-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz Apollyon #99495 üzenetére
Kapaszkodj: nem csak win7 van az x230-amon, de 32 bites is! Pontosan azért, mert sok progim van, ami csak így futhat.
Amúgy mindegy mit pakolsz fel, HDD-vel borzalom. Kulcs meg olcsón beszerezhető apróról is ha nincs. Egy hete vettem msata 250 gigát 10k-ért. Nem tétel érte.
Francia91: Erősen meglepne, ha ez így tiszta lenne. Hogy az MS nem küldi ki neked a feliratot meg írtja le a háttered, az egy dolog. Azt akkor sem küldi, ha...
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Francia91
veterán
válasz FoxiestFox #99497 üzenetére
Ez tényleg működik így, az ingyenes frissítés lejárta után is? Mert akkor meglesem én is
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
-
Silεncε
őstag
válasz Apollyon #99495 üzenetére
SSD nélkül a Win10 nagyon nem az igazi (finoman szólva). Meg lehet próbálni, de sokkal rosszabb lesz, mint a Win7 HDD-vel (a win10 elvileg jobban I/O igényes ami meg nem igazán jó ha HDD-d van). Maga az X230 támogatott Win10 alatt, a Lenovo Vantage app (Store) letölti hozzá az összes drivert. Én is 230-at használok Win10-el, teljesen jó, csak nekem van benne egy 860 EVO. Meg lehet próbálni, de akkor mindenképp 7200as HDD legyen benne, az 5400-al a hajad is ki fogod tépni, olyan lassú lesz
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Van egy X230-am win7-tel, de nagyon elavult már ez a rendszer. Sajnos ez a gép lemaradt az ingyenes win10-re frissítésről. Kérdés, hogy ha felteszem, a Win 10-zel minden oké lesz, fullra támogatott?
Sajnos a linux most nem opció rá, a win 10 újabb, és nekem a desktop gépen bevált. De az erős gép, és SSD, de az X230-ban meg egyelőre csak egy HDD van. Ha erre teszem a win 10-et, nem lesz halál lassú az egész?Nem én használom a gépet, asszony, leginkább streameket néz böngészőből, netflix meg hbo go-ra lesz kb. használva, tehát a multimédia témának kell pengének lennie. Ne akadjon a stream videó, ne legyen tearing stb, szóval nem túl acélosak az igények Ja meg nyilván ms office, de azzal nem szokott gond lenni.
Szóval jó lesz az HDD-n is a win10, vagy felejtsem el, és SSD nélkül meg se próbáljam?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
azbest
félisten
egy évvel ezelőtt ezt vettem, ha ugyanazt árulja most is, akkor jó lesz bele. Mondjuk itt nem sorolja a t430-cal, szóval lehet szerencsém volt
Viszont kicsit többért van angliai eladónál is, aminél t430 kompatibilitást írnak, például [link]
Ha jól látom a képen, ennek az előlapja is illeszkedik a gép oldalához, nem kell semmit átszerelni és nem is lesz mélyedés, mint az univerzálisoknál. -
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok. T430-hoz szeretnék venni SSD beépítő keretet, valaki aki már vett tud mutatni olyat ami nem túl drága és jó?
-
bacsis
Közösségépítő
Hmm, ezek jó ötletek, megpróbálom a BIOS-ban kapcsolást meg a ctrl-el való kapcsolást, köszönöm
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz bacsis #99485 üzenetére
Csak érdeklődésből: milyen billentyűkombinációval próbálod ki-be kapcsolni a
billentyűzetvilágítástThinkLight-ot? (Fn + PgUp a jó kombó és OS-től függetlenül működnie kellene.)"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
-
bacsis
Közösségépítő
Srácok!
Láttatok már olyant, hogy adott egy Thinkpad T410-es gép. Bekapcsolásnál felvillan a bill világítás, tehát feltételezem, hogy működik, de OS alatt már nem lehet kapcsolgatni... Tudja ezt valami szoftveres akármi blokkolni? -
Butcher82
senior tag
Egy "kapu 2" nevű bolygón biza olcsóbb.
Jó, az is igaz, hogy csak gyorsan körbe néztem a kínálatot, de nagyon nem lőhettem mellé a keretem meg tényleg ki van most dekázva.[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Butcher82
senior tag
Köszi a válaszokat, x230t lesz akkor, sajnos a sima verzióra most se lehetőség se keret.
-
Frawly
veterán
válasz Butcher82 #99478 üzenetére
A sima, nem tabletverziós X230-ra menj rá. Újabb procigeneráció, újabb GPU generáció (tud Vulkant pl.), kevésbé melegszik, SATA3, USB3 támogatás, hivatalosan is támogatja már a Win10-et.
Egy dologra figyelj, ha IPS-sel akarod, hogy tényleg IPS panellel jöjjön. Sok árus szeret megtéveszteni, azt írják, hogy IPS van benne, közben meg csak TN. Kérj előre EDID információt, az kiírja milyen panel van benne, pontos azonosítóval.
-
fattyu
veterán
válasz Butcher82 #99478 üzenetére
maradj a nem tabletnél. vaskosabb nehezebb, nem olyan stabil a zsanér, és a nagy akku 6 cellás, emiatt az üzemidő igen trágya a simák 9 cellásával szemben.
amugy a 220nak jobb a klavija, a 30nak jobb az üzemideje az újabb alacsonyabb csíkszélességű proci miatt.volt nekem. oltárira alig használtam ki a tablet/touch featureöket. le lett cserélve sima 230ra. IMÁDOM azóta is
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok,
úgy döntöttem beszerzek magamanak egy X220t-t vagy X230t-t. Kettő között - a proci generációt leszámítva - van valami eget verő különbség? Mindegyik IPS paneles egyébként .
-
vargas0502
tag
Sziasztok.
Nincs véletlenül elfkekvőben egy w530-hoz valakinek 1db gumitalpa/lába?
Köszönettel:
vargas0502
-
Silεncε
őstag
válasz Tikakukac #99474 üzenetére
Nekem eddig a legtöbben azt mondták, hagyjam a francba az NVMe SSD-t, nem fogom észrevenni. Mondjuk tény, videót nem vágok meg képeket se szerkesztek, programozás közben meg nem szoktam nagyon nagy projektekkel dolgozni, így lehet, hogy tényleg fölösleges lenne a Ryzen mellé
-
Tim82
félisten
-
jjeahh
nagyúr
Sziasztok! Szerintetek ezekre az igényekre a w530 megfelelne? A haveromnak kéne egy "új" noti a 4530s helyett, ami hardverben azért jobb nála és a kijelzője is okés. Van valakinek tapasztalata a w530 kijelzőjével kapcs? Vajon milyen a Latitude E5570 IPS paneljéhez képest? Mert notis topikban azt ajánlották U-s procival, de a haverom kissé sajnál ennyit adni egy U procis gépért, amikor hasonló árban vagy olcsóbban létezik "rendes" procis vas is. Illetve a fenti felhasználás mellett érezhető a w530 előnye hardverben? i7-3720QM + 16gb ram + ssd lenne a Thinkpad-ben. Vagy inkább csak extrém terhelésen villantja meg a foga fehérjét? Nem ragaszkodunk foggal körömmel az IPS-hez, csak kalibrálva legyen okés a kijelző, mert az előd 4530s panelje nagyon trágya... pro/kontra tudnátok ellenérveket, pozitívumokat írni a Dell vs Tp-ről? Esetleg tipp valami más notira? Nézegettük még a t540p-t is, de a topikban nagyon sok a rossz vélemény róla.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Tim82
félisten
Olvass utána jobban, mert fals infó.
Az mSATA foglalat tud SATA 2 sebességet, a normál 2,5" SATA hely meg SATA 3-at.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
W10 Oktober update úgy leszedte az Acces Connectionst X220t-ről, mint a szél.
Aztán visszatettem, és úgy működik, mint eddig. Ez mekkora fasság. -
Tikakukac
titán
Ha akár érezhető gyorsulás is kell, akkor gépcsere és olyanra, ami megeszi a legújabb PCIe-t is. Alatta értékelhető növekmény nem lesz, mondjuk T420s-ben olyan hardver se nagyon van, amihez kéne.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
jss
aktív tag
válasz donjohnson #99466 üzenetére
Kozben utana olvastam es ugy latom, a T420s csak SATA2-ot tamogat. Ra lehet -e birni valahogy a gepet a SATA3 tamogatasra? Gondolok itt egy masik BIOS-ra, vagy valami...
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
donjohnson
addikt
sata 3 marad a maximum sebesség.
vegyél egy samsung 860 evo-t.
érezhetően nem lesz gyorsabb mint a mostani ssd-d, viszont akkor így több tárhelyed lesz.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
jss
aktív tag
Akkor atfogalmazom a kerdest.
Van aT420s-ben egy 128 GB-os SSD gyarilag. Nagyobbra cserelnem 500 GB-ra , de akkor mar egy gyorsabb megoldas kene. Mi az elerheto leggyorsabb megoldas erre?Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
jss
aktív tag
Tudok -e tenni ilyen vagy ehhez hasonlo SSD kartyat a T420s-embe es ha igen, fog -e az teljes sebessegen mukodni?
Intel SSD 760p
M.2-es kartya
PCI Express 3.0 x4 NVMeZuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
azbest
félisten
válasz darvinya #99460 üzenetére
nem feltétlen... eleve mintha ezek pwm vezérlésűek lennének, bár nem esküdöm rá.
A bios külön hardverrel módosítható, védett a 30as generációtól, de kár lenne elrontani a gyári rendszert.Plusz minek kókányolni, ha van hivatalos megoldás, ami hosszú távon is jó és nem rontja el a vezérlést. Addig meg elvan a tpfancontrol-lal. Ellenőrizni meg mindenképp érdemes, mert úgy lehet biztosra menni, hogy nem belevaló-e a venti vagy esetleg más gond van.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz azbest #99458 üzenetére
Csak ellenállást kellene cserélni, és máris működik rendesen a venti.
Tudom, megint kalapács keresi a szeget.
Csak egyszerűbb azt módosítani, mint várni a jó ventire.Vagy átírja BIOS-t.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
válasz Tikakukac #99456 üzenetére
a t61-es 14"-es is folyton fel-le járt amikor a 15"-öshöz való venti került bele. A nem hozzá való ventivel, amikor visszábbvenné a fordulatot, akkor teljesen le is állna az, ezért rágyorsít, hogy ne álljon meg és ezt ismételgeti végtelenségig.
Szóval érdemes lehet ellenőrizni a hűtést, ventit jóra cserélni. Alapvetően tök jó a tpfancontrol, de újabb rendszeren lehet nem lát mindent, s nem vesz figyelembe más alkatrészt, ami miatt gyárilag felpörögne.
-
sqpp
őstag
Sziasztok!
Mától Thinkpad T480 tulaj vagyok
Remélem sok jó embert ismerek meg ebben a topikban is!
-
RoboGuru
tag
válasz #11620608 #99451 üzenetére
Nem lehet hogy ventit cseréltek bent? Nálam az x201-el jártam úgy hogy hozattam toshiba helyett panasonic ventit és ez állandóan felpörög, lassul. Az x200-al együtt volt hírdetve hogy kompatibilis, és nem tudom hogy van-e különbség amúgy a két típus ventije közt és azért csinálja, annak ellenére hogy a csatlakozás egyforma. Persze az is lehet hogy egyszerű kínai selejt. Viszont már nem igazán hallani ezt a felpörgő hangot, mivel mára már ciripel és elnyomja.
Úton a másik, elvileg direkt ehhez való venti és majd meglátom, javul-e a helyzet.www.rendszerguru.hu
-
Tikakukac
titán
válasz #11620608 #99453 üzenetére
Háháhá. Szép lenne. Gondolj bele, hogy mennyien vannak a szopórolleren amiatt mert undormány a gyári vezérlés. És ott nincs okosság. Volt, amikor tucatszám volt 14 napos elállás egy notitól, mert valaki cseszett 5 percet arra szánni, hogy kipróbálja vajon tényleg jó lesz a fokozatkiosztás.
-
törölt tag
Beszereztem egy W530-at (3740QM+K2000M) és halálra idegesít a ventilátor. Win 7-en vagyok. Megy 10 másodpercet és pihen 20 másodpercet, majd újrakezdi.. MX4-gyel újrapasztáztam a procit és a videokártyát, de nem segített. Power maganerben a System performancet visszavettem Balanced-re, illetve a Fan coltrollt is Balance...-re.
Mi lehet a gond? Vagy ilyenek a W530-ak? Előtte T530-am volt szintén QM-es procival, de az tök csöndes volt, nem pörgette fel a ventilátort. -
Tikakukac
titán
válasz BlackJapan #99448 üzenetére
Ez papírgép típushiba. De van amelyik a szokottabbnál is allergiásabb rá. Laza panelcsere instant. Ha mindent gyorsan akarsz szerelni akkor E7440-től nézz, ha úgy általában tartós akkor 840 G1 és G2, ha bírod az orális élményeket akkor 40-es thinkpad széria
-
BlackJapan
tag
válasz donjohnson #99447 üzenetére
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni használt TP vásárláshoz:
Követelmény: full HD-s, valamint könnyen szerelhető (CPU hőpaszta + venti portalanítás).
Amit eddig néztem az a T440p valamint a 13-as típusú versenyző volt (bár ez igen drága még használtan is...)
T440p-ra azt mondja az eladó, hogy fehér háttérnél látszik egy "keret" a képernyőn és hogy ez típushiba, igaz ez?
Átlagos felhasználásra, hurcibálni, nem félteni.
Mit javasolnátok?
Köszönöm szépen előre is!
Üdv!
B.
-
donjohnson
addikt
válasz btudos #99446 üzenetére
mind a kettő az tud lenni szerintem. csak hát kinek mi a fontosabb.
a gyártók meg tojnak rá. egyszer jó lenne belelátni egy thinkpad-tervező fejébe hogy ezzel aprósággal most mennyi pénzt spóroltak meg. persze nyilván a vezetőség utasítja őket, hogy olcsóbb legyen, de akkor is.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
btudos
nagyúr
válasz donjohnson #99442 üzenetére
Fordítva szerintem kellemetlenebb.
A T430-nál pont az volt a gondom, hogy a digitális képkimenetet sikerült a dGPU-ra drótozni, így bármilyen értelmes megjelenítő rákötése radiátort csinált a gépből ahelyett, hogy simán elketyegett volna a HD4000-rel, ami ugyanúgy képes lett volna elvégezni a feladatot, negyedannyi hőtermeléssel.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tikakukac
titán
válasz donjohnson #99444 üzenetére
Jah, nem. Azok csak szimplán újak
-
donjohnson
addikt
válasz Tikakukac #99443 üzenetére
ejj, akkor már a t570-et, t580-at is "lesorolták" a konzumer kategóriába, mert nem lehet a bios-ukban állítani. csak a p52-nél látok hybrid graphics / discrete graphics kapcsolót.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz donjohnson #99442 üzenetére
Így megy ez már vagy... konzumerben 5 éve minimum
-
donjohnson
addikt
tudtátok, hogy az újabb laptopokban nem lehet letiltani az intel gpu-t bios-ban, hogy csak csak nvidiát használja? úgy emlékszem, hogy régen a t430-nál meg lehetett ezt csinálni. most nincs ilyen beállítás bios-ban.
na mindegy, a lényeg, hogy eszközkezelőben letiltottam az intelt és utána már az nvidia sem működött. kicsit utánaolvasva, kiderült, hogy az intelt használja a gép a saját kijelző és a hdmi port meghajtásához is. az nvidia csak akkor működik, ha az előzőn keresztül küldhet jelet.
baromi jó. nem örülök neki, hogy nem lehet szétválasztani őket.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Butcher82
senior tag
Szaisztok,
ha újra pasztázom a lapost, akkot a thermal pad és a chip közé kenjek egy kis hűtőpasztát vagy ez eretnekség?
Tudom, új thermal pad kellene, de az most nincs...***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
X1400 van a kinézett gépben, de ez alapján lényegében ugyanaz. 128 MB van rajta.
Viszont elvileg mindkettő erősebb egy 9600-nál, ami már elég lenne nekem igazából. -
Tim82
félisten
válasz szabifotos #99432 üzenetére
Így utánanézve sajnos valószínű, hogy a sima T460-ban (tehát nem T460s, nem T460p) egyik M.2 SSD sem. [link]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
szabifotos
senior tag
Azt látom, de ezzel műküdne? Mert ha igen akkor ezt megvenném alzáról. 16-ért tűrhető a 240-es...
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #99425 üzenetére
T60-ban lévő X1300-nál azért enyhén jobb a szintén T60-ban lévő X1400. Ha jól emlékszem: dupla annyi dedikált VRAM, illetve 64 bites vs 128 bites memóriasávszél.
Nyilván az igazi egy T60p vagy Z61p lenne, a maga Radeon X1600 Mobility-jának megfeleltethető FireGL GPU-jával és 256 MB VRAM-mal.
-
Tim82
félisten
válasz szabifotos #99429 üzenetére
M.2 2242 SSD-ből nincs nagy kínálat sajnos.
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Lenovo T460-ba keresnék másodlagos SSD-t a pcie foglalatba. Nem igazán fellelhető ilyen típus. Jól nézem, hogy EZ nem megfelelő a foglalatba? Inkább ILYEN kellene? Nincs más alternatíva, csak ez a két modell?
Szerk: Esetleg ez a Transcend TS240GMTS420S? LINK
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #99425 üzenetére
És a gép T42 vagy T43? Mert az T60 GPU.
-
félisten
-
carr
őstag
válasz Tikakukac #99422 üzenetére
nem dúskálunk az ajánlatokban. :/
2200mAh, meg 3900mAh aftermarket van, de semmi érdemleges.
max 50e pezóért új "gyári".360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
totron
addikt
Win7 alatt szeretném használni a középső gombot ("3. egérgomb"), hogy állítható be?
-
Tikakukac
titán
Bármi. A lerobbant power managert 2 hónap alatt nem tudtam megcsinálni és vissza kellett tolni a stock verziós wint.
Úgyhogy passz. Nem véletlen pörgetem megint annyira azt az acronis pendrive-ot.
-
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #99412 üzenetére
Akkor T42p, T43p is szóba jöhet (gyakorlatilag a 9600 Mobility és X600 Mobility GPU-k FireGL verzióival vannak szerelve).
[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
válasz donjohnson #99414 üzenetére
Csak kérdés, mi okozhatta a hibát, valójában.
A rendszer visszaállításnál mi "veszik" el?
Sajnos az updatet nem tudom letiltani, céges laptop...http://totesz.myminicity.com/
-
donjohnson
addikt
használd a rendszer-visszaállítást. állítsd vissza a rendszered a frissítés előtti egyik visszaállítási pontra. utána meg tiltsd le a windows update-et, hogy ne frissítse le megint.
-
Kronk
őstag
Sziasztok, remélem tud valaki segiteni.
Nem működik a touch screen a latpopon, vagyis inkább nem jól működik, ha több ablak van nyitva, tudok köztük lépkedni, de programot inditani, vagy scrollozni, semmi egyebet nem tudok.
Lenovo X380 Yoga
Eddig működött, kb szerda csütörtök magasságában jött egy nagyobb windows update frissités, az tette "tönkre" szerintem.
A rendszer támogatja
A kalibrálás viszont már nem megy
Próbáltam új display drivert, nem segit, visszaálltam a régebbire, nem segit, letöröltem a HID-compliant touch screent, nem segit...
Nincs több ötletem, tudnátok segiteni?
Köszönöm!!!
http://totesz.myminicity.com/
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #99410 üzenetére
Azt passzolom, nálam a t60-ak mentek ipari mennyiségben
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #99408 üzenetére
3 éve sikerült látnom és vennem egyet még. Nagyon elfogytak. Meg nem is voltak igazán sosem.
-
félisten
Arra gondoltam, hogy a kallódó régi TP-im, amiket nem igazán használok, elraktározom láb alól a garázsba.
Az marad, amit napi szinten használok, W520, X220t.
Ezek mellé viszont kéne még valami, amim nincs: XP éra, és erősebb GPU, mint ami az én régiségeimben van.. Radeon GPU, 1024x768, az XP éra elejének-közepének játékaira.
Ahogy nézegettem, a T60p jó választás lehetne erre, van más ötletetek? Mindenképp 4:3 kijelző kellene. -
Tim82
félisten
Szerintem ennél jóval olcsóbban is be tudsz szerezni ilyen "mikiegér" kábelt.
-
Tikakukac
titán
-
wAfu
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene kábel ügyben.
Elég viseltes már a T450-em tápkábele, le szeretném cserélni. Ránézésre ez az alábbi stimmelne is, de azért megkérdem: lecserélhetem?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Tikakukac
titán
válasz Mr Bond 007 #99402 üzenetére
Muter erre használja a gépét. T60 SSD-vel.
Amúgy meg 20-asig. Onnantól jönnek az izmos szopórollerek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Mr Bond 007 #99402 üzenetére
30as sorozat simán vállalható. Ezekre a területekre untig elég.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
Melyik szerintetek az utolsó thinkpad sorozat ami még robosztus, és most is megvehető (itt arra gondolok hogy tempóban még vállalható office böngészés + youtube lejátszásra és nem kapok sírógörcsöt a lassúság miatt) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest