Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
Ha nincs benne túl sok szintemelkedés, le lehet azt tekerni átlagos edzettséggel is. Arra figyelj, hogy kényelmesen menj, ha nagyon meghajtod magad az kellemetlen lehet, a pulzusod még sokáig magas lehet, mert a szíved nem ehhez a terheléshez van hozzászokva. A kondizás teljesen másfajta edzettség, a 130-as táv előtt azért nem ártana 5km-nél nagyobb távokat is menni.
Hasaggymeg: Jaja, ha bejönne hozzánk egyből rábeszélném egy jó drága VDO órára. Viccet félretéve, azért érdemes egy minimum szintet megcélozni. Vezetékesből is valami márkásabbat, vezeték nélküliből pedig csak digitálisat ajánlanék.
-=RelakS=-: Megyek én mindenhol, árkon bokron. Én is attól tartok, hogy nem bírná a durva strapát ha nagyon megpakolom. A rögzítésének is nagyon stabilnak kell lennie.
geotigris9: Gondolom én is, ha telibe kapja a spray a kutya fejét, akkor megtorpan, de sok minden tényező közrejátszik egy ilyen szituációban, mint ahogy Te is írod.
Még nekem sem kellett használnom spray-t, de egy ideig vittem magammal, és volt pár meleg helyzet kutyákkal kapcsolatban, de valahogy mindig megúsztam.
Ja mondjuk érdekes lehet pisztolytáskával bringázni.
Az ultrahangosról én is olvastam, de, hogy mennyire hatásos? Ki kell próbálni.Vasinger!: Van azért különbség, az I-VO nem tűnik olyan nagynak ha felveszed, az Onyx más fazon.
Eljössz a vadonsport-ba és felpróbálod. Van egy csomó Uvex sisak az üzletben.joysefke: Én alapvetően montiban gondolkodom, épp ezért szóba sem nagyon jött bármi olyan megoldás amit a vázra rögzítenék. Egyedül ez a nagyobb nyeregtáska gondolkoztatott el, bár itt is erős fenntartásaim vannak. Lehet igazad van a súlyt illetően, de én mindig azt tapasztaltam, hogy néhány kiló plusz a bringán, sokkal több hátrányt jelent, mint kis túlzással akármennyi a hátizsákomban. Persze ezek inkább hegymenetben jönnek elő.
ShiTmano: Valóban volt a shimano-nak pár rossz szériája, és én is abszolút a Sram mellett voltam váltóban. 2012-től kezdve viszont sikerült ismét feljönnie a shimano-nak. Egyébként a 9-es Sram X.0 karbonkanalas hátsó váltóm a mai napig az egyik kedvencem. Olyan pontos, határozott váltással azóta sem találkoztam. Persze nincs gond egy új XT-vel sem, nagyon jók most ezek is.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Nekem volt ilyen. Jó, hogy 4 sort ki tud írni, de kicsit kicsik a számok rajta. Aztán egyszercsak meghalt magától .
Napi 5 km nagyon kevés, kb semmi, 20-as tempóval negyed óra. Lehet, hogy ki sem bírsz annyit a nyeregben, lehet nem bírja a kezed, a nyakad, a hátad, stb. Ekkora távon igen sokat számít, hogy kényelmes-e a bicikli. Lehet, hogy a lábad bírná még, de más testrészed már nem. Egy 80-100 km-t biztos letekernék előtte, ha azt kibírod, akkor már a 130 is meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest