aktív tag
-
cof
veterán
válasz
Nerazim #9722 üzenetére
Ez engem is idegesített főleg este, hogy matatni kellett a távirányító után mert hangosabbak voltak az effektek mint a beszéd. Aztán eszembejutott, hogy MPC-HC-n is volt olyan, hogy hang normalizálás. Kodira is megtaláltam a megoldást a neten, hangerő előerősítés 30dB-re tekertem nekem ez megoldotta a gondot tv-n kiadott hangnál.
Persze állitsd be alapértelmezettként minden médiához ha beválik.
-
törölt tag
Opensubtitles letöltése innen
the opensubtitles addon will no longer be available through our official addon repository.
we've come to this decision when we we're informed that opensubtiles has started to insert advertisements into subtitles.
Reklámok lesznek a feliratokban ezért vették ki a hivatalos repoból, viszont jobb alternatívát egyenlőre nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpársportok
- NVIDIA® driverek topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest