-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
huliganboy
addikt
válasz medosz11 #5142 üzenetére
A tükrözés 99% hogy megy ha a TV támogatja, ezáltal a KODI is kimegy mivel konkrétan a kijelző jelenik meg a TV-n. Viszont ha visszakeresel volt róla szó, hogy ha beállítasz egy más lejátszót akkor a KODI át tudja adni a TV médialejátszójának a tartalmat.... ha jól emlékszem!
-
őstag
-
zoltan6
őstag
válasz medosz11 #5117 üzenetére
vegyél egy ilyet,ha nem akarsz vele sokat tökölni.
[link]
előretelepített kodi van rajta,csak átállítod magyar nyelvűre aztán használod,még tv tuner is van benne,nemrég itteni ajánlásra vettem egyet a gyereknek,akkor akciózták 65 euróért teljesen jó a cucc,szerintem még a 99 eurót is megéri. -
morefire
tag
válasz medosz11 #5103 üzenetére
1. Ha szerencséd van Kodin keresztül ki tudod küldeni a tv-dnek a videót upnp-n keresztül (windwoson y billenytű, majd kiválasztod a tv-d) (nem biztos hogy működik, nem próbáltam még)
2. vGet böngészőkiegészítő (ehhez is upnp kell, chrome-ra ingyenes) (a böngészőben elkezded lejátszani a videót, majd megnyomod a vget gombot és kiválasztod a cast video lehetőséget és kiküldöd a tv-dnek a tartalmat)
3. vGet androidra (fizetős, de luckypatcherrel ki lehet játszani) (hasonlóan kell használni a 2. pontban leírtakhoz)
4. veszel egy mediaboxot[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest