-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz 4Grider #79813 üzenetére
Szerintem adott orsó mindig ugyan annyi zsinórt húz be, max más kerületen rakja le, nem?
Szerk.: mai törökbálinti peca jó szar lett, reggel még sötétben érkeztem, egyedül voltam a versenypályán (borzongtam az érzéstől, hogy a nagyon pályáján vagyok), masszív hátszél volt, amit a tujasor megfogott így előttem szinte tükörvíz. Etetés 40 és 80m-re, röviden kezdtem a pecát, azonnal egy 25 deka körüli keszeg. Benti távon első dobás szintén azonnal egy keszeg. Utána fél óráig semmi. fél9kor megfordult és felerősödött a szél, szinte lehetetlen volt a kisebb (42gr) kosárral eldobni 80m-re (szélcsendben simán ment 3,9 90gr-os bottal), elő kellett venni az erősebb botot, azzal már ment simán a táv. Keszegek közben 2 ponty esett el, utána még sok keszeg, a kinti távon semmi. Sipi horgászott vagy 50m-re neki több sikerült. Jókat beszélgettünk a sráccal akivel együtt terveztük a mai pecát, halat sokat nem fogtunk, de kicsit azért megkapott a nap. Promix fish and betain ránézésre 90% uni, 10% classic 2200 Ft/800 gr áron. Azzal pecáztam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Flair Signature