Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
30z.Samu #120456 üzenetére
Én most tervezek váltani, ez lesz az első iphonom.
Már régebben is tetszett a rendszer és az iphone konkrétan a 5s de annyira kicsi az a kijelző, hogy az miatt nem váltottam és sokáig vacilláltam Htc one vagy Samu s4 között végül a s4-et vettem meg mindjárt megjelenés után, azóta az van. Amikor kijött a 6 plus gondoltam végre nagy kijelző aztán elég sokat utaztam abban az évben illetve sok kezdetleges hiba volt a telefonál meg leginkább ez a "meghajlás" dolog miatt inkább kivártam a 6s megjelenését. Most biztos váltok 6s plus 64gb-os verzióra.Miért váltok... egyrészt szeretném kipróbálni az ios-t, s4 laggol/befagy volt, hogy percekre, nekem egy stabil, gördülékeny rendszer kell. Nem mellesleg értékálló is az iphone, ez se egy elhanyagolható tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 256 Gb Blue Titánium - Független - Fizikai SIM - 90% - Apple AI
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest