-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz szpeti40 #43536 üzenetére
Köszönöm, illetve a többieknek is!
Igazából a gépen menő játszadozást úgyse váltaná le semmi, tényleg nekem annyira kellene, hogy este lefekvés előtt tudjak nézni valamit, TV-t nem kapcsolom be ilyenkor, asszonyka aludjon nyugodtan
Konkrétan fel van ragasztva most is adapterrel a szekrényre.
Nagyon ritkán venném/veszem ki onnan.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Most hogy lassan 1 éve almás vagyok, kezd megdögleni a droidos tabom is (végre.. ) így indokolt lesz egy új tablet beszerzése és elkalandoztam, hogy iPad-et kellene vennem.
99.9%-ban streamelt tartalmakat nézek, osztott netflix nem sokáig lesz, úgyhogy kb NAS-ról a Plex appot fogom a legtöbbet nézni.
Jó lenne egy Pro-t venni a 12.9" miatt, de erre a felhasználásra nem biztos, hogy a legoptimálisabb lenne.. Esetleg használtan egy korábbi pro modell mennyire lenne jó nekem?
Vagy vegyek simán egy idei iPadet?
Air valamiért megérné nekem a többletet? Annyit olvastam, hogy az tudja az újabb Apple Pen-t kezelni, de nem hiszem, hogy ha vennék is sűrűn használnám.
Köszi a tippeket!
Robi[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 3G 16GB
- Apple iPad Pro 12.9 2021 128GB M1 Tablet! BeszámítOK
- Apple iPad Pro 12.9 6th Gen 128 GB Cellular + Billentyűzet
- Huawei MatePad Tablet
- Apple Ipad 10. generacios 10.9 64 gb wi-fi kék típus szám MCM84HC/A TELJESEN UJ bontatlan elado
- Újszerű Apple iPad Pro 12.9 5Gen. Wifi+Cellular (256GB) + Apple Pencil
- IPAD PRO 13 M4 / 512GB WIFI + CELLULAR ÚJ BONTATLAN GARANCIÁLIS