Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
IE 8 alá szeretnék olyan kiegészítőt, mint az Adblock Plus.
Létezik esetleg olyan vagy hasonló? -
Mateee
tag
Halihó
Valaki segitsen nekem, hogy egy feltelepített bővitményt, hogy tudok kitörölni véglegesen, nem csak letiltani explorer 9-esből?
Letiltásnál ugyanugy müködik tovább, de törlést emg sehol nem találok.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
áh, értem. pedig biztonságosabb a 8as, és ezt fel lehet hozni érvként
(én spec szeretem a lapfüleket, mert azonos témájú ablakokat egyhelyen tudhatok. de a lapcsoportok is kikapcsolhatók, előugró ablak is beállítható h új ablakban jelenjen meg mindig, meg a más progiból való indítás is...persze nem meggyőzni akarlak, mert mindenki másképp szereti)
-
micro
addikt
Szeretem, ha a talcan vannak kulon az ablakok. Mert van olyan alkalmazas, ami uj tab-ra van amelyik uj ablakba nyitja meg a dolgait. Ilyenkor nem szeretek a sok ablakon belul a tabok kozott is keresgelni.
Es persze vannak olyan alkalmazasok, amik meg a masik ablakoba nyitjak bele magukat.
Ceges gep, nem frissithetek. -
TRob1
veterán
Jah, az lehet. Akkor tabok bekapcsolása, és utána
(egyébként mért vannak kikapcsolva, ha nem vagyok tolakodó? Mert jó és hasznos funkció)
szerk: bocsi, az felett átugrottam hogy 7es (nem gondoltam volna hogy olyat még használ vki
) Sztem 8asra mindenképp érdemes frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
micro
addikt
Sziasztok!
Be lehet-e azt valahogy állítani, hogy az IE (7.0) soha, de soha ne nyisson bele új ablakot már nyitva levő ablakba.
Példa: Meg van nyitva N darab IE ablak, tabok használata kikapcsolva. Outlookban van egy link. Sima bal klikk az egérrel és valamelyik már nyitva levő ablakba nyitja meg az új linket, és az ablak eredeti tartalma ugye ilyenkor elvész.
Ezt szeretném elkerülni.
Előreis köszi, m
-
akasp
senior tag
válasz
Gorneck #1678 üzenetére
nem
szal szeretnék valamilyen videóra rákeresni youtube on. chrome alatt egyszerű: elkezdem irni hogy youtube, tab, utána írom a video nevét, és enter után egyből a youtube találati listájátt mutatja.
ezt hogy lehet hasonlóan elérni IE ben? a lényeg az lenne hogy van több search engine-m installálva ie ben. ha valamire rá akarok keresni (de nem a google on mert az az alapértelmezett hanem pl youtube) akkor hogy oldom meg egyszerűen kattintás nélkül ezt? (kattintással egyszerű, beirom a kulcsszót és alul rákatt a youtube ikonjára, de én szeretném ezt kattintás nélkül megtenni) rremélem érthető voltam
-
akasp
senior tag
amugy az még csak álom IE ben hogy pl ha elkezdek beirni egy webhelyet, ahol keresni akarok (legfőképp youtube pl de akármi lehet) szal elkedzem beirni hogy youtube, de közbe nyomok egy tabot, akkor automatikusan kiegészíti (chrome esetében "youtube search:", és tab után meg írhatom a kulcsszót és enter után rögtön a youtube oldal keresési találatát adja ?
-
akasp
senior tag
válasz
WonderCSabo #1671 üzenetére
ez az ami nem megy :S próbának okáért beírom hogy "almáspite" erre a google 1. találatát adja be, vmi pités blogot :S ezt hogy lehet beállítani hogy ne ugorjon rá az 1. találatra?
-
akasp
senior tag
sziasztok!
felraktam az IE9 bétát. nekem tetszik, de látom, hogy a search bar egybeolvadt az adress barral, ami különösen tetszik. (chrome párti vagyok, és a chrome address barja a "beirom a kulcsszót egyből google search" meg a kedvencem. IE9ben hogy lehet így keresni? utánaolvastam, de csak a "? kulcsszó" megoldást találtam. nincs valami más vagy egyszerűbb ?
-
törölt tag
Igen próbáltam, most mind a két gépen alig egy hetes Windows van, és rendesen használom az IE-t nem inprivate. Ráadásul most már mind a két gépen ez a hiba
Nem fogok e miatt újra windows installálni megint, és nem fogok rendszergazda fiók alól sem netezni, mondjuk csak mostanában kezdtem el sűrűbben használni az IE-t ,de emiatt, megint az Opera lesz az elsődleges. Érdekes, hogy az alternatív böngészőknél ezt a gondot nem tapasztalom. Na és abban biztos vagyok, hogy ez nem az IE hibája, hanem a Flashé
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1662 üzenetére
Tegnap ugye megjelent a frissített Flash...
Flash Uninstaller lefuttat... gépek újraindítása...
Új flash felpakolása...
Erre mind a két gépen, rendszergazda fiók alatt IE-vel megy a fórumba beágyazott flash videók megtekintése , normál fiók alatt meg nem.
Most már tényleg kezdek morci lenni
Nem elég hogy egy bug halmaz a flash, állandóan sebezhetőségi gondjai vannak, körülményes az uninstallálása, szóval nézzétek el nekem, de én már azt várom, amikor végleg eltűnik , és átveszi helyét a Silverlightr meg a HTML5 , a silverlightal soha sem volt ilyen gondom.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
IE9be lehet olyat csinálni mint a FF vagy Chrome-ba,hogy a könyvjelzősávba rakja ki a dolgokat???
-
törölt tag
Az mitől lehet, hogy a fórumokon beágyazott flash-t így jeleníti meg az IE8 nálam ?
Van fent természetesen flash, és pl youtube-on működik is. Már próbáltam az IE Care-el helyrehozni a dolgot, de nem igazán sikerült. Nincs letiltva semmilyen bővítmény . Előtte fent volt a Wot for Internet Explorer és a McAfee Siteadvisor, valamint a simple adblocker, de ezek már nincsenek fent.
Windows 7 Home Premium a rendszer, és IE8 a böngésző. -
törölt tag
Én úgy tudom a májkrémszoft az IE-t sem engedi illegális win-re települni és mielőtt felmegy a program ellenőrzi a win-t és ha nem legális nem települ. Azt hiszem a 7-estől van így, persze tévedhetek is hisz IE-.t nem használok ergó ami fenn van azt se frissítem ott van azt kész. Csak olvastam még régen.
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz
#27441408 #1657 üzenetére
Internet Explorer Protected Mode
pimmi: lefele nyíllal is megnyitja
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali kicsit off de ide illik a legjobban,. Mi az a Sandbox ? A Sandbox-os IE alapú böngésző tényleg biztonságos ? Nekem magukat informatikához értő emberek ezt mondták hogy nem kell túl aggódni mert a sandbox miatt biztonságos.
köszi
(ha lehet olyan írjon aki tényleg tudja mitmond
)
-
pimmi
senior tag
Sziasztok.
Hogy lehet Ie8 nál megcsinálni hogy duplakatt a címsor elején levő ikonra és lenyílik a címsor, mutatva az előző webhelyeket.
Ez az Ie7 nél ment de a 8 nem engedi, csak a jobboldali nyillal nyitható le ?
Én annyira megszoktam hogy nagyon jó lenne ie8 alatt is használni, de nem megy.
Help........ -
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Van egy PrivacIE nevű mappa ezt ki lehet kapcsolni valahogy. IE8-nál. Mi ez egyáltalán mit raktároz ide?
Köszi! -
sgergi
veterán
Search ablak mögötti legördülő menüben További szolgáltatók keresése, megjelenik egy lap, ahol a Create Your Own (legalul) részt értelemszerűen kitöltöd.
(Új lapon beírod, hogy www.google.hu, rákeresel a TEST szóra , majd a kapott URL-t beilleszted, nevet adsz a keresőnek és Install.)
Újraindítás után is magyar lesz a Google. Ha nem lesz alapértelmezett, akkor a keresésszolgáltatások kezelésénél beállíthatod annak. -
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Segítsetek plíz!
Inernet Explorer 7-ben szeretném beállítani, hogy a jobb felső sarokban, alapértelmezettként beállított google kereső magyar legyen! Nem a pár angol kifejezés okoz nehézséget, hanem az kellen, hogy a magyar nyelvű oldalakon keressen.
Tud valaki segíteni? -
scream
veterán
Hali!
Keresk IE 8-hoz olyan programot ami képes áthozni FF-ból illetve Chrome ból a könyvjelzőket ... létezik ilyen ?
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Két problémám volna az IE7-mel
- Első: van egy programom ami html ablakot akar nyitni, de az ie nem hajlandó elindulni.
- Második: hiába van feltelepítve az adobe flash player nem hajlandó a flasheket futtatni.Segítsetek, előre is köszi!
Ja és más böngésző sajna nem jöhet szóba csak IE7.
Csáó!
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Insolent #1638 üzenetére
Megkapta a 8-ast, nem jött rendbe.
Már a hálózati forgalommal kapcsolatos összes szervízszolgáltatást is összehasonlítottam egy másik rendszerével, ott sem láttam semmi eltérést.
Poénból beletolok majd egy PCI-os hálókártyát.
Nincs véletlenül egy mélyvíz-totyik errefelé, ahol valami nehézbúvárok tudnának nekem okosat mondani ?Szerk.: a HTTP-folyamatok nem akarnak menni. Korábban nyomtam egy hálózati hibaelhárítás/diagnosztikafélét, miután felajánlotta. Ott írta a riport végén.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helló, IE7PRO-nak hol lehet megadni IE8 alatt, hogy ha a könyvjelzősávon ráklikkelek egy címre ugyanabban a fülben nyissa meg és ne nyisson mellette egy másik fület ?
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1636 üzenetére
Köszönöm a javaslatokat, egyik sem a probléma oka.
Tűzfal, virnyakergető még a környéken sincs, routert pedig kettőt is látott (sem látott) a rendszer.
Működésre szánt környezetében (egységsugarú juzeréknél) rögtön a rendszerre való felfűzés után mutatkozott a jelenség, s most itt nálam, ahol annó fellapátoltam a rendszert sem tud betölteni (vagy ahogy említettem korábban, akár a router kezelőfelületét sem) weboldalt.Nem tartom kizártnak egyébként, hogy még normálisan működő állapotában egy shitdóz-ápdét volt az utolsó mozzanat, amelyet elkövettem rajta.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DuplaZso #1635 üzenetére
Hali!
Ha használsz Internet Security progikat(amiben van tűzfal) vagy önállóan külön tűzfalat(nem a WIN-ét), akkor az is okozhat ilyen jelenséget. Ha használsz, akkor átmenetileg kapcsold ki a védelmet és próba. Ezenkívül még megpróbálhatod resetelni/ki-bekapcsolni a routert.
Fire.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1634 üzenetére
FF is ugyanúgy agyhalott természetesen.
-
-
DuplaZso
aktív tag
Szervusztok !
Bosszantó problémába botlottam bele.Gyakorlatilag újonnan felrakott SP3-as XP, plusz ami kijött azóta hozzá foltozások.
Elvileg ugyanúgy csináltam mindent ahogy szoktam, mint a hálózat összes többi gépén.
Pingelni keresztbe-kasul lehet róla és őt is, úgy helyi hálón, mint akár a routert, vagy kifelé BIX-et, PH-t, bármit az égvilágon (tehát a routeren keresztüli DNS-kutyafüle is él). LAN-on a megosztás, tallózás, másolás is problémamentes.
Viszont a böngészés nem megy. Oldalak nem jönnek be, de még a router kezelőfelülete sem. Olyan, mintha halott lenne a 80-as port (vagy mittu domain).Eddigi próbálkozásaim 1: Hálókályha eszközkezelőben eltávolít, restart, és újra beállít.
2 : SP3 újra rágyalul.Elvileg a szervízszolgáltatásokat sem turkáltam szét, de nem tartom kizártnak már azt sem.
Találkozott már valaki hasonlóval, esetleg ismeri a gyógyírt ? Nem akarnám újrarakni a komplett rendszert az alapoktól, túl sok idő.
-
leviske
veterán
(#1630) hunfatal: Tudom, ezért várom az első alpha/betha/RC változatot.
(#1631) Fire/SOUL/CD:
Ezért várom, hogy megjelenjen valamelyik változat, ami tartalmazza az új GUI-nek legalább a skiccét, vagy hogy legalább az IE8 kezelőfelülete legyen ráhúzva, mert már most használhatóbbnak érzem, mint a 8-ast.
-
-
leviske
veterán
(#1627) hunfatal: Köszi.
Egyébként 8-ast használok, mert a 9-esből eddig nem jött ki használható verzió.
(#1628) Fire/SOUL/CD: Köszi!
Hát azért az csúnya lesz, ha nem lesz benne böngészősáv és folyton a Page>Open kombináció kell majd hozzá, hogy egy weblap címét beüsd.
Ha integrálták volna az új kezelőfelületet, akkor nem siránkoznék, csak az a bajom, hogy ezt nem tették egyelőre meg.
Ezért bíztam benne, hogy hátha volt olyan ember, aki ráhúzta az IE8 kezelőfelületét.
[ Szerkesztve ]
-
-
leviske
veterán
Nah, kérdésáradat (aztán vagy kapok választ, vagy nem
):
1. Hogy tudom úgy sorba rendezni a könyvjelzőimet, mint a Chrome-ban, vagy a Firefox-ban? (Tehát úgy, hogy ne módosítás dátuma szerint rendezze, hanem név szerint. Direkt számozom a fontosabbakat, hogy egy esetleges böngészőváltáskor ne legyen zűrzavar, erre az IE kicsesz velem.
)
2. Van-e valamilyen mod, amivel az IE8 kezelőfelületét rá lehet húzni az IE9 preview változataira?
2.1. Mikorra várható az eddigiek alapján, hogy érkezik az IE9 alpha/beta/RC, vagy bármelyik, amely először fog GUI-el rendelkezni? (Tudom, hogy valamikor nyár végére esetékes, de pontosabb adat nincs?)
Hát, annyira mégsem lett áradat... elszált az ihlet.
Előre is kösz a válaszokat!
-
McKane
senior tag
van valami helyesírás-ellenőrző az XP-s IE8-ban? vagy lehet valamilyent telepíteni rá?
ha számít: Windows XP Home SP3-as, Internet Explorer 8, Office 2007. -
mAtech
aktív tag
Kérdés. Tanúsítványhiba témakörben.
OS: Vista HP, IE8. Nem hajlandó egy bizonyos honlapról (többről sem) letölteni a tanúsítványt, ezért állandóan figyelmeztet az IE8.
Ez sem segített:
1. Kattintson a Továbblépés erre a webhelyre linkre.
2. Kattintson a Tanúsítványhiba-ra a címsor mellett.
3. Kattintson a Tanúsítványok megtekintése linkre.
4. Kattintson a Tanúsítvány telepítése... gombra.
5. A megjelenő ablakon: Tovább->Tovább->Befejezés
6. A Biztonsági figyelmeztetés ablakon kattintson az Igen gombra.
7. Végül zárjon be minden ablakot az OK gombokkal.
8. Ellenőrizze az Eszközök->Internetbeállítások menü pontnál, a Tartalom fülön, a Tanúsítványok gombra kattintva, hogy a Megbízható legfelső szintű hitelesítésszolgáltatók között megtalálja-e a "xyz.hu" tanúsítványt.
9. A böngésző újraindításával már kezelni fogja a tanúsítványt.Rendszergazdai jogosultsággal vagyok a gépben. Valami ötlet? Másik megoldási lehetőség?
Köszi,
A. -
törölt tag
valaki?
-
törölt tag
Az lenne a bajom hogy amikor itt a prohardveren rámegyek hogy LINK előjön egy ablak megjelenik egy információssáv hogy ideiglenesem engedélyezem-e és ez nagyon idegesít. Ezt hogyan lehet kikapcsolni?
-
girnyau
tag
Sziasztok!
IE 7-et használok és olyan problémám volna, hogy, ha egy program meg akarja hívni az IE7-t az nem hajlandó elindulni és Total Commanderből rákattintok egy html fájlra programfutási hibát ír ki.
Mi lehet a baj és hol lehetne beállítani, hogy működjön?
Előre is köszi!
Csáó!
-
Joe bácsi
őstag
IE 8-at, h. lehet gyorsítani? Az Opera és a Mozilla kenterbe veri!!!
-
-
TeeTee
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Explorer 8 van a gépne Win 7 op rendszer. Egy ideje olyan gondom van az Explorer-el hogy 10-15 perc után be akarja magát zárni.
Nem tudom mi okozza a gondot! Vírus és spawm kizárva ellenőriztem.
Tud valaki segíteni?? -
Adiking
tag
Sziasztok
Az a problémám, hogy az explorerben az eszköztár eltűnik, felcsúszik, nem marad ott. -
MagLev
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék némi segítséget. IE8-ban például ha a Startlapon rákattintok egy hírre akkor egy új ablak nyílik meg. Ha még egyre akkor megint egy újabb ablakban nyílik meg. Kép. És így tovább ... Alul a Start mellett meg csak gyűlnek gyűlnek a kis fülek. Kép
Visszafelé navigálni nem tudok csak ha bezárom minden egyes ablakot a jobb felső sarokban lévő piros ikszel.
Hol lehet azt beállítanom, hogy a bal felső nyilakkal lépegessek előre-hátra mert jelenleg inaktívak és nem tudom ezt használni. Én sehol nem találtam hol tudnám ezt beállítani.
Előre is köszi a válaszokat mindenkitől.[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
Internet explorer alá szeretnék flash playert felrakni. A 64 bitest nem támogatja az adobe, 32 bites alá melyiket lehetne felszögelni? Se jutyub, se semmi
[ Szerkesztve ]
-
gina100
tag
Lenne egy kérdésem.
Az IE8-nál, hogy lehet azt beállítani, hogy linkre kattintva ne kis kép hanem teljes méretű oldal nyíljon meg?
Köszi a választ.
-
Tálydi
senior tag
sziasztok!
IE 8 at szeretném feltenni, de azt írja ki,hogy az OP rendszer(WIN7 64bit) nem támogatja -
ProdyG
őstag
hi, az újonnan telepített win7-ben az explorer 8 olyat csinál, hogy 1-2 naponta kilép minden oldalról, elfelejt minden jelszót. nem tudom ezt hogy lehet beállítani, hogy ne csinálja. ti tudtok rá megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- A KOReader ebook olvasó program
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...