-
GAMEPOD.hu
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaidenFan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy most egy I5 4460-at használok 1070-nel és eléggé le tud esni az fps BF1 Ultra alatt ezért majd be fogok szerezni egy I7 4790-et vagy ebből a k jelzésűt, egyáltalán nem vagyok jártas a processzorok felépítésében de érdekelne hogy csak a +4 szál miatt erősebb az i7 az i5-nél vagy esetleg valami más miatt is és hogy kb milyen sebességtöbbletet jelent a +4 logikai szál? " a + logikai szálakról ha fel tudna világosítani valaki azt megköszönném"
Még annyi lenne hogy megérné-e a +14ezer forint a k jelzésű processzorra mert ahogy tudom a k jelzésű 4Ghz-ről 4.4-re tud boostolni a sima meg csak 3.6-ról 4-re.Elvileg az I7-es proceszorokkal már nem lenne bottleneck a BF1-ben semmilyen körülmények között
Lapom: Asus H97M-E elvileg bele kell mennie a k-s procinak is utána néztem a biosnak is teljesen jónak kell hogy legyen
Előre is köszönöm a felvilágosítást
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ryzen 5 1600X, 3.6GHz (Stealth hűtő, doboz nélkül)
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- I5 6400 Processzor eladó
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 3900x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest