Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz simi.esp.28 #35736 üzenetére
Nem szeretnék én se barmolni, annyira nem sürgős hogy tönkretegyem, van mivel főzni. Láthatóan nem voltak még bontva a csavarok, teljesen érintetlen kinézetre, vagy valami profi műhelyben, nincs benne semmi szerelési/taknyolási nyom, és szeretném ezt az állapotot meg is őrizni.
Az udvar végében van a félkész garázs/műhely, de tegnap este már nem volt kedvem hátramenni. Kellettek volna új villáskulcs méretek is, 18-as, 23-as amit nem hoztam be, úgyhogy abba is hagytam.
Majd ma délután hátraviszem, és próbálkozok újra. A csavarokat megütni próbáltam, de csak úgy az asztalon, a komolyabbhoz hátra kellett volna vinni, majd délután.(#35735) Agostino: Hiába fordítanám meg, nem látszik ki a csavar vége, zárt helyre megy be. Azért a kék petróleumos wd40 is tud lazítani a korrodált csavaron, sokat kiszedtem már vele, csak rá kell hagyni az időt hogy hasson. Reggel rápróbáltam, ugyanúgy meg se moccan, de nem is nagyon volt rés ahol bemenjen a szer. Jön majd a nagysatu, üllő, kiütő, kalapács, esetleg a kocogtatós légkulcs.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok