Új hozzászólás Aktív témák

  • pekoka

    tag

    válasz horcsog #81004 üzenetére

    Erre azt tudom mondani, hogy faterom régen horgaszott. Nem egy Dunán, csak egy Zagyván, meg néha a Tiszán, de fogott.
    Az ő borzasztó egyszerű technikájával fogtam meg életem első két amurjat, mikor kollégámmal voltam horgászni. El sem hitte kollégám, hogy 2 amurt is fogtam, mert egyszerre volt a két boton kapás, meg ő évtizedek óta horgaszik, én meg akkor váltottam ki az engedélyt ( újból kb 12-14 év után)és nem a ponty érdekelt, hanem kimondottan az amur. Édesapám ebben segített.
    Állatok miatt volt/van itthon táp. Galambok, tyúkok, disznók. Ő tudta mit kell, hogyan összerakni. Kb. 6-8 órát vártam, de egy életre szóló élmény volt. Jöttek előtte dévérek, annak is örültem nagyon, mert hal, de az amur volt az igazi ( nem voltak szerintem 5 kilonal sem nagyobbak [lehet], de nem ez volt a lényeg).

    Ezzel azt akarom mondani, amit Te is. Faterom 30-35 éve nem horgászik, mégis az ő technikájával lettem sikeres. Nekem van egy gyerekként kapott eurostar 3 méteres botom, meg egy 3,60 Navity (ezt már én vettem). Nem egy verseny felszerelés, szóval nagyon messzire sem dobhattam ezekkel. :DDD galervin "kollégával" vagyok egy idős, mellékinfó.
    Mondjuk, nekem abszolút kikapcsolódás a horgászat. Tavasszal, nyáron, ősszel jó időben. Egyedül, maximum egy ismerőssel. Ha nem fogok semmit sem, akkor is csend, nyugalom. Nekem megéri. :)

    O->-<

Új hozzászólás Aktív témák