Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz Lortech #9628 üzenetére
Köszi, éééés működik az egyik összefüggős táblába adás már, egy @ManyToOne hozzáadásával. Ennyi kellett. De fura, mert a jpa tools entity-tábla generátor megtalálta enélkül is az összefüggéseket (mert FK-zot), és jól generálta a táblákat ehhez.
A factoryt pedig már static singletonosítottam, és az entity manager is entitykezelő (session scoped) osztályonként singleton.
Másik (szintén kapcsolatban lévő) táblánál, mivel nincs ID-nek való egyedi adat, ezért külön int id van definiálva, simán @GeneratedValue.
De először is, egy hibernate_sequence nevű táblát keresve száll el, de a jpa tools sima sequence nevűt generál. Átneveztem, így elindítva már azon száll el, hogy ebben nincs next_val nevű oszlop IDENTITY stratégiával.
Egyik módszer sem működik. Komolyan olyan buta a perzisztenciaréteg, hogy nem tud egy üres táblában mondjuk csak simán 0-val kezdeni, és mindenféle táblák kellenek neki?[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Durrogtass
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- KEREKSEK: Final Fantasy 7 Rebirth Deluxe vagy sima kiadást
- Nikon SB-700 vaku eladó
- RTX 3060 12GB, I5-11600K, ASUS ROG STRIX B560-I, RAM Corsair Vengeance LPX 32GB, Táp Zalman Gold
- Mikrotik RB951 + Mikrotik RB260GS
- Asus Rog Strix B450F, Ryzen 5 3600, HyperX Fury 2400MHz 2x 8GB, be quiet! Dark Rock 4 hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest