Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Minden companionnak lehet külön crew skill-eket adni?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nagyúr
válasz Lézerparaszt #2096 üzenetére
az 1.1es nerf őket nem érinti?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
Lézerparaszt
őstag
Ejj, jól megcsinálta a BW hogy a Biometric Crystal Alloy csak hard módból esik. Így most mindenképp pve -znem kell
Érdekes lesz, 2 napja még groupot sem találok melee -ként, nemhogy még esély hogy 4 ember közül én vigyem. Legalább pvp commendationokból lehetne kiszedni, mert így potyára húztam fel a szakmákat :sA játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
kexksz
addikt
Eternity Vault hard modeja Soa kivételével pugolható, ehh.
-
whitezo88
nagyúr
jó ötlet a flashpointok mellé a grp questek is, dailyk, és van ahol zárt terem ott vannak rendes bossok is, loottal. szereztem is tank csukát jó móka tankolni csak nem lehet tudni miben mennyi az agro és figyelni kell ha valami mellék mob lefordul.
-
nagyúr
válasz -conrad- #2087 üzenetére
[link]
tessék.sithwarrioron van több is, egy ac-n bellül is, sőt még role-on bellül is. a fenti pl a lightning tree-s talent, ez meg a madnesses, utóbbi 3 talent buildet is tartalmaz: [link]
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-conrad-
addikt
A felhasználók által feltöltött talentfákkal csak óvatosan, láttam olyan talenteket, hogy atyaég.. Mondjuk a magas ratingesek talán jók.
Olyan nem lenne rossz, hogy stat priority(secondary), rotation stb classokra lebontva, olyat még nem találtam használhatót.
Torhead meg nagyon jó lesz, csak sajnos még elég hiányos.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Vagy http://db.darthhater.com/, itt vannak felhasználók által feltöltött talentfák is.
-
capafog23
őstag
Van valami oldal, mint wowba az elitistjerks, ahol ki van tárgyalva hogy melyik talent a legjobb meg milyen itemek milyen statok?
-
Drenadar
veterán
válasz Lézerparaszt #2070 üzenetére
Innovindil a nevem. Senki nem válaszolt? lehet nincsenek fent. egyszerűbb lett volna ha egyből megírod a neved
-
Drenadar
veterán
válasz Lézerparaszt #2068 üzenetére
gyere hozzánk az Onyx-ba. bármelyik tagunknak szólhatsz, magyar guild és mindenféle trollkodás nélkül, a chaten nyugalom van...
-
kexksz
addikt
válasz Lézerparaszt #2065 üzenetére
Szerver?
-
Lézerparaszt
őstag
Nem tud valaki imperial oldalon PvP guildet ? Nem baj, ha nem magyar. Sőt, lassan már előny is lesz, amennyire barrens chat az egész.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
kvarc
tag
Melyik szerveren van a legtobb magyar es melyik oldalon?
-
-
kexksz
addikt
válasz -conrad- #2057 üzenetére
Nyílván inkább Cunning, elvégre az primary stat, az Accuracy csak másodlagos. Te amúgy melyik szerveren vagy?
HP kérdésre: változó. Nekem most Jedi Shadow DPS-el úgy, hogy egyáltalán nem gyúrok az Endurance-ra, elvégre abból nem lesz DMGm van 16080 HPm, de egy normális tanknak 20-21k is van.
[ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
Ez a játék számomra hamar elveszítette a varázsát. Először jedi guardiannal próbálkoztam, ami használhatatlannak bizonyult pvp-ben alacsony szinteken, másodjára commando-val, ami meg pve-ben használhatatlan (nincs megszakítása és ezért minden szörny beviszi a nagyot sebző technikáit). Úgy érzem, ha a világ nem lenne ennyire statikus és sivár, akkor tovább tartott volna a lelkesedésem a bugok ellenére is.
Nem hiszem el, hogy ebbe a játékba tényleg annyi pénzt öltek (100 milliókról is hallani), vagy ha igen, akkor csak a marketingbe. -
-conrad-
addikt
Sziasztok.
Lvl 50 lettem a gunslingerrel, és Ilum-os questekből egyből kaptam 3 tokent
Sajnos viszont nem tudom mit kellene kivennem mert 3féle itemset is van. Gondolom a field medic a scoundrel-é de még mindig marad 2 ami közül nem tudom melyik jobb.. :S
Tud valaki segíteni benne? -
nakos
senior tag
Nagyon koszi, ez biztato! Latom szeretni fognak az ujoncok amikor nem jon ossze nekik a csapat pl IronFistnel...es felajanlom segitsegem egymagam...
Ertem amit mondasz, kicsit olyan lehet mint amikor 19-eskent visszamegyek a kezdobolygora duplalezerkarddal a max 300 HPs FlasRaiderek ellen... Mit mondjak, megvan a varazsa... -
warcat
veterán
Nagyon sokat számít a szintkülönbség ebben a játékban;máshol is persze.
De +10 szint után már szinte halhatatlan vagy, mert minden támadást resistelsz, elhajolsz elöle stb(egyszóval nem talál el)
Pl a Dromund Kaas-os 18as world bosst 30as szintek vége felé már kényelmesen szolozhatod, 50esként talán 1000 hpt vert le rólam az egész harc alatt.
Eredeti kérdésedre visszatérve,friss 50 karakterként valahol 12-13000 hp környékén landolsz ,majd ez kuszik felfelé,ahogy jobb felszerelést szerzel, nekem 15500 körül volt pár pvps cuccal amikor abbahagytam.EA: It's in the crate!
-
nakos
senior tag
Csak ugy erdekessegkepp kerdeznem meg: 50-es szinten kb mi az atlagos HP? Most kb 2800 korul vagyok LVL19-en, szeretnem tudni kb mire lehet szamitani ha felerek majd efyszer a felso hazba... (jedi sentinellel nyomom). Remelem egy IronFist fele 15,000 HP-s minibossznak magam is neki mehetek majd akkor mar 1:1-ben. nyugtassatok meg hogy igen!
Kulonos vagyat erzek arra hogy 50-eskent szerencsetlen LVL 15-25-os emberkeknek segitsek majd a Flashpointokat vegigvinni...
Koszonom![ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz whitezo88 #2046 üzenetére
en tegnap jartam ugy, hogy kivancsisagbol elkezdtem egy sith warriort, es volt 1-2 barlang Korribanon, ahol egy kis fust gomolygott. Tehat indoor reszrol van szo, de ennek ellenere a legtobb kamerallasban 15-re esett az FPS a fix 60rol... Nem igazan tudtam mit kezdeni vele... meg szerencse, hogy mashol ilyet nem tapasztaltam meg.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
whitezo88
nagyúr
hát, azért ez kicsit vicces. egy gépen, ahol highon fut a modern játékok legnagyobb része még mindig, élvezhető fpssel, egy Balmorrai exit game a gépemnek 5 egész percébe került, mire asztalra érkeztem. pedig az árnyékok levétele elég jó fellendülést hozott tegnap.
aztán láttam, hogy frissítést szedett le a win7, ami még böngészés közben is erősen lassít, remélem ez volt a gond...
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz Mooka-Miki #2044 üzenetére
Ezzel tudok a wowhoz hasonló flaskokat készíteni?
-
Telda
addikt
Van valaki Biochem, megéri ezzel foglalkozni?
Armorthech akartam lenni, de sok értelmét nem látom. -
-
-conrad-
addikt
Nekem a trainer csak 49 itemeket tanított meg hiába van meg a max. skill, nem tudjátok az ilyen itemek receptje hol van?
-
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
válasz Wolverine #2033 üzenetére
Ez sajnos a realitás.
Olyan esetekben tartom elfogadhatónak a más MMO-kkal való összevetést, amikor olyan hiányzó vagy félig megvalósított feature-ökről van szó ami más MMO-kban is sokáig gondot okozott. Ilyen esetekben joggal hozható fel, hogy tanulni kellett volna az elődök hibáiból. Persze nem azt értem ez alatt, hogy ez az egyben másolják le.
A másik eset amikor jogos a panasz, ha olyan hiba maradt, ami kizárt, hogy elkerülte volna a tesztelők figyelmét. Ez utóbbi szerintem nem jellemző túlzottan a játékra.
Aki hülye, haljon meg!
-
Wolverine
félisten
Minden MMO bugosan indul - egyszerűen a release-kor sokkal többen játszanak, mint a bétában és olyasmiket is megtalálnak, amik korábban nem bukkantak fel.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whitezo88
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
Rise of the Rakghouls content patch infók és trailer. [link]
Aki hülye, haljon meg!
-
nakos
senior tag
válasz Lézerparaszt #2027 üzenetére
Pedig ez alap. ha beteszed a hangkartyad, BIOSban azonnal kikapcs az alaplapi....
Ez kb olyan mint en esetem a masodik lezerkarddal amit nem vettem eszre hogy mar 3 LVL-lel korabban odaadtak a hatizsakban... Ha ti nem szoltok.. Meg most is eggyel nyomnam Jedi Sentinelkent -
Wolverine
félisten
válasz Lézerparaszt #2024 üzenetére
Hja... Az MMO-knál rendszeresen ki szoktak bukni ilyen apró instabilitások a hardverben.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Lézerparaszt
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz Lézerparaszt #2007 üzenetére
Dehogynem. RAM-hibák tipikusan így szoktak kibukni MMO-kban... Szerintem Memtesttel próbálkozz, és ha tényleg a RAM hibás, akkor cseréld ki. Utána jó eséllyel a játékkal sem lesznek gondjaid.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Lézerparaszt #2021 üzenetére
értelek, én a "bezzeg itt meg ott" mentalitás akaszt ki. A megnevezhetetlen játékban az első kiegészítőben jó ideig megölhetetlen (leginkább bugok miatt) bossok voltak példásul. Itt többnyire jók. bár nem mind...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz whitezo88 #2019 üzenetére
Engem csak az idegesít hogy sokan jönnek és azzal magyarázzák a bugokat hogy azért van benne mert wowban is volt.
Cain69 mi a neve annak a minialkalmazásnak ami nézi a cpu -t ? Ilyen nekem is kellAmúgy szerintem is jó játék, ha a wz 15 fps -sel is megy, az sem izgat, játszok annyival.
Csak nem olyan jó úgy, ami nem összekeverendő azzal hogy xar.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Lézerparaszt #2017 üzenetére
talán hogy mindenki nyavalyog a bugok miatt, mikor kb 3 hete jött ki élesben. komolyan, ki várta, hogy nem lesz sok bug? előbb mindenki söprögessen a saját portája körül.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz velizare #2008 üzenetére
Ühüm...ezt tudtam.
Akkor ezeket kezeli a gép 2/3 gözzel ahogy írtam, és.....?
A te logikád szerint 100%-on kellene pörögnie mindennek, és azért csökkenni az fps-nek mert nem bírja a gép.Erre gondolok: [link]
GPU 70% (bal felső sarok második szám), proci 50%-on sem megy és 29fps. Ha 100%-on pörögne kéne tolnia vagy 60fps-t.
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Pls ha már bugról beszélünk a ToR -ban akkor hogy jön oda a WoW ? Meghalok mikor használom a liftet. Ilyen WoWban is volt. És akkor mi van ? Ez a ToR. Ebben miért van ?
Ez olyan mint amikor megbuksz matekból és azzal védekezel hogy sokan megbuktak. Attól neked se jobb se rosszabb nem lesz. Nem értem miért jó ez.
Egyik tanult kolléga mondta, hogy hónapokkal a tervezett előtt lett kiadva, tehát ok hogy minden fos benne.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
akkor pár mondat erejéig hadd térjek vissza a bughalmaz és hiányosságok témájára, megvédve a tor-t.
-LFG: wowban se volt sokáig. sőt, quest tracking sem. elmondta merre van kb, azt keresgethetted. ("where is Mankrik's wife ffs")
-bugok: regéket lehetne mesélni wowról, évekig játszottam. ezek torban folyamatosan javítva vannak. egyik kedvencem mai napig, mikor 2-3 hónapig volt az ork karaktereknek mini vállasa, vagy még előtte az alliance oldalon hasonló. vannak shotjaim olyanról, hogy a léghajó a víz alá érkezik. meg hogy eleve halott vagyok.
-balance: minden multi olyan, hogy folyamatosan balancolni kell. a patch notes fele sokszor csak ez.
-statikus: igen, az . de másokban is rengeteg ideig az volt de közel sem a legnagyobb gond, hogy mozognak az álaltok, vagy nem.
-lassú: igen, szar a motor. period. lotro-ban is hajam téptem mikor muszáj volt csomóponthoz menni, csak ott még az volt, hogy tucatnyian csak afkoltak, meg táncoltak, tovább lassítva a rendszert...
-support: rengeteg a ticket, de amúgy csapnivaló.
-ability delay: igen, elég érdekes... ezt még csiszolni kell. pl van ahol az ütés elején veszi le az életet, van ahol megvárja a másodperces castot)kb nekem enyni jutott eszembe
-viszont élvezetesek a harcok, flashpointok, story, grafika amúgy szép szerintem, és nem végre csak felvesz-megöl-lead - ez újra és újra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Viper26
nagyúr
Játék betölt, azt látom, hogy a karakter, a föld felett lebeg, és csak helyben fut, ha ugrok a levegőben marad...
Okés, akkor chat ablak, és "/stuck".
Csakhogy ez sem oldotta meg, ilyenkor mi van??iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nagyúr
válasz Lézerparaszt #2012 üzenetére
egyébként volt már nekem is, hogy kiesett a login szerver, vagy legalábbis valamiért nem tudtam felmászni rá, de néhány perc múlva újra ment. lehet van valahol egy rosszul bekonfigolt/túlterhelt hálózati eszközük?
-
nagyúr
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=141899
-
Lézerparaszt
őstag
Van most szerver vagy leállás van ?
Azért kérdezem, mert nem tud frissíteni, azt írja baj van a kapcsolattal.[ Szerkesztve ]
-
nakos
senior tag
Sokszor talalkoztam en is olyannal mas alkalmazasok, vagy csak a Windows telepites soran is - hogy hasonlo telepitesi gondjaim voltak - amikor vagy:
1. memoria szarakodott (hibas volt);
2. tuning alatt volt a gep, es ugyancsak a memoria szarakodott.Probald meg ugy hogy visszaveszel mindent defaultba, es a RAMokat is egyesevel kiteszteled. Nekem nagyon vmi ram jellegu gondnak tunik. De hogy miert mindig ugyanott doglik le, az passz. Probald meg ugy hogy 1 db ram modul van bent.
Ilyenkor szoktak "rohogni" a konzolosok... amiben olykor olykor van igazsag, valljuk be!
-
nagyúr
válasz Malibutomi #2006 üzenetére
fleeten a következő történik:
vagytok úgy 200an (adott esetben többen) egy viszonylag szűk helyen. mind a 200 karakteren az esetek túlnyomó többségénél eltérő
# arc/sisak ÉS;
# mellvért ÉS;
# öv ÉS;
# nadrág/szoknya ÉS;
# cipő ÉS;
# companion gear ÉS;
# speeder ÉS;
# patkányszó droid ÉS;
# ability effektek.
ezt add össze, szorozd fel a jelenlévők számával, és kapsz egy becslést arról, hányféle textúrát kell kezelnie a gépednek fleeten ekkora létszámnál.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Wolverine #2005 üzenetére
Az akadás az nem a gép vagy a rendszer hibája volt, mert minden más megy tökéletesen. Viszont most a telepítéssel van bajom, mert a telepítés végén megfagy (szerintem memória gondok miatt), és nem tudom befejezni a telepítést. Esetleg nem tudja valaki hogy a dvd verzió fel van-e töltve valahova ? Ahányszor telepíteni akarom mindig meg kell várni a repairt ami letölti megint a teljes játékot, ami 2-3 óra :s
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #1972 üzenetére
Kicsit ide visszatérve, kinek mi a tapasztalata, mennyire használja a gépet a játék?
Én azt vettem észre hogy állok a fleet-en, az fps lemegy néha 25-30-ra is, de közben a gpu olyan 68-70%-on, a CPU pedig 60% körül dolgozik. Aztán van hogy a GPU felmegy 88-90%-ra akkor felmegy az fps is. -
Wolverine
félisten
válasz Lézerparaszt #1991 üzenetére
Egyértelműen nálad van valamilyen hiba - ez lehet hardveres és szoftveres is.
-
nagyúr
tudnak a connection dropos hibáról, és elkezdték keresni az okát. ha akarsz segíteni nekik benne, akkor a következő topicban megteheted a hivatalos fórumon (a szükséges infókat lásd a belinkelt postban legalul): [link]
-
nakos
senior tag
válasz -conrad- #2000 üzenetére
Sracok, hogy ne csak a panaszkodasaimat halljatok. tegnap esti fejlemenyek a kovetkezok:
1. A Postaladaban megjottek a szines kristalyok, ugyhogy mar vidaman atszereltem a lightsaberem 2 kekrol, egy sarga es egy zoldre (Jedi Sentinellel nyomom 2 kardos) - mentem is csataba vele kiprobalni. En azt hittem hogy felul megjelenik majd egy email uzenet, de rajottem hogy nem igy van, el kell menni egy postaladahoz es ott tudom majd kiszedni a megvett kristalyokat.
2. Erdekessegkepp beparosodtam egy Gunslinger gyerekkel es vegigharcoltuk az Esseles-t, Ironfist, Megarobot es a Sith kolykot is a vegen. Igaz igy LVL18-cal, Kyra companionnal (azaz 2 dps-szel) mar viccesen konnyu volt hogy a srac meg a companionja folyamatosan lotte a boss-t es a katonait. Kb ugy sikerult mind 3 boss-t lenyomni, hogy meg orvossagos bubit se vettem be es senki sem healelt. Emlekszem amikor meg LVL11-eskent kerultem az Esselesre a T07 robotommal (az volt akkor meg csak az egyetlen companion opciom) es egy Jedi Consula gyerekkel groupolodtunk kb 10-bol 10x elvereztunk mar az Ironfistnel is.... nem is jutottunk tovabb. Tegnap viccesen konnyu volt. Igaz kaptam max 500XP-t az egesz kuldiert. Nem baj, jo volt vegignyomni.
A jatek tovabbra is 100FPS felett megy 2560x1600-on, csodaszep, roccenesmentes. De az a nyomorult szerver tegnap is 1x kidobott a 2 ora alatt. (pont rosszkor)
Szoval alakulnak azert a dolgok, megha rogosen is. Koszi a segitseget.
-
Balika23hun
aktív tag
Hát ezen nagyot szakadtamDragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
nagyúr
@donki: óvatosan az általánosításokkal! a taral v egy midlevel flashpoint, nincs agyonbonyolítva. akár companion is letankolja. próbáld majd ki level5en a hardmode-os instanceokat, és beszéljünk utána is arról, hogy mi a primitiv és mi nem.
@Haelbacsi: kicsit szükségtelenül van agyonbonyolítva, mert csak a category és a subcategory mezőket kell egy dropdown menüből kiválasztani, a többi opcionális. persze finomíthatod tovább is, de az már a te döntésed. ja és 8 találat van oldalanként.
ez a rendszer még meg is felelt és erőforráskímélő volt a játék indulásakor, mert a lekérdezések hamar végigfutottak (eveben ha pl. jitában megnyitod a marketet, a játék gyengébb gépeken nemes egyszerűséggel kifagy), viszont mára már kétségkívül kezd terhes lenni, mert a játékosok már tudják mit keresnek (szemben pl. a játék indulásakor még fogalmam sem volt, hogy hívják a számomra megfelelő lvl35ön is hordható derékszíjat).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest