Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
otto14
őstag
Akárhogy megyek vele, 10 liter, eeesetleg 9.7, ha sok az országút és nem lát várost. (számítógép szerint, sosem számoltam meg tankolástól tankolásig) Nagy előnyöm, hogy már előttem raktak bele egy gáz átalakítást (lpg), az pedig fele annyiba kerül, míg ugyan annyit fogyaszt (látszatra). Mondták sokan, hogy 1:5 arányban járjak egy kicsit benzinnel is. Ezzel a motorral nem volt nálunk kínálat, csak automata váltóst találtam, de egy kézi sokkal jobb lenne.
Egyébként jó olyan kocsit venni, amihez mindenki ért, vagy minél többen. Vagy amilyen szerelő van a környékeden. Azt vettem észre, hogy a drágább munkadíj ellenére olcsóbb és kevesebb szopás a kocsimat a volt márkaszervízbe vinnem, amit felvásárolt egy testvérpár, mint a szomszéd szerelőhöz. Egyik elfoglaltabb mint a másik, szóval még az sincs, hogy nem jó szakember, mert tele van klienssel, de nincs típus ismerete, a másik helyen meg van.
Támogatom azt a vonalat, hogy egy egyszerű benzines kocsi a jó. Nem akartam turbót, egr -t meg miegymást, ha nélkülük is van élet. Fórumokon mindig lehet látni, hogy valaki már mindent is kicserélt, s még mindig nem jó a motor. [link] Tanmese a dízel autókról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- LG SN8Y 3.1.2 DOLBY Atmos Soundbar (ingyenes kiszállítás BP-n)
- Anker soundcore space a40 Bluetooth zajszűrős fülhallgató
- Könnyen megjegyezhető telefonszám - Hotline telefonszám - Ügyfélszolgálati telefonszám
- Eladó kábelek, adapterek, átalakítók
- iPhone 8 64GB Független - 100% Akksi - Hibátlan működés - FIX ÁR
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest