-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Dhampir
félisten
Oké, én is bírom a Linuxot és egy időben sűrűbben használtam is. Volt időszak, amikor kizárólag "Linuxon éltem", de az előző hozzászólásban Windows 7 és 8 driveres támogatottsága mozgatta meg a fantáziámat. A Windows-hoz jó kis Lenovo szoftverek is járnak, aprólékos beállítási lehetőségekkel, nekem ezek hiányoznak Linux alatt.
Persze néha nekem is könnyektől elfátyolozódik a szemem, amikor arra gondolok, hogy az Intel Atom procis "geek" netbookomon milyen "cool" volt Mandriva Xfce Community Editiont futtatni, hát még a Red Hat, Mandrake, Uhu Linux disztrik, vagy amikor Suse 8.0 alatt nem tudtam a Sun OpenOffice-al kinyomtatni egy Microsoft Office-al készült dokumentumot, azok vótak ám a "szép idők".
-
Peet91
aktív tag
Milyen disztrót használsz? Én arch linuxot használok, és a leendő x200 vagy x201-re is azt szeretnék tennék kizárólagos oprendszernek, de ahogy nézegettem, pl az ujjlenyomat olvasói a thinkpadeknek nem igazán vannak támogatva. Pedig még saját wiki cikkje is van archwiki-n.
Más kérdés: Szintén a fent említett 2 típusba szeretnék egy akksit venni majd, és érdekelne, hogy ki mit ajánl, mik a megbízható utángyártott modellek, és a legnagyobb (ha jól tudom 9 cellás) használatával kb. mennyire lesz nehéz a gép?
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!
- EliteBook 840 G8 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv WIFI 6 gar
- Toshiba Satellite C660 laptop, notebook