Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz cellpeti #7948 üzenetére
Ha semmit nem tudsz róla, talán szerencsésebb ötlet valami olyan, amit biztos használni fog - táska, botzsák, ilyesmi kiegészítők. És akkor van rá esély hogy használni is fogja, nem csak porosodik majd a szekrényben.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Tv
senior tag
válasz cellpeti #7948 üzenetére
Szervusz. Ha a sógorod régebb óta perget (villantózik), akkor szerintem nem ilyanfajta csali (körforgó villantó) való neki. Ez inkább a "kezdők" csalija, bár persze vannak akik szeretik, de általában akit komolyabban érdekel a pergetés az hamar ráun a körforgózásra. Persze lényeges lenne az is, hogy milyen halra szeret horgászni, meg folyón vagy állóvízen. Ha mindenképp ajánlani kéne egy konkrét "szettet", akkkor inkább ezt szerintem: [link] Ránézésre használhatónak tűnnek a csalik, és adnak hozzá egy jópofa dobozt is.
Alg: igazad lehet, de csukánál ezt statisztika is kimutatja, hogy több nagyot fognak kishallal, mint pergetve (hazai vizeinkben), míg süllőnél a "kapitálisak" nagy részét pergetve fogját. Mondjuk én ezt a Magyar Horgász-ban olvastam, máshol meg lehet, hogy mást írnakk. Na meg idehaza nem is oly gyakori a nagy csuka (10kg feletti), hogy érdemes volna kimondottam rá pergetni nagy csalikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest