Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekoka
tag
válasz BlackmMmDog #81076 üzenetére
Meglátom, hogy alakul a jövőévem. Ha itthon leszek, jelentkezem 1-2 pecára.
O->-<
-
pekoka
tag
válasz horcsog #81010 üzenetére
Igen-igen, én is azokat olvastam. 2005 környéke. Rengeteg volt itthon, tán lehet megvan még valahol. Azokat olvastam, plusz édesapámnak volt valami régi horgász könyve. Nem tudom, hogy ki volt a szerző, de minden hal szerepelt benne. Hogyan, mivel, mikor, hol lehet fogni. Nem volt vékony könyv, arra emlékszem.
Nyilván, köztünk van pár év különbség, de mindig szerettem az idősebbeket, tapasztaltabbakat hallgatni. Olvastam az újságokat, azt a könyvet is, plusz mentem horgászni a helyi kis tóra, leginkább nulla fogott hallal. de, ha fogtam valamit, akkor kárászt, keszeget. Azt régen aránylag sokat fogtam. Mindegy volt, mert örültem neki. A mai napig.
Sajnos, manapság külföldön vagyok leginkább, igy csak olvasni szoktam a topicot, de sokat tanulok így is Tőletek, amit talán egyszer tudok hasznosítani is.
O->-<
-
pekoka
tag
válasz horcsog #81007 üzenetére
Igy van. Egyetértek.
Ezzel kapcsolatban annyi jut még eszembe, hogy anno "folyamatosan" kaptam a horgász újságot. Abban kapitális pontyok igy-ugy.
Végül, csak amur "b.zi" lettem. aminek persze utána is olvastam, főleg az internet jöttével. Aztán apukám tudásával ötvözve. Lényeg a lényeg: maximálisan egyet értek Veled. ( célhaltól függetlenül. )[ Szerkesztve ]
O->-<
-
pekoka
tag
válasz horcsog #81004 üzenetére
Erre azt tudom mondani, hogy faterom régen horgaszott. Nem egy Dunán, csak egy Zagyván, meg néha a Tiszán, de fogott.
Az ő borzasztó egyszerű technikájával fogtam meg életem első két amurjat, mikor kollégámmal voltam horgászni. El sem hitte kollégám, hogy 2 amurt is fogtam, mert egyszerre volt a két boton kapás, meg ő évtizedek óta horgaszik, én meg akkor váltottam ki az engedélyt ( újból kb 12-14 év után)és nem a ponty érdekelt, hanem kimondottan az amur. Édesapám ebben segített.
Állatok miatt volt/van itthon táp. Galambok, tyúkok, disznók. Ő tudta mit kell, hogyan összerakni. Kb. 6-8 órát vártam, de egy életre szóló élmény volt. Jöttek előtte dévérek, annak is örültem nagyon, mert hal, de az amur volt az igazi ( nem voltak szerintem 5 kilonal sem nagyobbak [lehet], de nem ez volt a lényeg).Ezzel azt akarom mondani, amit Te is. Faterom 30-35 éve nem horgászik, mégis az ő technikájával lettem sikeres. Nekem van egy gyerekként kapott eurostar 3 méteres botom, meg egy 3,60 Navity (ezt már én vettem). Nem egy verseny felszerelés, szóval nagyon messzire sem dobhattam ezekkel. galervin "kollégával" vagyok egy idős, mellékinfó.
Mondjuk, nekem abszolút kikapcsolódás a horgászat. Tavasszal, nyáron, ősszel jó időben. Egyedül, maximum egy ismerőssel. Ha nem fogok semmit sem, akkor is csend, nyugalom. Nekem megéri.O->-<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest