Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robekri
addikt
Mi a faszért van tiltva az accountom???
(pont fosztogatják legkisebb falum)
Itthon és a cégnél lépek be!! :SÜdv.: Robe
-
Hun'reeth
őstag
válasz
ROBERTOH #480 üzenetére
De elvileg a búvárhajó csak másik búvárhajóval támadható, nem?
A bombázónál írja: "Csak védeniük kell magukat az ellenség lövészeitől és madárrepülőitől" amiből az következik, hogy a légi egységek csak lövészekkel ill. más légi egységekkel támadhatók. Na most ha valaki támad Gyrokopterekkel meg bombázókkal akkor a gőzóriásokkal semmire se megyek elvileg.
-
ROBERTOH
őstag
Törőhajót sose gyártottam, nagyon gyengék. Ha minden hajód izmos, akkor nem, vagy alig fogsz veszteni belőle, miközben az ellent lecsapod ;) +1 sebzés +1 páncél fejlesztés már megvan; a következő szint már elég költséges: 83400 arany és 13775 kristály, de előbb-utóbb meg lesz
-
ROBERTOH
őstag
Kifutottak a tengerre az első ágyúhajóim, rettegjenek az ellenfelek!
-
LightSide
tag
Hello! Gamma szerveren lépjetek be a KoZ egyesület be
-
jhos910
senior tag
Írogass embereknek, kérdezgess hogy van e csere vagy eladó.
Nekem van pár ilyen netes barát mostmár, ha gázban vagyok írok. (de a környéken erős vagyok ........ szal nem fenyeget ilyen probléma)
Az én klánom 186. helyen van 14 taggal. 3. legerősebb vagyok a klánban úgy hogy a legerősebb fölöttem van egy szinttel
-
Skynet258
veterán
Én meg nemsokára súrolom a két milla aranyat
Jah és nagy unalmamban megszegtem az eddigi álláspontomat: alapítottam kénes szigeten is falut, ezzel megvan a 4-ik is.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Hun'reeth #479 üzenetére
A búvárhajó fenntartási költsége majdnem ugyanannyi mint az ágyúhajóé, viszont a sebzése és a páncélja is rosszabb illetve fele olyan gyorsan tud menni, és a páncél és sebzés fejlesztés is kevesebbet ad, igaz az ellenállás képessége nem jön rosszúl.
"Mert írja, hogy azok csak lövős egységekkel támadhatóak." Ezt hol olvastad? -
capafog23
őstag
Gamman top1 szövetségbe voltam karekteremmel top100-ba voltam. De most töröltettem magam, mivel már dögunalom az egész játék, meg egy bughalmaz.
-
fpeter07
veterán
lassan kéne palotát fejlesztenem, 3. szintre. Viszont alapból 20k fa, 6k márvány és 5k kristály kell hozzá. és ott vannak még a helytartó székhelye a szintúgy ennyi és mindegyiket 3. szintre kell rakni. Összesen 80k fa 26k márvány és 20k kristály, elég szép összeg
-
e=mc²
őstag
Nekem mar csak annyi a kerdesem, hogy mikor van vege egy jateknak?
-
Boci_83
őstag
Hihetetlen milyen kereslet van kristályra és márványra! Mióta ki lehet kristállyal váltani a fejlesztést, hiánycikk a piacon, és 35 aranyért adom.
Márványt is kb enyiért lehetne adni.
-
Tom5
addikt
Kezdek rájönni a dolgokra.A súgó igen hasznos! Most jelenleg a"vagyont" fejlesztem,hogy tudjak kristályt bányászni a szigetről! Ha kőre van szükségem és a szigeten nemtudok bányászni akkor azt cserével tudok szerezni?! De kivel cseréljek? A szigeten lévő városok valamelyikével? Vagy ha már van kikötőm akkor másik szigetről menjen a cserebere?! Ezt még nemigazán vágom...Amúgy tetszik a játék,Gladiatust már picit unom,felüdülés most ezt játszani!
-
jhos910
senior tag
Na akkor segítek kcisit.
Igazából a játék arról szól h a játék elején másokra utalva de fejlődj, ekkor még fosztogatsz is hogy legyen a hiánycikkekből.
Építened kell majd barakkokat ahol katonákat tudsz előállítani.
Hajógyár .... logikus, de ez azért van mert mindenkit le kell győznöd tengeri csatában is hogy majd szárazföldön is meg tudd verni és utána kifoszd.
Az akadémia arra jó hogy több fajta egység előállítását , több fejlesztés, több dolgot enged a játékban. 1 tudós 1 fejlesztési pontot termel óránként, minden fejlesztésnél ottvan h mennyi fejlesztési pontba kerül, ezeket kell kitermelned velük.
A játék derekán majd tudsz eltelepülni más szigetekre is, ezzel saját magad el fogod tudni látni és nem kell megvenned a terményeket.
Hu , .......... mit mondjak még ? -
iziboy
tag
végre kész a 3. városom, most már gyúrok a seregre
-
Tom5
addikt
Epsilonon kezdtem,Whitecity a "városom" egyelőre még tanulom a dolgokat,de határozottan tetszik! Világ:Echotia (70:44)
-
fpeter07
veterán
Elgondolkoztam hogy ha lesz 4. városom akkor milyen legyen? márvány vagy kén, de sztem lesz 2 márvány szigetem, ként úgyis dobálják, márvány meg 30 embernek kell
-
fpeter07
veterán
Egy érdekes dolog: 3. városomban van 17k fa, gondoltam berakok 10k-et a fa lelőhelyhez, beírtam hogy 10000 - be is rakta, de nem vett le fát
mégegyszer beraktam 10000-et és akkor már levette
vagyis 20k fát raktam be, ez vmi 1-et fizet 2-t vihet akció volt?
-
Neró
őstag
Ki van Deltában?
-
Boci_83
őstag
Ha eladtok valamit, a városok fülnél jön még értesítő róla.!? Mintha nem kapnák értesítőt egy ideje...
-
Dillon
tag
Lusta vagyok visszaolvasgatni: van itt olyan emberke, aki Alpha szerveren van egy nagyobb fajta szöviben? Pusztán hadügyi és kereskedelmi célokból kérdem...
-
jhos910
senior tag
Nektek is kiakad a játék amikor belementek a városházába ?
-
e=mc²
őstag
Volt mar vki olyan szigeten ahol mukodik a szobrokba irdatlan mennyisegu penzt invesztalando bonusz?
-
robekri
addikt
Epsilonon PH-s valaki van??
-
Hun'reeth
őstag
Na építem a fővárost 18-as szintre. Akkor kívülről nagyon megváltozik a város kiváncsi vagyok belülről is-e?!
-
ROBERTOH
őstag
Kultúrális egyezményt kötnék valakivel. Az alpha szerveren a 29:29-en vagyok UAK néven. ;)
-
iziboy
tag
van egy új szövetségem, egy gyerek beakarna lépni. mit csináljak?
-
fpeter07
veterán
"Itt aktiválhatod a vakáció módot ha nincs a sereged és/vagy a flottád mozgásban.
A felhasználói fiókod nem törlődik ha túl sokáig vagy inaktív, és a városaid védve lesznek a támadásoktól. A munkásaid és tudósaid viszont szintén vakációra mennek, és nem dolgoznak. A vakáció móddal való visszaélést elkerülendő, a vakáció mód legalább 48 óráig tart. Ezidő alatt nem játszhatsz Ikariam-ot.
A két nap eltelte után a vakáció mód akkor deaktiválódik amikor legközelebb belépsz a játékba"opciókba lehet beállítani
-
rego111
csendes tag
Sziasztk ha pl. tegyük fel nyáron elutazok a mamámhoz 2hónapra és ott nincs net mit csináljak a városomal?
-
robekri
addikt
Megvan közben!
-
-
robekri
addikt
Hoztam létre új várost! Miért nem dolgoznak az embereim?? Fogadó van ;Helytartó van; level 2es a városka; piac is van!
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Darth_Revan #422 üzenetére
* Phase 0: Ha valaki nem csinál semmit a regisztrálás utáni 5 órában, az account azonnal törlődik.
* Phase I: Az első 7 napban: - Inaktivig idő: 2 nap - Törlésig az inaktiv idő: 2 nap
* Phase II: Két héttől egy hónapig: - Inaktivig idő: 7 nap - Törlésig az inaktiv idő: 4 nap
* Phase III: 1 hónaptól 3 hónapig - Inaktivig idő: 7 nap - Törlésig az inaktiv idő: 14 nap
* Phase IV: from 3 hónap után: - Inaktivig idő: 7 nap - Törlésig az inaktiv idő: 30 napHogy egy példát is írjak:
ha 35 napja regisztráltál, és nem lépsz be 1 hétig, akkor megjelenik a városodnál az "(i)", azaz az inaktivitás jelző jel. Ha továbbra se lépsz be, akkor két hét múlva törlődik az összes városod. -
Darth_Revan
veterán
Mennyi idő inaktivitás után törölnek?
-
AMD Power
titán
Katonaságot egyik városból a másikba sehogy se lehet átküldeni?
-
robekri
addikt
Milyen áron kereskedtek, sacc/köbö??
-
Most regisztráltam, szerintem nagyon hasonlít a travianhoz! Meglátjuk hogy megy
-
fpeter07
veterán
13-as szintű az egyik városom és tök jó kövesek az utcák
-
-
-
emre33
addikt
Megszállás tényleg nem müködik az ikariam-ba?
Ezt fejlesztem épp. Feleslegesen?
-
Skynet258
veterán
válasz
ROBERTOH #401 üzenetére
Végülis igen, a hábórú is benne van később a pakliba.
De a szövetségem is ott van, ha nagyon háborúzni akar valaki, vannak ott erős legények, nem mellesleg 28-ik helyen vagyunk jelenleg az 1600-ból (egész pontosan jelenleg 1574-ből).
Egyébként minek tartsak fent egységeket...elég, ha a kikötőmbe rakok pár száz hajót, máris megkapja a sereg azt az üzenetet, hogy a kikötőben túl nagy falat az ellenállás, ezért vissza kell fordulniukMagyarul el se jut a falig, a belső védelemig... szerintem mondjuk ez is egy egyensúlytalanság a játékban, de ez legalább hasznos
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Skynet258 #399 üzenetére
A bürokráciát nyugodtan kihagyhatod, egyenlőre nincs semmi értelme kifejleszteni, mert az általa adott +építési helyre egyenlőre nincs mit építeni ;)
Én építkezek és kutatok 1000-el, mert sose lehet, hogy mikor kerülünk valakivel hadba, és akkor nem árt, ha sokkal fejlettebb egységeim vannak ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest