Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
-
Toomy
senior tag
Bármi jó lehet csak mozogjál! De a görgő azért jobb, mert majdnem ugyanazokkal a paraméterekkel tudsz tekerni mintha kint lennél. A szintezést és az időjárási körülményeket leszámítva.
Ahogy Lasali is írja a spining is még jó választás lehet.
A 30 ezres kategória elég gagyi! Akkor már inkább egy görgő.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz ---Lasali--- #9394 üzenetére
És ezek a 30 ezer forint körüliek is jók, mert őszinte leszek én 70-100 ezret nem szeretnék érte kiadni
-
---Lasali---
Közösségépítő
26-29colosig bele szokott menni bármi, de nem árt utána nézni mielőtt megveszed.
Szoba biciklik azok nem igazán valóak normális sportolásra, bicikli szimulációra, csak a nagyon drágák. Ezért komoly edzéshez, vagy formában tartáshoz nem ajánlom télire az egyszerűbb szoba bringákat. Spinning gépet ajánlanám, de azok meg túl körülményesek, áruk és súlyuk miatt, de azt meg csak akkor érdemes megvenni ha igazolt versenyző vagy és több órát akarsz rajta minden nap nyomni. Terheléses görgő, vagy ha úgy tetszik tréner, az inkább jó ötlet. Saját bringádat tekered, a megszokott jó beállításaiddal, nem foglal sokat, össze lehet csukni, lehet hordozni, stb.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Télre mit ajánlotok? Szerezzek be egy görgőt, vagy inkább szoba bicikli?
Ha görgőt vennék arra bármilyen fajta bicikli rátehető? -
Vasinger!
nagyúr
válasz ---Lasali--- #9391 üzenetére
Egy RockShox Revelation U-turn, Dual Air, 110-140 mm, lockout telóról van szó.
A teló valószínűleg nem a gyári állapotban van, tehát nincs kizárva, hogy telógenerál alkalmából töltöttek bele oda is olajat, mert ha emlékeim nem csalnak, mondták a boltban, hogy eléggé ki szokták sajnálni ezeket gyárilag, ahogy írtad is.
Tehát végül is a lényeg, hogy nem baj, ha ereszt ott olajat, csak kicsit ijesztő volt a mennyisége.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Vasinger! #9372 üzenetére
Gondolom valami rock shox dual air ről van szó, ha 140 es akkor pike? Lemaradtam.
Az alsó légkamrába a gyári szerviz manuál nem írja hogy kéne olajat tölteni, én szoktam, mert különben csak a lábba töltött kenő olaj keni a negatív légkamrát alulról záró O gyűrűt. Ami elég is lenne ha fel lötykölődne addig az olaj, csak ezekbe olyan minimális kenő olajat írnak elő, hogy én nem szoktam a véletlenre bízni és töltök az alsó légkamrába egy 2-4ml olajat, és ilyenkor bizony a fejfújás után szokott kilökni olajat a szelepnél, de ettől nem fordul meg a Föld forgásiránya.
Egyébként ha valaki követi a leírást, akkor ugye nem tesz bele, gyárilag se láttam még hogy tettek volna bele, na most akkor ha na neked sem raktak bele, akkor kérdés hogy hogy került bele.. gyanút adhat egy elfáradt O gyűrűre.
A felfordítás az logikailag jó ötletnek tűnik, csak úgy emlékszem hogy a levegő a pozitív kamra dugattyújának aljánál megy bele a légkamrába, tehát pont ha felfordítod, akkor folyik oda az olaj . Valamint így az olaj belekerülhet a nyomórúdba is ahol a levegő közlekedik, szóval elméletileg annak az olajnak a kifröccsenését lehetetlenség megakadályozni.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
Vettem a Lidlben bringayartót, viszonylag masszív, szerintem megéri.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Mansi
csendes tag
válasz lsebestyen #9339 üzenetére
Közel egy évig ilyen órát használtam.
Teljesen alap használat során a dokkoló és az óra karom szerű műanyag darabjai, amivel rögzül egymáshoz teljesen eltörtek/szétporladtak mindössze attól, h rajta volt a kormányon (Merida Speeder).
Velence 10-en majdnem elhagytam. Jó ha 5x szedtem le, ill. pattintottam vissza.Ezt leszámítva jól működött, de a dokkoló után szigszalaggal tudtam csak rögzíteni a kormányhoz.
Ja és az eredeti elemmel ment egy évet végig, sosem cseréltem, bár lehetetlen volt kitekerni az 1 éves szennyeződéstől
-
Vasinger!
nagyúr
válasz HollyBoni #9380 üzenetére
Tettem rá gyors-kötözőt, azzal figyelem meddig megy, most terepen próbáltam gyorsan menni, de így is még 3-4 centi helyen mindig maradt neki, tehát messze volt a koppanástól.
Főleg az olajeresztés érdekelne igazából.
Amúgy azt jól tudom, hogy az alsó kamra a beindulás, a felső pedig a visszaút megindulásának az erősségét állítja?
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Természetesen nem akarom rádtukmálni sem. Csupán mint egy opciót vetettem fel. Nem minden esetben éri meg a felárat. Azt hiszem ez a nyeregcső erősítés ca. 10 ezer forint volt, ami a (volt) kerékpárom árához képest sok volt, viszont annyit költöttünk már rá, hogy eladni sem érte volna. Pláne törötten nem is lehetett volna mit kezdeni vele, vázcserén kívül persze.
Valóban nem olyan olcsó, de tényleg nagyon jó munkát végez Máriusz!meg
-
313313
addikt
válasz peugeotmate #9376 üzenetére
Nem tudom, hogy mibe fájhat, gondolom nem olcsó, egy 7 éves Mali Pythonról beszélünk, amibe 100mm-es teló van 160-as tárcsával és annak reped a homloka....
Bp kicsit messze van tőlem, ide-oda futárkondi... Másrészről támvilákról szépen leszedte a túrazsák a festést, ráférne egy szinterezés is, ha ezeket összeadom olcsóbb az új (szerintem...) na meg tartósabb lehetHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Tomi_Sci
őstag
válasz peugeotmate #9376 üzenetére
Máriusz a legjobb Olyan pálya papucsolást csinál, hogy húúú
-
-
SOAD19
addikt
Most este, gyorsan el kellett ugornom a MM-be zárás előtt pendrive-ot venni. Hosszú farmert vettem fel, és elfelejtettem/elszoktam, hogy kellene egy nadrágösszefogó is, hogy ne legyen olajos a nadrág szára. Odafele próbáltam úgy tekerni, hogy ne legyen retkes a nadrágom. Haza fele viszont eszembe jutott, hogy spd pedálom van, és elég, csak az egyik lábam a tekeréshez. Le is tekertem a hátralevő, durván 1 km-t egy lábbal. No, erre is jó egy spd-s pedál-cipő kombó.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Úgy néz ki szeretett vázam pont a 7. születésnapján megadta magát (homlokcső repedés) Tudnátok olyan oldalt mondani, ahol nagy választékban nézegethetek vázakat?
Illetve lehet még mezei 26-os vázat 19-20" környékén kapni, Axel comp telóhóz, tárcsafékhez, illetve az se volna hátrány ha lehetne rá szerelni csomagtartót....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Vasinger!
nagyúr
A múltkori unszolásra engedtem levegőt az első telómból, most úgy mozog mint a vaj, hihetetlen, hogy eddig nem így használtam.
14 centiből mikor ráülök 11-ig belül, elvileg ez így oké, nem?
Mikor fújtam bele alul rohadtul engedte az olajat, gondolom az volt, ilyen fehér lé volt, ez normális?
Ha fejreállítva fújnék bele akkor nem engedne, vagy ez butaság, mert úgy is az alsó kamra nyomása löki ki?
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz peugeotmate #9370 üzenetére
Nálam a GPS mindig hibázik, mikor visszanézem az endo-s edzéseimet meg szoktam találni, hogy hol hibázik. Tehát szerintem GPS-hez belőni az órát nem hoz jó eredményt.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
zack
nagyúr
válasz hoffman_ #9285 üzenetére
Jobbulást! Nekem is a csuklóm egy darabig még biztos nem fog box kesztyűt látni. Ez van.
Sisakból szerintem túl drágát nem érdemes, hacsak nem hiányzik a plusz lé sehonnan. Első nagyobb esésnél úgyis cserés lesz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
A múltkori gördeszkásokkal való ütközésem óta a bal csuklóm rendesen odavan. Elég aggasztó, mert nem most volt. Szerintem ez valami repedés lehet minimum, nem szoktak ezek a sérülések eddig fájni.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Ideal Crossmo 2011-2012-es modell használtan mennyit érhet?
Tektro fékekkarok, Shimano Acera váltó, RST neon pro telo, Shimano hajtókar, Shimano agydinamó, V fék.
a váz ilyen: [link]
Aurea mediocritas
-
ludsimon
veterán
Nincs olcsón valakinek 25,4mm 400mm-es nyeregcsöve?
undefined
-
Syd69
aktív tag
Bréking nyúz:
1. (na ez nem annyira) Nagytarcsa - Át a buckán (mittudomén mi ez (Péceli/Isaszegi) leágazás elkészült - már egy ideje
2. Pécel: jelenleg Pécel belterületén, de kitáblázva a Nagytarcsaielágazás-ig útépítés - jelzőőr, lámpa lezárt út, terelés, stb...
[ Szerkesztve ]
Alma
-
-HajTömeg-
őstag
Van valahol friss bicikliút térkép?
Alias: Júzer error
-
bughead123
csendes tag
Debrecenbe vagy kornyeken nem tudtok olyan bicikli szervizt ahol helyre tudjak huzni a hatso villat?
-
stracker06
aktív tag
válasz Gyufaaa #9358 üzenetére
Én beállítás után tesztelni is szoktam. Keresek a környéken egy kilométerszelvényt, nullázom az órát, eltekerek a következőig és megnézem, hogy az óra is kb. 1 km-t mért-e. Ha a mért távolság csak néhány méterrel tér el az 1 km-től, esetleg pontosan annyi (volt már ilyen is ), akkor tudom, hogy biztosan jól állítottam be.
[ Szerkesztve ]
SFm™
-
concret_hp
addikt
válasz pengemetal #9351 üzenetére
én egy taxisnak vittem el majdnem a jobb tükrét, a keletinél ahol összevissza van túrva majdnem leszorított úgy hogy a kezem kinyújtása nélkül bekopogtattam neki az ablakon. aztán a lámpánál rámhúzta a kormányt 50méterrel odébb. kicsit erőteljesebb kopogás mentén megjegyeztem, hogy köv körben elviszem a tükröt, nem állok meg
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Gyufaaa
veterán
válasz peugeotmate #9357 üzenetére
Az a pontos érték, amit kimérsz. Egy kerékfordulat távolsága' természetesen gumiabroncsal együtt. Azt az értéket beírod és tutira jónak kell lennie.
-
peugeotmate
őstag
Ismét lenne egy újabb kérdésem. (Az előző is aktuális még.)
Szóval van egy új Cateye (Strada 300) vezeték nélküli km órám és nem vagyok benne biztos, hogy jól sikerült beállítani. (Illetve biztos vagyok benne, hogy nem. ) 700x42c van a gumira írva, akkor annak a kerülete az érdekes, nem a felnié, igaz? Én azt 2220 mm-re lőttem be, de ebben a táblázatban 2224-et írnak. Gondolom az utóbbi a helyes.
Most kb 2 km-t tévedett az óra a Straván mért távhoz képest, gondolom akkor ez is lehet emiatt. Amúgy nálatok szokott (akár jelentős) különbség lenni a GPS-es progik és a km óra által mért távok, sebességek között?meg
-
Tomi_Sci
őstag
-
Doki-HUN1978
senior tag
Sajnos, jelen állás szerint még a montimat sem tudom rendesen felszerelni, nemhogy egy outit vegyek...
Régóta szeretnék integrált hajtást, meg komolyabb telót és fékeket, de még arra sem tudok félre tenni.
Mindig kell fontosabb dolgokra a pénz...
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Bandus99
őstag
válasz stracker06 #9299 üzenetére
Ma kicsereltem mindket elemet, de semmi valtozas ugyanugy 50cm a hatotav
Azt olvastam, hogy az erzekelonek nem okoz problemat eros magnes.
Ha ez igaz, akkor felhuzom az erzekelot majdnem a a villa tetejehez es akkor benne leszunk az 50cmbenVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Toomy
senior tag
válasz Doki-HUN1978 #9311 üzenetére
Nem kell ahhoz sok pénz! Bár ez relatív, kinek mi a sok. Egy olyan bringa amivel én is tolom 2003 -as MERIDA, 80-100 körül már kifogható elég normális állapotban. Mennyire örülök így utólag, hogy 9-es a rendszerem, mert pl. egy hátsó sort 3-ad áron vehetek meg hozzá mint mondjuk egy 10-eshez. A gyári TIAGRA hajtóműben (39/52) már 50ezer km van és még mindig viszi az új láncot és sort. Na ez a nemsemmi! Szerintem.
-
pengemetal
aktív tag
Ma volt valami a levegőben:
Autós kaland 1.: Bérkocsis u. Víg u. sarka, nem kaptam meg a jobbkezet. Mindig benézek azért balra, most egy kicsit elbambultam, kb. 25 km/h-s tempó, satufék (deore v-fék faszán beállítva), bal láb kiold, jobb lábbal keresztbe próbáltam tolni a bringa farát (erre is jó az SPD Így sikerült még az autó előtt megállnom, vele párhuzamosan. A köcsög meg sem állt...
Kaland 2.: Gondoltam délután tekerek egy kicsit, valahol a budaörsi Tesco mögötti úton szembe tömött kocsisor kb. 40-el halad, az állatja meg előzi őket vagy 80-al. Én fékeztem, de ha simán lassulok valószínű akkor is simán besorol, de ki voltam hegyezve az autósokra, így bemutattam. Erre utánam jön, megelőz én tovább megyek, megint megelőz és kiszáll. Én nem álltam meg csak mondtam neki, hogy részemről nincs gáz Nem volt kedvem az út szélén leállni vitatkozni, pláne verekedni. (Mondjuk nem úgy nézett ki a gyerek + a 195 centim miatt és az esetek 99%-ban megbeszéléssel lezárulnak a konfliktusok)
[ Szerkesztve ]
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
cekkk
veterán
válasz szilard28 #9349 üzenetére
Ha a boltban átvehető lenne úgy, hogy előre kifizetem akkor a dpi 27+áfa euróért érte menne, és haza hozná, Na most ha rendelnénk vagy 5 ilyet akkor már megérné, vagy valakit keresni aki kint dolgozik és haza jár és vele haza hozatni, persze adni érte egy kis pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
goldnarmz
aktív tag
válasz concret_hp #9333 üzenetére
Attól függ, sajnálod-e a jelenlegi külsődet. Én vettem egy Tacx-et, gondoltam, hátha valami csoda folytán nem fog csúszkálni. Jelentem, egy idő után ugyanúgy megcsúszik, mint bármi más. Ennek tudatában már nem vennék erre ilyen drága gumit, inkább feltennék egy ezer forintosat, és koptatnám azt, amíg bírja. Persze, ha nem sajnálod rá a lét, egészen biztos, hogy sokkal tovább bírja egy trainer külső.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Tomi_Sci #9284 üzenetére
Visszatérve a Lidl bringatartóra, kíváncsiságból megnéztem a német honlapjukat. Ez a szerelőállvány 20 Euro? Miért nincs nálunk ekkora választék?
-
Syd69
aktív tag
-
lsebestyen
addikt
Nekem ultrasport van, kb 1000km-t tettem bele, de defekt még nem volt szerencsére.
Amúgy ez a Btwin count8 óra egész pofás...egyszerűbb kezelni mint a sigmát, nagyobb is a kijelző, mintha gyakrabban frissítene is, na meg persze fele annyiba került...Negatívum, hogy az érzékelője elég batár darab, illetve a sigma dokkolója okosabb megoldás volt...
[ Szerkesztve ]
-
mika117
csendes tag
Kevlár Külsőt érdemes megvenni országutihoz?
R.I.P. Paul Walker :'(
-
bubi92
őstag
hetente van egy defektem continental supersport plus-al. agyfaszt kapok.... tuti valami gyári hibásat fogtam ki.
-
Solad
addikt
válasz jackbacsi87 #9327 üzenetére
Pont az ilyenek miatt ajánlom mindenkinek a Polart
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
lsebestyen
addikt
Napi noob kérdés: 700x23=23x622? Tönkre ment a sigma km órám, tiszta hülyén mért, visszaadták a pénzt, vettem egy ilyet, de ebbe max olyat lehet állítani h 700x23...
szerk. : közben rájöttem, h valószínűleg ua...
szerk.2 : közben arra is rájöttem, hogyan lehet pontos értéket megadni, jól eldugták[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz concret_hp #9333 üzenetére
Ártani nem árt, de a legtöbb sima gumival is lehet. Én vettem egy 1600 Ft-os szimpla gumit, majd amikor az szövetszakadásos lett, raktam fel kopott Michelint.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz SirRasor #9331 üzenetére
A tisztán tartás legjobb módja az lenne, ha most letakarnád egy fóliával és hagynád állni valami fedett helyen.
De mivel -gondolom- nem ezért vetted, a mosás/olajzáson kívül nincs jobb megoldás...
Lánc szorgos olajzása, időnként csapágyak újra zsírzása és tessék sok km-t megtenni vele!
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
SirRasor
addikt
Hoi!
Most vettem egy új szépséget és azt szeretném, hogy mindig tökéletes állapotban legyen. Ezzel csak az a gond, hogy esőben és hóban is használom (igaz csak városban). Az előző biciklim láncát TF2-vel kentem és gyakran áttöröltem, de az első pár alkalom után a lánc mocskos jellege megmaradt.
A kérdés az, hogy láncmosáson kívül van más - praktikusabb - megoldás a teljesen tisztán tartásra?
Az 1. hsz. alapján így 0km-es állapotában átzsírozom az egészet, nehogy valami nekikezdjen rozsdásodni. Esetleg másra még oda kell figyelni?
Illetve a bowdenek műszerolajjal való ellátása hosszú távon se okoz károkat?
Ja ilyen a kicsike:
EDIT: még kerül rá valamilyen 2 rekeszes táska, és máris kész a városi bevásárlós, futkározós paripa. Esetleg még egy országúti koskormány.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
csabi94
őstag
válasz belaazallat #9329 üzenetére
-
belaazallat
addikt
válasz deicide #9328 üzenetére
Ha csak ez kell... Szeptember végére nekem is lesz jogsim! Ha eljutok odáig autóval, segíthetek edzeni!
Szerk: off
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
csabi94
őstag
válasz deicide #9325 üzenetére
Tegnap megint bejátszott egy 40-es átlag a csókai elágazóig. Egyszer csak az az osztálytársam kanyarodott mögém kocsival, akiről mindenki tudja,hogy nem tud vezetni, mert nem képes rá, csak valahogy van jogsija. Halálfélelemmel elkezdtem 45-tel sprintelni, hogy nehogy meg akarjon előzni, a saját volt oktatómat egy 30-as táblánál 50-nel előztem, majd ki a 81-esre, és reménykedtem, hogy nem arra jön a srác. Jó is volt bemelegítésnek...
-
deicide
veterán
válasz Szakbarbár #9324 üzenetére
Az a pulzuson is látszik (112-es átlag ), ez most kivételes tekergés volt, dolgom volt a városban, amire várni kellett és közben lazítottam kicsit.
De Pusztaszabolcsig 36.5 volt az átlag
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Solad
addikt
válasz jackbacsi87 #9318 üzenetére
Milyen pulzusmérőt használsz?
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
deicide
veterán
válasz Hasaggymeg #9320 üzenetére
Pl tegnap is eltöltöttem egy kis időt a nyeregben De ettől még a pulzus akár fontos is lehet.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz deicide #9319 üzenetére
Amikor huzamosabb ideig volt 180 körül, akkor az órán a másodpercek alapján is méricskéltem, és korrekt volt az eredmény. A víz az fogyott, meg levegőt is kicsit sűrűbben vettem, de zenész vagyok, fúvós hangszeren játszom, szóval a tüdőm edzett.
Majd jobban figyelgetem az eredményeket.
(#9320) Hasaggymeg Ááááá...csak a pc előtt ülök, és elemezgetem az adatokat.
Jövőre meg ezzel tolom majd![ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ti még tekertek is vagy már inkább csak vizsgáljátok a testetek fiziológiai paramétereit?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
deicide
veterán
A kérdés az, hogy ehhez a pulzushoz már durván lihegtél-e, mert ehhez már kell, ha kb normálisan szedted ezalatt a levegőt, akkor rosszul mér.
Nekem 170-es pulzust sem sikerült síkon produkálni, még szembeszélben sem, olyan 160 körül van a max, de akkor már eléggé kapkodom a levegőt.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
jackbacsi87
senior tag
válasz jackbacsi87 #9225 üzenetére
Ha már előjött megint a pulzus, ez amúgy mennyire normális?
Tegnap mentem egy kört, és megint sikerült 209-ig felvinni a maxot. Sík terep, kis szél volt, szokásos tempómat próbáltam menni.
Az átlag pulzusomat le se merem írni. Tekerés előtt kajáltam kb fél órával, az nyomhatta meg, vagy csak egyszerűen a szél miatt ment feljebb, esetleg a kettő együtt?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Hasaggymeg #9315 üzenetére
ok, akkor egyetertunk
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ludsimon
veterán
undefined
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #9312 üzenetére
Szerintem 1kutya.Nekem volt az utóbbi,eléggé kopós,viszont nagyon jól tapad,Egyáltalán nem áll ellen a királydinnyének,védelmét átlagos védelem nélküli gumikhoz hasonlítanám.Második kérdésedre inkább nem válaszolok.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
deicide
veterán
válasz Doki-HUN1978 #9311 üzenetére
Outival, spd-vel, 23-622-vel, 50/11-es áttétellel 15-20% is simán lehet.
-
Mr.Csizmás
titán
urak,
van 2fele gumi: maxxis overdrive maxxprotect es maxxis overdrive kevlar inside.
melyiknek jobb a vedelme? illetve mit gondoltok errol a tarkaboci kulsorol? [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
deicide
veterán
válasz Doki-HUN1978 #9309 üzenetére
Fitnessen annyival nem keskenyebb, MTB-n most 1.5-es van, a másikon pedig 1.25 (32-622).
-
SOAD19
addikt
válasz Hasaggymeg #9307 üzenetére
A kereső (részletes) jó barátod (az utolsó 5 hsz.):
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz hoffman_ #9285 üzenetére
Ne haragudj ha már előbb valahol részletezted és csak az én figyelmemet kerülte el,de hogyan történt?...hátha tanulunk belőle.
-
deicide
veterán
válasz Doki-HUN1978 #9274 üzenetére
Az áttételből/vékonyabb gumiból/nagyobb kerékből adódó különbség olyan 10% lehet, azaz 30 vs 33km/h nagyjából, azonos erőkifejtés mellett.
-
Bandus99
őstag
válasz Bandus99 #9300 üzenetére
Kimentem tesztelni.
Levettem a vevot es odatettem a kerek melle, megporgettem es hibatlanul mer.
50cm az a tavolsag ahol elkezdi a nullakat mutatni. Ez igy megfelelo, vagy ennel tobbet kellene tudni neki? Jelenleg kb 60cm lenne a tavolsag az ado es a vevo kozt. Ha az 50 cm normalis hatarertek, akkor at kell gondolnom mikent tudom atszerelni.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
kk831228
addikt
Ma már próbálgattam az spd pedált. Tényleg nagyon jó dolog!!! Egyszer mondjuk eldőltem vele... beszélgetés az úton, egyik láb becsatolva és lentebb akartam menni és persze megbillentem a külső oldalra.
(#9302) SOAD19: jó gyengére állítottam a csatot, teccik amúgy. lesz még ott esés, biciklin előbb-utóbb esik az ember... D
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest