Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
CoDWaW07 #108250 üzenetére
ha nem működik együtt akkor jelentsd fel. eladott neked egy kvázi lopott telefont, hiszen ha le van tiltva, akkor azért valaki nem fizetett.
ha meg őt is átejtették, az nem a te gondod. nyilván ő megvette, rátette a maga kis hasznát, majd eladta neked. a haszonból majd fedezi a problémát.
de bízzunk benne hogy nem letiltás, hanem csak valami sima garis probléma. -
Ragnar95
félisten
válasz
CoDWaW07 #108247 üzenetére
Igen, érdeklődj nála, lehet,h ő is használtan vette.
Ha ezek nem segítettek, akkor vagy hardveres a gond (erre kicsi az erély) vagy letiltották. Vodánál kell érdeklődni, bár nem tudom, mi történik, ha letiltották és beviszed,h te szervizeltetnéd...
pinnacle: igen, egyesével kell. Fogalmam sincs, sosem használtam gmailt. Csak a jegyzeteket magukban nem tudod iTunesszal lementeni ilyen célból. Ha gmailben megtalálod őket, onnan át tudod gépen másolni iCloudba talán egyszerűbben.[ Szerkesztve ]
-
czgh
tag
válasz
CoDWaW07 #77514 üzenetére
Karcmentesnek mondják a kijelzőt, de azért én a régi i5-ömön láttam olyan apró hajszálkarcokat, amiket más rajtam kívül tuti nem. Egy fóliát előre mindenképp tennék. Én többnyire bumperben hordom a fehér i5-öt, de egyre többet veszem ki, hogy fogjam a ,,vasat". Hátul is van fólia, mert asztalra letéve egy kis pici kosz van és végighúzod, akkor az megkarcolja, igaz a fogása a fóliának és a fémnek teljesen más. Farmerzsebben hordom, de az oldalán nem láttam semmit. Egyébként az Apple eszközök sose arról voltak híresek, hogy elrejtsék a szomorú sérüléseket, lásd ipod touch korábbi szériái és az ipod classic-ok króm hátlapjai
Jobb megelőzni, mint utólag búslakodni, pár száz forint egy fólia és ha jól teszed fel, akkor semennyire sem látszik. (nekem hátul az alma körül sincs buborék, teljesen ráfekszik, nem lehet észrevenni, csak ha észre akarod, hogy fóliázott.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
CoDWaW07 #31473 üzenetére
Próbáltam a 6.0.1-et, a 6.1-et is iFaith módban shsh-val, de egyik se megy fel, az "iPhone felkészítése a visszaállításra" szöveget írja ki sokáig, majd utána kidob 1601-es hibakóddal.
A root partition méret az mit takar? Miben jobb ha felhúzom 1024-ről Mb-ról pl. 4 gigára?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz
CoDWaW07 #31465 üzenetére
Én 4.0.1-ről tettem fel a 612-öt
Akkor ifaith módban csinálj 511 eredeti ipsw-ből egyet és tallózd be az 511 shsh-dat és úgy csinálj customot.
Nekem is 1601 volt de csak expert módban készitett 2.9.10 snow-val. 11-essel próbálod?
1601 asszem usb hiba. Dugd át másik portra.[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
-
snooze
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Külpolitika
- OLED monitor topic
- Asszociációs játék. :)
- OpenMediaVault
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...