-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz plus44 #26860 üzenetére
Neha szoktam nezelodni hogy talalok e valami jobbat az AFFS-es x200s-nel, de nem nagyon sikerul. 2008as tehcnika, es egyelore ugy nez ki hogy meg nagyon sokaig jo lesz. Kozel tokeletes gep. Hangja nulla, iszonyu massziv utni vagni lehet, nem melegszik.... A gep valaszideje meg brutalis 4 giga rammal es SSD-vel. Viszont ez egy subnotebook, es en arra is hasznalom. Akinek nem 2. gepnek kell az ne ilyet vegyen szerintem. Grafikus munkaallomasnak meg jatszani nyilvan gyenge a hw. De pl en office jellegu munkara, netezni , meg 720p sorozatot nezni hasznalom. Erre az 1.6 core2 rohogve boven eleg.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz plus44 #26860 üzenetére
én azt mondom egy ssd-vel ezek sebességre is szuper gépek.
nyilván lassabban számol az 1,8 ghz mint a 2,5 ghz, csak az ember szerintem elég ritkán futtat cpu-limites cuccot.
720p hd lejátszás alatt alig van cpu, szóval nem csodálkoznék durva (akár 10 órás) hd lejátszáson se.
ha meg tudsz lenni egy ekkora kijelzőn, akkor szerintem ez a legjobb gép, amit pénzért megvehetsz. kitűnően bővíthető, masszív, mobil, néma, thinkpad.
jaigen, tapipad nincs rajta. anno útáltam a pöcköt de elmegy, szokás után elfogadható. továbbra sem tartom olyan hatékonynak mint a tapit, de nem tartom lényeges problémának a tapi nemlétét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest