-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mikor megvettem a cangát, úgy éreztem, hogy nincs az az eső, amibe ne tudnék menni tekerni...pláne sárvédővel...
De puha vagyok. 5 fokban, özönvízszerű esőzésben, és 10 centi mély tócsák közt, szélviharban most mégsem megyek. Puha vagyok...Múlt héten viszont mikor utoljára mentem, sikerült tesztelni a tárcsafékek határait. Sima aszfaltos kerékpárút, keresztben autóbehajtó egy intézménybe, én is elbámultam, nekem volt tábla, meg az autós is lendületből kanyarodott be, szóval mindketten kb. 15-el értünk oda. Sövény miatt nem látni elég jól szét. Mindketten satu. Belassult az idő, mint a filmekben, (time warp) láttam magamat körben mint a mátrixban, ahogy koppanásig rántom mindkét féket, közben hallom a kocsit csikorogva csúszni felém, és látom lassítva ahogy az ABS szakaszosra húzza a kereket, nekem meg a 2-2 ujjal satura húzott fékkarba a másik két ujjam a támaszkodástól belülről kifelé betámaszt a 100 kilómmal, a hátsó kerék felemelkedik, első kerékre állok, majd nyeregből kiesve, hátamon a fél cangámmal, az első keréken még állva csúszok előre, blokkolt kerékkel, végeláthatatlan hosszú ideig (0,5 s), és közben az agyam számolja, hogy mekkora érkező sebességnél a kocsinak melyik részét mivel trafálom telibe, és az épp hány napos kórházi ápolást jelent. Majd fél keréken, hátamon még mindig a magamra fékezett kecskével lassan kienged az ujjam, leesik mögöttem a gép, és így 20 centire a kocsitól megállva mutatom hogy megvagyok.
Nem különleges, de nekem újdonság volt. A hátsó kerék kb. 60 centis nyomot hagyott, az első meg úgy másfél méterest. Nem hittem, hogy ilyen rövid távon meg lehet állítani 100+15 kilótAláírás (nem kötelező megadni)
-
Integrale
veterán
válasz Runner_fxr #63994 üzenetére
Megégéskor a tárcsa elszíneződésén felül a betétek is kukák?
Mert az az érdekes, hogy a hátsó tárcsa kicsit lilásnak tűnik, de csak az egyik oldalról, szóval lehet, hogy csak fénytörés."Bad reklám is reklám too"
-
Laox
aktív tag
Ez a féktárcsás kérdés pont jól jön nekem is, éppen most készülök venni újat, mert a mostanin a pofák is kopottak és a tárcsában is van egy 8-as, a tetejében csak 160mm a 100 kilómhoz. Tudnátok ajánlani egy normális komplett 180 mm-es fék szettet előre? Köszi!
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
-
varsam
őstag
160 vs 180mm tárcsák között mekkora különbség van fékhatás szempontjából? Sosem volt tárcsás fékem, csak érdeklődöm.
Illetve utólag lehet váltani nagyobbra? A fékek illetve rögzítésük kompatibilisek ilyen szempontból? -
Because
őstag
NEUKUNDENGESCHENK, most néztem csak a tételek között. bögre, sál, táska, de egy új bicót is küldhetnek ajándékba
-
Hasaggymeg
Topikgazda
[link] A szótő az idegen center,vagyis közép...de itt talán tényleg nem annyira fontos.Írhatjuk központosítás,és az szép magyar.
Ami meg szerelésed időtartamát illeti,2 dolog áll fent.Első,amit azonnal ki is zárnék,hogy még sosem csináltad,második,melyre sok pénzt tennék,még sosem stopperoltad.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ivana
Ármester
válasz Pttypang #63988 üzenetére
Kontra annyi a lényeg, hogy ne csörögjön, ha túl laza akkor csörög a porvédő a cog oldalán, ha túl szoros akkor meg darál az agy és azért van hangja. Na a kontránál ez általában annyira kicsi intervallum, hogy örülsz neki ha sikerül ezt megtalálni.
Ez azért is jó mert ez az ahol jól fog ha egybe van, és nem eszi meg a kónuszokat.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Hasaggymeg #63978 üzenetére
köszi, azt hiszem, megvan a ma esti játékom is
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #63981 üzenetére
Nem tudom, lehet hogy véletlen maradt ki belőle, naiv vagyok. Úgy is akarok rendelni egy két szerszámot, megrendelem mellé ezt is.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
ivana
Ármester
válasz zoli03 #63976 üzenetére
Szerintem onnan adódott ez, hogy én alapvetően outi kerékre gondoltam, ott fél modzulat kiakasztani a féket és vissza is. Ráadásul a vázamon nincsenek ilyen biztonsági bemarások, így a gyorszárat se kell annyit állítgatni.
A kontra az elég spéci szerkezet azt sokáig tart belőni mert a vázban forgatva, hangra lehet belőni a kónuszt. Agyváltó szintén, de akkor már ott a dobfék is amit ha kiszedsz teljesen be kell állítani újra.(#63978) Hasaggymeg: Az az 'r' nagyon magyartalan ott nem véletlen, hogy eltűnt, ez szokásos jelenség szó magyarítás esetén. Szerintem gyakoribb az r nélküli alak.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
érdekes, hogy centírozóként több találat kapsz, így terjedt el még ha helytelenül is
Roseéktől: Your package has just been shipped, de jó lenne a péntekre meghozná a UPS
-
veterán
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #63968 üzenetére
lehet nekem kicsórta a boltos?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
szjoci
őstag
Az én hajtövem meg nem mű, főleg nem csapágyas
Persze tudom hogy csak ujjbotlás volt, de eléggé magasan szállt a labda[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #63975 üzenetére
Nem feltétlenül.Mérsz egy láncvonalat,majd a csapágyházat és ez a 2 adat elég,hogy oda illő hajtőmű csapágyat vásárolj.
(#63974) Because ...az én centrírozó állványom a kerékpár.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
bunddog
tag
válasz -=RelakS=- #63975 üzenetére
persze, meg van adva milyen méret, nyilván akkora kell a helyére amilyen volt is
eztraktam négyszöges bb helyett, ez a lényeges adat:
housing width 68/73mm
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Ha neked megvan 10 másodperc alatt, akkor OK. Nekem nincs meg, leveszem az asztalról a kereket, odaviszem a biciklihez, berakom (normálisan, a helyére berakva, mondjuk egy ejtőpapucsban teljesen feltolva), tekerek a gyorszáron és behajtom, tegyük fel, hogy elsőre sikerül, de nem mindig szokott, lehet, hogy akár harmadik alkalommal lesz jó. Közben persze váltós biciklinél ott a váltó az útban, azzal is játszani kell, SS-nél meg a láncfeszességet kell belőni. Aztán ha mondjuk V-fékes, akkor visszaakasztom a féket, aztán behúzom, hogy biztos jó helyen fog-e. Tárcsaféknél meg mondjuk figyelni kell, nem csak bebaszni a kereket vázba, sokkal tovább tart berakni. Nem gyorszáras tengelyről, esetleg kontrafékről, görgősfékről, agyváltóról nem is szólok.
-
-=RelakS=-
veterán
Ha már középcsapágy, van arra bármi esély, hogy egy octalink monoblock helyére valami integráltat lehet tekerni?
Azt meg, hogy tudjam, pontosan mi van a gépben, gondolom ki kéne szedni a monoblockot
-
Because
őstag
válasz Hasaggymeg #63973 üzenetére
ugyan ilyen hollowteches leszedőm van mint neked, csak még ki se bontottam.... már minden xar lesz itthon, most érkezik a centírozó állványom is, felszereltebb a pince mint 1-1 kerékpáros szerviz
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Because #63972 üzenetére
Csak egyedivé teszed vele. ...és a kazettaleszedő jó a középrögzítésű Shimano féktárcsához is.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz Hasaggymeg #63971 üzenetére
az hagyján hogy a kezed, de ha valamit ezért a bicón karcolsz össze
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz belaazallat #63944 üzenetére
Most vásároltam és használtam is egy ilyent meg egy ilyent. Évente pár használatra tökéletes és kicsi helyet foglalnak.A középcsapágy leszedővel csak óvatosan,könnyen lefordul és megsérülhet a kezed.Főleg a régi kilazításánál szorosan rá kell nyomni.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz lsebestyen #63965 üzenetére
Hát, most megnéztem, tényleg igazatok lehet. Csak soknak tűnt, amikor 114 méterről 935 m-re megyek, és 1478 m-t ír. De utána számolva oda-vissza sem jön ki. Akkor sok benne a visszaejtés.
Ma is érdemes volt felkelni.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #63967 üzenetére
itt széria felszereltség
szerk: része a doboz tartalmának.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #63963 üzenetére
ezt mondtam neked vasárnap, hogy azt hiszem én is kölcsönkértem, de ha jól tudom, a dura-ace közepekhez pl. adnak. annyiért mondjuk adhatnak is.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz lsebestyen #63965 üzenetére
Értelme szerintem se lenne, jó az hogy csak a felfelét számolja. De úgy értettem hogy külön kiírja a mászás és a lejtőzés értékeit is. Valamelyik programban talán Ascent/Descent szavakkal.
Més que un club!
-
lsebestyen
addikt
válasz Napfénysüti #63962 üzenetére
Úgy értem, hogyha rámész az "overview"-ra, akkor ott jobboldalt írja, h "elevation". Na ott csak azt mutatja, hogy "felfele mennyit mentél". Amúgy a strava sem számol valami pontosan, mindig túlbecsül. Akinek van barometrikus km órája az sokkal jobb. Pl Garmin ugye. DE szvsz értelme sincs annak, h a lefeléket is számolja, sőt hozzá is adja.
-
veterán
válasz Napfénysüti #63962 üzenetére
Inkabb mondanam azt, hogy mig az endo hisz a gpx fajlban irtaknak, a strava talan ellenorzi a koordinatakhoz tartozo adatbazis szerinti szintet es azt hasznalja, ezert pontosabb a szintemelkedes merese ott.
Everybody lies.
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #63961 üzenetére
Na meg van a megoldás, ez hiányzott a dobozból, a középcsapágy dobozából.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz lsebestyen #63960 üzenetére
Az szerintem külön számolja az emelkedőt és a lejtőt.
Més que un club!
-
belaazallat
addikt
válasz -=RelakS=- #63958 üzenetére
Értem! Köszönöm a segítséget.
Baloldalt FSA-nál imbuszos a csavar, ami fogja a hajtókart. Tehát nem kell hozzá spéci szerszám. Viszont a Shimano SM-BBR60 középcsapágy külső átmérője 3-4 mm-rel kisebb, mint a szabvány shimano középcsapágy szerszám, egy ilyen lötyögött rajta. Akkor most milyen kell a meghúzásához?
Szerk:
A BBR60 tökéletes az FSA hajtóművel, csak megfelelő cél szerszám miatt nem tudtuk összerakni.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz belaazallat #63949 üzenetére
Nagyszerű, de a plusz szerszám, amit írtunk, az a bal oldalra illik, és a hajtókar határozza meg, nem a csapágy. Videó a Hollowtech 2-ről
Amúgy a két csapágy kompatibilis egymással? Én a hétvégén próbáltam ilyen ügyben tájékozódni, aztán feladtam
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz Runner_fxr #63955 üzenetére
(#63956) ivana
köszönöm szépen a válaszokat, akkor szerintem marad a BB-25ES egyenlőre, pár hónap mulva meg cserélem majd egy BB-30ES-re, állítólag az jobb, és olcsóbb is mint a 25Es (??), mert a 25es-em elkezdett kattogni, neten utánaolvastam és arra jutottam, lehet megvan repedve, másoknak is ez okozza a kattogást, de ha sikerült úgy hajtanom a bicajt hogy a középcsapágy megrepedjen, szerintem érdemesebb lesz egy új láncot is beszereznem, mert szerintem már az is eléggé megnyúlt, bár nyár közepén volt az is cserélve multéven, de nem baj, inkább egy új lánc mint egy teljes fogaskoszorú+hajtókar csere. -
gergo5991
őstag
itt a linken látható cuccos ki lehet cserélni a bicajban?
bb-25es-em van, és valami jobbra szeretném, a linken látható deore csak egy gyors választás viszonyítás képpen. Amiatt érdekel, hogy ki-e lehet cserélni, mert a BB-t önmagát kell bele csavarni a vázba, míg a másikat be kell helyezni, és a 2 oldalon lévő cuccost kell ráhúzni. Vagy mi a külömbség abban hogy a BB-ES25-ön nincs kivülről az a cuccos? gyengébb így a szigetelése por meg víz stb-vel szemben? mert a drágábbik cube vázakon már a shimano deore féle integrált középcsapágytengely van, amiért elég borsos felárat elkérnek. -
hegyimorc
senior tag
Ez a 700m ránézésre kb jó.
Tehát nem az az érdekes, hogy milyen magasra kell menni, az meg pláne nem, hogy lefelé mennyit, hanem az, hogy mikor emelkedő van, az összesen mennyi.
Mondjuk lehetne árnyalni még, mert nekem az sem mindegy, mennyire meredek amikor felfelé megy és az sem, hogy milyen az út minősége. Ha túrát tervezek ezeket mindig figyelembe veszem. Körtúránál általában ilyenek döntik el azt is, hogy melyik irányból teszem meg.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
jeri
tag
válasz belaazallat #63949 üzenetére
-
rétisün
veterán
kazettaleszedőből olyant érdemes venni, aminek van 'tüskéje', amit be tudsz dugni a gyorszár helyére és így központosítja a szerszámot. (bocs, de linkelni most telóról nem tudok)
(közben megnéztem a linket, pont erre gondoltam)
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz -=RelakS=- #63947 üzenetére
-
szjoci
őstag
Én icetools szerszámokat vettem, nyél nélkülieket. Olcsóbbak mint a nyeles, kevesebb helyet foglalnak és rápattinthatóak 1/2"-os behajtókarra (vagy akár nyomatékkulcsra), vagy imbuszkulcsosak (pl a Hollowtech II szerszám).
szerk.: nem olvastam végig, előttem -=RelakS=- is nagyjából ugyanezt írta.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Azt sem árt megnézni, hogy milyen hajtókar van rajta.
Shimano a Hollowtec 2-nél spéci 8 ágú mélyedéssel ellátott anyát használ, célszerszám nem jöhet rosszul hozzá.A kar nélküli annyiból jobb lehet, hogy nyomatékkuklcsot tudsz hozzá használni. Már ha akarsz pontos nyomatékot beállítani, és nem csak úgy érzésre meghúzni.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz hegyimorc #63942 üzenetére
Én is ezt hittem, aztán a hétvégén csak pislogtam a Pilis kupán, hogy miért ilyen sok a felfelé.
Utána mondta egy ismerősöm, hogy futásnál is úgy adják meg, hogy csak a felfeléket.
A Villapark kupán meg a középtáv 57 km/1300 m lesz, és azért nem mindegy, hogy az csak felfele, vagy összesen. Mert a Börzsöny köröm is kb 60 km/1400m, de az összesen. 2600 m azért már nem lenne mosolygós.Solad: Strava például. Meg tudod nézni külön is, de az összesítésben egyben számolja.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Szerszámokat szeretnék beszerezni. Kazetta leszedő, integrált középcsapágy hoz.
Kazetta leszedőnél mennyire előny, ha nyele is van a szerszámnak? Sima"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
havri1
félisten
-
hegyimorc
senior tag
-
havri1
félisten
Nem szedtem szét végül, kentem bele friss zsírt, kézzel meghúztam, fixalva, összeszerelés, és most nem lötyög. Kicsit talán jobban szorul, lehet lehelletnyit engednem kéne, de legalább nem lóg. Baja lehet így? Köszi a tippet mindenesetre, talán elég lenne hozzaertonek szét és összeszerelni, és jó lesz.
Cebtírozás és egy ilyen agy repair mennyit kóstál kb, nehogy atvagjanak?Köszi
havri
-
Integrale
veterán
válasz Pttypang #63931 üzenetére
Es a cserelheto csapagyas monoblokkal mi a helyzet?
Nem hinnem, hogy a bonthatatlansagot jelentene, ha vegiggondolod, akkor van az a kozepcsapagy, ami allt ket golyoskosarbol, egy tengelybol, na ez nem egy egyseg, a monoblokk viszont az, fuggetlenul attol, hogy cserelheto-e a csapagy rajta vagy sem.
De ez szigoruan szerintem, majd hozzaertok pontositjak.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
ivana
Ármester
válasz Hasaggymeg #63935 üzenetére
Én láncostor helyett sikattyúba szoktam befogni valami ócska láncot.
-
6030D
őstag
Versenykiírásban a szintkülönbségnél minden esetben csak az emelkedést adják meg?
-
havri1
félisten
Van egy szuper ötletem!
Itt az én bicajom, ezen meg tudod mutatni, én felveszem az új kamerámmal, és publikáljuk a többieknek. És happy mindenki(#63921) zoli03: Nem értek hozzá, ezért kérdezek itt Tőletek. Nekem igazán mindegy, de ha nem muszáj, nem vennék új kereket meg semmit se, csak ha nagyon kell. jelenleg is azért zavar, mert észrevettem. Centírozni kéne a hátsó kereket, mert ha beállítom a féket jóra, akkor hozzáér, és megőrülök menet közben. Ha lazítok rajta, nyilván nem eleget fog. Na itt kezdődött a kálvária.
[ Szerkesztve ]
havri
-
ivana
Ármester
válasz zoli03 #63924 üzenetére
Nem értem mi olyan bonyolult a kerék vissza rakásán, berakod, megtekered kicsit a gyorszárat és rászorítod. Ez 10 másodperc alatt simán megvan.
A kónusz beállítás nagyon függ az alkatrészek állapotától, de ideális esetben elsőre megvan, ez viszonylag jó kónuszokkal, és golyókkal menni szokott. Ez nincs több fél percnél, be kell lőni érzésre aztán megszorítani.
-
varsam
őstag
válasz Hasaggymeg #63922 üzenetére
Lehet 94-95cm, nagy különbség nincs, ennyi difi úgyis van a vázak között, meg ki is szeretném majd azért próbálni.
Ezek szerint akkor érdemes megérdeklődni a 2014-es verziót, hogy van-e készleten nekik. Amúgy nagyon tetszik a kék és a fekete verzió is a 2014-esből. Lockout nélkül meg gondolom lehet élni, sok sima aszfalt amúgy sincs szerény országunkban, időfutamot sem tervezek vele .
-
ivana
Ármester
válasz Hasaggymeg #63922 üzenetére
Kerék kiszed 10s
Tengely, golyók kiszedése 1perc
Belerakom petróba kiszedem és megtörlöm kb. 3 perc
agy kitörlése 1 perc
golyók vissza, zsírzás 3perc
kónusz belövés 1/2 perc
Kerék vissza 10sHa golyót is cserélek amit a jobb agyakban mindig szoktam akkor az elmosás sokkal gyorsabb...
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz varsam #63917 üzenetére
Feltoltad rendesen azt a mérőlécet? Csak mert 193-nál picit kevésnek érzem a 93-at.Amúgy nem igazán éri meg a különbséget,a régebbin eggyel jobb a hátsó váltó,a hajtómű és a fék is...talán csak a rímót lakáut és a szín ami jobb a 2016-oson.Erről korábban már értekeztünk is,tudniillik,hogy a kjúb erősen butít újabban.
(#63911) ivana ...golyócsere,zsírozás 10 perces művelet?! Viszem hozzád az enyémet,mennyiért csinálod? Nekem 30x-odjára sem sikerült annyi idő alatt,sőt,talán csak a kónusz beállítása telik annyiba...bár ha tényleg csak kivenni a golyókat és megzsírozni akarod (majd takarítsa az agyat,kónuszt stb.,majd szerelje vissza és állítsa be aki akarja) és szanaszét hagyni akkor talán elég 10 perc.
[ Szerkesztve ]
-
-
varsam
őstag
Szerintetek a 2016-os változat megéri a felárat egy 2014-es bringával szemben, úgy is hogy elvileg gyengébben felszerelt?
CUBE AIM SL 29 2014
Cube Aim SL 2016A 2014-esen jobb hátsó váltó van (Alivio vs Acera), jobb fékek (M395 vs M355), illetve hajtómű (Acera vs Tourney), már ha jól tájékozódtam. Vagy az újabbak jobbak? Mi a difi a két bringa között?
Persze kérdés, hogy tényleg van-e készlet a régiből, de a webshop szerint van 21"-os mindkettőből.Amúgy lemértem a belső lábhosszom, 93cm, erre 21"-os bringát ajánl a kalkulátor.
-
veterán
válasz havri1 #63915 üzenetére
Vagy nem kell agyat cserelni es kesz
Nem tul komplex cucc, ha raszoritod, akkor jobban szoritja. Ha iparis, akkor nem igazan tudok hozzaszolni, mert en konuszosakat hasznalok, de a csapagybeallitos video ott van az elso hszben, abban elmondjak, hogy mit miert, az iparishoz is ha jol emlekszem.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
havri1
félisten
Lent voltam a biciklisnél, megnézte, nem tengelytörés, mert a racsni áll mint a cövek, szét kell szedni, akkor tudna okosat mondani. Annyit mondott, ha agyat kell cserélni, megéri komplett kereket, mert újra kell fűzni, és az többe kerül.
Egyébként régi, de fullos felszereltségű kerék, ipari csapágyas, és ritka küllős (egyenes végű, nem hajlított, nem lehet kapni ha törik).Na most mi a fenét csináljak? Ha nem nézem, nem veszem észre, most meg már zavar. ~15e kerékcserével a művelet. 20e volt a bicaj .
(#63914) Crytec210: Ez volt nekem is az első gondolatom (bár sose szedtem szét bicikli csapágyat, nem ismerem a működését a gyorszárasnak). Mindjárt megpróbálom meg egyszer, de elsőre nekem úgy tűnt, ennél jobban megtépni nem lehet.
[ Szerkesztve ]
havri
-
veterán
A gyorszar is szorit rajta, ez fuggetlen szerintem az agy minosegetol, nagyon kicsit kotyog az enyem, de ha rahuzom rendesen a gyorszarat, amig meg nem szorul, tehat beall az egyensulyi helyzetbe a kerek magatol, de mar nem kotyog, csak nagyon nagyon minimalisan. A kerekbeallitos videoban is ugyanezt mondjak.
Everybody lies.
-
törölt tag
50 eur felett, rosebikes 10 eur kupon, ha valaki érzi az erőt
NTT86QV22CDUUSH
-
athomi
veterán
válasz Tothgera30 #63905 üzenetére
és a csaj?
-
6030D
őstag
E-bike
-
JackFeryll
őstag
válasz fpeter07 #63897 üzenetére
Először tedd fel a StravistiX-et ami ingyenes böngésző bővítmény.
prémium:
- vannak edzéstervek (nem használtam)
- van pulzus, power és zóna eloszlás (ez jó, pl mennyi időt voltál zóna1-5-ben)
- ranglistáknál lehet szűrni korcsoportra, súlyra stb.
- a teljesített kihívásokat egy helyen látodNekem ebből gyakorlatilag az eloszlások igazán hasznosak, de ezt a StravistiX tudja, bár még prémium vagyok. (lemondtam, 28-án jár le)
Nem érzem hogy olyan sokat adna. Nincsenek például legjobb idők/távok/power stb. (best splits)[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz maximilian4 #63898 üzenetére
Milyet agyat vettél? Amúgy úgy mindenkinek könnyebb lett volna válaszolni ha egyből beírod hogy milyen agyat akarsz bele rakni, mert pl a novatecnek is volt olyan agya, ami úgy volt átütős jellegű, hogy ejtő papucsba raktad be, és maga a gyorszár csöve támaszkodott fel a váz papucsában.
-
Because
őstag
válasz maximilian4 #63898 üzenetére
belinkeltem egy google-s dolgot ahol az első találat meg is adta neked a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...