Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
válasz zolikaDB #90774 üzenetére
Azért kóstolj meg egyszer egy presszót is!
-de nyilván milliók elvannak a nyomásfokozóval kifacsart előreőrölt kávékkal, ahogy én is ezeket ittam életem nagy részében, meg kotyesz, kapszulás stb.) amíg el nem jött az idő és az érdeklődés a minőségi (nem sznob) kávék igényére.
Viszont nem azzal kezdtem, hogy tapasztalatok és tanulás nélkül egy eléggé szakmai fórumon ajánlgassak könnyűfémipari hulladékokat, mert szerintem összehasonlítási alap nélkül isteni finom kávékészítő csodára leltem.
Az a "szenykor" nem presszó gép, ha nyomtatott nagybetűkkel írják is rá és 600ezren el is hiszik.
Viszont ez itt elég káros, mert aki (és sokan) idetévednek, ezt esetleg elhiszik.Talán lehet majd frissíteni az összefoglalót, mert mindig van változás fejlődés, pl. manuál karos, valóban presszóképes "gépek", kézi hajtányok, egyéb.
Ettől függetlenül használjátok örömmel, és sok finom kávét vele!
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
adriankoooo
senior tag
válasz zolikaDB #90774 üzenetére
Az a baj, hogy a párizsit hasonlítod a steakkel. Mind a kettőnek van létjogosultsága, de van aki ezt, van aki inkább azt szereti. Egyébként nem a te hibád, hogy itt nem annyira szeretik a "sima bolti" kávékat - ezt a topikot már rég át kellett volna nevezni valami haladó (kávéb*zi, fan, mittudoménmire) és készíteni egy általános topikot, ahol a bolti téglások is kérdezhetnek.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.