Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aky01
tag
Sziasztok!
Készült egy apró kiegészítő m4sport.hu videóihoz.
MS repo-ból telepíthető.
M4 Sport V0.0.1 -
róland
veterán
válasz LittleShark #4891 üzenetére
Írd, ha kérhetem! (Nekem "D" szériás tv-m van.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
mexel
veterán
Köszönöm a választ, valahogy így gondoltam én is. ( félreértés ne essék nem megkérdőjelezni akarom a terméket csak kíváncsi voltam érdemes -e plusz pénzt áldozni rá, de valószínűleg igen ha médialejátszónak használnám)
Gondolkodom rajta hogy ősszel veszek egyet, talán leváltja a wd tv-t is valami. Képminőségre vajon hol állnak ezeka kütyük? ( kínai android box-ok, wetek, és a régebbi de jó képminőségű pl wd tv)
Most normál offline hd tartalomról beszélek, nem az online minőségről. Annak idején a wd tv-t jónak tartották, sokan véltek különbséget felfedezni más lejátszókkal kapcsolatban. A drágább újak közül voltak jobbak ( dune stb)
Sajnos nem volt időm tv-n tesztelni a droidos boxokat amik nálam voltak. Mindenesetre fogok rendelni párat ha lesz időm, olyat amire lehet openelecet tenni és megnézem lesz-e különbség. -
Vedike69
csendes tag
Nagyon szuper lenne! A TV-n maradhat az app, vagy újra kell majd tenni hozzá?
Köszönet! -
csori23
aktív tag
Nagyon jó lenne, mert kiváló ez a MS app/repo.Minnél több tipuson futna, annál jobb és neked is nagyobb elismerés lenne.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
LittleShark
tag
-
-
gabywap
tag
válasz vargalex #4865 üzenetére
Szia! Megsúgom vannak párositott eszközök mindigtv-re is! Aki az antenna hungáriától vásárolt set-top-box -ot többsége párositott sőt még a modulok is. Csak sokan erről nem tudnak akik használják.
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
gabywap
tag
válasz robi1979 #4858 üzenetére
Igen itt elég olcsó ahol 50-60ezret kérnek az ugyan az.mint a 15e
http://muholdastv.hu/EVO-Xfinity
De ez DVB-S2 müholdas tuner van benne kárttyaolvasóval van ellátva akár upc karit is kezel, az OScam-al ami egy nyilt forrásos cam Open Source cam.
http://www.streamboard.tv/oscam/
http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/en/Config/oscam.confMindigtv-hez DVB-T tuner kell, ezt egy USB vevővel is megoldható RPi3-ra akár de ha van egy Xfinity azzal is oszthatod a mindigtv kártyádat az oscam-al
példa xfinity dvb-s2 oscam van ezen, RPi3+dvb-t usb +erre is oscam. Ha bonyolult akkor venni kell kinából egy olyat amiben minden benne ami kell neked.
http://www.ebay.com/itm/K1-DVB-T2-KODI-Smart-TV-BOX-Android-Amlogic-S805-Quad-Core-1G-8G-1080p-3D-HMDI-/191725458774?hash=item2ca3ba5556:g:m5oAAOSwfZ1WZjcvK1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
tthom
senior tag
Annyiból, hogy hivatalos supportal van rá az Openelec, tehát frissítik egy darabig. Valamint van benne akár integrált műhold tuner, kettő, ami elég drágás, ha külön akarod megvenni másik boxhoz USB verzióban. Természetesen a DVB-T az nem egy extra drága.. Bár ha azt nézed, hogy ez MXQ S85, amire van önszorgalomból gyártott Openelec, 12e + 2x2e a dvbt vevő, az már 16e, szóval ahhoz képest egy hivatalosan támogatott doboz 20ért se vészes.. De igazából a műholdtuneres, ami megéri, ha valakinek pont az kell..
-
Mike88
senior tag
Jaaaaa.... bocs, igen, félreértettelek. Erre viszont nem tudok válaszolni, egyáltalán nincsenek tapasztalataim ebben a témakörben, érdemes egy kicsit jobban utánaolvasni esetleg freaktab-on, ha érdekel a téma, biztos lehet találni beszámolókat tapasztalatokról. Igen, a támogatás az nyilván érv mellette, egy alaphelyzetben androidos kínai boxnál ugyebár nincs támogatott oe, azt (ha mondhatom ilyen ronda szóval) úgy kókányolják rá, de ez még önmagában nem jelenti azt, hogy az nem jól használható, hogy lenne bármi nyűgje is, hisz a custom rom-ok is tudnak egész jól sikerülni. Pár évvel ezelőtt kimondottan jó időtöltésnek tartottam ezeket a... ha mondhatom úgy "félkész" dolgokat, ismerkedésre tök jó volt, most úgy vagyok vele, hogy amit akkor megismertem, azt akarom, de normális formában, készterméket szeretnék vásárolni, igaz baromira hiány van ebből. Amúgy várható ebben az évben, hogy hardverben korszerűbb boxok is piacra kerülnek a Wetektől, de nem hinném, hogy lázba hozna, mert nincs rá szükségem. A stabilitásról és gyorsaságról annyit tudok mondani, hogy Wetek-en minden röccenés mentes, szóval én nem tapasztaltam fagyást, elmélázást, ilyesmit és kellően gyorsnak érzem, a főmenüben való navigálásra lehetett volna panaszkodni 1-2 skinnél, ha nagyon szőrszál hasogatóan állunk hozzá, de ez a 6.0.3 óta orvosolva van.
-
-
metaa
tag
sziasztok!
Viasat3 player létezik kodira? esetleg a közeljövőben van tervben az ms repoba?
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Azt hiszem félreértettél. Nem az openelec létjogosultságát kérdem és nem azt hogy miért jobb az openelec mert az egyértelmű, hanem maga a box mitől jobb openeleccel mintha pl egy "sima" boxra telepítek openelecet? Azt látom hogy a dvb c/t tuner az mint különbség ott van. De más egyéb? Inkább a gyakorlati tapasztalatok. Tehát sokkal stabilabb, gyorsabb stb, vagy csak erre tutibb a support?
Közben látom írtál is valós érvet hogy gyors stb, de vajon egy S905-ös boxra telepített OE rosszabb lenne?[ Szerkesztve ]
-
Mike88
senior tag
Igen, Openelec van telepítve. Mitől más...
Céleszköz, kisebb helyet foglal a rendszer, jóval kisebb a hardverigénye, kevésbé terheli a processzort, kevésbé terpeszkedik el a memórián, (eleve androiddal terhelni egy vasat csak azért, hogy azon kodi fusson, nincs túl sok értelme) s ha ezen a vonalon indulunk el, mert hogy ENCORE kimondottan Kodi miatt akart egy eszközt, akkor nem kényelmesebb, ha bekapcsolsz egy boxot, s a Kodi bootol be, s persze teszi ezt pár másodperc alatt? Van kadenciahelyes lejátszás, automatikus a frekvenciaváltás. Mindenféle addon és egyéb nélkül készíthetsz teljes rendszer mentést, beleértve a telepített kiegészítőket, az adatbázisod stb. Ez így általánosságban az OE vs. kodi-android témakörben, biztos van még ezer előnye, túl tudományosan nem tudok belemenni a témába. Wetek előnyei közé lehet sorolni (szembeállítva egy tucat androidos boxal) egyrészt az általad említett tunert, másrészt, több op.rendszer használatát, e2, ubuntu stb. (meg a szeretett android), OTA frissítés, akár automatikusan, magyarul kapsz szoftveres támogatást.Értem mit szeretnél mondani azzal, hogy "ha jól látom dual core". Igen, de nem minden ám a magok száma, önmagában nem váltod meg vele a világot. Értem én, hogy akár 4K, de ha nincs rá igény, akkor mitől több egy hardverben jóval erősebb androidos box a Weteknél, ha egyszer a Wetek OE-vel megbirkózik akár BD iso-val is, a szerény (és valóban szerény) 2 magos processzorával, s szintén szerény GPU-val?
Lehet, hogy androidos boxok terén is türelmetlen voltam, 4 évig küzdöttem velük, majd feladtam. Soha ne mondd, hogy soha, de soha többet... -
casper1
tag
válasz huliganboy #4606 üzenetére
Szia. Én itt használom Németországban a Moovieshark-ot.
Hp G6 1213-eh, A6-3400, 128 Gb SSD, AMD HD7400
-
törölt tag
Hello mindenkinek, tudna valaki segiteni, hogy hol tudnák vásárolni Kodi/xbmc lejátszót Márka, tipus, stb amit hozálehet kapcsolni a televiziókészulékhez, persze olyat amire belehet játszani a moviesark plugint. Köszike
-
tthom
senior tag
válasz doberman #4868 üzenetére
Aki RPi-n használ tvheadend szervert, dvb-t-vel.. Kliens felől nézve milyen gyorsan vált csatornát? Nem túl lassú az RPi ilyen célra? Már oké, elmegyeget, csak komfort fokozatra nézve.
Nekem most rendes 3150-es celeronon van az egész, de rpi kliensen váltogatva azért nem túl gyors. Tehát kell 1-2s amíg elindul a csatorna.
Szerk: de tény, hogy alig fogyaszt valamit.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz robi1979 #4866 üzenetére
Először a Raspberry-nek kellene egy kicsit utánaolvasnod, aztán a topikjában kérhetsz tippet/segítséget tunerre és kártyaolvasóra (biztos lesz olyan, aki linkel neked jó vételeket), ill. a Kodi/OpenELEC telepítésére vonatkozóan.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
doberman
senior tag
válasz robi1979 #4858 üzenetére
Oscam: ez egy szoftver. alkalmas -többek között- arra, hogy egy kártyaolvasóba helyezett mindig tv kártyával kommunikáljon, és az előfizetésnek megfelelően "nyissa" a kódolt csatornákat.
pl: antenna -> dvb-t stick-> RPi -> tv ...
szoftveresen: tvheadend stream server <-> oscam
|
V
tv adás...(pl OE-ben TV menü)egy gépen belül is összerakható a dolog, ezért írták valószínűleg azt, hogy Pi3+kártyaolvasó...
kívülről nézve: antenna vezeték a pi-be dugott dvb-t stickbe csatlakoztatva. a pi-be van még dugva egy kártyaolvasó abban egy érvényes mindig tv előfizetői kártya....
a pi-ben egy OE sd kártya... -> tv képernyőn meg meg a mindig tv kódolt adása....
és ez működik.8lnu
-
interstate76
addikt
válasz robi1979 #4866 üzenetére
Először a Raspberry-nek kellene egy kicsit utánaolvasnod, aztán a topikjában kérhetsz tippet/segítséget tunerre és kártyaolvasóra (biztos lesz olyan, aki linkel neked jó vételeket), ill. az OpenELEC telepítésére vonatkozóan.
-
vargalex
Topikgazda
válasz interstate76 #4864 üzenetére
MindigTV-nél nincs párosítva. Kártyaolvasó, illetve DVB-T vevő pedig gombokért beszerezhető ebay-ról/aliexpress-ről. A Pi2 (és így a Pi3) pedig bírni fogja. Több tunerrel pedig az összes MUX párhuzamos vételére/továbbítására is lehetőség nyílik.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
interstate76
addikt
válasz lord.lakli #4863 üzenetére
Igen. Mégpedig olyan szolgáltatótól, ahol nincs összepárosítva a kártya és a dekóder. De azt gondolom, ez egyértelmű.
-
lord.lakli
őstag
válasz interstate76 #4861 üzenetére
Na meg előfizetői kártya sem ártana az olvasóba, ha nem az ingyenes adásokat szeretné nézni
-
Armatura
tag
válasz LittleShark #4853 üzenetére
Kiváncsian várom, az eredményt,és persze bizakodva!
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
csori23
aktív tag
válasz LittleShark #4859 üzenetére
Ok. Köszi addig is. Amugy nálam sem fut semmilyen szerver. Szinte szűz Win7, alapfunkciók csak.
-
robi1979
aktív tag
válasz gabywap #4803 üzenetére
OSCAM? Az meg mi? Igazából a UPC analóg kábelesemet akarom lecserélni, szerintem mindigTV-re mert az olcsóbb elvileg és a UPC-nél lejárt a hűségidőm is. 20 megás netre+20 analóg kábeles adásra fizetek 6000ft-ot/hó. A diginél a 100as net kerül 3500ft/hóba. Egy raspberry Pi3-om mellé (vagy bele) akarok valamit, amibe be tudom majd integrálni a mindigTV adásokat. De ezt a bankkártya olvasós dolgot akkor sem értem. Valaki Írta itt hogy Pi3+kártyaolvasó és mennek OpenElec alatt a TV adások is?????? Hogy?????
Ez a "EVO Xfinity androidos (DVB-S2) vas" micsoda tulajdonképpen? Rákerestem neten, de egyik helyen 50.000, a másik helyen 15?! Ez egy androidos, tuneres TVbox?
A UPC-hez illetve a mindigTV-hez S2-es tuner kell egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
Vedike69
csendes tag
válasz LittleShark #4854 üzenetére
Nincs semmilyen szerver a laptopra telepítve..( Futhat a háttérben valami windowsos alkalmazás? ).De sehogy nem akar összejönni....
Azért köszi, hogy foglalkozol a problémával![ Szerkesztve ]
-
csori23
aktív tag
válasz LittleShark #4853 üzenetére
Köszi. A C++ megoldotta, de továbbra sem találja a TV-t. Azt hol tudom megnézni hogy hol futnak-e ilyen szerverek?
-
LittleShark
tag
válasz csori23 #4851 üzenetére
Microsoft C++ Redistributable vagy Python 2.7x telepítése megoldhatja a problémát.
Ma meglesz a root a TV-men.
Próbálom a Python-t cross-compile segítségével lefordítani a TV ARM rendszeréhez.
Amint ez megvan csak össze kell hoznom a szerver és kliens részt egyetlen csomagba.
Remélem sikerül!• Passzív Jövedelem: trker.com/go/158124 • • •
-
csori23
aktív tag
válasz Vedike69 #4850 üzenetére
Persze. Rendszergazdaként is próbáltam. Nálam is átvizsgálja az avast, és utána elindul, de a tesóm laptopján az avastig elsem jut. Már ugy is próbáltam hogy avast OFF. de semmi változás. Sztem valami hiányzik neki, csak nem tudok rájönni hogy mi...
-
csori23
aktív tag
válasz LittleShark #4837 üzenetére
Milyen kiegészitő progi kell ahhoz hogy elinduljon a 2 .exe? Java? Netframework?Vagy egyébb? A tesóm laptopján (win7x64) nem indul el, csak forog a kurzor mellett, majd lefagy a progi. Nálam működik szépen? Win ugyanaz. Tűzfal OFF.
[ Szerkesztve ]
-
Vedike69
csendes tag
válasz turulbird #4847 üzenetére
Úgyis próbáltam, sajnos nem jó. Tűzfalat is kikapcsoltam átmenetileg hátha az fogja. De semmi kapcsolat.
A tv-re viszont szépen fel ment a MovieShark. Ha valakinek sikerülne a sajátján örülnék ha megosztaná.
Az én tv-m D szériás 6570-es Samsung. Win7 (64 bites) alatt próbálkoznék.
Köszi mindenkinek aki segíteni próbál(t). -
Vedike69
csendes tag
válasz LittleShark #4837 üzenetére
Köszi a választ, de nagyon láma vagyok...Nem találom hol lehet átengedni a tűzfalon. Indítás után ez jön fel.
Beírom az IP-t, de nem kapcsolódik. Próbáltam úgy is, hogy az 1-es a harmadik karakter legyen így:
192.168. 1.101 de semmi. A Kodi átengedve a tűzfalon, de a MovieShark server nincs a listán...Bocs, hogy ilyen értetlen vagyok... -
pakpak
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak!
Felhívom azok figyelmét, akik rajtam kívül a tv listát szerkesztik, hogy bizonyos tv linkek használatát mellőzni szíveskedjen. Egyszer ezt már - igaz régebben - kiveséztük és megbeszéltük, ne rondítsuk el a listát, ha lehet.
Lehetőleg ne szaggasson, ne dobjon ki, vagyis a legtöbb .ts fájl ilyen. Ha ilyen fájlt nézni akar, keressen más lejátszót hozzá. Ez nem ide való és nem a Kodihoz.
Aki betette, legyen szíves törölni.Köszönöm!
-
őstag
Sziasztok
Ma már a huszadik privit kapom, hogy küldjek friss iptv listát.
Jelezném, hogy NINCS. Többször is lett írva, hogy a streamek tőlünk függetlenek. Ha működik, akkor szuper, ha nem, akkor ez van, el kell fogadni.
Szóval megkérlek benneteket, hogy új lista miatt ne keressetek
Köszi a megértést"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
őstag
-
mexel
veterán
Sziasztok! Elkezdtem mókolni a kodi-val én is, még csak ismerkedem vele, de tetszik a dolog. ( moviesharkért köszönet )
Egy kérdésem lenne ( egyelőre) a Genesis-el kapcsolatban. Feltelepítem ahogy kell (elvileg) jelenleg pc-re, de ha a genesis-en belül belépek a menüpontokba nem történik semmi. Sem az évszámok alapján, sem a Genres-ben, sem a people-ben. Talán egy-két menüpontjában látok filmeket, sorozatokat. Vagy ez így normális?
Másrészt olyasmit olvastam itt hogy ott sok a hd tartalom és nagyon jó minőségben. Hát erre nem tudom mit mondjak, mert a HQ jelölés és HD is eléggé rossz minőség sokszor.
Lehet hogy valamit nem jól állítottam be? -
róland
veterán
válasz LittleShark #4785 üzenetére
Nem lehet egybegyúrni a 2 programot?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
LittleShark
tag
válasz Vedike69 #4835 üzenetére
Mikor indítod a programot fel kell ugrania egy windows ablaknak. Itt át kell engedned a programot a tűzfalon.
Megnézheted, hogy a TV IP címe egyezik-e program által mutatottal. (Menü/Hálózat/Hálózatt állapota = Ezt a címet kell megadni a programnak.)• Passzív Jövedelem: trker.com/go/158124 • • •
-
Vedike69
csendes tag
válasz LittleShark #4831 üzenetére
Samsung D6570-es tv-re sikeresen feltettem develop módban a MovieShark-ot. Viszont a Tv Ip címét hiába írom be a laptopon indított MovieShark .exe indítása után, mindig azt írja nem tud csatlakozni a tv-hez.
A tv IP címe ami a bal aló sarokban látható 192.168.1.101 De hiába írom be nem jön létre a kapcsolat. Esetleg a routerben kell valamit külön engedélyezni? Segítségedet előre is köszönöm! ( Pendrivról indítva is ugyan ez a probléma...) Nagyon szuper amit csinálsz, köszi! -
Aryan
senior tag
válasz interstate76 #4833 üzenetére
Köszi a segítséget
-
Aryan
senior tag
válasz interstate76 #4815 üzenetére
Az a furcsa kettő ugyanolyan Seagate 320gb-os not winyóról van szó. Mind a kettő ntfs fájrendszerrel rendelkezik. Egyiken csak filmek,másikon csak sorozatok vannak. Filmes winyót automatikusan felmountolja, sorozatost nem, nem is jelzi a jobb alsó sarokban, hogy rádugtam volna a gépre. Csak eltávolításkor írja a winyó nevét amire elneveztem. Plusz táp nem hiszem, hogy kellene neki, filmes winyó tök jól megy.
Fura, megpróbálkozok olyan usb hubbal aminek plusz táp kell. Most fixen dugtam rá az usb portokra a kicsi gépre a winyót.
-
LittleShark
tag
Megoldható lenne csak TV-n is, de SamyGo root kell hozzá. Adományoztam én is a SamyGo oldalon, de még nem aktív a donor rangom. Így nem tudom rootolni a TV-t, sőt ma már az egész SamyGo oldal és fórum sem elérhető.
Tökéletesítem az USB-s változatot addig.
• Passzív Jövedelem: trker.com/go/158124 • • •
-
Jakuu
őstag
válasz Armatura #4814 üzenetére
"Köszönöm,a gyors javítást,így már tökéletesen működik.
Ami nem annyira tetszik,hogy az előző verziónál,ha felmásoltam a penre x linket,akkor a pc kihagyásával is működött a dolog.Ennél a variánsnál,csak pc-vel működik.Nem lehet valahogy kihagyni a pc-t a dologból,és mindent a tv-re rakni,vagy hasonló?Teszem azt x időnként egyszer lefuttatni a progit a pc-n,hogy frissüljenek a linkek,de amúgy nem szükséges."Nekem is ez a problemam, feleslegesnek tartom a PC-t hiszen ilyen erovel a PC-n is futtathato a MS sot az egesz Kodi is, aminek a kepe kivezetheto tobb modon is a TV-re, Persze ezzel nem lebecsulve azt a munkat, amit LittleShark beleol a projectbe. Viszont igy olyan sok ertelmet nem latom ennek a dolognak, mintha kulonallo alkalmazas lenne csak a TV-n. Ha mar ket eszkoz akkor, akkor inkabb mar egy pendrive a TVben.
[ Szerkesztve ]
-
csori23
aktív tag
válasz LittleShark #4825 üzenetére
Lényegében a mostani is jó, csak kellene egy kis serverprogi routerre vagy valami linuxos cuccra, ami egésznap fut, ahogy Armatura is irja.
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
válasz interstate76 #4821 üzenetére
Köszönöm!
Huliganboy: Lehetne ezzel az információval frissíteni a leírást?!
[ Szerkesztve ]
-
Armatura
tag
válasz LittleShark #4822 üzenetére
Számomra,hogyismondjam..takarékosabb.Most ugye 2 eszköz kell,és folyamatosan,míg az előzőnél csak rövid időre volt szükség a pc-re.Más jellegű eszközre,pl:router ami úgy is megy éjel nappal,még jónak is tartanám a szerver funkció betöltést.De egy izmosabb pc a maga 200 wattjával nem jó.
[ Szerkesztve ]
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
róland
veterán
Én rontok el valamit, vagy tényleg nem megy az EPG az Simple IPTV-vel?
-
laracroft
aktív tag
Köszi!
c650-en települni látszik, de kb 90%-nál megáll és 30 perc után is változatlan....
Nics vmi ötleted? -
Armatura
tag
válasz LittleShark #4810 üzenetére
Köszönöm,a gyors javítást,így már tökéletesen működik.
Ami nem annyira tetszik,hogy az előző verziónál,ha felmásoltam a penre x linket,akkor a pc kihagyásával is működött a dolog.Ennél a variánsnál,csak pc-vel működik.Nem lehet valahogy kihagyni a pc-t a dologból,és mindent a tv-re rakni,vagy hasonló?Teszem azt x időnként egyszer lefuttatni a progit a pc-n,hogy frissüljenek a linkek,de amúgy nem szükséges.[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
Előre is elnézést, egy kicsit offolni fogok. Openelec-et használok, sikerült végre mindent beállítani, movieshark is tökéletesen megy . Viszont a winyó kezeléssel lenne problémám. 2db külső winyót használok, viszont csak az egyik hdd-t kezeli. Vagyis mountolja fel automatikusan. Ha lehúzom azt a winyót amit nem látok sehol akkor kiírja, hogy eltávolítottam (sorozatok a winyó neve és ez látszódik ilyenkor).
ha manuálisan akarom megadni az elérését akkor sem látszódik a fájlrendszer/media alatt.
Windows alatt persze látszódik jól, ntfs partició van rajta.
Köszi a helpet előre is.
-
Mike88
senior tag
Valamelyikőtök esetleg tudja, hogy TVHeadendnél mit takar a "continuity counter error" hibaüzenet?
Semmi konkrétumot nem találtam google-el (igaz csak kicsit értem az angolt), olvastam, hogy rossz antennabeállítás mellett felléphet ez a hiba, ugyanakkor olvastam olyan panaszt is, hogy helyesen beállított antennánál is tapasztalt valaki ilyen hibát, de erre nem reagált senki sem. Szóval ez utóbbira lennék kíváncsi, mivel az antennával nincs semmi probléma. Nem részletezném a teljes sztorit itt egyrészt azért mert off, másrészt azért mert nem tárgyalnék ki mindent nyilvánosan, szóval ha valaki hozzá tud szólni a témához, ha kérhetném írjon rám privátban, köszönöm. -
Armatura
tag
válasz LittleShark #4793 üzenetére
Nálam pc telepítéskor valami MEI17642/python27.dll(error code 14001)-et ír.Ez mitől van?
-
gabywap
tag
Igen egy tuneres! Nem egy erős vas, de egy olcsó TV-re jó meg online dolgokra. Akár kártyával vagy sharingal is. Persze vannak ettől erősebb ami már dual vagy quad core de ez csak single...
[ Szerkesztve ]
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
tsilver
aktív tag
válasz huliganboy #4764 üzenetére
Valaki legyen szíves segítsen értelmezni ,mert nekem ez a honlapról nekem egyáltalán nem egyértelmű. A Wetek Openelec az megegyezik a Wetek Play-el csak utóbbin android fut alapból és kártyáról tud openelecet is futtatni az első meg csak openelec?
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
gabywap
tag
válasz robi1979 #4802 üzenetére
Szia! Nem tudom mit néznél RPi3-on (tuner) adást de akkor ajánlok egy EVO Xfinity androidos (DVB-S2) vas és oscam is megy kártyaolvasóval, és még MS dolgok is mennek vele. Sőt openelek -el is plusz nézhető tvheadend-el azon is az adás stb. Persze ha parabola megoldható.....
-
robi1979
aktív tag
Pont most készülök én is elküldeni a UPC-t a picsbe mert még mindig alap analóg bronze csomagom van, amiből kiszedtek minden nézhetőt. Ezért keresek valami olcsóbb, megbízhatóbb megoldást a raspberry Pi3 mellé.
Ez hogy működik?
"Alapból a free adásokat, igen. De ha melléraksz pl. egy 2-3e Ft-os USB-s Omnikey kártyaolvasót, akkor bármit, aminél nincs készülékhez kötött kártya. Itthon az UPC ilyen."
[ Szerkesztve ]
-
hhatika
tag
Tutorialt tvtípuslitát kaphatok/kaphatunk a telepítéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest