Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz zsamiatt #231885 üzenetére
Abszolúte fogalmad sincs a kiállva tekerésről, meg a súlyponthelyezkedésről extrém szituációkban. Szerintem vagy olvass utána, vagy hagyd elmenni a témát, és ne akard elmondani a rutinosabbaknak, hogy mind rosszul csináljuk.
Most jöttem haza amúgy a nagyvárosból, felüljárón felfelé találkoztam egy ránézésre 60-70 közötti, igaz elég sportos kolleginával, kiállva tekerte fel a trekkinget. Rögtön gondoltam is rátok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MPowerPH
félisten
Kis tutorial. Ezt igy kepzeld el. Ha folyamat statikusan allsz/ulsz a bringan, akkor az lefele nem mukodik, mert jon egy nagyobb drop, es buksz elore.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Igen, de kiállva azonnal helyezni tudod a súlypontot igény szerint előre, hátra, jobbra, vagy balra, így ha pl. érzed bux előre nem kell csökkentsd a fékerőt és esetleg nekimenj a fának, hanem hátramozdulsz a nyereg fölött és máris helyreáll az egyensúly... ha ülsz majdnem olyan mintha egy 80-100 kilós tehetetlen tömeget kellene irányíts, fékezz.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest