Hirdetés
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Hahááá!
Ez amolyan Setlers féle játéknak tűnik első ránézésre.
Hova regeljek, melyik szerberre hogy ph-s társadalomba találjam magam...? -
rego111
csendes tag
a városom neve Rego város!
-
rego111
csendes tag
Sziasztok én is 1:1 arányban szoktam cserélni amúgy Alpha-ban vaok Rikiosban (55:46)
és szívesen cserélek kristályt!!
[P
][P
][/P][/P]
-
Lest4t
aktív tag
Hali, azt szeretném kérdezni, hogy a nyersanyagokat milyen arányban érdemes cserélni? ( bor:márvány; bor:fa,...)
Most kezdtem a játékot a gamma szerveren. -
Skynet258
veterán
A fenntartási költségek mennyire magasak? 10-es szintű várossal rendelkezem, szóval nyersanyag/arany hiány nem szokott fellépni mostanság
Szerintem én is meglépem a dolgot...
Kíváncsi vagyok, a katonaságra mikor lesz szükségem, mert van egy halom katonám, fenntartási költségük is van (bár már nem számottevő az összeg ekkora városnál), de hasznukat még nem vettem. Illetve de, egyszer fosztogattam
Bár addig jó, amíg nem terjed el a háborúskodás... -
joergie
őstag
Na. Ez nekem jobban bejön mint a travi, vagy a gladiatus, csak még nem forrott ki.
Alphába mennyien vagyunk? nem kéne egy PH! klán?
Azonos néven vagyok fenn amúgy. joergie -
Puyyol
tag
Mondja meg valaki, hogy mi a f*anc ennek a játéknak az értelme?..
5 napja nyomom, és nem értem mi a lényege...
-
konrad
aktív tag
Palotát hogy lehet építeni?
-
Skynet258
veterán
válasz
Drift_Elek23 #27 üzenetére
Én meg az ottani karakteremen akarok túlpasszolni... számomra ez nagyobb élmény, ott level 35 vagyok, és meguntam
-
Drift_Elek23
aktív tag
jónak jó a játék,de inkább Gladiatusozok!
Drift CITY a városom neve -
Skynet258
veterán
Na mondom, odébb lesz még az... Épp most fejlesztettem ki a Terjeszkedést, szóval palotát már tudok, meg új várost alapítani. Bár egyelőre nem kezdek bele, fel kell még fejlesztenem ezt az egy várost. Majd ha már fullos, és van bőven nyersanyag, na akkor indulok hódító útra
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
Darth_Revan #19 üzenetére
Én 7-es szintű várossal rendelkezem, de még nem ajánlotta fel a lehetőséget. Odébb lesz az még...
Puyyol: A vagyon a fejlesztések között van, magyarul először "fel kell találnod"
-
Puyyol
tag
válasz
Darth_Revan #17 üzenetére
Loixuios[81:59] ez lenne az? Nállam van fa + bor, de ahhoz még kell elöbb valami vagyon
... most kezdtem csak a gamét
-
Puyyol
tag
válasz
Darth_Revan #15 üzenetére
Tudunk ott valahogy segiteni egymáson? Vagy kereskedni?
-
Puyyol
tag
Én a bétán regeltem!
Város Budapest
-
törölt tag
probaltam regisztraln ia magyar oldalon, azt irja, hogy megtelt a szerver?
-
Skynet258
veterán
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
Hajózáson belül a harmadik... Palotát később tudsz csak. Hányas szintű a városod?
Mod: a Magyar oldalon játszol?
-
Puyyol
tag
Nekikezdtem én is!
Jónak tünik..
-
Skynet258
veterán
válasz
Darth_Revan #7 üzenetére
Ilyenkor kell üzletelni... nekem szerencsém volt, mert jó helyre dobott a gép (kristálybánya), így az elején is tudtam érvényesülni, azóta is jönnek az emberek, hogy cseréljünk erre meg arra...
Várost akkor tudsz alapítani, ha kifejlesztetted a terjeszkedést.
Az én városom már 7-es szintű, és gyorsan gyarapodok -
Darth_Revan
veterán
Hogy tudok új várost alapítani? A szigeten ahol vagyok nincs kén és az pedig jól jönne
-
Darth_Revan
veterán
nah én is regisztráltam az Epsilon szerveren
Kecskemet a városom neve -
Skynet258
veterán
Egész jó ez a játék, megvolt az első sikeres fosztogatásom is
Persze most még könnyű kitalálni, ki lépett be frissen, és hagyta fejlesztés nélkül a városát...
De az a 93 fa pont jól jött, most mit lehet tenni -
Scareface
csendes tag
Tadáááááám:
http://ikariam.hu/
Immár magyarul is! -
RoyalFlush
őstag
Jó kis játék lehet
mindjárt átbogarászom a linkelt site-ot
-
Capricornus
aktív tag
tényleg jó kis játék, nagy előnye a travianhoz képest, hogy inkább az együttműködésre alapoz és nem arra, hogy állat módjára kivégezzen az ember mindenkit a környezetében
hátránya annyi, hogy még nem olyan kiforrott a rendszer, mint pl. travianban, de ennek ellenére csak ajánlani tudom mindenkinek -
Pikkolo^^
addikt
Heyhó
A Travianhoz hasonló játékot találtam a neten, onlineépítgetős stratégia, www.ikariam.org. Egy másik fórumon elég sokan reggeltünk már az Epsilon szerverre, de máshol is vannak magyarok. Bővebb lista: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pG7qec5Xy4n8tKvyBIMM1Mg
Városaim
76:44 Picsaku Bor
76:45 Partitawn Kő
77:45 Dicktan Kristály
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest