-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz R̲e̲m̲ #94102 üzenetére
A T420 a 65W-os töltővel remekül elvan, csak pl. amennyire tudom, visszaveszi a processzor órajelét töltőről. Pont azért, hogy ne pukkassza el. Azért az tisztán látszik, hogy így kimaxolva a processzort, ha nem vette volna vissza az akku töltés sebességét akkor már csak 85% hatékonyságot feltételezve is kimaxolta volna a 90W-os töltő képességeit is....
-
Tikakukac
titán
Inkább az a kérdés mennyire lett centizve a táp. Vagy az adott típus pont. Asztali tápból kiindulva, az Everestem anno irgalmatlan sokat elbírt túlterhelve, a Corsairem később épp vitte a gyári specet aztán reccs.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Flashcash
Közösségépítő
DC tápegységeknél általában a hasznos, leadható DC teljesítmény van megadva mint teljesítmény adat, tehát ez már az XY hatékonysággal elvégzett AC/DC konverzió után megadott adat. Egy 65W-os DC Lenovo táp le is tudja adni ezt a teljesítményt. (Lenovo, 20V; 3,25A)
Hatékonyságban ezek a töltők már egész jók, nekem egy 2013-as Lenovo tápom van a teljes 65W DC teljesítmény leadásához kb. 74W-ot vesz fel AC oldalon (kb. 87%-os hatásfok).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kutya topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
- ASUS ROG STRIX GL553V
- Dell Precision M6700 17" kijelző i7-3632QM, 16Gb, Firepro M6000 2Gb "barkácsolóknak" - olvass
- ASUS ROG STRIX GL553VD - Intel i7, GeForce GTX 1050Ti, 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest