Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -conrad-

addikt

válasz PhilBrick #1734 üzenetére

Köszi ezt az oldalt! Nem is a craft miatt, de egy mondat ami "életmentő" és egy másik topicban találtam :) :
    Máig nem értem miért fél mindenki cover-től, az sokkal nagyobb előny mint hátrány és 100%-osan mobilis. Annyi a titka, hogy a cover skill-t kidobod a kukába és skilljeid közül kikeresed a gugolást. Azt használja mindenki, akkor nem gurul ide-oda, hanem ahol megnyomod, ott lesz.

:R

Ha hazaérek ki is próbálom. Jó lenne elfelejteni ezeket a tigrisbukfenceket :)

[ Szerkesztve ]

• nakos

senior tag

válasz PhilBrick #1734 üzenetére

Nagyon koszonom. Mos mar picit kezd derengeni, de meg mesze vagyok attol hogy teljesen ertsem, atolvasom az anyagokat. Tehat ha kitalalom hogy fegyvereket akarok gyartani, akkor a Scavenging es az Investigationt kell meg valasztani? Mast nem lehet? Egyaltalan mi van akkor ha azokat nem valasztm, akkor nem lehet craftolni? A Diplomacy osszefuggesben van a Biotech Craftinggal, alabb irtad aki nem akar craftolni annak jo lehet a diplomacy, akkor ahhoz nem kell crafting?

Masik: irod hogy a "tarsak" majd szerzik be az anyagot. Na most nekem jelenleg egy T07-es robotom van, hogy lehet tarsakat "toborozni"? Vagy azok majd csapodnak hozzam kesobb? Most 12-13-as szinten vagyok.

Egyebkent a robotomat hogy lehet bellitani hogy melyik ellenfel ellen hacoljon egy csataban? (vagy akar hogy ne is harcoljon - ergo egyedul akarok pl csatazni...)?

Nagyon koszi ismet! A linket is, nagyon hasznos at is fogom alaposan nezni. Gondolom ez meg a 2003-as SWTOR-hoz keszult, de aki azt megtanulta alaposn (ezek vagytok Ti) azoknak setagalopp ez az egesz....

Ezer koszonet! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák