Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz dzsi23 #22599 üzenetére
A Shark nem jött meg senkinek sem. Múltkor kérdeztem. Az csak ilyen virtuális óra .
Eredeti árához képest meg elég gyenge a kidolgozása. Tudnának fényévekkel jobbat is azért a pénzért.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
dzsi23
addikt
-
xcvbxcvb
aktív tag
Múltkor láttam ebayen 20+áfa nem annyira olcsó szerintem [link]
Meg mintha a tokja is valami ötvözet lenne. Túl fényesnek tűnik nekem.
Videok: [link] [link]
Engem nem győzőtt meg, pedig valami jó Monster homage jöhetne mert tetszik. Csak egy vagyont nem akarok kifizetni egy Seikoért. Furcsállom is hogy kínaiak még nem álltak rá, pedig biztos lenne rá kereslet.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Breki
veterán
Mai kedvenc
Norks óra úgy reklámozzák, hogy anorvég érmesek kapták Londonban.
SEIKO PROSPEX koppintásnak tűnt k.Homage Miyota alap szerkezeteket, viszont külsőre egész jónak néz ki és egész jó árban van.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
xcvbxcvb
aktív tag
Szép óra, jó színe van a toknak is gratula. Méretbe is pont jól áll neked. Én is nézegettem amikor ajánlották, csak nekem sajnos kicsi.
(#22594) schawo Köszi, kicsit most megmelegítettem, meglátjuk. Én is pár hónapja vettem, most raktam rá a Vostokra. Aliról vetted te is ?
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz pulutodurumo #22591 üzenetére
Én is most kezdtem használni egyet, két napon keresztül, és már kezdett kicsit rojtosodni, ezért kérdeztem.
Most kicsit megolvasztottam gyújtóval, majd meglátjuk meddig bírja.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
Használ valaki tartósan nato seatbelt szíjat ? Arra lennék kíváncsi mennyire rojtosodik ki a lyuk ennél a típusnál ?
-
biega
aktív tag
válasz pulutodurumo #22576 üzenetére
Case Material: Stainless Steel
-
T0mcs
tag
válasz pulutodurumo #22581 üzenetére
Persze érthető és nem is arra gondoltam hogy ennyiért automata...
Csak azt néztem hogy hasonló kinézetű persze Eco-drive mind.Ami Citizen és automata az 200$ nál kezdődik sajnos.
-
dzsi23
addikt
Én viszont elvárnám, hogy javítsák a kínai órámat, feltéve, hogy japán szerkezet van benne, és pl. a linkelt Cadisenben az van, és nem is a legolcsóbb, nem véletlenül drága (kínai mércével). A Starking esetén természetesen nem várnám el, mert én sem tudom, mi van benne.
-
pulutodurumo
addikt
De semelyik Citizenben nem lesz Miyota 9015 ennyiért. Sőt, semmiben. A Phoibos pölö 350-ért adja.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
T0mcs
tag
válasz marquuard #22579 üzenetére
Értem és köszönöm.
Nem gondolom és nem várom el hogy bármelyik kínai órámat meg tudják vagy akarják csinálni... Gondolom ezek mind mennek amíg mennek. Kivéve az elemeseket azokban nyilván lehet elemet cserélni.Még a CADISEN -t találtam ami hasonló de azt meg sokallom kínai óráért. Annyiból már kijön egy olcsóbb Citizen is
Amin még gondolkozom az Pagani. Nekik is van pár órájuk aminek jó az ára...
-
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #22576 üzenetére
Elvileg ez nem titán, de van titán Alba. [link]
-
T0mcs
tag
Ez a fajta STARKING megtetszett
Megbízható ? Felhúzza magát? megéri a pénzt?
-
-
han_lev
senior tag
Sziasztok!
[link] ez még mindig bestby solar+rádióvezérelt vonalon?
Vagy van valahol olcsóbban?
Tapasztalata van valakinek róla?
Teszt?
Poco F5/pro
-
xcvbxcvb
aktív tag
Megjött a végre a Vostokom .
Illetve Meranomon lehet rendelni gagarinos hátlapot hozzá.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
titán
válasz pulutodurumo #22556 üzenetére
Seagull, miyota, bármi seggbe is lövi a gyártót, ha hamis feliratos órába rakják a szerkezetét. Azért Kína sem 20 évvel ezelőtt él már.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Jenne
őstag
Régi ismeretség az órásommal és szoktam néha beszélgetni vele. Ő már látott hamis/klónozott/másolt Miyota 82xx szerkezeteket, nem is egyet már. Azt mondja, hogy ezekben a másolt/klónozott Miyota szerkezetekben amit a kínaiak előszeretettel tesznek be az "automatának" nevezett óráikba, az eredeti Miyota-hoz képest vannak némi eltérések. Például a rotor felerősítése az oda van szegecselve, bár csavar fejnek látszik, vagy ahol az eredetiben csiszolt rubin csapágykövek vannak, ott ezekben a klónokban csak egyszerű színezett műanyag van. Színben rubinnak látszó műanyag, mert azért erre odafigyelnek, hogy élethűbb legyen. Tart ameddig tart aztán elkopik. Fél évet...? Aztán hiányzik például a finom szabályozó is, járnak ahogy járnak. Akár napi egy-másfél-két percet is elmásznak majd, de először azért még valamennyire úgy-ahogy pontosak. De nem is az a cél, hogy időtálló óra legyen, csak gyártani minél többet valami garázs-sufni műhelyekben, eladni-megvenni. 20-30-50 100 dollár?
Volt a Nat-Geo-n nemrégiben egy film, ahol éppen Indiában rakták össze az automata órákat, valami nagy garázshoz vagy hodályhoz hasonló, de káosz uralta koszos helységben. Ahol rakták össze az "órákat" az az emberke mögött alig egy méterre meg ketten polírozták/csiszolták éppen az óratokokat. Elszívó vagy ilyesmi persze sehol. Betanított helyi melósok, napi 4 dollárért. Így éri meg. Kínai órákat raktak össze mert látható volt, hogy több kínai arc sétálgat a "gyártósorok" között és időnként mond valamit az ottani rossz kinézetű arcoknak.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
titán
válasz pulutodurumo #22554 üzenetére
A százdolláros órába? Nehogy már custom szerkezetet várj ennyiért, azért Kína sem fossa a termékeket. Amiről beszélsz, az az 1000 dolláros hamisítvány kategória.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz schawo #22553 üzenetére
Hamis 3150 mondjuk. A drága hamisítványokban az eredeti szerkezetet másolják. Persze nincs microstella, meg parachrom hajszálrugó, de a hidak, lemezek olyanok mintha eredeteiek lennének. Csak persze a megmunkálás minősége, és az igazán egyedi megoldások hiánya elárulják a turpisságot.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
titán
válasz pulutodurumo #22551 üzenetére
miért, mi kerüljön egy hamis rolexbe?
-
Jenne
őstag
válasz dzsi23 #22547 üzenetére
"Szépek"...
De ezek is "szépek"
Én láttam élőben ilyeneket, tisztára olyanok mint a gyerekeknek a kezén a kamu óra, ami nem mutat időt, nincsen benne semmi, csak órának látszik.
Gagyi műanyag érzetem volt amikor kézbe fogtam és a műanyag "üveg" alatta két színes tárcsa forog.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
dzsi23
addikt
Ez a Sinobi egész érdekes. Persze, Sinobi, szal acél tokot ne várjon senki.
[link] -
dzsi23
addikt
válasz Tsebacsi #22544 üzenetére
Ha lemez, akkor a szemek hajlítva/hajtogatva vannak, és szintén lemezek tartják össze, amikre mintha rá lenne hajtva a külső lemez. Ha pedig tömör szemes, akkor nyilván nem hajtogatva vannak a szemek, úgy egyben vannak kivágva a szemek.
Vannak csalóka megoldások is, amik első ránézésre tömörnek tűnnek, mert trükkösen vannak hajtogatva, mint a lenti Fossil esetén is. -
nagyúr
Sziasztok!
Megérkezett a másik kínai Age Girl óra is, ezúttal a másik nagy ikon került beszerzésre.
A mellékelt képeken majd látjátok, hogy sokkal komolyabb darabról van szó mint az Omega esetében. Már a csomagolás is minőségibb benyomást kelt, műanyag lünettavédő, kék és átlátszó fólia védelem. A szíj csavaros stiftes, komoly súlya van az órának. A lünetta is szebben kattog, a koronazár stabilabb, nem mozog a werk a tokban a tengely kihúzásakor vagy benyomásánál.
A számlap tényleg 2 színű (felül kékes alul fekete) a csat is jó szorosan kattan, viszont a szíj szerintem lemez és nem tömör.
75 eurót nekem megért mégha hamis is, nagyon szép munka.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Breki
veterán
Xiaomi youpin Light and Fashionable automata karóra
💥Ár: 112.91$ ~32.300Ft
🛒[link]
Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentesItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
Na már a Curreneknek is vannak működő kismutatói? :-P
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
han_lev
senior tag
Én is berendeltem.
Remélem elégedett leszek 15 ezerbe került az aliról. Ennyiért acéltokos, zafír üveges Miyota belsős órát nem veszek.
Ráadásul 11 mili vékony: öltönyhöz is ing alá simán megy.
39-es (igaz koronával 44) nem az a batár nagy.
Szóval: jónak tűnik.
Ha megérkezik beszámolokPoco F5/pro
-
han_lev
senior tag
válasz pulutodurumo #22535 üzenetére
Meg is találtam.
Ezt csomagolják ki.
Gearbeszten olcsóbb, 1-2 dodoval, de ott szinte biztos a vám. Nekem onnan még nem jött vámmentesen semmiPoco F5/pro
-
han_lev
senior tag
[link]
Ez pl egy nagyon jó kis Cadisen. Ebben Miyota szerkezet van.
Valami ilyesmit keresek, csak úgy 1-2 mm-rrel kisebbet.
(40 mm vagy alatti tokozás)
És lehetőleg nem túl vastag..
A SII NH35 (Seiko 4R35) vagy Miyota verk kiváló lenne benne...
Poco F5/pro
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Raptor™ #22522 üzenetére
Koche- vikto-tól rendeltem, 2 hónap után sem adta fel, aztán dmit_bakh-tól neki 20 nap kellett hogy feladja az órát, de már Magyarországon van. Nekik nincs raktáron, akkor rendelik meg ha te megrendeled tőlük gondolom.Ezért többet kell várni.
Zenitar elég drágán adja szerintem, az már Meranomos, Chistopolos ár. De ha nem akarsz sokat várni akkor tőlük rendeld egy kicsit drágábban.
-
dzsi23
addikt
"Lug-to-lug", vagyis fültől fülig, tokmagasságnak is nevezhetjük, csak azt könnyű keverni a tokvastagsággal. Bár szerintem nem csak a L2L mérettel van baj, mert az arányai jók, hanem eleve nagy az átmérő is egy ilyen elegáns órához. De van, akinek ez jön be, szal ilyen is kell. Na meg vastag csuklóra pont jó. Aki kisebbet keres, annak tudom ajánlani a "bauhaus" számlapos Parnist (kép1, kép2).
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
válasz dzsi23 #22506 üzenetére
Köszi! Igen arra gondoltam, hogy lemásolták a glidelock-ot, de így is jó csak valamilyen megoldás legyen...
másTegnap megjött végre a quartz didun-om is, ez is elég patent, akár csak a korábbi automata verzió. Most kaptam hozzá gyári dobozt is. Majd csinálok még normálisabb képeket.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
dzsi23
addikt
válasz Raptor™ #22522 üzenetére
Dmitrytől és Viktortól rendeltem, rendben megjöttek, bár néha rájuk kell szólni, hogy küldjék már. Eddig nem vámolták, de lehet, hogy pont a tiedet fogják, szal erre nem alapoznék, mindig be kell kalkulálni az áfát (+ kezelési költséget... + vámot, ha átlépi az ára a vámhatárt).
-
Raptor™
tag
Így látva a képeket nagyon megtetszettek ezek a Vostok órák. Ebay-en a zenitar store-ból rendelt-e már valaki? Esetleg előfordult-e már nálatok, hogy átment a csomag a vámon és nem kellett ráfizetni?
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #22517 üzenetére
Az f@xa... Bár ilyenkor felmerül bennem a gyanú, hogy vajon tényleg nem működik, vagy csak az eladó nem ért hozzá. Nem az első eset lenne, hogy az eladó nem ismeri a saját termékeit. A korábbi Didunok jól meg voltak csinálva, meglepő, ha ez gagyi.
-
Fall-N
veterán
válasz pulutodurumo #22515 üzenetére
Hát igen. Sokszor csak komplett szerkezetet lehet cserélni. Nem is mindig éri meg árban ha drágább werk van. Például ha egy 65 $-os Parnisban van 45 $-os werk. Ezért lenne jó használt donor óra, csak azt is találni ...
Viszont ezért is jók a SII NH35-ös órák. Azokhoz legalább biztos van alkatrész.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz pulutodurumo #22511 üzenetére
Sajnos a legtöbb órásnak svájci (vagy japán) = jó, kínai = gagyi. Pedig a Seagull sem rossz. Az alkatrész ellátás sem megoldott sajnos, a legtöbb órás nem fog alkatrészt külföldről rendelni.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #22511 üzenetére
Igen, illene, és javítják is, nem? Én nem tudom, mert nem vittem még szervizbe, de tuti kiakadnék, ha elhajtana az órás a Miyota/ Seiko szerkezetemmel, akár kínai a tokozás, akár nem.
(#22510) nebancsa:
"190 visszajelzésből 180 5 csillagos a többi 4."Ezzel csak az a baj, hogy a legtöbben azonnal értékelnek, miután kibontották a csomagot, és rendben találták az árut, nem tesztelik napokig, hogy vajon tényleg okés-e. Akinek meg problémája van, az lerendezi privátban az eladóval (mondjuk egy refunddal), és utána belöki az 5 csillagot, mert úgy már megfelel. Ez egy szinte ismeretlen szerkezet,
bátraknakvakmerőknek ajánlott. És ahogy írod, ezt (szinte) biztos nem fogják itthon javítani, akár csavaros, akár nem.
Persze, vannak olyan jófej (vagy ráérő) órások, akik nekiállnak, de erre én nem alapoznék... ha minden jól megy, elketyeg normálisan pár évig, ez esetben megérHETi a közel 20 ezer forintos árát, ha meg nem, akkor nem, de nem vagyunk jósok.[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz han_lev #22509 üzenetére
Ha ezek a szerkezetek lennének benne, nagy betűkkel reklámoznák. Ez egy egyedi szerkezet, beláthatod más órákba ilyen megoldásokat nem látsz. Amit találtam az hogy kínai Hang-Zhou movement van benne. 190 visszajelzésből 180 5 csillagos a többi 4. A képekről a szerkezet csavaros megoldásnak látszik, de teljesen mindegy. A hazai órások még bottal se piszkálnák a kínai órákat.
-
han_lev
senior tag
-
han_lev
senior tag
válasz nebancsa #22504 üzenetére
Ha a külső (tok ,üveg) paraméterei igazak, akkor már csak azt kellene tudni, hogy benne milyen a verk.
Nincs valakinek ilyen?
Ha seagull, akkor jó
Ha Eta koppintás, es jól csinálták, akkor is megeri.
Ha valami "kínai" találmány, akkor lehet hogy mellőzni kellene, bár az sem olyan gáz Elmennek azok jó sokáigPoco F5/pro
-
dzsi23
addikt
válasz alex89 #22503 üzenetére
Lehet állítani, belül vannak lyukak, nincs teljesen átfúrva a csat, így kívülről nem látszik. Sima stift tartja ott, nem a Rolex-féle gyorsállítós megoldás (Glidelock). Annyi gyorsállítás viszont van benne, hogy pár milliméterrel (nem tudom, hogy a fél centihez vagy az 1 centihez van közelebb) lehet növelni a hosszát egy kattintással/pattintással, de ezt feleslegesnek tartom, úgysem venném búvárruhára.
(#22505) schawo:
Szerintem a Rolex homage-ra vonatkozott a kérdés.[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz han_lev #22502 üzenetére
Elsőre visszahőköltem a kijelző nem szimetrikussága miatt, de egyre többet nézem annál jobban tetszik. Egyben lenyűgöz a tudása mechanikus létére. Idő, idő2, 24h kijelzés, dátum kijelzés, járástartalék + lume+ acél+zafír. Szóval egy nagyon komoly órának tűnik, túl szép hogy igaz legyen
Lehet bepróbálom...
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
válasz dzsi23 #22495 üzenetére
Erre a paganira én is pályázom, az nem sikerült még így képek alapján kideríteni, hogy ennek is lehet a csatnál belül állítani kis lépésekben a szíj hosszát?
Didun-éknál én is szétnéztem (ismét) vagy 2-3 hete már, az eredménye az lett, hogy most figyelem a nyomkövetést ahol napok óta meg-meg jelenik a bejegyzés miszerint már a kézbesítőnél van aztán eltűnik, aztán másik nap megint megjelenik, megint eltűnik 3-4 napja játsszák ezt
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest