Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Gergello #399 üzenetére
ha engem kérdezel, akkor november első hete. 8.-án jön a cod3, 11.-én a skyrim, 15.-én az nfs, és még valamikor a hónapban az assassin's creed.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
itt a CE is.
Details of the collector version 149.99 euro
- Exclusive figurine of Dark Malgus by Gentle Giant
- Star Wars discs in metal case
- The diary of Master Ghost-Dural
- Map of the galaxy
- Personal authenticator
- Music CD
- Collector's Set includes high-quality 7 objects IG
- Launch rockets, shoot incendiary projectiles (some on-equip item i believe)
- Battle droids: moving by your side
- Holodancer: your projected holographic image
- Holocam: Record your adventures on video
- STAP: unique vehicle design
- Droid-mouse exclusive companion
- Exclusive Collector's Shop: Access to the platform with dynamic sales of special items.igen, az 41 darab mátyás király.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz velizare #394 üzenetére
adott fórumon elég sokan felvetették, hogy mit keres Ven Zallow a borító közepén, ha a Deceived trailerben már meghalt. szerintem mondjuk jó helyen van ott, jól néz ki a képen, és inkább ő legyen rajta JK-ként, mint az ismeretlen Zabrak mester a Returnből.
nekem mondjuk azzal lenne igazán tökéletes, ha Shae Vizla a sisak nélkül lenne a borítón (legalább is gondolom, hogy ő az. a szituáció, meg a mandalorian armor rá vall)
-
nagyúr
válasz Sousuke90 #392 üzenetére
lesz francia, láttam valahol egy francia nyelvű beta leak videót. itt is van.
borítóterv leak:
edit: link
[ Szerkesztve ]
-
Sousuke90
aktív tag
A német videó egy chiss IA volt? Mert nem tudom, hogy ez vajon ugyanaz újra feltöltve, vagy egy új. Mert ami párban volt vele JK videó, az már volt kint a kommentek szerint.
Csak megint hamar lekapták őketA nyelvek tekintetében meg úgy tűnik lesz francia VO is, bár ennek a forrását nem tudom.
-
Sousuke90
aktív tag
pedig ez elvileg jún 20-i Q&A session-ben volt:
"Q. Is there anything you know about how the sound is selected? i mean can you change the different languages of the voice over locally or is it server dependent?
A. No idea. Right now they only give us the English voice assets in the download. "
-
Sousuke90
aktív tag
válasz -conrad- #385 üzenetére
Az egyértelmű, hogy elég erősen a sztorira helyezik a hangsúlyt, úgyhogy legalább egy alap/középfok szükséges angolból/németből (gondolom lesz német is, bár a mostani béta kliensben még csak az angol fájlok vannak), de ha valaki amiatt aggódik, hogy a light side/dark side választásokat nem feltétlenül találja el, amiatt nem kell aggódni. A választókarika közepén megjelenik egy kék/piros pont, ha az adott válasz fölé viszed az egeret.
Ez mondjuk egy kicsit szerintem negatívum is, de a companionok reakcióját legalább nem lehet előre tudni XD
A béta meg megy, és az NDA ellenére is jönnek rendesen az infók belőle. Linket inkább nem adnék egyértelmű okokból, de aki keres az könnyen megtalálhatja. -
-conrad-
addikt
válasz Wolverine #379 üzenetére
Nagyon jól hangzik amit írt róla, bár ha ennyire nagy hangsúly kerül "roleplay"-ra meg a questek ennyire befolyásolni fogják a játék menetet akkor az a játékosbázis aki nem jó angolból tuti ki fog esni :S
Pl. wowban felveszed a questet és tökmindegy mit ír, jelzi merre van a 42 farkasfül amit össze kell szedned, de itt alaposan át kell olvasni, meg kell gondolni mit válaszolsz.
Keverik a single player RPG elemeket az MMO-s questinggel, reméljük életképes lesz.Tudni már valamit, lesz beta? Én regeltem hátha kapok lehetőséget kipróbálni milyen is a game.
-
Sousuke90
aktív tag
sziasztok!
egy ideje már követem a SWTOR fejlődését, de csak most jutott eszembe, hogy itt is keressek egy topikot
a bounty hunter progression videó is jó lett, már csak egy consular progressiont hiányolokhavidíjas MMO-val eddig nem játszottam, csak ingyenesekkel, de ez nagyon esélyes megvételre az eddigi infók alapján.
a razortól származó novemberi megjelenés szerintetek mennyire reális?
-
leviske
veterán
Az új videó elég meggyőző. Van pár jelenet, ahol érződik, hogy azért igyekeznek finomítani a mozgásokon. Viszont minél több videót látok a BH-ről, annál inkább érzem úgy, hogy még a SE oldalán is max a IA volna az egyetlen érdekes class számomra.
-
Wolverine
félisten
Pár benyomás a jelenlegi f&f alpha állapotról.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kexksz
addikt
Találtam egy ilyet, kicsit több a space combatból: [link]
-
kexksz
addikt
válasz Wolverine #371 üzenetére
Nem is az, hogy szaggat, de egyszerűen nem látsz semmit az effektektől. Legjobb példa erre szerintem Cabal. Ismerősöm folyton bekapcsolt effektekkel játszott, meglepően jól, viszont a videóit visszanézve én semmit nem látok csak villózást. [link]
@Oric: Jónak néz ki, bár még mindig nem értem, hogy mit keres ez egy MMOban ilyen formában. Lehet majd equipmentet szerezni a hajóra vag ymi?
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Erről beszélek Mihelyt több objektum van a képernyőn, a jó grafikával rendelkező MMO irtózatosan szaggatni kezd. Egy közepes grafikájúnál ez később következik be.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
RaZroX
addikt
Nem lehet tudni, hogy a grafika mennyire lesz szép ?
This is the way
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy szerintetek lesz olyan hogy a kardot fordítva tudjuk majd fogni? Force Unleashed-ben is ez tetszett a legjobban.(a játék már annyira nem )
Illetve az animációs sorozatban is látni lehet...
Live-Die-Respawn
-
Wolverine
félisten
Kevesen MMORPG-znek itthon; és az a kevés ember ír a hírekhez is. A többi, aki a híreknél kommentel, vagy KotOR 3-ért sír, vagy a grafikát fikázza, vagy eleve utálja a Star Warst
-
oriic
HÁZIGAZDA
Karaktergenerálásról pár leakelt kép:
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
k4csa írogass más oldalakra is, ahol fenn vagy...
Live-Die-Respawn
-
Wolverine
félisten
Egyszerűen korai még a dolog. Mihelyt feloldják az NDA-t és páran írhatnak a bétáról, nagyobb lesz a forgalom.
Amúgy a Gamepodon elég kevesen MMO-znak, itt ez a műfaj szimplán nem érdekli a tagok 80+%-át. (és már ez is javult mondjuk a 2 évvel ezelőtti állapothoz képest)"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Furcsa mert az old republic-os híreknél sokan írnak...Csak lesz olyan akit érdekel rajtunk kívül.
Live-Die-Respawn
-
kexksz
addikt
Az összes Republic kaszt és alkaszt
Mondjuk kb magamnak beszélek itt... Nem hiszem el, hogy senkit nem érdekel ez a game.
-
kexksz
addikt
Ok, találtam egy frissebbet:
Sage
Telekinetics: Affords the power to distort reality and move waves of energy, tearing apart enemies. [Ranged DPS]
Seer: Allows the Sage to master the art of using the Force to heal and protect allies. [Heals]
Balance (shared): Enhances the Sage’s Force attacks. [Overall Survivability]Shadow
Infiltration: Masters of stealth, these Shadows use positional attacks and surprise to defeat foes. [Melee DPS]
Kinetic Combat: Uses the double-bladed Lightsaber defensively to protect the Shadow and his allies. [Tank]
Balance (shared): Augments the Shadow's Force and Lightsaber abilities. [Overall Survivability]Akkor Shadow Infiltration.
-
kexksz
addikt
Ezt néztétek már? Most akkor aki Jedi Shadownak megy, hogy közelharci DPS legyen (mint például én ) annak teljesen haszontalanok lesznek a fő skill fa skilljeinek a fele?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Videók:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most vettem észre hogy van ilyen topic. Na akkor ezt is látogatjuk majd rendesen:
Egy kis trailer:
A videó nagyon nagyon hangulatos, simán jöhetne egy film ebből a korból...
Live-Die-Respawn
-
LucifeI2
őstag
Van már valami info, hogy end game milyen tartalom lesz? Nézegettem a videókat, de semmit nem találtam róla. Se arról, hogy milyen a PvP.
-
donki
senior tag
válasz Wolverine #344 üzenetére
Nem tévedek. Az Age of Conan nem érte el a kiadáshoz szükséges minimális tartalmat, a minimális ugyanis magába foglalja a létező és működő szabályrendszert, ami az AoC-ból hiányzott. A bejárható terület és a pályák száma kielégítő volt, azok közül akik otthagyták kevesen jutottak túl még a rank 1 raid zónákon is.
-
Wolverine
félisten
Tévedsz. Manapság sokkal profibbak az MMORPG-t játszók is, mint voltak 5-6 éve, vagyis számítani kell arra, hogy a kiadás pillanatában ott lesznek a powerlevellel fejlődők, akik max. 1 héttel a kiadás után elkezdik az end-game tartalmat is ostromolni - és ennyi idő nem elég a patcheléshez. Az Age of Conan egyik problémája is az volt a sok közül, hogy nem volt elég content sem a szintezés közben, sem az end-game-ben.
Vagyis a minimális tartalommal kiadni ma egy MMO-t gyakorlatilag egyet jelent a játék kivégzésével."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
donki
senior tag
"Akkor miről is beszélünk?"
Igen, észrevettem, hogy nem érted, hogy miről beszélünk.
Arról, hogy amint a játék játszhatóvá válik, kiadják. Ahhoz, hogy játszható legyen, megfelelő méretű világ és end game tartalom kell (a működő rendszeren felül). A megfelelő méretű világ jól tudjuk, hogy mekkora, mert majd mindegyik megjelenő mmorpg-ből ugyanaz a méret köszön vissza.
Fajok, classok, páncélok, fegyverek, pályák, bossok, szörnyek, képességek. Mindezekből annyi áll majd a rendelkezésre kezdéskor, ami minimálisan szükséges ahhoz, hogy a játék kiadható (és játékos szempontból élvezhető) legyen.
A minimálisan szükségeshez képest bővíteni a megjelenés után fogják, tehát irreveláns, hogy mennyi ideje fejlesztik, hiszen a szükséges minimumot a megjelenés után kezdi majd el meghaladni. -
leviske
veterán
A TOR-t már vagy 5 éve fejlesztik. Olyan engine-el érkezik, amivel 2x gyorsabban lehet haladni, tehát elméletileg 10 év munka már benne van... Akkor miről is beszélünk?
A BioWare-től mindenki PVE-re kihegyezett játékot vár, és a companionokból (plusz egyéb részletekből) kiindulva a TOR várhatóan sokkal inkább lesz PVE, mint a WoW.
Szóval ennyit erről.
-
-
Wolverine
félisten
A teszt hamarosan kezdődik; már lehet jelentkezni. (a géped scanjét Operából is elvégezheted, csak állítsd át a jelentkezési űrlapot "Azonosító rejtése Firefoxként" módba)
-
donki
senior tag
Ha az a kérdés, hogy hogy tud megküzdeni a Warcraft világa az SW világával, akkor az nagy baj, mert a válasz az, hogy sehogy. A WoW hatalmas, ezt a méretet és összetettséget az SW csak sok évvel a megjelenése után fogja tudni elérni.
Ami az összetettséget illeti, űrcsata nem lesz benne kezdéskor, így ezt nem is tudom, hogy lehet SW világnak nevezni. A Star Wars filmeknek legalább a fele az űrben játszódott...
Lévén, hogy csak két oldal van (köztársaság vs. birodalom), el nem tudom képzelni, hogy miféle értelmes megoldást találnak ki a PvP-re. (valószínűleg semmit) -
leviske
veterán
-
L3zl13
nagyúr
Új trailer: [link]
Aki hülye, haljon meg!
-
Theodolit
tag
Azért lol ,ez a tesztelésre jelentkezés elégg gázos, attól eltekintve hogy google chrome-al nem is lehet , a számítógép scannelő fals adatokat mér....azt irta a 3,4ghz-en pörgö procimra hogy 5,24ghz...ami szerintem világrekord lenne feszültség emelés nélkül+gyári hűtővel [link]
Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
leviske
veterán
válasz Wolverine #325 üzenetére
Akkor meg minek szenvednek vele, ha sosem lesz tökéletes? Mit számít az a 2 év?
A megjelenési infó állítólag az EA-től származik.
Egyébként a TOR során a BW-nek nem kellett nulláról indulnia, így annyira nem vészes a helyzetük. Nem hinném, hogy 2008-ban kezdték, sokkal inkább tűnik az valószínűnek, hogy valamivel a KoTOR után kérte Őket fel a LA (ez megmagyarázná a DA: O késését is), a BW-nek meg ~7év bőven elég egy komoly játékra. És az sem lehetetlen, hogy 2008 környékén ezért kaptak az EA-től egy egész stúdiónyi új munkatársat (az akkoriak mellé).
Mind1, majd meglátjuk. Én a BW esetében akkor sem számolok BZ fejlesztési időkkel. (És ez most nem beszólás akar lenni a Blizzard felé, csak egyszerűen tény, hogy a BioWare pörgősebben fejleszt.)
-
Wolverine
félisten
Egy stratégia balance-olása sosem lehet tökéletes, kiadás előtt meg pláne nem.
Akárhogy is nézem a TOR website-ot, nem látok semmilyen kiadási dátumot, vagy olyasmit, ami bétatesztre enged következtetni. A fórumon említenek ilyesmit, hogy 2011 tavaszán szeretnék kiadni - de ez a cél, és nem véglegesen kőbe vésett időpont.
Lehet, hogy meglepő, de egy MMORPG balance-olása legalább olyan nehéz, mint egy RTS-é; és a nyugati típusúaknál nem árt bele olyan tartalom, mint egy komoly RPG-be... még akkor is, ha a játékosok legnagyobb része csak átrohan rajta, vagy grindel. A Blizzard sem jókedvében halad olyan tempóban a fejlesztéssel, ahogy teszi..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
leviske
veterán
válasz Wolverine #323 üzenetére
Hát az a sok játék azért nem a BioWare-től került ki, márpedig onnan indult az egész, hogy a BW és BZ tempóját ne igyekezzünk összehasonlítani.
A SC2-re meg azt ne mond már, hogy 6 évnyi fejlesztés alatt nem tudták megoldani, hogy jól kiegyensúlyozott legyen a játék.
Amúgy már egyre biztosabb (vagy már hivatalos?), hogy a játék még hamarabb is jön, mint gondoltam, a maga 2011 tavaszi megjelenésével, így a béta lehet, hogy már ez év nyarán indul.
Miért veszed még mindig ennyire biztosra, hogy a BioWare a TOR-al csak Blizzard tempóban haladhat?
-
Wolverine
félisten
Az a "csak egy kieg" konkrétan a játék teljes újradesignolását jelenti lvl1-60 között, és persze új endgame tartalmat lvl78-85 között Sok játék a teljes élete alatt kevesebb contenttel bír, mint egy MMO-kiegészítő.
A SC2-nél az új egységek simán jelenthetnek balance-problémát; és a régiek átalakulása is várható, mert ellenkező esetben csak a Starcraft 1-et jelentetnék meg megint új grafikával.
Azt te hol láttad, hogy biztosan lesz idén TOR-béta? Én nem esküdnék meg rá egyáltalán.
-
leviske
veterán
válasz Wolverine #321 üzenetére
A Cataclysm csak egy kiegészítő, ennyi erővel össze lehetne vetni az Awakening-el, ami 4 hónapra az alap játék után érkezik. (Amúgy hogy a francba lehetnek a SC2-nek balance-problémái, mikor az alap játéktól alig rugaszkodnak el? Csak pár új lény, meg valamivel szebb grafika lesz. Még csak az új faj sem jelenthet gondot, hisz az a rész úgyis valószínűleg csak 2012 környékén érkezik. )
Amúgy az semmit nem jelent, hogy mikor jelentették be, mindenki arra alapozott a megjelenéssel kapcsolatban, hogy mennyire beindult a marketingúthenger, arra alapozva pedig várható lett volna a '10Q4-es megjelenés. Meg mondjuk mind1, mert a "legkorábban 2012" akkor is magasan túlzásnak bizonyult, hisz a 2010Q4-es nyílt béta indulás után 2011Q2-Q3-as megjelenés is várható.
-
Wolverine
félisten
A konkrét játékmenet az, ami eldönti, játszható lesz-e a játék, avagy sem. Az a beta idején eldől majd, hogy milyen lesz, addig maradnak a gameplay videók. Mivel a játékot 2008-ban jelentették be, én sosem hittem, hogy lesz belőle valami 2011-12 előtt... csak épp vagy fél évig nem is jártam a Gamepodon
A Blizzardot ne írd le... A jelek arra utalnak, hogy kedden kezdődik a Cataclysm Family&Friends alpha tesztje. Ez legkésőbb nyár végi megjelenést jelent majd. A SC2 balance-problémái, vagy az esetleges Battle.net gondok miatti halasztása az MMO-jukat nem fogja befolyásolni..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
leviske
veterán
válasz Wolverine #317 üzenetére
Akkor volt kérdés, mikor a nyílt béta miatt azt hittük, hogy 2010Q4-ben érkezik, és erre anno nem is írtál semmit. Abban igazam lett végül, hogy az összes kasztot kiszórták 2009-ben, más dolgokkal meg nem igazán tudják majd felhívni magukra a figyelmet. A játékstílus a megjelenéskor lesz csak érdekes, a bolygók meg a kasztok után elég érdektelenek. Talán még a kísérők előtörténeteinek a felfedésével lehet majd fenntartani az érdeklődést.
A WoW tervezéséből én semmiképp nem indulnék ki, miután a Blizzard tempóban igencsak le van maradva a BW mögött, jól mutatja ezt, hogy az SC2 is szinte egyre biztosabb, hogy csak 2011-ben jön.
Én pont amiatt ecseteltem az esetleges roadmapot, mivel marketing szempontjbál látom értelmét 2011 végére tolni, mivel így 2 éven keresztül tudják nyomatni gőzerővel a DA: O-t. 2010-re ennyi DA: O kiegészítő + ME2 + SW: TOR kicsit sok volna.
-
Meglivorn
aktív tag
Csak a pontosság kedvéért (most néztem rá a topicra) a WoW -és az aion, de asszem a WAR és a AoC is azt követte - nem tudom pontosan- havidíja 13 EUR azaz általában ~3500 Ft. Ennyit vonnak le a kártyámról. Nem tudom ez a 6k honnan jött, ha a gamecard ennyi (sose vettem olyat) az 2 hónapra szól.
Szinte biztos, hogy a SWToR is ezt fogja követni. Bevált, korrekt eljárás.
A másik: a Cataclysm megjelenése még nem ismert, de január végén végetér a WotLK, nem lesz több content kiegészítés, megkezdődik az expansion bevezetése (már most vannak jelek a játékban). Sokkal valószinűbb egy szeptemberi megjelenés mint az év végi. Sőt, egyes optimista becslések akár tavaszra is teszik, de az tényleg nagyon csodavárós
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Szerk: Már nem aktuális.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Wolverine
félisten
Kérdés volt ez valaha is? Egy MMO fejlesztése sokkal hosszabb idő és több munka, mint egy single játéké; a Blizzard 1999-ben kezdte el a WoW fejlesztését (a Warcraft 3 megjelenése előtt 3 évvel!), 2001-ben jelentették be, hogy jön, és végül az USA-ban 2004-ben, Európában 2005-ben jelent meg. Ezután 2007-ben az első kiegészítő, 2008 végén a 2. kieg, és idén jön a 3. (én nem novemberre tenném a megjelenését, hanem augusztusra, de egyébként egyetértek a szerzővel).
-
leviske
veterán
Itt egy kis elemzés az SWTOR[H]-ról. Sajnálattal és egyben örömmel látom be, hogy ennek fényében a mozaik összeáll.
Ez alapján a cikk alapján, plusz az eddig megtörténtek (megspékelve a Sims-es ismereteimmel) és eddigi bejelentésekből kiindulva szerintem ez várható:
DA: O
2009Q4 - Alap játék megjelenése
2010Q1 - 1. EXP (Awakening)
2010Q2 - DLC özön
2010Q3 - 2. EXP
2010Q4 - DLC özön
2011Q1 - 3. EXP
2011Q2 - DLC özön
2011Q3 - 4. EXP (gondolom ezzel az első részt be is fejezik)
2011Q4 - utolsó DLC özön
(Ha jól viszik -márpedig jól fogják- akkor a valószínűleg 2012Q4-ben jön is a 2. rész)ME
2008Q1 - ME1
2010Q1 - ME2
2012Q1 - ME3SW: TOR
2010Q4 - open BETA
2011Q4 - Megjelenés -
leviske
veterán
Új bolygó: Alderaan
-
leviske
veterán
Most már szinte hivatalos, hogy a Jedi Konzulens és a Sith Inkvizítor az utolsó két kaszt.
Forrás: swtor.hu
-
-
leviske
veterán
December harmadikán bejelentik az utolsó két kasztot!
-
leviske
veterán
válasz Wolverine #308 üzenetére
Nem feltétlen. Ha mondjuk a játékot belövik 15k-ra és mellé mikrotranzakciós lesz, akkor nehezen hiszem el, hogy az eltarthatatlan kategóriába csusszanna át.
Bár még azzal is sokat elérhetnek, ha nem 6k lesz az alap havidíj. Igaz, ha 11millió ember képes havonta pénzt kiadni a WoW-ért, akkor nem valószínű, hogy pont a TOR-ért ne lennének hajlandóak ugyan így fizetni, és szerverek szempontjából sem mindegy, hogy 11millió, aki 6k-t fizet havonta, vagy 22millió, aki 3k-t.
Amúgy ki tippel arra, hogy már ebben az évben vagy legkésőbb 2010 januárban bejelentik az utolsó kasztot?
-
leviske
veterán
-
Wolverine
félisten
Ezt valószínűleg poénból készítették
A Cataclysm messze nem az utolsó WoW-kieg; Morhaime többször is leszögezte: addig gyártanak kiegészítőket, amíg van játékos.
Fizetés: az a kategória, amit a WoW és a TOR képvisel, nem nagyon tartható el másképp, mint havidíj alkalmazásával; csak a mértéke kérdéses szerintem.
-
leviske
veterán
válasz Wolverine #305 üzenetére
Egyébként a kérdés ugyan az: Hogy tud megküzdeni a Warcraft világa a SW világával... Ha az EA nem cseszi el a fizetésmódot, akkor szvsz jó eséllyel fel veszi majd a versenyt a TOR a Cataclysm-val.
Arról nem is beszélve, hogy tudtommal a Cataclysm az utolsó WoW kiegészítő (elnézést, ha rosszul tudom), innentől komolyabb felhasználótábor-növekedésre nem számítanék esetében. Bár lehet, hogy rosszul gondolkodom.
-
WhiteSkyline
tag
éljen az MMORPG-k harca
Honda ~ The Power Of Dreams
-
Wolverine
félisten
A BlizzCon melyik részéből szűrted le, hogy a Warcraft és a Starcraft egy univerzum? Én néztem végig élőben a streamet, és erre szerintem sehol sem utaltak. (az új MMO-jukról meg több, mint egy éve tudni lehet, hogy új franchise lesz)
És egyvalamit elfelejtesz: 2010 szeptembere körül jön majd az új WoW-kiegészítő, a Cataclysm is"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
leviske
veterán
válasz Vistaboy #303 üzenetére
VÁÁÁÁÁ HÁÁÁÁ! "a játék megjelenési ideje 2010. szeptember" A végén még igazam lesz....
Amúgy arra egyáltalán nem számítottam, hogy a Sith Warrior lesz a következő. Ezzel tényleg elcseszték a játékot, hisz egy SW játékkal mindenki azért játszik, hogy az "erő vele legyen" és fénykardot susogtathasson...
Az már csak külön érdekesség, hogy jelenleg a Smuggler párjaként szerepel. Érdekes lesz, he egy súlycsoport lesz a kettő. (Bár MMORPG esetén mondjuk valahogy ezt mindenképp meg kell oldaniuk...) Vagy keverem és attól, hogy Sith, még nem járja át az erő? (Csak mert szvsz úgy volna értelme, ha minden kaszt a játék folyamán kerülne egyre közelebb az erőhöz és végül minden játékos rendelkezhetne Jedi/Sith erőkkel. Ebbe pedig ugye az nem fér bele, hogy valaki Sith-ként, vagy Jedi ként kezdjen.)
(#301) Xirtam: Kérdés, hogy a WoW világa hogy tud majd megkűzdeni a SW világával... A BioWare gondolom fog olyan minőséget alkotni, mint a Blizzard, így az sem dönthet a WoW mellett.
A WoW mellett egyedül az akkortájt (?) érkező WoW film szólhat, ami még fog egy jó nagy löketet adhat a játékosszámnak. (Persze, ha jól sikerül.)
Összegezve: A StarCraft már nem szerepel a top10 eladások közt, a Diablo I./II. ugyszintén... Miért pont a WoW hype-ja tartana örökké? Főként, ha sikerül a TOR fizetési módját jól eltalálni (ami az eddigi pletykák alapján meglesz). Itt szvsz inkább az új Blizzard MMO kavarhat be, ami már csak abból a szempontból is érdekes lehet, hogy szvsz a BlizzCon-on nem véletlenül mutogatták, hogy a Warcraft és Starcraft egy univerzumban játszódik.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Tartalmaz infókat a megjelenésről is, de ezek még nem hivatalosak.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
WhiteSkyline
tag
Csak nehogy ebből is az legyen hogy várunk, várunk aztán megjelenik 2012ben mindenki rágerjed kipróbálja és akkor:
"Ez meg mi a Sz@r... lol... kuka"
És az a baj hogy a mostanság megjelenő játékoknak elég nagy részére ez igaz volt
Bár hozzá kell tennem hogy star warsba MÉG nem kellett csalódnom ez azért megnyugtatHonda ~ The Power Of Dreams
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest