Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Arolotifar #5198 üzenetére
Oké, köszönöm.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
őstag
-
válasz huliganboy #5189 üzenetére
1. Mi is köszönjük az eddigi munkáját! Reméljük azért még néha bekukkant a fórumra.
2. Lassan nekem is ideje lesz lecserélni a tv-met.
3. Végre! Ez egy remek ötlet. Remélem hogy mihamarabb működni fog.
Egy gyors kérdés moviesharkhoz: a tmdb oldalán szereztem api key-t. Egy ilyen api keyt összesen mennyi eszközön tudok használni? Van valami limit? Vagy minden eszközhöz kell sajátot igényelni? (Otthoni htpc-n, mobilon, és melós laptopon használnám...)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
LittleShark
tag
válasz huliganboy #5189 üzenetére
Én is köszönöm Arolotifar, a szabadidődben, önkéntesen a közösségért végzett munkádat!
[ Szerkesztve ]
• Passzív Jövedelem: trker.com/go/158124 • • •
-
ux1
addikt
huliganboy:
3. Vajon a NAT-olt hálózatokon is működni fog? Pl. a DIGI mostanában nem szeret publikus IP-t adni.
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
interstate76
addikt
-
justice84
aktív tag
Hát anno nem volt olcsó mikor én vettem ~70k+~40k akkor még jónak számítottak. A Prestigio PAB2411 MultiCenter "TV okosító" 2 napig bírta majd elhalálozott (de legalább annak az árat visszakaptam nem is cserélték ) Támogatás is kb 1 évig volt hozzájuk úgyhogy soha többet Prestigio.
Próbáld meg esetleg ES File Explorer-el és BSplayer kombóval, ezzel a felállással még talán elfogadhatóan megbirkózik SD 720 médiákkal -
komzs
tag
válasz justice84 #5188 üzenetére
... hát igen. Olcsó húsnak, híg a leve.
Sajnos a törött kijelzős Prestigio tablet visszakerül a fiókba. Nem lesz médiaközpont.
Sikerült a javasolt 14.2 Kodi-t felrakni rá. Működik is, de a gépezet nem bírja el a filmeket.
Csúszik a hang. Mini Hdmi csatlakozón rákötöttem a tv-re (microUsbn egy egeret is) és egy kalap sz.r.
Van egy 50" LG plazma tv: 50PN450B amin a rendszer és a KODI kristálytisztán látszik, jó a felbontás is -annak ellenére, hogy a tv felbontása 1024x768
Amúgy MPEG4 tuneres tv, tv adás iszonyat jó, szebb a képe, mint a mellette lévő 4k-s Samsung tvn
Viszont ahogy elindítom a filmet lelóg a széle, nem látom a teljes képet.
Átraktam egy új Samsung 4k tv-re: 50HU6900S de ez a tv meg sem jelenítette a HDMI-n a tablettet. 1-1 másodpercre beugrott a kép, de eltűnt.
Végül is egy Philips 37PFL8404 tvn gond nélkül működik minden. Itt jöttem rá, hogy a tabletnek ez túl nagy feladat: csúszik a hang és elég lassú. Hagyom az egészet.
Azt nem tudom, hogy Samsung TAB3 8" -t érdemes -e ilyenre befogni, de szerintem nem. Nem sokkal jobb a prestigionál és videó átvitel sincs rajt - nem hiszem, hogy egyszerű lenne tv-vel összekötni.Kell egy új médiabox!
Köszsönöm a segítséget és főleg a lehetőséget, hogy megosztottátok ezt a kiváló tartalmat
Movieshark, IPTV, stb. Sikerült is belőnöm egy Samsung 32F68?? tv-n a
alkalmazást. Sőt Fater öreg Samsung Smart tv-n is sikeresen települt. Pedig még a kezdetleges Smartos progi van rajtMovieshark
Viszont 48H6400on nem tudtam sehol a smartban előcsalogatni az Ip cím megadást. Egyszerűen nincs opció és semmilyen menüpont.Még egyszer nagy - nagy köszönet mindenkinek, aki dolgozik ebben a projektben!
Pár nappal ezelőtt még azt sem tudtam, hogy ilyen létezik itthon, Kodit fél füllel hallottam, de fogalmam sem volt, hogy ennyi mindent kiszolgál. Azt hittem, csak egy egyszerű médialejátszó, mint a KM player, VLC, stb. Tegnap meg már a nyugdíjas Faterom hívott vissza éjszaka, hogy mit kell csinálni, ha homokórázik a program a Samu tv-n -persze, hogy lehajtották a laptopot. :-)[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
A hozzászólás tartalma részben vagy egészben már nem aktuális!
Sziasztok!
A következőkben pár változást kívánok bejelenteni!
1. Arolotifar topicgazda a tegnapi nap folyamán lemondott tisztségéről, amit én tiszteletben tartottak. Itt köszönném meg a közösségért végzett munkáját, és természetesen továbbra is rendelkezésére állunk!!
2. LittleShark hamarosan új topicot nyit, ugyanis már nem csak a Movieshark kiegészítőt, hanem több más appot is kíván fejleszteni a samsung gyári/rootolt rendszerére. A topicbevezetőben linkelve lesznek majd az ő appjai és topicja is!!!
3. Határozatlan időre felfüggesztjük az IPTV lista kiadását. Vargalex elkészített egy olyan oldalt ami jelenleg béta tesztelés alatt van. Ha a teszt sikeres lesz akkor ezek után csak itt lesz elérhető a lista, de sokkal biztonságosabban. A tervek szerint csak az kaphatja meg aki eddig is rendelkezett listával, valamint az újak közül csak tag rangal rendelkező társak. A cím egy felhasználóhoz maximum 2 IP címet rendel, ami azt jelenti, hogy egy felhasználó maximum két különböző helyen használhatja egyszerre. A címek mindenkinek egyedileg generálódnak, és az itteni felhasználónevéhez lesz társítva. Egyelőre ennyi a többit ha publikus lesz!!Arolotifar-nak pedig még egyszer köszönőm!!
A hozzászólás tartalma részben vagy egészben már nem aktuális!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
justice84
aktív tag
Szia
Maximum kodi-14.2-Helix-t tudsz rátenni az Android 4.1 miatt.Nekem is az van fent a Prestigio PMP7100D és Prestigio PMP7280C tableten. -
huliganboy
addikt
De milmil android van rajta?
-
komzs
tag
Van egy Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo 8" tabletem HDMIvel ellátva.
Kodi-t nem tudom letölteni: nem kompatibilis goggle play szerint.Nincs egy működő verzió?
-
LittleShark
tag
Tetszik nekem az Estuary skin, ezért készítek hasonlót a Samsung-os MovieShark klienshez.
Amiken most dolgozgatom.
Root nélküli TV-hez:
Indavideo app. - Videók megtekintése.
KodiLibrary app. - Merevlemezen tárolt filmek, sorozatok megtekintése exportált Kodi adatbázis alapján.Root-olt TV-hez:
MovieShark app,
KodiLike app. - Kodi kiegészítők automatikus konvertálása és használata a TV-n.Sajnos a PayPal számlám be lett fagyasztva az MS miatt. Aki tud olyan oldalt aminek a segítségével adományokat gyűjthetnék egyből a bankszámlámra vagy nem kell hozzá PayPal az kérem írjon privátban. Nagyon fontos lenne. Köszönöm. • Passzív Jövedelem: trker.com/go/158124 • • •
-
gabywap
tag
Sziasztok! A jó multkorában irtam készitek egy IPTV plugin-t. Na készen vagyok nem a sajátom csak átalakitottam, minden ami felelhető magyar netes, de aránylag fix iptv. Természetesen elsőnek saját részre meg pár ismerősnek de ugyx gondoltam legyen megosztva, de ha valakinerk nem jön be nem kell használni. De ha van még akinek bejön és van amit szeretne benne látni főleg magyar nem 1-2 napos cimekkel. Ha vannak hibák jelezzétek és ha van időm javitúm meg bővitem. Eredetileg plugin.video.world.news.live volt most plugin.video.world.online.media néven van és több min 100 IPTV. PC-n KODI android SMPC és EVO xfinity frodos készüléken tesztelve.
KODI Video Plugin: World Onile Media - WOM
letöltés: [link]K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Arolotifar #5181 üzenetére
A torolt hozzaszlasomban tulajdonkeppen csak "ideztem" egy elozo valaszodbol. Vissza is allithatod ha gondolod, ugy legalabb latszik.
De ez a tema tenyleg off, es alaptema ON. -
őstag
válasz tomigonzo #5180 üzenetére
Nemrég lett szólva, hogy ne legyen személyeskedés Akkor a témát lezártuk. De ma megint nem bírtál magaddal és megtetted a megjegyzésedet, ami törölve lett. Többször nem foglak kérni, hogy hagyd abba.
Részemről ennyi, téma újfent lezárva. Amennyiben neked ez nem felel meg, akkor nagyon sajnálom"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Hunsaman #5176 üzenetére
leirom megegyszer talan nem torlik ki, szemelyes erittettseg erzese okan, pusztan azert mert nem tetszik a topikgazdanak a szohasznalatom.
szoval a repobol toltsd le a kulon allo zip telepitojet a lintorrentnek, azt telepitsd, ugy mar mukodni fog, nalam is az volt a megoldas.
ja hasznald a keresot, akkor bari vagy -
Hunsaman
tag
Sziasztok!
Az NCTV-t sikerült valakinek beizzítania rpi2-n? libtorrent hiányosságom lehet, de nem tudom működésre bírni
-
tomigonzo
aktív tag
-
medosz11
tag
válasz huliganboy #5146 üzenetére
A tükrözés megoldva, viszont erre semmit nem találtam : "volt róla szó, hogy ha beállítasz egy más lejátszót akkor a KODI át tudja adni a TV médialejátszójának a tartalmat..."
-
KIZS
aktív tag
válasz tomigonzo #5159 üzenetére
Külső meghajtón használom én is (rpi2 -n Raspbiannal) és tök jól működik, nem tudom mi lehet nálad a gond.
A program nem tudja melyik meghajtó külső és melyik belső, ezt az op.rendszer elfedi (elvileg).
Meg kéne nézni a logot és abból kiokoskodni a hiba okát. De sajnos mostanság nagyon kevés időm van ezzel foglalkozni.Szerk.
Elolvastam megint...
Szóval hálózati meghajtó. Azt nem próbáltam sose. Nem tudod felmountolni egy könyvtárba? Úgy biztosan mennie kell.[ Szerkesztve ]
-
DonCosta
tag
válasz Geripapa #5132 üzenetére
Nálam is ugyan ez a probléma. Minden nap ezzel fogad, hogy PVR kliens nem fut. Ha azt elindítom utána TV addon kikapcs/bekapcs megint megy. Nálam nincs áramtalanítva naponta, de mégis időnként elfelejti ezt és újra el kell indítani a PVR klienst (ha jól emlékszem a nevére)
(A Kodi RPi2-n fut Openelec.) -
törölt tag
Sziasztok!
Miért eszik a kodi Tvheadend pluginnal HD adások alatt, bekapcsolt DVXA gyorsítással 45-60% cpu-t?
Illetve időnként elkezd lagolni és még több procit kezd el zabálni.
Tegnap frissítettem a legújabbra , de ez is pont ugyanezt csinálja.SD adások közben meg elvan max15% -ból.
Olvastam , hogy az RSS-re sokan panaszkodnak . Ez kikapcsolás után sem hozott különösebb változást.
Ugyanebből a HD forrásból a VLC és az MPC elvan max 15%-ból. Ezek viszont nem kényelmes ágyból egérrel klikkelgetős programok.
Ettől nyilván több kell a kodinak , mert komplexebb és a skin összetettebb , de az 50-60% az irreális szerintem.
Van bármilyen beállítás még ami segíthet a problémán??
Konfig:
i3 370M
8GB DDR3
5470 M radeon[ Szerkesztve ]
-
JoMXQ
csendes újonc
Általában VPN-t használok ha Kodin vagyok. Win10-es PCt, Ubuntus Laptopot vagy Androidos tablettet használok. Kb. egy hete a Médiaklikk Élő csatornák nem működnek sem Ubuntun sem az androidon (még a dunák sem) ha a VPN be van kapcsolva. Egy pillanatig mutatja a Play gombot a bal alsó sarokban és hogy Working a jobb alsóban és aztán semmi. Errort sem ad. Ha kikapcsolom a VPNt akkor a dunák elindulnak. A windowsos PC működik minden VPN-el is. Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Csak nálam halott a MovieShark és a SB? Az Exodus+ megy, bár az sem talál magyar sorozatrészeket, a másik kettőben semmit sem tudok. Á, megvan, ezt látom a logban:
Error Contents: No module named msresolver
megkeresem a csomagot...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tomigonzo
aktív tag
NCTV beallitasainal, ha nas-t adom meg az ideiglenes fileok tarolasara akkor hibat jelez es nem inditja el a kivalasztott filet, (FireTV/Jarvis), nem allithato be halozati kulso meghajto?
-
medosz11
tag
válasz huliganboy #5152 üzenetére
Note 4 android rendszer ha erre gondolsz.
-
huliganboy
addikt
Srácok nem kell a személyeskedés!!
Köszönöm!
-
őstag
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Arolotifar #5149 üzenetére
Ja, mar vartam, en kerek elnezest, mert egy esetlegesen elofordulo hibara nem kerestem ra elore.
Gondolom te raszoktal minden esetben. -
tomigonzo
aktív tag
válasz huliganboy #5148 üzenetére
Nekem mar mindegy, en mar most tudom, meg az par ember aki olvasta itt valahol a 6000 hozzaszolas kozott. De mondjuk az addon leirasaban, vagy a beallitasinal meg lehetne jegyezni, ha nem olyan bonyolult. Talan megovna par embert esetleg fontosabb adatok elvesztesetol is.
-
medosz11
tag
válasz Arolotifar #5150 üzenetére
Próbáltam, de nem sikerült, ezért kérdeztem, hogy valkinek sikerült-e már és hogyan
-
őstag
-
őstag
-
tomigonzo
aktív tag
válasz huliganboy #5144 üzenetére
Lehet nem a topikban kellene csak kiirni ha nem gond, mert lehet valaki ide sem nez mielott felrakna az addont :S
-
huliganboy
addikt
válasz medosz11 #5142 üzenetére
A tükrözés 99% hogy megy ha a TV támogatja, ezáltal a KODI is kimegy mivel konkrétan a kijelző jelenik meg a TV-n. Viszont ha visszakeresel volt róla szó, hogy ha beállítasz egy más lejátszót akkor a KODI át tudja adni a TV médialejátszójának a tartalmat.... ha jól emlékszem!
-
medosz11
tag
válasz Arolotifar #5143 üzenetére
Azt tudni, hogy lehetséges ez? Sony Bravia KDL 48W705C tv-ről lenne szó.
-
őstag
-
medosz11
tag
Sziasztok. Lehet hogy hülyeség, de Note 4-ről átlehet képernyőtükrözéssel vinni a tv-re a kodit?
-
tomigonzo
aktív tag
válasz huliganboy #5140 üzenetére
Bocs, de sajnos az sem hozza vissza a torolt fileket.
Ezek szerint ez normalis, hogy kipucolja az NCTV a beallitott mappat? -
mexel
veterán
Ez a keymap editor milyen távokkal működik és hogyan? Próbáltam beállítani távirányítókhoz de semmi reakciója nem volt. Csak bizonyos típusokkal jó?
-
kutga
nagyúr
válasz huliganboy #5134 üzenetére
Azt nem, és vezetéken kapcsolódik a rpi.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
mexel
veterán
Azt ki lehet kapcsolni valahol hogy az epg listátne frissítse mindig amikor bekapcsolom a kodit? Nem használom, nincs is rá szükségem és mindig végigfrissíti annak ellenére hogy nem is működik.
-
kutga
nagyúr
-
Geripapa
aktív tag
Nekem is ez a kombó van és tökéletesen müködik.
De van egy olyan gomb vagy kapcsoló valahol , hogy várjon a kodi inditással vagy a tv inditással amíg az internet kapcsolat nem stabil. Azt nézd meg hogy be van e kapcsolva! Ugyanis ha akkor akarja lekérni a program listát mikor még nincs netkapcsolat akkor nem fog kapni semmit és ha nem kap semmit akkor nem fog megjelenni semmi...még a tv opcio sem.
Tudom, hogy ezzel a kommentemmel nem sokat segitettem de ha este otthon leszek és nem felejtem el megkeresem neked azt a beállitást.
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
azozo
senior tag
válasz LittleShark #5004 üzenetére
Na sikeresen feltettem viszon hiába inditom el csak keresi a kapcsolatot...
Gondolom nem kompatibilis ..sajna más API-t használ a samsung C mint az utána következők..
-
-
vargalex
Topikgazda
Nekem sincs ilyen bajom Pi2-n Arch Linux alatt. Olyan, mintha nem lenne felcsatolva (vagy betelt) az SD kártyán található partíció és így RAMdrive-ba mentené az user config-okat. Mit mutat a futó rendszeren egy
df -h
parancs? Persze ehhez SSH-n be kell jelentkezni. Bár, lehet, hogy a Kodi-ban is megnézhető valahol a rendszer infó alatt, erre pontosan nem emlékszem.
Alex
-
huliganboy
addikt
Nekem PI2 OSMC alatt nincs ilyen gondom... érdekes...
-
kutga
nagyúr
válasz huliganboy #5122 üzenetére
Minden este, de lefekvés előtt kikapcsolom és áramtalanítom.
Egy raspberry pi2-n fut, openelec alatt.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
tomigonzo
aktív tag
Udv, eloszor is gratula az addonohoz es koszonet erte. Regen hasznalok mar xbmc/kodit de csak most talaltam ra.
Kerdesem is lenne rogton: a Libgorrentet nem tudom letolteni/felinstallalni ebbol kovetkezoen az ncore addont sem. Repobol probaltam, probaljam meg esetleg az onallo addon telepitovel?
A rendszer kodi(jarvis)/ amazon fire tv.
Koszi elore is a segitseget.Ui. Magyar online elerheto EPG listara nincs valakinek otlete?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Beállítottam az iptv klienst az itt található leírás alapján, szépen működik, mégis, ha kikapcsolom a kodit, eltűnik a főmenüből a tv opció, újra engedélyezni kell a beállításokban minden alkalommal. Mit csinálok rosszul? Simple iptv kliens.
-
zoltan6
őstag
válasz medosz11 #5117 üzenetére
vegyél egy ilyet,ha nem akarsz vele sokat tökölni.
[link]
előretelepített kodi van rajta,csak átállítod magyar nyelvűre aztán használod,még tv tuner is van benne,nemrég itteni ajánlásra vettem egyet a gyereknek,akkor akciózták 65 euróért teljesen jó a cucc,szerintem még a 99 eurót is megéri. -
alkohol23
csendes tag
Egyszer itt van ez: GitHub itt jobb oldalt fenn a Download ZIP.
Vagy innen válaszd The Original zip1 files : Windows kodi_16.0.pvr.iptvsimple.zip
Az hogy 16.0 a fájlok neve, Te pedig 16.1-et használsz, elvileg nem befolyásolja a dolgot, nálam is ez a helyzet.
Én ezeket használom, és nem volt vele gond. Csak EPG gondjaim voltak, de hála a nagyszerű közösségnek ami itt van, egykettőre megoldódott az is
[ Szerkesztve ]
-
rabalint
csendes tag
nalam a Forma1 a SBbol nem muxik
csak a 2012es ev add nehany lejatszhato linket
a tobbihez "index out of range" hiba jon ki a base.py-bol
nemtom van-e koze hogy fel oszlik "i"domero meg "v"erseny reszekre
koszi
roland -
mexel
veterán
SZiasztok! Kodi 16.1 -ben véletlenül letöröltem a PVR Simple IPTV-t. A beállításainál a törlésre nyomtam véletlenül, és eltűnt a listából. Hozzá tudom valahogy adni?
-
morefire
tag
válasz medosz11 #5103 üzenetére
1. Ha szerencséd van Kodin keresztül ki tudod küldeni a tv-dnek a videót upnp-n keresztül (windwoson y billenytű, majd kiválasztod a tv-d) (nem biztos hogy működik, nem próbáltam még)
2. vGet böngészőkiegészítő (ehhez is upnp kell, chrome-ra ingyenes) (a böngészőben elkezded lejátszani a videót, majd megnyomod a vget gombot és kiválasztod a cast video lehetőséget és kiküldöd a tv-dnek a tartalmat)
3. vGet androidra (fizetős, de luckypatcherrel ki lehet játszani) (hasonlóan kell használni a 2. pontban leírtakhoz)
4. veszel egy mediaboxot[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
medosz11
tag
Sziasztok. Sony Bravia KDL-48W705C tv-en szeretném nézni az Rtl Most-ot. Milyen lehetőségek vannak, tudtok segíten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA VI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest