Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ragnar95 #85421 üzenetére
eredetiben is itt figyel az is maxi cd formátumban, van 230 darab eredeti maxi/remix cd/vinyl a 90-es évekből - amikor még nem volt éves mahasz átalánydíjas jogosításom, akkor csak eredeti formátumról lehetett zenélni -, sokszor előveszem azokat mostanság is a bulikban, hiába van meg más hordozón is minden, a cd más érzés, pláne a vinyl, de utóbbiakhoz már nincs lejátszóm, macerás volt hurcolászni, ilyen szempontból jobb a dj cd lejátszó.
HUTCHDB; ez állat zene még, egy évig ezzel nyitott a buli; link
más; alaposan kipróbáltam több kiszemelt telefont is, és bármennyire is szeretem a változatosságot, mindegyikben találtam olyan kompromisszumot, amit nem szívesen vállalok be, a végén még valamelyik iphone 6 lesz az 5s utód...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest