Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    Na mentem egy kört az új nyereggel, elég király, a puha wtb volt comp után ezen a lapos-kemény nyergen a s*ggem végre otthon érzi magát, nem is tudom miért nem cseréltem le hamarább a wtb-t :D

    A nobbyval is jó érzés gurulni, nem tökéletes, de kiszámítható, megbocsájtó, nem félek a hirtelen elsodródástól, mint a rekonnal.
    Mivel megjött a multi release stopli, feltettem az spd-t is, ezzel végre normálisan merek tekerni, mert bármikor ki lehet rántani a cipőt a pedálból... talán egy picit húzok a csavarokon, mert túl könnyen old és lefelé félek, hogy véletlenül kiold, aztán esés lesz belőle. Érdekes, hogy hiába old több irányban, így is nyugodtan lehet húzni a pedált, mert olyankor nem csatol ki véletlenül sem. Szal a kezdő spd-seknek, akik hozzám hasonlóan nehezen szokják az oldalra kicsatolást, nagyon ajánlom a multi release stoplit, valszeg ez sem válik be mindenkinél, de egy próbát mindenképpen megér. Ezzel is simán lehet gyakorolni az oldalra kicsatolást és ha gond van nem dől el az ember, mert ki lehet rántani más irányban is.

    trialboj: Én is megpróbálnám a jelenlegi felnikkel :K

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák