Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Karrier váltáson gondolkodom, jelenlegi munkámban (villanyszerelő) teljesen kiégtem, képtelen vagyok folytatni, alkalmazottként max havi 400 nettó itt a környéken (amit szépen tolnak lentebb az ukránok), de az is leginkább feketén, ahhoz meg már öreg vagyok. Plusz ugye eléggé gyülekeznek az építőipar felett a sötét fellegek.
Mindig is szerettem volna kamionozni, de sajnos soha nem úgy alakultak a dolgok, viszont most szívesen váltanék, lenne pár kérdésem tőletek, mint szakmabeliektől, ha elfér itt.
Mit gondoltok, 32 évesen érdemes-e még belekezdeni egy 10 éves B jogsival, vagy már öreg vagyok és nehezebben fog menni? Szerencsére azért elég nagy rutin van mögöttem, nagyobb furgonokat is rendszeresen vezetek munkámból adódóan.Nyerges szerelvények érdekelnének elsősorban, tudom, hogy az külön jogsi (C+E), ennek hogyan néz ki a menete? Gondolom, előbb a C, de aztán az E-hez nem tiszta, hogy két éves C jogsi kell, vagy csak ne legyél kezdő sofőr, tehát az én 10 éves B jogsim is elég-e?
Gondolom a PÁV II.-t azért érdemes megcsinálni, mielőtt még belevágok?Körülbelül milyen bérekre lehet számítani? Illetve hogy látjátok, mennyire hat ki a válság a szakmára? Nehezebb most állást találni, mint mondjuk 1 éve, vagy nem érzékeltek nagyobb problémákat? Folyamatosan azt hallja az ember, mekkora sofőrhiány van, de ugye hozzák a filippínókat, indiai nőket stb, ami árnyalja azért a munkaerőpiacot.
Kezdőként is van esély elhelyezkedni?Egyelőre ennyi jut eszembe, megköszönöm, ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- hcl: Xbox kontroller maraton
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Formula-1
- Xbox Classic / Xbox 360
- MotoGP & WSBK
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Revolut
- További aktív témák...
- Wacom Intuos Pro M rajztábla
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Posta ok!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), frissen tisztva, 6 hó garancia, Bp-i üzletből eladó!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest