-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Javítás olyan 10k körül szokott lenni, ha tényleg csak ennyi a gond. Helyben én Szeged körül nem tudok olyat, aki ennyiből ki is hozza.
Árban meg piaci ár -20-25k körül lődd be az belefér. Mondjuk ha a port is gatya volt rajta akkor lehet lapcsere vagy általad vagy új tulajnak-
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Picco
addikt
En max ennyire bontanam meg a helyedben ha van suritett levegod. Ha jol tudom(99.9%) van benne vedelem de -az ordog nem alszik alapon- figyelnek arra hogy ne porgessem fel a ventit tulsagosan mert "visszataplalhat". Altalaban beakasztok egy kis csavarhuzot a lapatokhoz es kivulrol-belulrol megkuldom a lamellakat.
Ha magas lenne a homerseklet is es ujrapasztazasban gondolkodnal akkor persze kicsit mas a leanyzo fekvese.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Tim82
félisten
Biztosan nem először írom a topikban, de X szériás Thinkpad-nél nincsen olyan, hogy "nem kapom szét a gépet és úgy takarítom ki a ventit".
Eleve ahhoz ki kell venni az alaplapot, hogy rendesen hozzáférj a ventihez. Hardware Maintenance Manual a barátod, guglival hamar meg lehet találni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MrSealRD
veterán
Én 8.1 alatt használok TP alkalmazásokat és lenovo settings-es metro appot is. Engem is érdekelne a account nélküli megszerzése mert enélkül konkrétan nem lehet használni a webkamerát...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
metal01
őstag
Sokan panaszkodnak a Windows 8-ra és a 10-re még többen. Driveresen nem passzol minden. Én T420-on próbáltam a 8-at és a 10-et is. Hamar belefáradtam abba, hogy vagy ez vagy az nem működik. Kompatibilis módban sem. Ezért, mivel én is napi szinten nyúzom a gépet maradtam a 7-nél. A Windows telepítés után System Update futtatás és minden működik. 2020-ig van supportja a 7-nek. Az meg még odébb van. Addig jó lesz ez...
-
Tim82
félisten
Windows 7-et használok az X220-on. Nem vagyok nagyon meggyőződve arról, hogy egyelőre érdemes lenne váltanom Windows 10-re, úgy tűnik, még sok gyerekbetegsége van.
Fn + F6-ra amúgy a kamerát kapcsolja be + bedob egy ablakot a kamera/mikrofon beállításokhoz.
Egyébként egyébként a baloldalon, az Express Card foglalat alatt van egy killswitch (hardveres kik/be kapcsoló retesz) a wifihez/BT-hez/WWAN-hoz (egyszerre letilt vagy engedélyez minden vezetéknélküli kapcsolatot hardveresen), én a helyedben egyszer kikapcsolnám, majd vissza, hogy megnézzem, utána is állandóan ég-e a BT led, ha szoftveresen ki-be kapcsolod.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Elvileg W10-kompatibilis már a Hotkey Features Integration. Telepítetted már?
bads1: érdemes és működik a trim.
-
vimes
senior tag
No sikerült beizzítani a Bluetooth-t, de (még) nem teljes az öröm. Letöltöttem, elindítottam a ThinkVantage-os Power Manager-t, a telepítés első fele lefutott, majd a második felében, mikor a Power Manager drivert kellett volna telepíteni, leállt a telepítő, azzal, hogy "Cannot run on this system". Ezután újraindítottam a gépet, és csodák csodájára felvillant a Bluetooth LED, az Eszközkezelőben is megjelent a Bluetooth eszköz. Megnéztem a telepített programok listáját, de semmi új program nem települt Működik is a Bluetooth, ahogy kell, de a Windows-os eszközökkel, pl. a Gépházban hiába nyomok rá a Bluetooth beállításoknál, hogy "Ki" nem aludt ki a Bluetooth LED-je. De a mobiltelefonom nem találja meg, a notebookot, csak ha bekapcsolom a Bluetooth-t a Gépházban. Gondolom, kellenének a hotkey-ek, de fogalmam sincs, hogyan hozom őket működésbe. Lehet hogy Windows 10 alatt ez egy lehetetlen feladat lesz. Az ember azt hinné, hogy egy win 7 kompatibilis szoftver fut win 10-en is. Most akkor win 8 alatt se futna? Innen szedtem le a Power Manager telepítőjét.
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
Chaser
legenda
-
Tim82
félisten
Feltéve, hogy van benne BT, a BIOS-ban meg kellene nézni, hogy nincs-e letiltva (Security, I/O output menüpontok így fejből).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest