Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz
yodamester10 #31042 üzenetére
-
DigitXT
nagyúr
válasz
yodamester10 #31040 üzenetére
Megszűnt ez a hirdetési lehetőség. Hozzászólásban meg mindig is tilos volt.
(Kivétel persze a megfelelő hirdetési célú topikokban, de szakmaiban tiltják.) -
DigitXT
nagyúr
válasz
yodamester10 #30926 üzenetére
És ezzel sikerült hozni a tök átlagos 13 Wh/km körüli értéket.
Ami annak fényében kiváló, hogy még emelkedő is volt benne! -
válasz
yodamester10 #30881 üzenetére
Igen, a kékre vannak rácuppanva! Azt kérdezi tőlem, hogy tudom kiké a kékfény?🤣
-
válasz
yodamester10 #30787 üzenetére
Facebookon az 50km/h + roller csoportban kérdezd meg inkább. Ott biztosan többen ismerik.
https://www.facebook.com/groups/946105562436247/ -
Peaceliker
addikt
válasz
yodamester10 #18333 üzenetére
Azon kívül, hogy csinos, mit tud 1200eur ért, amitől izgalmas?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
yodamester10 #18333 üzenetére
Kérdés az, hogy mennyire hozzáférhető a sima verziója. Vagy hogy lehet átmókolni a korlátozott típusokat, mint a D vagy az E. Mert gondolom a 20 vagy 25 annyira nem nyerő nálad a 40 km/h helyett.
Viszont úgy látom öngyógyítós gumival szerelték.
-
Casseius
tag
válasz
yodamester10 #18032 üzenetére
Uhh tényleg?
Csak azért elmentem a Future Boardba valamelyik nap h kipróbáljam az új Segway GT2-t, ami egy mocskosul jó gép pl, Namik, Dualtronok, Inokimok is elég jól vannak összerakva, Mantis Dual ha lejjebb megy az ember, Pálcikában meg nálam a G30 Max a favorit, annak ellenére hogy nekem Xiaomi van, amire több mint egy milliót költöttem már és még felet bele fogok ölni minimum, szóval kifejezetten vicces hogy nekem pont a pénzzel jössz -
Peaceliker
addikt
válasz
yodamester10 #18027 üzenetére
A specs azért sztem nem túl erős ilyen árért. Legalább akkuval lenne jól megpakolva, ha powerrel nem is(az nem feltétlen kell mindenkinek annyi )
-
PociAti
őstag
válasz
yodamester10 #18029 üzenetére
Az árát meg se néztem, meg a paramétereit sem. Nem azon a vonalon indultam el.
Van működő rollerem, szeretem, nem keresek helyette másikat.De a szélhámosságot nem kedvelem. És sajnos az elektromos roller között nagyon sok olyan akad, akik fűt fát megígérnek, és vagy egyáltalán nem teljesítik azt, vagy csak rövid távon.
És a magyar piacon amúgy is sok szélhámosságot / csalót (vagy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot) látni. Úgy látszik valaki kevésbé érzékeny rá, én ennél a pontnál kezdem a termék vizsgálatát. -
PociAti
őstag
válasz
yodamester10 #18027 üzenetére
Rákerestem mi lehet az a díj, amit a promó kép alapján megnyertek.
Best of 2022-23. (Mégis milyen kategóriában???)
https://www.esg-awards.com/ csak 2021-es díj lett kiosztva, a 2022-nél minden kategóriánál a page not found hibaüzenet fogad.
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy ez is egy pénzen megvásárolható díj, mert abból elég sok van.Előítéletet erősíti bennem, amikor valaki látványosan büszkélkedik egy beazonosíthatatlan díjjal.
-
Laby
őstag
válasz
yodamester10 #17698 üzenetére
Az a baj hogy egyedül Neked van ilyened itt fórumon, ami biztosan marha frankó is, csak félek az ilyen kevés infós cuccoktól. Jó lenne már sokak által próbált, tesztelt, bevált masinát találni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamester10 #17690 üzenetére
jesszus, 8 colon 30km/h?
vagy nem valós a km óra mérése, vagy isteni csoda, hogy nem zakóztál. -
Azie
őstag
válasz
yodamester10 #17538 üzenetére
az első komolyabb ilyen balesetig nem fogják megérteni, ami aztán kelt egy újabb gyűlölethullámot és kb a drónok sorsára jut a rollerezés is
-
lehella
senior tag
válasz
yodamester10 #17391 üzenetére
És ha van plusz kapaszkodó?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
yodamester10 #17391 üzenetére
most már igen
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamester10 #17376 üzenetére
amig szét nem esik
-
Aaron14
őstag
válasz
yodamester10 #17342 üzenetére
1 év 5 hónap pontosan. Én nem érzem olyan soknak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamester10 #17154 üzenetére
én biztos nem akarok olyan cuccal közlekedni, ami messziről sáros...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
yodamester10 #17154 üzenetére
Szerencsére (valószínű) nem így lesz.
Elég néhány akcióhét. Vagy pár napos ellenőrzés, évente párszor ismételve.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamester10 #17150 üzenetére
ezek közül várhatóan az utolsón kivül az összes többit vegzálják majd a rendőrök.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
yodamester10 #16981 üzenetére
Én azért vagyok kénytelen ilyenekkel "vacakolni" mert ha a rendőr meglát ne fogjon gyanút. Ha izmosabb rollerrel meglát a helyszínen elveszik a rollet kapok egy elismervényt és elviszik bevizsgálni a rollert. Ha kiderül,hogy a motorja erősebb mint 250W és 20km/h nal nagyobb sebességre képes durván megbüntetnek.
Ellenben a kis "pálcika" rollereket "még" nem bántják. (Svédország). -
Revolit
senior tag
válasz
yodamester10 #16773 üzenetére
Tetszetos. Berendeltem egy Blade GT-t, de lehet kicsit tulzasba estem
Leginkabb a 39 kilos sulya, ami azert elbizonytalanitott. Most lehet inkabb ezt az apollot rendelnem -
válasz
Ez az Apolló ez milyen márka?
Mit lehet róla tudni?Ennyibe kerül egy G30 átalakítva ugyanígy 2x500W motorral 48V-ra, megnövelt akkukapacitással, első hátsó Shark lengéscsillapitóval.
Csak egyszerübb lett volna egyben megvenni.
-
rep3at
őstag
válasz
Szerintem olcsóbb nem lesz, maximum a haszon lesz rajta több.
-
Imy
veterán
válasz
Legyen igazad, eddig a tendencia nem azt mutatja.
-
synar
őstag
válasz
Mert jövő nyárra biztos minden olcsóbb lesz, még az euro is.
-
PociAti
őstag
válasz
yodamester10 #16628 üzenetére
Ne legyen igazam, de a telefonoknál, fényképezőgépeknél gyakran tapasztalható az, hogy az utángyártott akku nagyobb kapacitással rendelkezik, mint a gyári akku.
És mondjuk azért kell új akkut venni, mert a gyári kapacitása 3 év után már csak 80%-os. Aztán újabb 1-1,5 múlva az utángyártott meg se mukkan, míg a gyári még mindig tudja a 70-75%-ot 4,5 év használat után.Olcsósított rollereknél is hasonló karakterisztikára számítok. Eleinte tudják azt, mint a neves akkugyártó minőségi termékei, de tartós használat során sokkal csúnyábban öregednek, vagy egyes cellák megdöglenek.
-
Laby
őstag
válasz
yodamester10 #16583 üzenetére
Jesszusom. Fórum karrierem csúcsa ez a csávó…
Imádom, hogy újra 12 éves iskolásnak érezhetem magam. Király dolog, hogy modern kor vitatémája, hogy az egyik roller 35 km/h-val a másik 37-el megy. Komoly verseny lehetne, mint amikor a kamionok előzik 2,5 kilóméteren keresztül egymást az autópályán…
Nem ledegradálva egyik rollert sem, de annyira komolytalan ez a vita, de tetszik.
-
Reggie0
félisten
válasz
yodamester10 #16591 üzenetére
Javaslom szerezzel/nyomtassal elore muanyag betetet, mert eleg kellemetlen akkor nekiallni, amikor cserelni kene. Nekem is mindig van nehany talonban.
-
Somatom
veterán
válasz
yodamester10 #16599 üzenetére
De hát írta, hogy nem hétköznapi darab. Mit gondoltál? Hogy van rajta plusz két matrica?
-
Casseius
tag
válasz
yodamester10 #16586 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
yodamester10 #16593 üzenetére
Na, de az övé sem széria. Láttam én már Kispolskit V8 -as motorral az első ülések mögött. Komoly meglepetést tudott okozni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
yodamester10 #16593 üzenetére
Értem miről szól ez a videó... De akkor is az Ali G in the house autós verseny része ugrott be róla
-
Somatom
veterán
válasz
yodamester10 #16591 üzenetére
Nem értelek. Ha nincs esélye, akkor nyugodtan tarthatod a 100 -at, hiszen úgyis hozzád kerül.
Ha már elmegy az időd, utiköltséged a Kaposvár - Fonyód - Kaposvárral, akkor legalább legyen haszna! -
Somatom
veterán
válasz
yodamester10 #16586 üzenetére
De, ez úgy lenne korrekt, ha Te is feldobnál 100 rugót.
-
Casseius
tag
válasz
yodamester10 #16583 üzenetére
Már privátban is leírtam a nevem, a cégem nevét, címet, mindent.
Várom a feljelentést, ahogy a versenyt is, dobj címet Szept 9től úgy is Fonyódon nyaralunk, onnan egy köpés Kaposvár -
Reggie0
félisten
válasz
yodamester10 #16566 üzenetére
Nahat, eddig Hiley X8 volt, most meg X8s
Probald ki, hogy felrakod az asztalodra a rollert es pontosan masolod le a rajta levo szamokat es betuket. Nyilvan a mi hibank, hogy meg masolni se tudsz.
-
Casseius
tag
válasz
yodamester10 #16564 üzenetére
Itt az egyetlen aki hülyét csinál magából az Te vagy, beakarod ajánlani a rollered aminek még a típusát se tudod, nemhogy az árát, össze vissza beszélsz a specifikációiról, mindezt olyan magas lóról hogy az ember csak mosolyogni tud rajta, a versenyre meg gyere csak állok elébe 'Xiaomival
-
Reggie0
félisten
válasz
yodamester10 #16544 üzenetére
Biztos megbizhato gyarto, ha a sajat honlapjukon mas van, mint a termeken
-
ρσгτσ
addikt
válasz
yodamester10 #16544 üzenetére
Milyen náluk a gyártás során a minőségi szórás? Mi a véleményed róla 1-2 év távlatában 2-3 ezer kilométer után?
A garanciát e tekintetben hanyagoljuk, mert engem annyira nem vigasztal, ha egyszer csak nem tudok normálisan megállni vele egy pesti forgalomban. Vagy mondjuk megnézem vele egy kamion alvázát.
Én szívesen vettem egy olyan pálcikát, amivel elég sok a tapasztalat és általában elég megbízható eszköznek mondják. De ha feljebb váltanék szívesen tenném olyan komolyabb rollerrel, amivel hasonló tapasztalatok vannak.
Azonos hatótáv mellett, mint ami például az említett G30 -nak van, csak hosszútávon is megbízhatóan működő lengéscsillapítással, nagyobb teljesítménnyel és sebességgel.
-
Reggie0
félisten
válasz
yodamester10 #16521 üzenetére
Nem tudom honnan veszed, hogy en g30-at futtatnek.
Nem hiszem, latom a muszaki megoldasokbol, hogy kugoo s1-en alapszik.
A gyartoja szerint pedig 400W a motor. [link] -
synar
őstag
válasz
yodamester10 #16533 üzenetére
Hanem egy Kugoo M4 klón, ami szintén nem egy ajánlott típus.
-
PociAti
őstag
válasz
Egy évvel ezelőtt hasonlót már megéltünk ezen a fórumon. Akkor a Nubility nevű fostalicska volt a slágertermék. Olcsón sokkal többet tudott, és az első időszakban imádták a tulajdonosok.
Néha megkapjuk, hogy mi vagyunk a hülyék, meg elfogult Ninebot / Xiaomi fanok vagyunk, pedig sokkal olcsóbban sokkal jobb rollert lehet venni. (Mindezt kb. 100 km után állítják a közel noname márkáról.)Nubility kulcsszóra rákeresve jelenleg 35 találatot hoz fel.
Nálam a Hiley a termékképei alapján tipikusan a messzire elkerülendő kategória, nagyjából egy kalap a Nubility-vel. Majd az idő eldönti. Jó sokan vettek Nubilityt, túl sokan is, és lehet már egy sem működik közülük. De hogy 1 év után a használt piaci értékük a béka segge alatt van, az is biztos!
------------ ------------
És akkor visszatérve a Nubility hozzászólásokra:
(#11386) dzsidzsas 2021-12-12 17:48:26
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_11386-11386.html
Láttam pár lebecsmérlő hozzászólást az olcsó és kínai rollerekről. Szeretnék összehasonlítani pár saját használatú rollert, hogy nem olyan forró a kása.
...
[Megéri az egész hozzászólást elolvasni. Ekkor még az volt dzsidzsas véleménye / tapasztalata, hogy jobb a Xiaomi és Segway rollereknél. Hosszú, csak azért nem másolom be.](#11614) dzsidzsas 2022-01-04 20:26:38
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_11614-11614.html
Nos ennyi volt a fellendülés 600Km. A mai napon a Niubility N2 megadta magát, vagyis a kormány menet közben a kezemben maradt. Szerencsére nem törtem össze magam.
...(#12426) dzsidzsas 2022-03-13 21:55:02
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_12426-12426.html
Eddig tartott a kálvária a Niubility2 és a TomTop oldallal való egyezkedésben. Kerek 20$ ajánlottak a hibás kormányért és oldjam meg. Mivel nem fogadtam el, azt mondták küldjem vissza, ami Kínába potom 78000Ft lenne, és az oldalon blokkolták a véleményírás lehetősségét, ne hogy elmondjam hogy törik a kormány.
...------------ ------------
(#13246) Grafiqs 2022-04-27 13:50:03
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_13246-13246.html
Én egy Niubility N2-t használok nagy megelégedéssel. Bőven 100e forint alatti áron vettem EU-s raktárból. Masszív, strapabíró igásló.(#13794) Grafiqs 2022-05-16 15:33:41
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_13794-13794.html
Megosztanék veletek egy történetet.
Tegnap déltájban gurultam dolgozni a Niubility N2 rolleremmel, amikor egyszer csak eltört a kormányrúd. Az út szélén haladtam roller balra én jobbra a járda felé. Nem volt őszinte a mosolyom. Megütöttem magam, de különösebb bajom nem lett, ...(#13796) Grafiqs 2022-05-16 16:28:09
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_13796-13796.html
Kb. 900km-t mentem vele végig közúton, szűk egy év alatt. Egyébíránt nagyon szeretem a rollert. Igazi igásló. Jól megy, és strapabíró. Mert amit közúton kap az nem gyenge. Nem egy sima aszfaltú kerékpárút. Eddig nyikkanásnyi baja sem volt.------------ ------------
(#14640) Mgyula80 2022-06-08 13:38:42
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_14640-14640.html
Sziasztok!
Tudjátok esetleg, hogy hol lehet bp-en/környékén megcsináltatni a Niubility N2 kormánytörését? Esetleg valami véglegesen jó megoldásra? Eszméletlenül veszélyes.
Nagyon köszönöm előre is, sajnos DIY megoldás nem jó, nem tudok pl esztergálni.------------ ------------
(#16206) atyasimon 2022-08-20 09:13:06
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_16206-16206.html
Niubility N2. Üdvözlet rolleresek. 2 db Niubility N2-t vettem 2021-ben. A páromé 300 km után bedöglött. Valószínű az agya, mert hirtelen felére lecsökkent a megtehető táv, végül ki be kapcsolt, aztán beállt. Az enyém 900 km után állt be. Annak is az agya. Tehát beállt mind a kettő. Bosszant nagyon.
Mielőtt kidobom mindkettőt, esetleg tudnátok segíteni, hogy honnan tudok bele vezérlőket szerezni? Sehol nem találtam a neten az N2 tipushoz. Köszönöm. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Mert a pálcikák tipikus nagyvárosi rollerek. Ezért ennyi a végsebességük és a teljesítményük is, mert ez igazodik az átlagos városi környezethez és a szabályokhoz. Valószínű ez fog igazodni a magyar szabályozáshoz is.
Az emberek jelentős része pedig marhára nem alkalmas arra, hogy ilyen eszközökkel 40-50km/h -val közlekedjen közúton az autók között. Főleg ilyen kis kerekekkel. Főleg budapesti környezetben.
Bringával is annyi kamikaze pilóta van az utakon, hogy néha az agyam eldobom.
Ráadásul az emberek nagy része szívesebben vesz olyan rollert/márkát ami mögött van már közösség és rengeteg tapasztalat.
Szerk.:
Én is gondolkoztam amúgy komolyabb teljesítményen és rolleren, de az hasonlóan sok tapasztalattal, és vélhető megbízhatósággal jóval drágább lenne. Plusz ki sem tudnám használni egy jellemzően 20-25km/h szakaszon.Egyszerűen nem lenne értelme annak, hogy ugyanott totyorogjak vele 90% -ban azon a sebességen amin most is haladok.
-
válasz
yodamester10 #16527 üzenetére
-
válasz
Nem "futtatjuk", csupán ez egy olyan tipikus Prohardveres topic, ahol megbízható termékeket szokás/kell ajánlani.
A Xiaomi, Segway ilyen, ez közismert.
Egy probléma van velük, a pálcikaroller kategórián kívül nem árulnak nagyobbakat.
Úgyhogy ezért "nyomatjuk" a G30-at, mert az a legnagyobb a pálcikák közül.
Nyilván akinek ez is kevés, az nagyobb rollert kell vegyen.Ducati, Aprilia: tökjó rollerek, csak túl vannak árazva..
Amiről vegyes a vélemény: Esegway, Kugoo, meg még van egy halom ebben az ársávban, de meg kell érteni, h nem véletlenül kerül annyiba egy Mantis, E-twow, amennyibe kerül, ezek meg ugyanazt tudják papiron, töredék annyi áron.
Ja, vagy hát nem, mert mindegyikről kiderül előbb utóbb, h nem véletlenül került feleannyiba.A Hileyt nem ismerjük, ezért nincs róla tapasztalat. Mikor először írtál róla, természetesen rákerestem, de ennyi.
Rosszat senki nem fog mondani róla, de ezekről inkább hosszabb távon derül ki, h megérte-e, vagy nem.
Belenézne egy roller szervizes, egyből látná pl az alkatrészek minőségén, h tartósra tervezték-e, vagy nem. Meg hát alkatrész van-e hozzá pl ha a vezérlője gondol egyet és meghal.
Akksi vajon meddig bírja, jó cellákból áll, vagy 2 év és a fele kapacitása eltűnik.
Lengéscsillapítók mikor kezdenek el nyekeregni, vagy bírják jól.Szóval ezért nem írjuk le, h Hileyt vegyetek, mert jó az ár/érték aránya.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Hiba százalék? Kidolgozási minőség?
-
Reggie0
félisten
válasz
yodamester10 #16513 üzenetére
Elegge Kugoo S1 tovabbtakolmanynak nez ki
-
DigitXT
nagyúr
válasz
yodamester10 #16434 üzenetére
Na, ezért kérdeztem, mert erre rá van írva, hogy 54.6V. Szerintem az az
55.2V vagy mérési hiba, vagy túltölti az akkut, +5% kapacitás miatt, ám
ezzel lecsökkentve az élettartamát. Nem mintha más töltő esetén nem
láttam volna már ilyet (Kugoo S1 is 42.2-re töltött jellemzően). De olyat
is láttam, ahol eleve, specifikáció szerint is alacsonyabb volt a végfesz,
aminek eredménye némi hatótávolság csökkenés, de hosszú távon ezt
több töltési ciklussal hálálja meg az akku: lassabban degradálódik.
(Pl. ez csak 66.4V, azaz 4.15V/cella a vége ami relatíve kímélő töltés...)Én is gondolkodok, hogy érdemes-e picit visszavennem 67.2V-ról, vagy
teljesen tökmindegy, mert amilyen "sokat" én megyek, sose öregszik el.
Eddig egy tesztet nyomtam csak vele. De rollerben még nem járt a dög.
Ezer oka van annak, miért nem, először is, mert nem fért be a vázba.Ui: a legelső rollerem töltője 42.4-ig is elengedte. Nem mértem ki, hogy
valójában mennyi, de egy nap után meg is halt az egész, aztán lett gari.
(Értelemszerűen: visszaosztva a cellák számával az is már átlag 4.24V
ami még határeset... semmi nem garantálja, hogy tökéletes a balance.) -
Imy
veterán
válasz
yodamester10 #16434 üzenetére
Egy súlyt is érdemes lenne mérni. Lehet a nagy üres.
-
balintka
addikt
válasz
yodamester10 #16412 üzenetére
Köszi a választ!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
yodamester10 #16412 üzenetére
Ez a pálcikák teteje. Mondjuk én sem szívesen cipelnék 24-27 kilót.
Európában szinte! egységesen 25 km/h -ra vannak ezek korlátozva. Németországban 20 km/h.
Nálunk is valószínű(?) 25 km/h -nál lesz a választó, ha lesz majd szabályozás. A W jó kérdés, hogy mit kezdenek vele.
-
DigitXT
nagyúr
válasz
yodamester10 #16409 üzenetére
Azért egy fotót lőhetnél a töltő címkéjéről, kíváncsi vagyok...
-
DigitXT
nagyúr
válasz
yodamester10 #16407 üzenetére
Multiméterrel ellenőrizted, hogy jól mér-e a műszerfal? Csak mert egy 48V-os
akkunak (13 cella sorban) túl sok az 55.2V amit teljes töltésnek mondasz.
54.6V hivatalosan a maximum, azaz 4.2V/cella. (Amit ezen felül töltesz bele,
az lehet, hogy növeli a hatótávolságot, de gyilkolja az akkut rendesen...)
Szerk: amúgy nagyon jó a hatótávolság, sőt, 13 Ah akkuval egészen kiváló...
(Oké írtad, hogy kímélő módban mentél, az átlagsebesség is megmutatja.)
-
stellaz
veterán
válasz
yodamester10 #16358 üzenetére
Az a baj, hogy egy rakat olyan hibát olvastam, ami azért elég meredek, pl kitört a kerék, eltört a váz, eltört a kormány, stb.
-
synar
őstag
válasz
yodamester10 #16291 üzenetére
Volt M3 pro rollerem, ha vissza keresel, szenvedtem is a lehajtható kormányszarv javíthatatlan kotyogásával, le is cseréltem egy másikra, majd el is adtam a rollert, nem bántam meg, de neked sok sikert hátha a tiéd megbízhatóbb típus lesz, bár kinézetre ugyanaz a konstrukció.
-
Gigi01
őstag
válasz
yodamester10 #16269 üzenetére
Állítható magasság,szerintem ez plusz probléma lehet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamester10 #16269 üzenetére
Bezior s1 sztem erdekesebb.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamester10 #16266 üzenetére
Hát, marha gyengének tűnik a villa. És a 8 col is necces ..
-
Laby
őstag
válasz
yodamester10 #16202 üzenetére
Köszi!
Azt írják a tesztekben, hogy 30 km/h körül lehet menni vele, de ahhoz is ki kell ütni belőle a limitert. Azt hogy lehet kiütni belőle? Gondolom garanciavesztéssel járna egyből, nem?Plusz ez az ígért 30km, ami a valóságban 15-20km az elég csekély. M365 pro 45 ígért 25-30 körül tud menni. Jó lenne ha az új roller is legalább ekkora távot megtudna tenni, azzal a különbséggel, hogy tudjon 35-40km/h-t is.
-
synar
őstag
válasz
yodamester10 #16217 üzenetére
Nincs bizodalmam ezekben az M4 pro jellegű konstrukciókban, de ne legyen igazam és használd sokáig egészséggel törés nélkül!
-
PociAti
őstag
válasz
yodamester10 #16201 üzenetére
Én írjak a rollerről? Te vetted, te írj róla.
Képek és paraméterek alapján csak feltételezéseket tudnék írni, hogy mi lesz a gyeneg pontja, vagy melyik részmegoldás tetszik (és melyik nem). -
PociAti
őstag
válasz
yodamester10 #16196 üzenetére
Érdekes egy webshop. Azt írják a termékek fölött:
"Figyelem! Árainkat kénytelenek voltunk 30%-kal megemelni, mert a készleteink elfogytak és már csak 400Ft/Euro közeli árfolyamon tudunk behozni termékeket (2022 januárban még 300Ft/Euro körül volt az árfolyam)..."Konkrétan 2015. április közepén lépte át a 300-as határt. (Igaz, hogy 310 környékén sokáig stabilan tartotta magát, de akkor még nem nagyon voltak e-rollerek.)
Idén januárban relatív erős volt a forintunk, mert decemberi 365-ről leesett 356-ra a váltószám. Ehhez az árhoz képest emelkedett 13%-ot. Ők meg 300-ról és 30%-ról beszélnek.
Könnyen ellenőrizhető valótlan adatokra hivatkozni nem bölcs dolog. Nem teszi hitelesé a webáruházukat. Hogyan bízzunk akkor meg a nehezen vagy egyáltalán nem ellenőrizhető paraméterekben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Casio G Shock Gpr H-1000
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest