Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
-
samujózsi
senior tag
Tárcsaféket nem gondolom értelmetlennek, sőt... Mióta volt olyanom, csak hidraulikus tárcsafékkel rendelkező MTB-ra ülnék. Legalábbis ha el akarnám hagyni Bp területét.
Országúti e-bike-ot még nem láttam, én a trekking(???) fazonú és felszereltségű, 1-2 milliós e-bike-okat nézegettem pár éve, hogy ha megérem, akkor öreg koromban olyannal szeretnék majd biciklizni és megállapítottam, hogy embertelenül nehezek még az akkori montimhoz képest is.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
ZolkoW
őstag
A szakértő hozzászól (viccelek, ehhez értek legkevésbé): mindenhol azt olvasom, hogy kb 50perc-1 óra után kezd csak rendesebben "égni a zsííír", tehát ha kifejezetten ez a cél, akkor lehet, hogy jobban járnál alacsony intenzitású, de hosszabb, minimum 2 órás tekerésekkel.
Az edzős cimbik (márhogy a cimbik, akik edzenek ) is azt mondják, hogy brutál módon fogynak az alapozó szakaszban.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Júniusig,vagy júniusban mentél annyit? Mert ha utóbbi,akkor ...nem muszáj többet menni,az intenzitást is lehet növelni...persze adott idő alatt ha megszakadsz sem tudsz többet elégetni,így 5 perc nyélen sem pótol mondjuk egy óra laza tekerést.
(#140086) -=RelakS=-...de elég. Viccet félretéve ha ez a 20 km mondjuk Pomáz-Dobogókő,ne adj isten Kismaros-Csóványos az éppen elég lenne naponta...magyar Quintanat faragna belőled.
(#140091) StLui...ezzel a mindegy mennyit mozogsz,meg az étrend majdnem fontosabb dologgal csak az a baj,hogy az étrendre helyezve a hangsúly ugyan szép sovány leszel,de egészségtelen és tunya.Szerintem jobb ha esetleg van is 2-3 kg plusz,de az jó mozgékonysággal,erős izomzattal és csontokkal,meg fejlett keringéssel meg légzéssel párosul.
3060D...alkati dolog...ott a kutya elásva,van aki egyetlen felülést ne csinált életében és kocka a hasa.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Runner_fxr
Ármester
Jó dolog a bringa, de ha viszonylag gyorsan szeretnél változtatni a testkompozíciódon, akkor sokkal gyorsabban célt érhetsz egy edzőteremben, súlyzókkal, egy viszonylag egyszerű edzéstervvel.
Az étkezések persze fontosak, de azért annyira nem kell ezt túlgondolni, amennyiben nem versenyzés a cél.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Nagyon fontos szerintem számolni a kalóriákat, bár pont most olvastam az ellenkezőjéről szóló kutatásról. De annyira könnyű túlszaladni pont annyit, hogy ne sikerüljön fogyni, hogy hihetetlen.
Viszont megfigyeltem, a fogyás pont olyan hullámzó mozgással megy végbe mint ahogy a tőzsde mozog.
De amúgy nagyon egyszerű matek csak a fogyás, elhasznált kalória, bevitt kalória kijön az egyenleg, mindegy, hogy mennyit mozogsz, a lényeg, hogy kevesebb kalóriát egyen az ember, mint amennyit felhasznál, de csak max 20%-kal kevesebbet, mert a túl gyors fogyás hosszú távon visszájára fordul.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
Sped
aktív tag
Ennyi km után valószínűleg izom is képződött, úgyhogy lehet ment le zsír de jött fel izom, ami persze a legjobb dolog, ami az emberrel történhet. Úgyhogy ne add fel. Esetleg nemcsak bringázni kéne, hanem futni, súlyzózni, hogy másfajta terhelést is kapjon a szervezet. És az étkezés pedig majdnem fontosabb, mint a mozgás. Arra nagyon oda kell figyelni. Diétázni szerintem hülyeség, mert akkor az ember azt várja, mikor lesz vége. Át kell alakítani úgy az étrended, hogy az legyen az új normális. Akkor fenntarthatóak lesznek az eredmények.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Most olvastam el,jó hosszú de tetszett.Egyformán járok ide,meg duplájára kommentelni a fanatikusoknak.
jjeahh...lefele jó lesz!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
flash-
veterán
de, de én mint tech beállítottságú ember, érdekel
megkérdeztem mi lehet az oka, de én meg azt gyanítom hogy a strava nem mér pontosan hiszen kerekít,ha bryto szerint valami 8-9 re végződik akkor azt strava mindig felkerekíti
250Km? jaja, volt egy kis túránk..
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
Ha jársz rókás automata felé, nagyon szívesen elutalom az árát+ csomagküldést, nem is sürgős, van a gumigyűrűs gyári tartó, de azt nem nagyon szeretem. Köszi!
(#138051) Zsohi : menő, egyébként én őszintén szólva nem vettem észre viselkedésben különbséget a korábbi acélvázam, és a mostani alu között, rugózást mindegyiknél tapasztaltam pont egyformán, szóval az inkább a gumi lehetett .
Ha ebbe 2,25-öst teszel, úgy fog kinézni, mint egy átlag monti az 1,75-össel(#138052) BMW001: elhiszem, csak azt nem értem, hogy alapesetben mi visz egy szerelőt arra, hogy torxot nyomjon imbusznyílásba...
verseny: megjöttek az eredmények, 15-ből 10. lettem.
Tulajdonképpen fejlődésnek fogom fel, a múltkori 24/30 volt. Magamhoz képest szerintem egész okosan mentem, ebből az izomzatból ezt lehetett kihozni
(vagy nem sokkal többet, említettem a sötét napszemüveget, az nem testi adottság kérdése volt)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
xy.zsolt
őstag
Nekem is igpsport van, szerintem is teljesen jó....bár nekem az ezelőtti "flagship" (IGS60) van aminek az elmentett file-ból navigációja nem annyira kifinomult....de azt én nem is használom. Egyébként meg totál oké, 27ezerért mindent tud amit a Garmin 520
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Runner_fxr
Ármester
Olvastam erről az IGSPORT-ról. Úgy tudom terepen csak csiganyálat tud követni, ehhez már volt szerencsém a Bryton kapcsán. Na azt még egyszer nem szeretném, összevissza keringtem vele az erdőben, már azt hittem elhajítom a fenébe. Vagy legyen rendes navigáció, alternatív útvonalakkal, újratervezéssel, vagy inkább semmilyen! Ezért gondoltam rá, hogy marad a Garmin. Én nyitott lennék az olcsóbb megoldásra, de akkor legyen jó.
StLui: A Shimano fékben verhetetlen, nincs mit csodálkozni rajta.
Az egykerekezéssel kapcsolatban talán az lehet a különbség, hogy a Specinek rövidebb a láncvillája, ezáltal könnyebben kiáll kerékre. -
jjeahh
nagyúr
Az biztos én voltam? Nekem ilyen van amúgy, meg egy ilyen is hányódik a fiókban és egy ilyent elfogadnék, de sajnálok ennyi pénzt kiadni érte. A kulacstartóm alatt meg ilyen van.
Más: mai tekerésen feltűnt, hogy 0.20 bar-al alacsonyabb volt a guminyomásom, mint a haverinámnak és a gumim is jóval bütykösebb (2.25 Nobby Nic vs 2.10 Rapid Rob) mégis érezhetően jobban haladtam lefelé mint ő, gyakorlatilag bele kellett tekerjen, hogy tartani tudja a sebességet velem. Ez vajon miért lehet? Az ipari csapágyas kerék ennyit számít? Mert nekem az van, a haverinának meg valami Tourney kónuszos agyas Shimano szett. Vagy a kerékméret miatt van? Enyém 29er, övé 27.5. A légellenállásra nem lehetne fogni a dolgot, mert a csaj kb 150 centi és cicaruhában volt.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
xy.zsolt
őstag
Az eset Ausztriában volt és közben megtaláltam a választ a kérdésemre az ÖAMTC oldalán....ami szerint nem kötelező használni a bringautat ha edzés jelleggel sporteszközzel tekersz pl 30km/h feletti tempóban!!!!....és a 11kg alatti outi kerékpár Ausztriában sporteszköznek számít.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
rétisün
veterán
53.5 centi felsőcsővel tuti nagy lenne neki. én 175 centivel az 54.5 hosszú Felt bringámat 90-es stucnival találtam jónak. amúgy nem a méretezést kellen nézni, hanem geo. táblázatot, mert mint te is látod, minden gyártó más méretnek írja ugyanazt a geo-t.
amúgy 97 km teljesítve. nem volt annyi szembeszelem, mint neked, de a belem nekem is lóg, alighanem életem egyik legszelesebb menetén vagyok túl, az ma letekert körön tuti a mai volt a legrosszabb tempóm. de sebaj, legalább itt se esett
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
jjeahh
nagyúr
Azt mondod? . Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki használ-e terepen multi release-t és ha igen, mik a tapasztalatok vele, kell-e félnem tőle, vagy nyugodtan használhatom. Én úgy érzem a rázkódástól van esély, hogy kicsatoljon, aztán nem tom, leginkább ez tart vissza, hogy vasárnap a haverokkal is SPD-vel tekerjek.
A rossz időben tuningolgatást szerintem majdnem mindenki űzi a topikban, addig nincs gond vele, amíg jó időben is el nem kezdesz tuningolgatni és a végén többet tuningolsz, mint tekersz
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
34-ről a 39-re,hogy legyen könnyebb a szembe szélben,és ne kelljen visszaváltani?
(#136772) 6030D ...azt hittem szombaton lesz,de így van még egy +nap szikkadni az erdőnek.
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
Bonyolult, nem javítható mechanika, könnyen belemegy a kosz. Általában nagyon randán öregedik és a gumi nyálkás lesz. Gumit szerezni rá szinte lehetetlen.
Újonnan valószínűleg ezek nem voltak ekkora problémák, de ezek lassan ilyen 10+ éves dolgok.
Meg esztétikailag a bowdenek sem a legszebbek, de ez a legkevesebb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Az nem baj,ez is csak egy vélemény,de a kar szükséges elmozdulásának mértékével itt már nem lehet vitatkozni,a fékváltókarral semmi baj,és az 5 cm-ed is nehezen állja meg helyét.[link]A véleményem pedig valamennyi országúti,és nem országúti fékváltókarról szólt,ár-érték arány meg fel sem vetődött.[link] Ezzel tényleg abbahagytam.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
Megvan, az ország végében (2x190 km)... viszont ennek 56-os méretben a felső csöve 554 mm, míg a CAAD-nek 547 mm/54-es méret/55,9 cm nyeregcső. 7 mm meg ugye nem a világ.
A féket mondjuk elírta, a leírásban Tektro, a képeken meg a gyári oldal szerint is TRP. A Dale jobban is tetszik, de azért köszönöm.Na, kicsit fotel bringázzunk: ha tudom, hogy mi a jó méret montinál, abból tudok számolni valami outi hosszt? Laikusként, amit montin (sportos, "versenyzős") kormánybeállítással fogok, az lesz kb a hood az outin?
Tehát Monti TT + stucni = Outi TT + stucni + kb a kézfejem fele (4 cm) ? Vagy a 4 cm-t ne is számoljuk a keskenyebb kormány miatt?[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
6030D
őstag
+ivana+xy.zsolt+aki hozzászólt még:
Nincs konkrét elképzelés sem, igazából csak valami kellene, amivel az aszfaltos köröket ("szükséges rossz") meg tudom valósítani, de ne kelljen a 29"-t koptatni, meg ne is nézzek ki rajta úgy, mint aki fagyizni megy. (sznobság 1) Mivel a keret alacsony (legyen kb 200e Ft), ezért sok lehetőség nincs, csak a használt. (sznobság 2) Magas vagyok, 52-54-es bringával tele az apró, nem lenne gond. Viszont mégis csak terepes gyerek vagyok, szeretem a koszt, ezért mozgat a CX/gravel irányzat is, van bőven olyan út a környéken, ahova el/fel lehet kerekezni ilyen bringákkal. Legjobb valami olyan lenne, amire bütykös meg sima virsli gumit is tudok rakni. Vagy Gatorskin-t, aztán max a sodrós kanyarokat átgondolom.
A súlya annyira nem lényeg (ára miatt főleg), de most utána nézve a gyári oldalon: ez a hirdetett bringa, súlyadat nélkül. Gondolom ez a párja, felnifékkel, ami 8,8 kg (eggyel nagyobb váz, de lényegtelen). Utána keresve a TRP Spyre féktest és a Tektro R741 is ~150 g/db, tehát a tárcsában tér el, ami meg kb 100 g/db (alap TRP, 160 mm). Gondolom amivel nehezebb a tárcsás agy, annyival nehezebb a felnifékes felni.Szerelő is a Campát erőlteti, mert szerelhető, és a fvkar ha bedöglik, akkor nem mindegy, hogy rugót kell cserélni, vagy újat 40e-ért az apróból. De szeretek veszélyesen élni, jöhet Shimi vagy Sram is.
De, ha bárkinek jön szembe valami jó ajánlat, szívesen fogadom az ajánlásokat.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
nagyúr
És Napfénysüti: Gyönyörűek ezek az országúti gépek! Pár éve én is majdnem beszereztem egy ilyet a monti mellé, de az egészségem közbeszólt. Nem tudom, h a magyar utakon, fájós derékkal mennyire opció egy ilyen bringa?! Gondolom, h hülyeség lenne belevágni. Mondjuk most a gyógyulás útjára léptem, tehát később még lehet belőle valami. Mindenesetre imádnám szerintem.
Élni és élni hagyni
-
ivana
Ármester
Ehhez valami spéci stopli kell, az van hozzá?
(#133159) IMIIKE1998 Szerintem az sok, mondjuk most, hogy a muglik számára is indul a szezon kezdenek nőni az árak. Különbség van aközött is, hogy sikerül kifognod valami balekot éppen, illetve a valós érték között. 110-120-ért játszik a 9 sebi campa bőven, jóval jobb vázakkal.
-
IMIIKE1998
őstag
cdl: Ugye nem akarod sehol lelekatolni?Sajna itt a drága bringákat könnyen lopják. :(
Ha már árazás, én is megragadom az alkalmat. :)
Egy 2015-ös Cube Peloton mennyit érhet full Claris szettel, nagyon jó állapotban? Én ahogy nézegettem olyan 115-120 k körül érhet. Vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
cdl: A felszereltsége a linen megtalálható. Úgy tűnik, full Claris.
Because: Lehet én vagyok fura, de városon kívül nem szeretek autóúton tekerni. Szívesebben választom a bringautakat, továbbá városban is szoktam menni vele, ezek az utak meg ugye nem olyan jók. Outival ez kb. szenvedés, vagy a gépet verem szét, vagy csak élvezhetetlen az egész.
6030D: Én is fel tudom sorolni a tieidet.
Érdekes amúgy, hogy egyenes kormányos bringán simán elvagyok akármelyik olcsó pedállal, de koskormányon szinte veszélyesnek érzem, hogy nincs patentpedálom.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
A táblázatban ott is van a neked ajánlott méret,57,és a mostani 80 cm nyeregmagasság is stimmel szerintem.
(#131857) jjeahh...mintha beöltözni,elkötni a lovat,megtörölni,esetleg kenni a láncot,megtörölni a becsúszókat,felszerelni a kerékpárt nem lenne elég,még méregetnem is kellene a guminyomást műszerrel,mielőtt 1-2 órát kerékpározok?! Állítom,hogy 1-3 tizedes pontossággal megmondom műszer nélkül mennyi van gumiimban,az pedig (nekem) éppen elég pontosság.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
Besz*rás, de a frissítés után levittem ma a kompjútert, és első pöccre vette a sebesség adatot is, mint ahogy a pedálcsapást. Könnyen lehet, hogy Brytonék szép csendben átbillentették azt a bitet, ami ehhez kellett, és ahelyett hogy a levelemre válaszoltak volna, csak kitették a frissítéscsomagot a szerverükre. Ez is valami, inkább működjön, mint hogy diskuráljunk, de attól még jól esett volna egy két szavas válasz is
/nem kizárt, hogy más javította meg, mert volt jópár újraindítás is, de azért komoly az esély arra, hogy a frissítés volt./Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
heló! még nem, bár azóta csak egyszer voltam, és a másik bicóval, azon nincs jeladó, csak a gps-szel mentem. holnap nem tudom,mennyi időm lesz bármire (kb semennyi), de legközelebb kipróbálom szabad ég alatt is a dolgot, meg a párosításnál esetleg,hogy hosszabb ideig követem a kijelzőt,mert párosítás alatt látszik a sebesség is.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
zodo
nagyúr
Köszi, néztem már korábban de ha mégis ilyet kell vegyek ( Because, menyugatására ) akkor Lidl-s lesz 9k-ért 03. 25.-től.
Remélhetőleg jövőhéten ideér a rendelt "támasztó" állványom és tesztelhetem hogy még időben tudjak vásárolni ha úgy alakul mert nagyon dicsérik ezt az állványt.
Tesztben azt állítják nem is kell full terpeszbe állítani a lábait 13 kg alatti bringákhoz (enyém 12) és ha ez igaz akkor talán el fog férni a kisebb terpeszben. -
ZolkoW
őstag
"érzéssel"
Én úgy szoktam, hogy lazán azért semmiképp ne maradjon, szóval ténlyeg érzéssel, de picit megfeszítem, és amint azt érzem, hogy nem forog a kormány könnyedén, finoman, akkor picit visszalazítom odáig, amíg még jó volt. aztán lehet meghúzni a kormányszár rögzítőcsavarjait.
De ennél biztos van tudományosabb módszer isBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem rosszak,de magasabb,széles csípőjű embernek keskeny a 135mm.Nekem is olyan volt gyárilag a kockán,ott dekkol a polcon.
-
gabro0
őstag
Na igen, viszont ha eltekintünk a hardvertől, akkor már nem olyan jó a helyzet. Én pozitívan csalódtam a supportban. Írtam nekik, nem megy egy funkció és a következő firmware frissítésben javították. Sőt még emailt is küldtek, hogy kijött a javítás. Hasonlót nem tudok elképzelni a Brytonról.
Az megint más kérdés, miért nem hibátlan frissítéseket adnak ki, nem tesztelik Ez a része már nem olyan fényes...Milyen szenzorokat vettél? Nekem is kellene pedálfordulat szenzor, amit pár hónapja linkeltem még nem vettem meg.
Hasaggymeg: Gyanús, én megejtenék egy mailt.
-
szabolcs.sz
tag
Köszönöm, Molinaro írásait a facebookon is követem, rémlik is, hogy olvastam tőle. A helyzet az, hogy 4000 S2 28-at szerettem volna, de mire észbe kaptam, elfogyott, sőt,mire a kosarat összeraktam, mert mást is vettem bőven, addigra a 25-ös is elfogyott a 4000-ből. maradt a szerintem irgalmatlan rusnya reflexcsíkos, hje 37-ért. az 5000 /28 meg 42 euró. szóval messze nem duplája az a különbség. Listaáron (62) nem is láttam sehol. úgyhogy inkább győzött a komfort ígérete, mint hogy 10 euróval olbcsóbban nézegessem azt, ami amúgy nem tetszik, bár ha tekernék outival sötétben, talán hasznos lenne. De nem tekerek. Megjegyzem, sajnos világosban se eleget...
A mostan gumii egy "ajándék" schwalbe marathon plus 25, hogy finoman fogalmazzak, nem az a kimondott országútira való. Úgyhogy valamire cserélnem kellene. A para az, hogy a hátsó támvilla tetejénél alig 3 mm van most, és bár a 700c elviekben azt jelentené, hogy 700mm a külméret, de azért el tudok képzelni olyat, főleg a keskeny, 19mm-es felnivel, hogy 701 vagy 702. Aztá nagyon nem szeretném, ha egymásba érnének. Oldalt van 5-6 mm mindkét oldalon, szóval ha oldalanként 1,5mm a növekmény, talán szerencsém lesz.
Megkérdeztem a scott ügyfélszolgálatot, de kb. az volt a válasz: bocs, ezt nem ilyenre terveztünk, talán mehet a 28, de inkább vegyél 25-öt, az biztos.
Na mindegy, megrendeltem, aztán ha azt dobja a gép, hogy nagyon passzos, akkor lesz egy eladó nullkilométeresem, vagy visszaküldöm.
Hogy elnyalom a szar utakon ? lehet, de szerintem nem fogok vele összesen menni évi 1-2 e km-t, hamarabb fog elöregedni, mint elkopni. túrabringázni is szeretek, arra ott a trekking vagy a monti, melózni meg a városi rombolóval járok.
-
HollyBoni
veterán
Használtat nem szeretnék (meg persze Kínait sem szívesen) csak a márkás váz árak rendesen el vannak szállva mindenhol. Itthon inkább meg sem néztem mi mennyi, gondolom szokásos árkülönbség külföldhöz képest.
Mondjuk van ez az XDB postázós dolog is de nem is tudom hogy szabad e róla egyáltalán beszélni...
Mindegy, még keresgélek.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
az első két alkalommal csak 15-20 percet ültem rajta, az egyik kezemmel kapaszkodtam erősen, de azért próbálgattam már elengedett kézzel is pár percig ("nézd anyu, fog nélkül" ahogy a viccben, ami erről eszembe jutott ) utána már azért gyorsan meegszoktam, lényeg legyen valami, amibe meg tudsz kapaszkodni/nekitámaszkodni, ha úgy érzed nem olyan biztos az egyensúly.
egyébként azt hittem, nehezebben fogom megszokni, de nem veszélyes, még spd-ben sem.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest