Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Okok, ma este vagy holnap napközben előásom, bár nem annyira nagy szám, állnak aztán ölik, meg lagolnak mint a szemét, azért 24 ember tevékenységét realtime nézni meg mittomén azért nem annyira eccerű
Holnaptól viszont pápá egész napos torozás, új melóhely, az esti órákra szorul a játékidőm (de legalább lesz miből fizetni az előfizut )"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Nem vészes, a sok millió HP nem annyira gyilkos mint amilyennek kinéz.
Annyi csak, hogy mindenki csinálja a dolgát + voice chat. Minden bossnak ugye van saját taktikája, azt ha tudja mindenki, és teszi a dolgát, akkor történnek a dolgok. De ha igazán nagy bulit akarsz látni akkor majd előszedem neked azt, amikor dreadtoothot ( section x world boss) ölik valami 7-8 stacken. (tudni kell, hogy minél több stack van rajta, annál több ember kell hozzá, annál durvábbakat üt asszem, plusz a hp-je is több talán. namármost ez úgy nézett ki, hogy 24 emberes raid )"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Amennyire most látom az egy lvl38as world boss, úgyhogy passzolom. Ha nem, akkor is két emberes móka lenne most már ugyi az 50esekkel. Nem merek ilyen merészet mondani, de szerintem lesolozható, két emberrel viszont garantáltan ölhető
Nigtmare Pilgrimre próbálom rábeszélni a guildet (szégyen, hogy még nem öltük meg), de mindenki rinyál, hogy jaj, az 16 emberes boss..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Telda
addikt
Vagy http://db.darthhater.com/, itt vannak felhasználók által feltöltött talentfák is.
-
warcat
veterán
Nagyon sokat számít a szintkülönbség ebben a játékban;máshol is persze.
De +10 szint után már szinte halhatatlan vagy, mert minden támadást resistelsz, elhajolsz elöle stb(egyszóval nem talál el)
Pl a Dromund Kaas-os 18as world bosst 30as szintek vége felé már kényelmesen szolozhatod, 50esként talán 1000 hpt vert le rólam az egész harc alatt.
Eredeti kérdésedre visszatérve,friss 50 karakterként valahol 12-13000 hp környékén landolsz ,majd ez kuszik felfelé,ahogy jobb felszerelést szerzel, nekem 15500 körül volt pár pvps cuccal amikor abbahagytam.EA: It's in the crate!
-
nagyúr
tudnak a connection dropos hibáról, és elkezdték keresni az okát. ha akarsz segíteni nekik benne, akkor a következő topicban megteheted a hivatalos fórumon (a szükséges infókat lásd a belinkelt postban legalul): [link]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Lézerparaszt
őstag
Kénytelen leszek letölteni valahonnan a játékot mert a telepítés utolsó percében megfagy, és utána a repair után elkezdi letölteni megint a 11 gigát...
Most azzal kell szívnom hogy állandóan megfagy a gép és nem tudom mitől.[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
Na épp telepítem, kár hogy az átmásolt verzió nem működik ='(
Na de ez a hátránya a digitális változatnak, tölthetem le minden telepítéskor a tizen valahány gigát. Ja és nálam jobban nem szurkolhatsz
Remélem a PvP most már élvezhető is lesz, nem azon fog múlni hogy berohanok a tömegbe és amit megnyomok hány mp múlva történik meg[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Ok, akkor bedobom a szerintem legjobb leírást. Ezt akár ki is nyomtathatod.
Szóval érteni érted, de nem figyelsz vagy nem látod át. GTN minden vásárlás után közli, hogy postán kapod a cuccot, a Flashpoint legalább kétszer felhívja a figyelmet, hogy ne egyedül menj. (Azért jutottál el Ironfistig, mert 8 szinttel kisebbre tervezték, 2-4 főnek.)
Gondolkodtam, hogyn tudnám megértetni veled a dolgokat ha úgy vásárolsz, hogy nem is tudod, jó lesz-e. De szerintem így nem lehet. Csak élőszóban, megosztott képernyővel.
(Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok profi, ma is kellett egy kapcsolódó kifejezést gugliznom.)Javaslom keress valakit, vagy akár egy guildet, akikkel együtt kalandozhatsz. Nagyobb az élményfaktor és könyebb a tanulás/tanítás is.
-
Mooka-Miki
senior tag
Űrhajós küldiknél csak a daily-ket érdemes csinálni, csak úgy önmagában az űrhajós küldik nem érik meg.
Az hogy mi hol van Imperial Fleet-en az hamar megtanulható: Egyrészt a kvadránsok neve is árulkodó, de ha rászánsz kb fél órát és körbenézed az összes vendor-t, akkor neked is magától értetődő lesz.
Amit Galactic Marketen veszel, annak azonnal meg kell érkeznie a postaládádba. Ha nem akkor ott szerver oldali gond van. Volt egy napig kb, hogy egyáltalán nem működött a levelezés a játékon belül, de azt megcsinálták.
A játékon belüli Codex-ben elég sok minden benne van, pl a flashpoint-okról is, amikor meglépted a 10-ik szintet, oldalra ki is rakott neked ilyen kis olvasnivalós linket. De ha csak kinyomtad utólag is elolvashatod, csak most nem jut eszembe melyik gombra hívod elő a Codex-et és nem vagyok otthon, hogy megnézzem.
Szabadkozni meg nem kell, erre való a fórum nem az anyázásra. Ha éppen nézzük ugyebár.
-
nagyúr
nem gond. a játékban a flashpointoknak nincsen materiális bejáratuk (pl. barlang), hanem imperial/republic fleetről lehet bejutni. ha felmész fleetre, úgyis tele lesz a general ezzel, de te is elkezdhetsz kiabálni, hogy lfg esseles, vagy hasonló.
a space missionöket tekintve nem tudok tanácsot adni, várom, hogy elkészüljön a lakásunk, ott lesz helyem kipakolni a warthogot.
ha healer akarsz lenni, ez a játék nagyon jól megtanít az alapokra.
igen, a legtöbb mmo-ban vannak rokon elemek, mondhatni a gyakorlat teszi a mestert. =]
a fejlesztő azért nem ír végigjátszást a játékhoz, mert nem akarja elvenni a felfedezés örömét.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Mooka-Miki
senior tag
A,: Amit galactic Marketen vásárolsz, azt levélben kapod meg, nem a hátizsákodba.
B,: Esseles az egy úgynevezett Flashpoint. Mivel ez az első, ezért a sima ellenfelek úgymond könnyűek, hogy haladjál, a végén amivel találkozol az a főellenség avagy Boss. Őt sokkal nehezebb leverni mint a sima kis eliteket, de jó cuccokat dobál, ha legyőzöd.
Flashpointba nem nagyon járkál az ember egyedül, oda csapatmunka szükséges (később egyedül még a sima mobokat sem nagyon fogod ilyen helyeken legyőzni, ez csak bemelegítés).
Általános Flashpoint csapat felépítése: 4 fő ->
- 1db Tank (ő "tartja magán" az ellenséget, őt ütik, mert ő viseli el a sok sebzést, ezért Tank)
- 2db Dps (ők sebeznek sokat viszont ha az ellenség rájuk fókuszál gyorsan meghalnak, szerepük az ellenfelek gyors ledarálása )
- 1db Healer (Ő gyógyítja a csapatot ért sérüléseket)Szerk.: Látom már más is válaszolt.
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Az elsőre már válaszoltam privátban, postán kapod meg a cuccokat.
Esseles pedig nem küldetés, hanem egy flashpoint, ahová 4 embernek kell bemenni, nem egyedül. Az MMORPG-nek kb. ez a lényege, hogy együtt játszol több játékossal, szóval ha felesleges futkározásnak érzed party-t keresni akkor az nem jó. Ha mindenképpen egyedül akarsz menni akkor hagyj ki minden flashpointba irányító questet, mert azokat 4 ember tudja megcsinálni. (általában healer + tank + 2x dps)
-
nagyúr
mailben küldik ki a marketen vecc cuccot.
az esseles flashpoint, azaz instance. group content. ha nagyon ügyes vagy, és a classod is megfelelő, a companionoddal szólózhatod, mivel elég egyszerű, és könnyű. ha nem, keress csapatot.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Lézerparaszt
őstag
1) A cuccokat ráadhatod a segítőidre ha jók rá, a te felszerelésed sosem fog változni. pl ha te Medium armort tudsz felvenni maximum, akkor az lesz végig.
2) Bármelyik árusnál eladhatod, ugyanannyit ad érte. Ami binds when equip, azt marketben is el lehet adni.
3) Fleeten van trade market, ott tudsz venni mindent, aztán hogy jó ár van-e ott azt nemtom.
4) 10-es szinttől elkezdheted. Ahogy fejlődsz és több segítőd lesz, annál többet küldhetsz melózni egyszerre.
4,5) A hajóval meg érdemes megcsinálni a space questeket mert jók, és sok xp-t adnak elsőre.
-
Wolverine
félisten
crit: ez egy esélyszám arra, hogy az átlagosnál nagyobbat üss. A legtöbb esetben dupla sebzést jelent, de nem ismerem a TOR combat mechanizmusait.
buff: olyan jótékony hatás, amely a karaktered valamilyen statját növeli.
mod: a cuccaidon te magad is javíthatsz valamelyik szakma által gyártott cuccokkal; ezek egyszer használatosak és az adott darab gearhez kötődnek, vagyis ha lecseréled, akkor a mod is megy a levesbe.
relic: nyilván ez az egyik itemtípus a játékban."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Kasya
nagyúr
Uj hokusz-pokusz. Az account a kliens megvételével jár itt EU-ban.
-conrad-: Driver frissitest tudok ajanlani, vagy korabban volt szó specifikus átállításról (pl Xonar DG hangkártya esetén HF mod be, GX ki).
Amugy durva, hogy a szerver leállt karbantartás miatt és a
mobilarenagamepod is meghalt nekem 20 percre[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
MMO-kban általában (ha nem click to move van a játékban) célszerű egérrel mozogni és billentyűkkel harcolni. Bal klikk target, jobb gomb lenyomva fordulás, és középső gomb lenyomva (vagy a bal és a jobb együtt) mozgás. Persze egy melee karakternél ez egyszerűbb, mert nem igazán használ cast time-os dolgokat.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nagyúr
ízlés dolga, nálam ez karaktertől is függ. nekem ebből egy van, egy sorcerer, aki kimondottan lassú caster, channeled spelljei vannak, és olyanok, amelyeknek több másodpercnyi cast timejuk van, és akkor még nem is beszéltünk a gcd-ről, szóval ezzel a karival bőven van időm odacammogni a megfelelő ikon fölé a patkánnyal. targetet váltogatni is bőven van időm, amíg a kari castol.
ha olyan karival játszanék, aki instant castos spelleket/abilityket használ, akkor mindent keybindelek, és arról mennek az abilityk, valamint az alapvető mozgás, a forgolódás és targetelés pedig egérről.de mégegyszer mondom, ez ízlés dolga, ki hogy szokta meg. pl. eq2ben átlag 30-60 ikont ki kellett pakolni raideken könnyen hozzáférhető helyre. egy toolbaron volt hely 12nek, ebből viszonylag könnyen ki lehet számolni, hány toolbar volt egyszerre a képernyődön + a hátizsák azt hiszem, hogy 30 toolbar ikonját lehetett keybindelni. ehhez képest egyszer asherman bekamerázta magát, és megmutatta a felvételt. a srác healer (templar) létére egyetlen aktív toolbart használt, és amikor egy másik ikon (ability/spell) kellett neki, lapozott. a videón annyit láttál, hogy pörög a toolbar, az ikonok a sebességtől felismerhetetlenek, és néha látsz egy-két felvillanó keretet. ő így szokta meg, ww top 10 healer volt vele.
a companion passzív módja alapesetben azt hiszem a ctrl+2-re van bindelve.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-conrad-
addikt
Az a skill neve, hogy passive, azt bekapcsolod és nem csinál semmit.
Amúgy nekem 1-től 5-ig vannak a gombokon a skillek, aztán meg F1-től F5-ig, meg van egy ilyen egerem:
razer naga
:9
Másik mobot tabbal jelöl ki, nem kell egérrel keresni.[ Szerkesztve ]
-
Mooka-Miki
senior tag
Warzone-os PVP-hez nincs semmilyen követelmény azok közül amiket írtál, csak hogy elérd a LVL10-et. Sem PVP szerver sem guild nem kell hozzá.
PVP szerver abban különbözik a PVE-től, hogy ott quest-elés közben is megtámadhat téged ellenséges frakció játékosa, míg PVE szerveren max integettek egymásnak. -
nagyúr
a "2003as swtor" (swg?) egy abszolút más kraftrendszert használt, ami mai napig unikum minden mmo számára.
a fenti guide egy kicsit outdated. pl. a slicing már nem hoz alapanyagot semmihez, hozhat schematicokat cybertechnek, illetve a többi gyűjtögető és mission szakma számára küldiket, valamint pénzes táskákat.
-
PhilBrick
őstag
Próbálok válaszolni mindenre:
- Arsmech mellé választhatsz mást, csak nehezebb lesz az életed: amit szerzel, azt eladod a piacon és veszel olyat, amire szükséged van. (persze teljesen önellátó így sem leszel)
- A Diplomacy ritka bio cuccokat és dark/light side pontokat hoz. A második miatt ajánlom craft nélkül is.
- Igen, szép lassan bővül a csapat ahogy haladsz a sztorival. A vége felé már öten lesznek.
- Be lehet. Van egy plussz jel a skill barjan, azzal hozhatod elő a teljeset. Ott minden képességét kezelheted. Elküldéshez jobb klikk a portréján.
- Ez a mostanihoz készült, érdemes lenne átolvasnod az egészet.conrad: Van helyben gugolás opció is: Alapesetben F a take cover és Shift+F a take cover in place.
-
PhilBrick
őstag
3 kategória van:
- gyűjtögetős szakmák: ezek alapanyagait találhatod questelés közben.
- crafting szakmák: ezekkel készítesz valamit.
- mission skills: valamilyen extrát adnak neked vagy valamelyik előbbihez (extra anyag, credit, d/s side pont)Crafting csak egy lehet közülük, más megkötés az összeállításban elméletileg nincs. A korábban linkelt kép mutatja a kapcsolatokat.
Kitalálod, hogy milyen csoportba tartozó dolgokat szeretnél gyártani, majd választod a hozzá illő másik két kategóriát. (Aki nem szeretne craftolni, annak a slicing és a diplomacy jó választás lehet.)
Veszel alap recepteket a skill trainertől, gyűjtesz hozzá anyagot kalandozás közben vagy küldheted a társakat is hogy hozzanak ők. Ez kicsit költségesebb. Majd utasítod őket a gyártásra. Ha jobb recepteket szeretnél, az elkészülteket reverse engineeringgel szedd szét, ilyenkor van esélyed egy fejlesztett recept megszerzésére. Vagy vásárolj egyedi recepteket a GTN-n!
Indulásnak ennyi szerintem elég lesz.
-
Drenadar
veterán
próbáld ki robot nélkül... én 8.szinten kaptam meg a questet! sok sikert hozzá...
valami központi bolygóra? Ember! te nem figyeled a storyt, vagy annyira ismered a SW világát mint én a hello kitty-t? (semmire?)
Coruscant-ra mész vazze...
Lézerkard : NINCS a játékban!
Amikor én megkaptam végre a lightsaber-t(=fényszablya) hangulatos volt de továbbra se lett erősebb a kari sokkal. Pedig eleinte aban bíztam hogy akkor úgy fogom vagdosni le az ellenfeleket hogy csak nah...
A sötét oldalt kipróbálva érdekes volt hogy ott nem nagyon szenvedtem a fényszablyával, odaadta a mester azt ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Path of Exile 2
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest