Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #21299 üzenetére
Köszönöm
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #21297 üzenetére
Ez a darab nagyon tetszik, de félek tőle, mert baromi nagy az átmérője, jól tudom? Valami 42-44mm rémlik.
-
dzsi23
addikt
válasz szetcsuszott #21293 üzenetére
Sehol egy fotó?
-
szetcsuszott
aktív tag
Asszonynak megjött ez a julius óra Elég jó minőségűnek tűnik, bár nem értek hozzá. Van "anyag" a tokozásban, érezni a súlyát (szemben mondjuk egy 2 dollárért rendelt vacakkal, amivel szemben nem is voltak elvárásaink).
A szerkezetről megoszlanak a vélemények, az eladó szerint Epson (seiko) y121e, a hivatalos julius store-ban ugyanerre a típusra Miyota 2035 -öt írnak.. Az biztosnak látszik, hogy japán.
[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
-
dzsi23
addikt
válasz Luck Dragon #21287 üzenetére
El kell dönteni, hogy mennyire fontos (vagy egyáltalán fontos-e) az acél tokozás. Ha nem fontos, akkor veheti nyugodtan. Ha fontos, akkor keresni kell másikat. Lehet találni hasonló árban acél Casiot, Lorust, Pulsart.
Pl. ez. -
@mriya@
őstag
válasz Luck Dragon #21287 üzenetére
Itt csak a bevonatról ír, a tok anyagáról nem.
Mindenhol "metal" szerepel, a csat pedig "stainless steel".
Így pedig egyértelmű.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
Soká
senior tag
válasz pulutodurumo #21263 üzenetére
"Japán kvarc, acél tokban."
dzsi23 kartárs jogosan kételkedik. Nem ismerem a Casio teljes kínálatát, de ebben az árkategóriában a Casio tudtommal azt a középutat választja, hogy nem alloy tokot krómoztat hanem rezet. Ha a galvántechnika rendben van, akkor kibírnak egy évtizedet ezek a tokok. Nem véletlen, hogy a honlapján nemes egyszerűséggel hallgat a tok anyagáról.
-
dzsi23
addikt
válasz nebancsa #21283 üzenetére
Jaj, de szeretem én a német nyelvet...
Amúgy Parnis, szintén a GMT miatt. Én is szemezek vele egy ideje, de még mindig nem tudtam rászánni magam az 1:1 homage volta miatt. Viszont ha netán rászánnám magam, akkor jubilee szíjjal venném.Szerk.: A Parnis biztos, hogy nem búvár, csak búvár stílusú, mivel a legtöbb helyen 3 vagy 5 bart írnak rá. A Loreo-n is csak dísz szerintem a 200m, inkább 50m lehet a reális, ahogy a leírásban is írják. Ja, és a Loreo-t is zafírosnak írják.
[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Kaptam egy privát üzenetet, én a parnist választanám, a gmt miatt, és a parnis és a zafír miatt, ti?
Hello!
Érdemes vennem Parnis vagy loreo?
https://de.aliexpress.com/item/40mm-Parnis-Green-Rotating-Ceramic-Bezel-Stainless-Steel-Case-Strap-Automatic-Fashion-Wristwatch/32692749100.html?spm=a2g0w.10010108.1000001.8.5865436f7zMeN7&pvid=9042e291-839a-4e72-b272-f055ac5e13ed&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.112281.000000000000000&scm-url=1007.13338.112281.000000000000000&scm_id=1007.13338.112281.000000000000000
Loreo:
https://de.aliexpress.com/item/LOREO-Men-s-Classic-Diving-Series-Mechanical-Watches-50m-Waterproof-Steel-Stainless-Brand-Luxury-Watch-Men/32824647431.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.26282e0eCVHhV5
-
válasz pulutodurumo #21273 üzenetére
Breki forumtarsnak elvileg van ilyen, talán ő megtudja mondani hogy acél vagy valami "könnyű ipari fém halmaz."
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #21279 üzenetére
Ez már izgalmas! Kár, hogy konkrétan ebbe a batár nagy okosóra tokba ültették bele.
Viszont ugyanez a megoldás előfordul más gyártóknál is, ahogy ez a Gediminas videó is mutatja 1:04-nél.
Ez pl. "csak" 43mm. Viszont 3x annyiba kerül. (És persze, nem acél a tok. )[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz pulutodurumo #21279 üzenetére
Na van kínai ugróóra is!
Legyen kicsit kisebb, akkor én is beneveznék rá. -
pulutodurumo
addikt
válasz dzsi23 #21278 üzenetére
Én is meg akarom lepni magam!
Ezt néztem ki. Poénos, egyedi, csak viccnek drága. De ha majd 12$ lesz lecsapok rá."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dzsi23
addikt
válasz nebancsa #21277 üzenetére
Mivel ezeket nem az eredeti gyártó adja ki, ezért nem replika, csak a köznyelvben korcsosult el a replika szó a hamisítvány szinonimájaként... amivel még mindig nem tudtam megbarátkozni, és talán soha nem is fogok.
Viszont az ünnepek tényleg jó ürügyek az óravásárlásra, és valentin-nap már csak 16-17 nap! -
nebancsa
senior tag
válasz dzsi23 #21276 üzenetére
Lehet lélekben szépíteni a dogot, mivel már nem gyártják lehet replikának is hívni
Van kvarc szerkezetes ez olcsóbb, de az arányok nagyon mások mint az eredetin, és még nem láttam hiteles infót hogy mozog a nyelv..
Van seiko automata szerkezetes, itt csak minimális eltérések vannak az eredetihez képest, mozog a nyelv is, nem olcsó, viszont minőségi. Fent van a bakancs listán sok másikkal egyetemben, de egyelőre befejeztem az óra vásárlásokat, Esetleg kivételt képezhetnek valami ünnephez köthető vásárlás, karácsony, szülinap, húsvét, valentinnap... stb. -
nebancsa
senior tag
válasz szetcsuszott #21274 üzenetére
Köszi mindenkinek! Akkor megnyugodtam nem én vagyok a hülye
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz nebancsa #21270 üzenetére
Netbank csomagom van, Nyíregyi OTP-ben néztek rám, minta vett malacra, mikor ugyanezzel a problémával bementem, aztán áthidaló megoldásként elhajtottak apicsába azzal, hogy a Szerencsi OTP-be menjek be mert 15 éve ott nyitottam a számlám. bementem oda is, ugyanaz, bamba kiscsaj azt sem tudta miről beszélek. szrencsére egy volt osztálytársam édesanyja ilyen főnökféle rutinos öreglány, meg ismer is, és megoldotta, külön be kell valamit állítani a rendszerben, ráment vagy negyed órájuk, de azóta működik. Szóval menj be abba a fiókba ahol a számlát nyitottad (konzekvensen, hogy legalább ezzel ne tudjanak elhajtani) és verjed az asztalt kitartóan, én is azt javslom!
[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
nagyúr
válasz nebancsa #21270 üzenetére
Várjál, OTP-s vagy? Van smartbankod, van virtuális kártyád, de nem látod a smartbank-ban? Bementél személyesen OTP-be és elhajtottak?
Ha így volt, ideje írnod egy levelet a panasz e-mailjükre, és 1-2 héten belül megoldják, kicsit fenyegesd őket elhagyással, hogy kárt okoznak neked azzal hogy nem tudsz fizetni vele, és hogy ezt több netes fórumon is közzé fogod tenni. Én 2 hónapot szívtam velük mire megírtam a levelet, utána érdekes módon meg tudták csinálni, előtte 4x voltam bent OTP fiókban, ott megjavulni látszott, de 3-4 nap múlva ismét eltűnt a smart bankból a web kártyám...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nebancsa
senior tag
A smartbankban még a webkártya sem látszik, így lekérdezni sem tudom. A webes felületen van olyan menüpont ahol le lehetne kérdezni, viszont ott folyamatosan hibát kapok, hogy a lekérdezés nem teljesült...
Voltam személyesen a fiókba, ott elhajtottak telefonon hívjam fel az ügyfélszolgálatot... arra még nem merítettem erőt. -
Hűha! Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
gyapo11
őstag
válasz nebancsa #21256 üzenetére
Párszor én is próbálkoztam dhgate-tel, de nem sok szerencsém volt. Elsőként vettem egy órát, kaptam aláírós kis borítékban egy gyűrűt. Írtam nekik, hogy ezt hogy, pénzt visszaadták. Utána egyszer volt sok óra akciósan 1 $ körüli áron, gondoltam a fém szíj megér annyit, vettem egy marékkal, semmit nem kaptam, pénzt visszaadták.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz dzsi23 #21257 üzenetére
Gondolom minden bánk másképp csinálja. Ez a Gránit, van egy app, annak az indulásakor bekér egy pint, így már akkor az 1 kattintás nem igaz, a főoldalon a limitmódosítás egy kattintás, és ott van pár csúszka, amit ha elhúzom máshova piros lesz, 1-2 másodpercen belül zöld, onnantól az az érvényes limit.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #21263 üzenetére
Biztos, hogy acél? Bár elöl szálcsiszoltak a tokfülek, nekem fura az a csiszolás. Néhány "ötvözet" toknál láttam hasonlót. A hátlapon pedig "stainless steel back" szerepel. Egyébként ebből a feliratból sem lehet egyértelmű következtetést levonni, volt már acél tokos órám "stainless steel back" felirattal, de a Casio-nál általában egyértelmű a jelölés.
(#21261) Luck Dragon:
Ezen kívül talán csak a hajtogatott szíjba tudnék belekötni, de sokaknál ez is előny, mert könnyebb, mint egy tömör szemes. Na meg ezen az árszinten nem is elvárás, hogy tömör legyen. Egyébként meg Casio órában még sosem csalódtam, szal szerintem veheti bátran. Főleg, ha garival veszi. -
Breki
veterán
válasz Luck Dragon #21261 üzenetére
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
pulutodurumo
addikt
válasz Luck Dragon #21261 üzenetére
Baj nem lesz vele. Japán kvarc, acél tokban. Olyan mint egy Toyota Corolla. Semmi kiemelkedő, inkább egyszerű és megbízható. Nekem is van egy "hasonló" Casio Edifice EF 328D. Az egyetlen kifogásom az lehet, hogy az átmérőjéhez képest (44mm) viszonylag alacsony (10-11mm körül). Ettől kicsit lapostányér hatású. De ez sokakat nem zavar.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dzsi23
addikt
válasz nebancsa #21258 üzenetére
Felhasznált anyagokban jobb, mint a Sinobi, de semmi értelme. Egyszerű 3-mutatós (vagyis 2+1) megoldás, színes számlappal, ahol sem a nyelvnek, sem a szemnek semmi funkciója. És 100 ezer forint? Nem ismerem fel a szerkezetet, de tuti, hogy az ötödét sem éri meg ez a kivitel.
Szerk.: Ja, van 50 ezerért is... hát, ez nem javít a helyzetén.
-
Sziasztok, munkatársam talált egy órát ami nagyon tetszik neki, egy Casio
MTP-1374D-2A lenne szó.
Ha ismeri valaki , vagy tud valamit róla az kérem írja meg , köszönöm.Külföldi fórumokon összességében dicsérték.
-
nebancsa
senior tag
válasz dzsi23 #21257 üzenetére
Válts bankot , de te még jobb helyzetbe vagy, én fél éve küzdök az otp-s virtuális kártyámnál, nem akarja elárulni a hátsó biztonsági kódot így vásárólni sem tudok róla, szerencsére van máshol is számlám.
Találtam egy másik joker órát ez hogy tetszik? Szerintem a sinobi márföldekkel jobb. Már ha lehetne kapni... csak használtan van jóval drágábban de azt is egyből elkapkodják.
-
dzsi23
addikt
válasz gyapo11 #21254 üzenetére
Hogy lehet egy kattintással limitet állítani? Nekem be kell lépnem a bankkártyákhoz, kiválasztani a kártyát, limit módosítása, beírom az új limitet, akkor még küld egy sms-t egy 8-jegyű kóddal (gondolom, ezt az sms-t is felszámolja a bank), azt még pötyögjem be, és csak utána hagyja jóvá. Ez legalább 6 lépés, még több kattintás. De nem is ez a gond, hanem az, hogy nekem nem enged 50 ezer forintnál kisebb napi vásárlási limitet beállítani. Ez miért lehet?
-
nebancsa
senior tag
-
Breki
veterán
Sziasztok
Dhgate oldalon, ha jól látom nincsen paypal, aki onnan vásárolt, hogyan tette biztonságos fizetéssel?
virtuális bankkártya vagy más?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
@mriya@
őstag
válasz joci86 #21247 üzenetére
Nemrégiben egy órás szaki nem akarta beismerni, hogy az általa aranytokosnak mondott karóra csak futtatva van.
Szerinte az AU10 véset 10 karátos aranyat jelent.
Hiába mondtam neki, hogy az nem karát, hanem mikron.Természetesen a kínai karóráknál bármi előfordulhat.
Becsületes gyártó nem kamuzik az "all stainless steel" felirattal, hanem bevállalja a "stainless steel back"-et.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
joci86
senior tag
válasz @mriya@ #21240 üzenetére
Megkarcoltam belül, és megkértem az órás szakit, hogy nézzen rá nagyító alatt...
Túl könnyen meg lehetett karcolni egy 200 forintos csavarhúzóval, illetve más színű volt a karcolás, mint a többi rész. Az órás szerint biztosan nem acél.
A szíj viszont igen, az tényleg minőségi az árához képest.
7 dollárt megért. -
ZolkoW
őstag
válasz Keil Walker #21245 üzenetére
nem hiszem, 2 vezetékes méréssel bőven pontatlan egy ilyen mérés,ami legfeljebb a tized ohmos tartományban van, és a tok keresztmetszete is befolyásolná,ami elég bonyolult forma,és típusonként más-más. lecsupaszítva sűrűséget könnyebb lenne mérni ennél,de ki az,aki szétszedi csak ezért. a karcolással egész jól érezni/látni a keménységet,és a bevonatosaknál gyakran ott a köztes rézréteg,ami árulkodik. én a tokfül belsején csináltam,ott nem zavaró.
szerk: és 4 vezetékessel is pontatlan a forma miatt, SZERINTEM.[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Fall-N
veterán
válasz @mriya@ #21240 üzenetére
Látni azt, de amúgy is a legtöbb ilyen olcsó márka nem használ acélt a tokhoz.
A szíj az más, az általában OEM szíj, így az simán lehet acélból. Egy óra tokját drágább megcsinálni acélból, de a szíjat megkapják olcsón.
De amúgy is normál árnál ne legyenek illúzióink, 20-30 dodóért általában nincs acél tok. De drágább kategóriában sem általános.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz joci86 #21236 üzenetére
De ha a szíjnak a "rendes" árát nézed, az órának miért az "akcióst"? Amúgy alin általában az akciós ár a rendes ár, a "rendes" ár meg csak kamu. Az a Sinobi mindig is 20 dollár körül volt, 40-re max. akciók előtt viszik fel, hogy aztán megint levihessék 20-ra. A szíjnál ugyanez a helyzet, csak ~13 és ~22 dollárral helyettesítve.
Persze, szép lenne, ha a Natural Park-om is 100$-t érne (mert az van odaírva lehúzva), de sajnos nem. -
rarki72
tag
válasz joci86 #21236 üzenetére
ha jól megnézed a kínai órák és tartozékaik kínálatát, eléggé beltenyésztett a piac
ugyan azok a szíjak több gyártó óráján amiket magában is megvehetsz.
ugyan azok az órák csak más márkajelzéssel - néha még replika variáns is van egyes modellekből a 2-3 saját márkanév alatt forgalmazottból.
persze ettől még nem rosszak vagy jók, csak ilyen is van -
joci86
senior tag
Vicces ez a szíj ugyanolyannak néz ki, mint a Sinobi 1132-esé, csak "normális" végekkel.
Ha a rendes árát nézem, kaptam ajándékba egy órát is a szíjhoz. -
topi66
aktív tag
válasz Badboys #21220 üzenetére
Eddig ez a legolcsóbb óra ettől a gyártótól. A másik kettő már több mint egy éve megy családtagoknál.Azok 30-40 euró közötti áron kerültek hozzájuk. Átlagos napi használattal 30 óra valós járástartalékot tudnak. Ennél a típusnál minimális vízállóságot írnak ,én ezt munkásvekkernek vettem. Kézmosás,és zuhanyzás már volt benne. Hétvégén megtanulja milyen az uszoda és a szauna. Ennyi pénzért nem várok nagy csodát. Az biztos hogy sokkal jobbnak érződik mint a drágább,és már likvidált(elajándékozott) Tevise automatám. Az ugyanis egész napos aktív használat után (kb 10 órás munka sok kézmozgással,és még kb 4 óra normál életvitel mellett) képes volt reggel 4-5 között megállni. Gyakorlatilag sima felhúzós óra,némi rásegítéssel....A Vostok Partnerem nagyon szeretem,csak sajnálom a munkában hordani.Cserébe nagyon jó automata.
-
törölt tag
rarki72, Tsebacsi, köszönöm!
-
rarki72
tag
válasz #05993472 #21221 üzenetére
én Carlywet-et vettem. ez a márka jó minőséget képvisel.
a minőség kérdése nem csak a fonatban rejlik, hanem a szilikon gyűrűben is amivel körbe van véve a mágnes.
a mágnes adja a tapadást a szilikon keret biztosítja az elcsúszás megakadályozását.
ha gyenge a szilikon keret minősége, hamar elkopik és onnantól percenként elállítódik a beállított méret vagyis idegesítő lesz kuka...[ Szerkesztve ]
-
rarki72
tag
válasz #05993472 #21208 üzenetére
nekem volt, de mindenki lebeszélt róla, mert a mágnes ne legyen egy helyen egy mechanikus szerkezettel.
amit ezzel kapcsolatban ki tudtam deríteni, hogy tizen éve már mindenki olyan anyagból gyártja a motor rugót ami ellenáll 60 Gauss erősségig és a csat mágnesén mobillal a legnagyobb mérésem 45 Gauss volt.
de eladtam végül, mert jobb a békesség...
az biztos, hogy az alábbi szíjak kényelmi faktora sehol se volt hozzá képest (és nem csak a fokozat mentes állíthatóság miatt):
- Nylon nato
- Crazy Horse borjúbőr nato
- Marhabőr nato
- Oil-wax marhabőr hagyományos
- Tömör szemes, 3 soros acél Oyster
- Tömör szemes, 5 soros acél Oyster
- Tömör szemes acél Engeener
- acél Milánói mesh
- acél Shark mesh -
dzsi23
addikt
válasz Badboys #21220 üzenetére
Ennyiért benne van a "sz0pó-faktor". Ha nem akarsz meglepetést, akkor akkor 50 dollár alatt nem veszel automatát (néhány akciótól eltekintve, mert hát NH35-ös is volt már 40 dollárért, és azt bármikor tudnám ajánlani). De én kvarcot is inkább 15-20 dollártól felfelé ajánlok, mert oké, hogy a kvarc szerkezet olcsón is jó, de láttunk már lötyögő meg leeső mutatókat... vagy hiányzó indexeket...
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz nebancsa #21217 üzenetére
Akkor elvileg csereszabatosak a lünetta, számlap az Amfibiával ? Össze lehet legózni őket? Tok,szerkezet ugyan az.
K-35-nál mintha azt olvastam volna hogy rezgésálló is lenne. ( Végülis t-34 be van rezgés ) .
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Badboys
őstag
Erre a KM0206 automatic szerkezetre kérnék minőségi jellemzést amennyiben nem gond. Köszönöm
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz rarki72 #21206 üzenetére
Ez a k-35 ös tok megegyezik a Amfibia 100 tokjával ? Méretre formára ugyan annak tűnik nekem.
Jó ez bemutató a szíjról. Alin teraokernek is van ilyen szíja, igaz az 1.5 ös de az is ilyen négyzetes szövésű, nem nyaklik .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
törölt tag
Mi a véleményetek a mégnes-záras fémszíjról? Esetleg tudtok értelmes áérban jó minőségűt ajéánlani?
-
nebancsa
senior tag
válasz rarki72 #21206 üzenetére
Ez a komandirskie nagyon el van találva, egyedi tokforma és bezel, nem akar submariner-ra hasonlítani, nincs agyonpolírozva, megbízható szerkezet. Az ára miatt is bátran hordja az ember minden környezetben, nem félti mint a drága órákat. Sokféle órám van de valahogy mindig ez téved a kezemre Amióta meg láttam a videót hogy ezzel a plexi megoldással akár 70bar-t is kibírja, a technológia is lenyűgöz [link]
[ Szerkesztve ]
-
rarki72
tag
A Nato és/vagy Zulu szíjak szerelmeseinek.
A Vostok Komandirskie órámat egy zöld 5 bujtatós Zulu szíjjal rendeltem, mert ugyan a Zulu szíjak eddig sosem voltak szimpatikusak, de a gyári fém szíj nem csak ratyi, hanem ronda azzal szerelve még drágább is lett volna. Gondoltam, ha már a szíj kuka, akkor minél kisebb értéket képviseljen.
Mikor megjött azonnal beleszerettem. Eddig elhatárolódtam a Zulu szíjaktól és csak a klasszikus Nato kivitelűeket vettem, használtam. Mivel öregségemre így kifordultam magamból és a gyári Zulu csak 1,2 mm vastag volt, illetve nem annyira a klasszikus Army Green, hanem inkább selyemfényű, hát gondoltam túrok egy tompább zöldet és vastagabbat. Mivel az 1,2mm vastagság nagyon harmatos 2mm volt az elképzelés, de egy egész hétvégés turi után lejjebb kellett adnom az elvárásomat 1,8mm-re. Ennél vastagabbat nem találtam és ezt is csak eBay-en és nem Alin sajnos. Aliról már vettem az évek alatt kb 30-at és azok vastagsága nem csak a márkától függően változott, hanem esetenként ugyan az a márka más vastagsággal bírt a különböző eladóknál. A jó minőségűek jellemzően 1,5-1,6mm vastagok, de ugyan ebből a minőségből van 1,2mm-es is, bár ez a vastagság már inkább a nagyon silányakra jellemző.
Szóval MasterNato és eBay:A 4. képen összehasonlításként egy Crazy Horse Nato szerepel...
Nagyon masszív, szerintem kocsit is lehetne vontatni vele - pont, mint az Asus ROG Horus USB kábelével -
nagyúr
Köszönöm szépen a linkeket!!!
-
pulutodurumo
addikt
válasz Tsebacsi #21201 üzenetére
Ezt tudom ajánlani. Puha, elég hosszú, egyértelműen a jobbik fajta kínai. Most várom a harmadikat tőlük.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest