Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Escape from Tarkov
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
RazoR #120590 üzenetére
Én 1évig használtam i6-ot,nagyon jó telefon,viszont egy idő után elcsúszott a fólia az előlapi kamera és üveg között,majd 20cmről sajnos a sarkára pottyanva üvegfóliával igaz tok nélkűl megrepedt és meg is hajlott picit a bekapcsoló alatt.Ahogy meglátták hozzáertők állították,hogy a kis" eséstől tört/csavarodott meg,ezután elment a kedvem tőle taljesen.
Szóval én már csak azért is cseréltem mert egy sokkal masszívabb megbízhatóbb,gyorsabb,készüléket faragtak belőle igaz kicsi de mindenképp hasznos és kényelmes plussz funkciókkal,mostmár abszolút hibátlan újlenyomatolvasóval.Sajnos itt nem oszthatom meg örömömet és pozitív tapasztalataimat mert anno az i6 is nagyon-nagyon tetszett az 5s-het képest amikoris ugyanúgy lehurrogtak akkor is miatta most meg mind azt használja.Nem egy fórumos jelentette ki akkor,h már az i4 méretén sem kellett volna változtatni de 4.5"fölé soha nem váltanak.igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest