Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Én, mivel nem akartam megtartani őket, csak 2v-ig néztem csak. Ha 2x2-es kit-et vennék, csak ez meg a Patriot Viper (usa, nem tajvan) vennék. Nem mondom, hogy überbrutal ramok, de UD-s szériában nagyon tudnak menni , annyi pénzért..
(#9098) DroiDMester : Biztos igazad van, nem cáfolni akarlak, de pl. én őstől hoztam crucial és patriot 800-as ramokat, kingmax 1066 volt itthon, meg hoztam még tőle 1000-res Mushkin Ascent Redline modulokat. És.. Crucial-Viper szuper, Kingmax -vicc-, a mushkin meg túlfeszelve is 1080-ig volt stabil.
S most nem leszólni akarom a kingmax ramokat, Zájec 667-es ramjai is majd 1000-ret mentek, de ki kell ám fogni és.., nagy visszaosztás, nagyobb fesz, meg prime.. nem ok. (3:5-ben a viper 800-as 1200 felett is tud, de ereje egy szál se, bug az egész)[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
nagyúr
Hát ha ~1100.MHz akarod járatni a ramokat miért 800.asokat vettél? állandó OC.nefog jót tenni nekik, a másik hogy annyira melegednek hogy egy 30.perces blend után már alapórajelen is megsül rajta 1 tojás rántotta voltak ilyen ramjaim tudom milyenek, a 3.ik dolog nehogy azt hidd hogy amit veszel olyan jól fog menni mint amit ősember tesztelt 2.évvel ezelött!
vettél volna inkább valami jobb féle 1066.os ramot azok 100.% ra mennek ~1150.et! és nem kell rizikózni árban meg nem hinném hogy annyival olcsóbb vol eza 800.as ram! dehát majd meglátod! Kingmax ra visszatérve neked akkor valami nagyon anti tuning verziód volt nálam 1175.MHz en Blend stabilan mentek 2,15.v al! 5-5-5-18.ban!
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9082 üzenetére
"brummm" - jegesmedve? Akkor itt a fagy és hajrá
(#9087) kimi02 : No..akkor hajrá! A ramok: Én imádtam őket, bár nem sokáig voltak nálam, de tuningnál 1160körül mentek, stabilan meg [1100-at].Ha több időm van (közben megvették tőlem) szerintem jóval tovább jutok, de 800-as ramoktól..szép!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kimi02
őstag
válasz DroiDMester #9090 üzenetére
Sokkal jobb a Ballistix pl: a kingmaxok nálam 1140Mhz-et csak 6-6-6-18-al vitték ezek meg 5-5-5-15-el viszik a 1140Mhz-et Itt vannak a Ballistix Tuning eredmények
Söt már 1066-hoz kérték a 6-6-6-18-as beállitásokat ez alatt nem volt hajlandó el indulni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ha megnézed a 4000.MHz-es tesztemet láthatod nekem is pont olyan DFi.lapom van! meg 2.db M2F meg van még egy DFi P35 DK T2RS is! hát M2F jóval okosabb és jobb lap mint a DFi csak picivel több fesz kell a procinak ugyan ahoz az órajelhez mint a DFi.ben pl M2F nél 1,280.v kellett 4000.MHz hez DFi.ben 1,264.v én a helyedben a M2F.et tartanám meg
-
Fel
addikt
válasz DroiDMester #9091 üzenetére
Nem is írtam, hogy úgy is kell lennie mindennek. Azt próbáltam felvázolni, hogy az fpo-ból gyk semennyire sem lehet következtetni a proc tuningolhatóságára, ellenben a VID alapján már lehet sejteni valamit. Ugye ez eléggé lutri, vagy nagyon jót fog ki az ember, vagy nem olyan jót
Nem feszelek én túl semmit alap órajelhez, csak épp visszaraktam 333-ra az fsb-t a kép kedvéért. Próbálgattam mit tudok elérni alapfeszen. Szerintem annyit nem fog tudni, mint a Tiéd. A mindnennapi alap beállítás így néz ki:
Még csak szombat óta használom a M2F-át, ismerkedünk. Előtte egy rövid ideig UT P45 T2RS volt (azaz még mindig megvan), az előtt pedig P5Q-E. Jelenleg azon filózom melyik maradjon, DFI v. M2F..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát nemegészen igaz nekem is volt 1,2500.ViD.s procim mégis alapórajelet 0,976.v al vitte szintén M2F.lapba mint neked van! DFi lapomba még annyi se kellett neki 0,960.v al ment alapórajelen alapórajelhez minek feszeled túl a lapot? (VTT, PLL, NB, SB) simán vinnie kell 1,00.v körül a te procidnak is az alapórajelet! ViD.n meg 3800.MHz környékén kellene menni! nálam 1,264.v al ment 4000.et! és ezsem volt egy tuning bajnok proci!
-
nagyúr
-
SSJPeter
őstag
"Attól függően, hogyan sikerült az adott cpu, kap egy alapfeszt, melyen biztonsággal viszi az alapórajelét, ez a VID."
Értem,de akkor hogy van,hogy pl. az én procim VID-je 1.325 és 1.28V-on tudom 3200-on nyomatni?
És akkor tartós használatra olyan 3.6Ghz körül kell maradni vagy ha alacsony feszen tudja akkor mehet ameddig engedi? -
kimi02
őstag
Hát most már addig én sem tuningolok, még meg nem jönnek a cuccaim. Vettem egy másik számitógép házat ,hogy még hűvösebb legyen a procc és a lap , meg jönnek a Crucial Ballistix 2*2 GB Ramjaim. Ha minden igaz holnap, vagy szerdán itt lesznek Na és akkor utól sem tudtok érni Mhz-ek be
-
Fel
addikt
válasz SSJPeter #9085 üzenetére
Attól függően, hogyan sikerült az adott cpu, kap egy alapfeszt, melyen biztonsággal viszi az alapórajelét, ez a VID. Ez processzoronként változó tehát. Enyémnek pl. viszonylag magas (1,250V):
Az fpo-ja L903B383. Nem is egy tuning darab.. kér feszt rendesen. Én ilyen 1,2V alatti 4GHz-ekről nem is álmodokAz az általános tudtommal, hogy 1,3 - 1,35V-nál soha többet egy 45nm-es intelnek. Tartós használatra meg főleg érdemes ez alatt maradni. Én ennél az 1,250-nél többet még nem adtam neki, itt még 8,5x400-on elvan.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz SSJPeter #9083 üzenetére
Hali!
Az FPO alapján azt tudod kideríteni, hogy mikor gyártották a procit (jelen esetben 2009 32. hetében, azaz augusztus elején kb.). Szóval inkább a gyártásra vonatkozólag ad infót.
Az már inkább többet mondana, ha tudnád a VID-jét. A jelenlegi alaplapodba is be tudod rakni, és egy normál/auto cpu fesz/fsb beállítás (BIOS) mellett meg is nézheted win alatt (pl cpu-z). Ha kellemesen alacsony, akkor lehetséges, hogy jól fogja bírni a tuningot, de még ez sem 100%...
[ Szerkesztve ]
-
SSJPeter
őstag
Hali!
FPO szám alapján lehet következtetni egy prociról,hogy mennyit mehet?
Vagy mindenképpen a tesztek során derül ki a gyakorlatban?Most vettem egy Q9550-et és az FPO-ja:L932B342
Valószínű E0-ás mert az S-spec száma:SLB8VMost még egy pár hétig nincs lapom hozzá,hogy megtuningoljam...azért kérdeném,hogy találkozott-e már valaki hasonló FPO-s procival és van-e tapasztalata?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Indítsd hát be! Én hétvégén nem tudok sajna szórakozni, ilyenkor "apa" vagyok, gépet meg a 2 törpe nyúzza. Kicsit unom is a prájmolást, de majd ha jön a hideg, s jönnek az eredmények is vele..
-
kimi02
őstag
Húúú ! De meg állt a topik
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9077 üzenetére
Hát nálam a VTT 1,3V és az MCH 1,38V - de ez nagyon lap-proci függő. A q9400-es kevesebbel is beérte, ez..azt hiszem zabálni fog. (4,5GHz-nél pl: VTT 1,38 MCH 1,52 volt és kevésnek bizonyultak..)
[ Szerkesztve ]
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9077 üzenetére
Mch : 1.4 körül biztos kéri, a VTT : szerintem 1.30 körül. De ez nagyban függ a procitól. A VTT lehet kevesebbel is beéri
[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
válasz martin66 #9076 üzenetére
Erre én is kíváncsi vok: Robust Graphics Booster
2. 2x-re állítsd be és akkor 1:1-be fog menni. Pl. FSB: 450, akkor memória: 900mhzHa az FSB kétszerese a memória mhz értéke, akkor 1:1-be van a memóriád.
Remélem érthető.lipi67: Mégis, mennyivel kezdjem a VTT-t, és MCH-t? eked ezek hogy vannak állítva pl. 4250Mhz-nél?
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
martin66
senior tag
Üdv!
Tudnátok segíteni, hogy 1. ha a Robust Graphics Booster-t auto helyett át raknám turbora akkor mi válltozna a, és grafika menyivel lenne jobb.
2. Hogy a ram FSBRAM az miért csak 5:6-on van miért nem 1:1-ben
Kösz a segítsgétet előre is. -
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9074 üzenetére
Mch és VTT kérni fogja. ref értékek mehetnek velük.
64bit.. megnyugodtam
-
Sziszifeca
őstag
Srácok!
Egy kis segítséget nyújtanátok?
478x8,5@4.06Ghz-ig stabil a gépem , úgy hogy csak az MCH Core, Ref és a CPU feszhez lett nyúlva semmi máshoz, minden normal-on van.
Tehát CPU Term, PLL, REF Normal.
Magasabb FSB-hez miket kell majd állítanom, és kb. mennyire hogy stabil legyen a cucc?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
tom_tol
addikt
válasz Sziszifeca #9071 üzenetére
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9052 üzenetére
Azt jelenti, hogy engem most üt a guta!
-nem értem.. - Lehet a fiam szaros programjai kavartak be nálam (háttérben futó) igaz, szégyelhetem is magam ha ez van, mert akkor amit csináltam..cigánymunka..Bár..nem lehet ilyen különbség, én a ramokat is megküldtem, prá száz MHz-cel gyorsabban ment a cpu is..-na majd meglesem.#9065) tom_tol: Gondolod? Lehet benne valami, de azért nem hagyom ennyiben..
-Fene esne a hétvégébe, alig-alig jutok géphez. Hétfőn meg mennem kell Debrecenbe, de legalább veszek egy új Dr.Martenst magamnak[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz bandi0000 #9037 üzenetére
Vicceltek, mert kicsit utána kéne nézned 1-2 dolognak. 800-on megy az..
(#9038) Laraxior, (#9040) DroiDMester :
[ Szerkesztve ]
-
Fix
tag
csak az a baj egyiküknek sincs XP-je és azért gondoltam én vagyok a másik akire gondolt mert én nem linkeltem be a win egész felületét.
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
-
tom_tol
addikt
válasz Sziszifeca #9057 üzenetére
neked 64bit 4Gb ram neki xp 2gb ram
-
Fix
tag
válasz Sziszifeca #9062 üzenetére
Előre is köszönöm.
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9059 üzenetére
Itt az eredmény 3.65 Ghz Cinebench
-
Fix
tag
A Gigabyte GA-EP45-UD3R biosa egy kicsit sem hasonlít a GA X48T DQ6-os hoz?
[ Szerkesztve ]
-
Fix
tag
Ja biztos
A fene essen bele összerakni össze tudtam a gépem de lövésem sincs a bios beállításokhoz.
-
kimi02
őstag
Na, mindjárt meg nézem mennyit ad De én csak most 3.65 Ghz-en nézem , nincs kedvem a biosba állogatni
-
Sziszifeca
őstag
Ez az igazi beállítás: [4.06Ghz] Szerintem pont akkor PrintScreeneltem, amikor esett vissza a terhelés - nekem be van kapcsolva a C1E.
Nem hiszem hogy neked se menne min. 3.6Ghz-et a procid. Szerintem csak beállítás kérdése.kimi02: Ezt néztem én is, hogy neki kevesebb a pontja. Te is megnézed?
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9052 üzenetére
Ez nem tudom, hogy lehet , lipi67-nek 4.33 Ghz-en kevesebb pontot adott mint neked 4.06 Ghz-en
-
Fix
tag
válasz Sziszifeca #9054 üzenetére
A tököm neked, hogy fenébe lehet 4,00GHz fölött a CPU fesz 1,125V.
Amikor nekem 3,00GHz-nél standard feszen már kiakad a windows.Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Sziszifeca
őstag
IBT-vel meddig engedhető a Q9550 hőmérséklete?
Vagy hagyjam, elég a 3 órás Prime Blend stabil?[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Fix
tag
Memory Frequency (MHz) a CPU Clock Ratio és a xCPU Host Frequency (MHz) szorzatábol jön ki. Mert az adott értéket automatán tolja be és ezen változtatni sem tudok.
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #9051 üzenetére
bocsi, de kicsit terhelve voltam: [17926 pötty]
Hogy ez mit jelent nem tudom.
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
-
nagyúr
CPU Clock Ratio [ 8x ]
Fine CPU Clock Ratio [ +0.0 ]
CPU Frequency 3.20GHz (400x8)
CPU Host Clock Control -> Enabled
xCPU Host Frequency (MHz) -> 400
PCI Express Frequency (MHz) -> 100
C.I.A.2 [Disabled] [disabled,cruise,sports,racing,turbo,full thrust]
Performance Enhance -> Standard
System Memory Multiplier (SPD) [Auto]
Memory Frequency (MHz) -> itt olyan beállítást keress, ami a 400-as FSB-vel sem viszi 1333MHz fölé a RAM-okat
DRAM Timing Selectable (SPD) [Manual] [auto,manual] -> ez maradhat egyelőre auto-n, de később majd lődd be manual-ra, és állítsd be egyesével a megfelelő értékeket.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Fix
tag
**********************MB Inteligent Tweaker (M.I.B.)*************************
Robust Graphics Booster [Auto]
CPU Clock Ratio [ 8x ]
Fine CPU Clock Ratio [ +0.0 ]
CPU Frequency 2.66GHz (333x8)
CPU Host Clock Control [Disabled / Enabeled]
xCPU Host Frequency (MHz) 333 400
PCI Express Frequency (MHz) [Auto] 90-150
C.I.A.2 [Disabled] [disabled,cruise,sports,racing,turbo,full thrust]
Performance Enhance [Turbo] [standard,turbo,extreme]
System Memory Multiplier (SPD) [Auto]
Memory Frequency (MHz) 1333 1333
DRAM Timing Selectable (SPD) [Manual] [auto,manual]
****************Standard Timing Control***************************
CAS Latency Time 7 [Auto]
DRAM RAS# to CAS# Delay 7 [Auto]
DRAM RAS# Precharge 7[Auto]
Precharge delay(tRAS) 20[Auto]
****************Advanced Timing Control **************************
ACT to ACT Delay (tRRD) 4 [Auto] 1-15
Rank Write to Read Delay 5 [Auto] 1-31
Write To Precharge Delay 10 [Auto] 1-31
Refresh to ACT Delay 60[Auto] 0-255 DEC
Read to Precharge Delay 5[Auto] 1-15
Static tRead Value 7[Auto] 1-31
Static tRead Phase Adjust 0[Auto] 1-31
Command Rate (CMD) 1[Auto] 1T 2T
************Clock Driving & Skew Control ***********************
CPU/PCIEX Clock Driving Control [800mV] 700mV,800mV,900mV,1000mV
CPU Clock Skew Control [Normal] 50ps +50 =>750ps
(G)MCH Clock Skew Control [Normal] 50ps +50 =>750ps
*************System Voltage Optimized *************************
System Voltage Control [Manual] [manual, auto]
DDR3 OverVoltage Control [Normal] +0,05V +5 --> +1,55V
PCI-E OverVoltage Control [Normal] +0,05V +5--> +0,75V
FSB OverVoltage Control [Normal] +0,05V +5 --> +0,35V
(G) MCH OverVoltage Control [Normal] +0,025V +25 --> +0,755V
Loadline Calibration [Auto] [disabled,enabled,auto]
CPU Voltage Control [Normal] 2,35000V-0,50000V
Normal CPU Vcore 1.25000VEnnyi a menü.
-
nagyúr
Nem, az FSB/DRAM Freq szorzóra/arányra, vagy csak az adott (emelt) FSB-hez tartozó DRAM Freq-re. Sajnos nem ismerem a lapod BIOS-át pontosan, így nem tudok menüpontot idézni, de a manual-ba le van írva, hol találod. A lényeg, hogy vedd visszább a szorzót, ha emeled az FSB-t. Ha visszavetted, nem szóltam, csak jobb rákérdezni, mert néha elfelejtik.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Fix
tag
****************Standard Timing Control***************************
CAS Latency Time 7 [Auto]
DRAM RAS# to CAS# Delay 7 [Auto]
DRAM RAS# Precharge 7[Auto]
Precharge delay(tRAS) 20[Auto]Ezekre gondolsz?
-
Fix
tag
Akkor másképp:
Ahoz, hogy ezt kapjam 3,20GHz (400x8)Itt milyen fesz értékeket kell be állítani és mekkorára:
*************System Voltage Optimized *************************
System Voltage Control [Manual] [manual, auto]
DDR3 OverVoltage Control [Normal] +0,05V +5 --> +1,55V
PCI-E OverVoltage Control [Normal] +0,05V +5--> +0,75V
FSB OverVoltage Control [Normal] +0,05V +5 --> +0,35V
(G) MCH OverVoltage Control [Normal] +0,025V +25 --> +0,755V
Loadline Calibration [Auto] [disabled,enabled,auto]
CPU Voltage Control [Normal] 2,35000V-0,50000V
Normal CPU Vcore 1.25000VAki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Fix
tag
szerintetek egy Q9450 343x8 2,775GHz -hoz mekkora fesz kell kb.
-
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Az a maga nemében nagyszerű hűtő, de nem szabad túlértékelni. Jó döntés volt asszem. Egy kis Vid-es 9550-nel nem biztos, hogy megbírkózott volna..S bár megy a MHz hajkurászás, de azért egy quad 3,4GHz-en nem rossz kis proci..
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Arra tuti fel, feszemelés nélkül is, s prime alatt is 50° körül leszel egy normális hűtővel.
-
lipi67
nagyúr
Nálam ..jobban. Viszont nagyon alacsony a q9550-esem Vid-je. Kb 10-14°-kal melegedősebb. (tuningnál prájmolva). Nézd ha tuning nem játszik és 24/7-es 3,4 3,6GHz jó Neked akkor simán elég a q9400. Ha többre vágysz, akkor q9550-es. (szerintem)
-
rog75
tag
válasz DroiDMester #9030 üzenetére
Koszi! Az ilyen "altalanos" infokat be kene rakni az elso hozzaszolasba szvsz, 8375 hozzaszolas ota majd 700 volt
3.6/3,8Ghz 450FSB-vel boven jo.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
OLVASS VISSZÁBB!! párszor már volt róla szó! nemrég írtam már vagy 6.odjára!
-
OddMan
őstag
Légyszi valamit írjatok, mert ma kell rendelnem egy procit, mert az enyémet jövő héten elviszik.
Szóval Q9400-at vagy Q9550-et vegyek? Árban a kettő között kb. 10e a különbség.
Ha a Q9550 lényegesen jobban melegszik a 2x akkora L2 cache miatt, akkor inkább asszem a Q9400 lesz nálam a nyerő. Persze ha fogyasztásban a kettő között elhanyagolható a különbség, akkor azért az a plusz 6MB L2 cache biztosan sokat dobhat a teljesítményen bizonyos esetekben.
KÖSZI![ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
rog75
tag
Sziasztok,
Van vkinek tapasztalata Q9550-tel es Asus Maximus Formula X38-cal mennyit lehet kihozni a procibol?
R
-
rup1u5
nagyúr
Milyen progival tudnám nézni hány voltot kapnak a memóriák?
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
lipi67
nagyúr
-
OddMan
őstag
A Q9400 95W-os proci mennyire melegszik jobban a Q9400S 65W-os procinál?
Nem tudom eldönteni, hogy megéri-e a jóval drágább Q9400S-t venni a Q9400 helyett.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9020 üzenetére
Jaja. Itt kijön a 4 mag, meg a ram. Dolgozik rendesen.
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9016 üzenetére
Mert a teszt vége fele inditottam el a Real Tempet. Schyte Ultra kaze 3000 Rpm,Fúj be a házba előröl, hátul meg két venti szivja kifele a levegőt
És persze a Mugen 2 venti is maxon megy
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9016 üzenetére
Érdekes. Én most nyitott ablaknál vagyok, és már 54°
S, hogy ne csak off legyen.[iccaka Cinebench R10 17000 pötty]
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
[1,2v@4216MHz] Mára elég is.
Jó éjt!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Értem. Igen tuti számít, csak itt meg itt alszik a lányom nem messze, megfázna..
Oprendszer..igen, figyeltem!
(#9011) DroiDMester : Kell az is én most kezdtem el 1,2v-on..Eddig nem sokat hozott..[link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
kimi02
őstag
Q9550@1.120v Nem a legjobb , de ez van.
-
yako
tag
Jó estét Mindenkinek!
Azt kérdezném meg, hogy van-e valakinek tapasztalata, véleménye eme ASUS termékről?
Egy, az adatlapomon látható UD3P-t váltanék le vele.
Nem török ranglisták élére, így talán elég lenne ez is, feltéve, ha CPUmat a jelenlegi 460*8as - esetleg kicsit feljebb - szinten tudnám használni.
Tudom, hogy garancia erre nincs, de hátha a sokat tapasztaltak tudnak véleményt mondani!Előre is köszönöm!
By Demons Be Driven
-
lipi67
nagyúr
válasz tom_tol #8998 üzenetére
Hát..Van itt kb 25° zárt ház,s egy kvra szarul felkent Mx3-as paszta. Kben a max hő kvra hasonló, csak 60MHz meg plusz fesz..
Ha szétszedem, Mx2-es megy alá, mert a 3-assal dolgozni..képtelenség.(#8999) rup1u5 : Fenéket! 24/7-re nekem marad alapon. Kben úgy 4,2GHz környékén lenne a 24/7 emberi fesszel (1,2v környéke) Vid:1,125
Bagira01: Tesztelgetünk..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest