Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintbaba
tag
válasz Csokicsibesz #219797 üzenetére
A vásárlás előtt kell megnézni, hogy jó kínai karbont vesz-e az ember. Nagyon sok ember megy mindenféle aliexpresses karbon alkatrészekkel, mégsem olvasni rémtörténetekről. "Nem kell félni, nem fog fájni."
Hasaggymeg: És akkor mi történik, ha valakinek sokkal erősebbek a lábai, mint a keringése? Szerintem nagyon egyéni preferencia, hogy ki mit érez jónak vagy hatékonynak. Régi fórumtárs deicide tekeréseit is lehet nézegetni, aki elég alacsony rpm-mel megy, mégsincs nagyon erősebb nála most itt a topikban. Hozzáteszem, nincs is olyan kutatás, ami megválaszolta volna az optimális pedálfordulat kérdését.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz Csokicsibesz #219797 üzenetére
Viszem mindjárt a Bikemenbe. Ott én meg is néztem egy szettet élőben, nagyon impozáns volt és a boltban is dícsérték a portékát (Berg és Roval szett is van Andrisnak, tudja mihez hasonlítani). Ha komolyabban ráfeküdnék a témára, mármint a kínai karbon vonalra akár publikálás kapcsán, akkor azért valószínűleg érdemes lenne felkeresnem egy anyagvizsgáló labort, minimum a szerkezetet megnézni. Terheléses vizsgálatok végzéséhez meg fullos mérőlabor kell, már egy szerkezeti vizsgálat költsége is olyan tetemes lehet, hogy tudni sem akarok róla.
Szóval akkor: EliteWheels Marvel Gravel 35 szett a mesés kínából. Saját agyukkal kértem, kerámia csapágyas, a szabadonfutó hangja egy álom, végre olyan, amilyet kerestem (ordít).
Szelepekkel, szalaggal együtt mérve 1536 gramm, ennek örülök, mert 1500 alatti szettet kerestem. Az 1250-1300 grammos tartomány 1000-2000 EUR között lett volna, így az nekem nem volt opció.
HG-s, megy fel rá a ZTTO 11-34 sor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest