-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz Frawly #101599 üzenetére
"Hogy lehet meggyőződni róla, hogy jó-e egyáltalán a Expresscard slot?" beleraksz egy másik e card csatis cuccot. Ám milyen videokártya raktal bele? Biztos kezeli azt a kártyát? Videokártya drivereket feltetted? Anno w530nal használtam. Ott úgy volt h biosban asszem tiltotta az nvidiat, leszedtem a gépről a drivert, egpu be, videokártyajanak driver fel és ment.
-
Frawly
veterán
Thinkpad X220-ra akarok eGPU-t kötni, de nem látja egyáltalán, sem Win10, sem Linux alatt. Pedig a kártya, base (EXP GDC v8.0 Expresscard-os) kap tápot, pörögnek a ventik.
Ami gyanús, hogy az X220 oldalában egy 54 mm széles expresscard slot van, amit meg én dugok bele, az 34 mm széles, de ha a szélén csatolom bele, akkor belecuppan, és ha újra benyomom, ki is cuppan. Szóval szerintem érintkezik, de a rákötött eGPU-t nem látja. Ugyanúgy csatlakozik, ahogy ezen a videón látni 3:31-nél.
Hogy lehet meggyőződni róla, hogy jó-e egyáltalán a Expresscard slot?
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Silεncε #101489 üzenetére
Erre tudna valaki válaszolni? Illetve van a T450S-nek valami common problem-je, ami miatt nem szabad megvenni? Keresgéltem itt a topicban, nem találtam semmit, de azért megkérdem. Annyi változott, hogy azóta FullHD IPS-t néztem ki, így ez is durva upgrade lenne a HD+ TN-ről + i7, nem i5
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz kraftxld #101595 üzenetére
Nekem nem rémlik, de csak rákerestem most, nem mélyedtem el a részletekben.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz kraftxld #101593 üzenetére
"CoreStore" kulcsszóra keress rá a topikban és elég régen volt téma (2013 körül), talán cadeyrn, lapa és Gondwana fórumtársak pedzegették a témát.
Amúgy nem mSATA-ra volt, hanem még nem mSATA-képes Thinkpad-ek + mini PCI-e foglalatba helyezhető SSD + HDD + Linux kombóval lehetett megoldani.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kraftxld
félisten
Valakinek volt nem bootolható msata SSD-re megoldása régebbi gépeknél. A boot cucc a rendes HDD-n volt, ami már be tudta röffenteni az SSD-t.
Hasonló dolgon ügyködök, csak nem tálálnám fel újra a kereket mert tuti, hogy itt olvastam róla| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
félisten
-
robertka
tag
Sziasztok a T450 es gépemben alapból nem FHD kijelző volt de én már azzal vettem viszont így sajnos nem tudom állítani a fényerejét. Olvastam, hogy ha White list bios-t tennék rá akkor megoldódna a problémám.
Sikerült kiolvasnom a Biosból az adatot el is küldtem egy külföldi fórumon egy srácnak aki elvileg ért hozzá de azt mondta nem tudja megcsinálni. Esetleg itt foglalkozik valaki ilyennel vagy van hogy egyes modellnél ez nem megoldható, van valakinek ilyennel tapasztalata? Köszönöm. -
Penguin95
senior tag
(#101584) Tikakukac: Jól hangzik. Úgy érzem, hogy ez a művelet egyben a hajápolási és fodrászati problémáimat is megoldja azzal, hogy kihullik tőle az összes szál hajam. Lehet majd egyik nap szétkapom, úgy sem árt egy pucolás és pasztázás,
(a Lenovo mérnökeinek meg ezúton is üdvözletemet küldöm, amiért ehhez ki kell szerelni az alaplapot)aztán meglátom. Gondoltam arra is, hogy matricát kap esetleg, csak sajnos egy nagy darabon hiányzik a festék, és emiatt púpos lenne. Bár ezt még egy kis modellező kencefice megoldhatja.(#101585) darvinya: Megfontolom a dolgot, mivel az eddig kinézett Plasti Dip nem biztos, hogy bírná hosszútávon.
-
HSM
félisten
válasz barnam_ #101587 üzenetére
Na ezaz... Nekem is ott egészen biztosan bepattant, de valami mégsem volt oké. Ott látszott, hogy minimálisan magasabban volt a billentyűzetnél és picit feszül, azt én is láttam, azért is szedtem még szét vagy kétszer is, mit csináltam rosszul, de minden alkalommal csak ugyanennyire sikerült összerakni, míg el nem tört pár hét vagy hónap után... És a pöcök is ránézésre full ép, meg a helye is, most is...
-
barnam_
nagyúr
Emlékszem, hogy ott benyomtam a pöcköt, mert különben látszott a rés a burkolat és a dvd között.
De mindegy is, elrepedt, úgyhogy majd megszokom. Csak az zavar, hogy így a billentyűzetet sem szorítja le annyira, és a nyíl billentyűk környékén elég vacak hangja van, ha gépelek.Lehet vadászok majd aprón egy bontottat. Újat már nem veszek, ha az is eltörik 2 hónap után
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Penguin95 #101583 üzenetére
Itt az a baj, hogy a zsanér, nem sima zsanér. Ezek piros menetrögzítővel vannak bent és kereszthornyos a csavar rajtuk. Hőt nem alkalmazhatsz, WD40 nem ér semmi, hegeszteni anyát nem tudsz rá... Szerencsére vagy 3-4 ilyen eset volt, mikor kellett szerelni, de tulaj is ott volt és mutattam, hogy ez nem fog menni.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Penguin95
senior tag
válasz Tikakukac #101581 üzenetére
Nem probléma, úgy is szeretem magam gennyesre szívatni. Mondjuk felmerült bennem az is, hogy inkább lecsiszolom a mostanit, lemaszkolom a gép többi részét, és újrafestem. Csak ez meg nem veszélytelen, mert ha valahol nem tökéletes a maszkolás, akkor lehet volt egy gépem. Plusz az sem árt, ha nem megy rá por, míg szárad, kérdéses az is, hogy bírja a festék... Addig meg kitart a fekete szigetelőszalag. Távolról nem látszik, közelről meg olyan, mint egy matrica.
-
-
Penguin95
senior tag
válasz bb.bocs #101574 üzenetére
Szerintem innét sokan űzik ezt a sportot. Nem ritka gépekhez olcsón van alkatrész, könnyen beszerezhetőek, és még szerelni sem annyira macerás őket. Nyilván van ezekbe is zsebbenyúlós dolog (kijelző, akku, alaplap), de ha valaki nagyon elszánt, ez annyira nem akadály.
Nekem amúgy az X230T-nél még lesz egy fedlapcserém egyszer, egy palmrest sem volna rossz (konkrétan ragasztóból építettem újra az express card foglalat feletti gumitartó helyét), meg 16 GB RAM beszerzése. Egy ideig gondolkodtam i7-es alaplapon is, csak aztán arra jutottam, hogy nem érné meg. A T500 meg még kérdéses. A billentyűzet köré ugyan egy műanyagot mindenképp be fogok szerezni, meg a fedlapot felújítom, de a kijelzőhöz nem biztos, hogy hozzá szeretnék nyúlni. Aztán lehet rákényszerülök, mert már eléggé halvány, beltérben még pont kellemes maximum fényerőn.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Ogard #101576 üzenetére
MacGyver jeligére, azaz a fából vaskarikát kategória? Akkor építsd át az X220-at X250-re, ott és afölött a bioszt már nem lehet kiütni állítólag.
Illetve ha nagyon véded az adataid, használj linuxot titkosított partícióval (LUKS), azt garantáltan nem töri fel az űristen sem jelszó híján.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Ogard
tag
Tele a reddit képekkel arról, hogy lehet kiküszöbölni az X220-on a bios jelszót. (és gondolom egy csomó egyéb thinkpaddal is meg lehet ezt csinálni.) Mit gondoltok, lehet ez ellen tenni valamit?
(Ha már paranoia, legyen 100%)
Valami fizikai megoldásra gondolok, mondjuk olyasmire, hogy le-epoxizni a hozzáférési pontokat vagy ilyesmi.
Teljesen elszállt filmes hacker megoldások is érdekelnek, MacGyver jeligére. -
MurdR
veterán
Sziasztok!
Tim82: ezúton is köszönöm a segítséget, végülis letettem a voksomat egy X270-es mellett.
Nagyon pöpec gépezet, imádom.
(MB Pro után vissza akartam térni Windowsos vonalra, mert nem tudtam a rendszert megszokni)Ma megnéztem egy 3rd gen X1 Carbont is, és elképedtem, hogy hogy a francba lehet a
Thinkpad jelző rajta. Kb. 30másodpercet volt a kezemben, és csak pislogtam, hogy mi mindent feláldoztak a minőség oltárán.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Penguin95
senior tag
válasz bb.bocs #101567 üzenetére
Ilyesmi áron az X230T-t én biztos nem mókolnám, főleg ha még az i7-es verzió is lenne. Régebben egy ideig a T500-at akartam négy magosítani, 1920*1200-as kijelzőt beletenni, meg jobb WiFi kártyát, de végül letettem róla, helyette nyugdíjba ment a drága. Nem lett volna szívem szétgányolni azok után, hogy mennyi mindent túlélt. Bár majd ha jön szembe egy-egy darab, akkor a kijelző, a fedlap, és a billentyű körüli műanyag cserélve lesz, hogy abszolút patika állapotú legyen.
-
Tikakukac
titán
válasz S_x96x_S #101570 üzenetére
Ha valaki olyan szinten felületes, hogy az egyik legalapvetőbb, legszembetűnőbb, leginkább hangsúlyozott paramétere egy gépnek totálisan teljesen más, akkor azt mondom, meg is érdemli.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
S_x96x_S
addikt
-
darvinya
titán
válasz Apollyon #101558 üzenetére
És Tikakukac
Bontani fogom, mert alaplapot horror áron találtam, mind Intel és nVidia-s volt.
Intel-el csak annyi a gond lenne, hogy akkor vehetek komplett hűttő egységet, mert az nVidia-s nem jó hozzá.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bb.bocs
őstag
no senki sem mókol itt bioszt w530ason meg x230t-n?
-
Apollyon
Korrektor
válasz S_x96x_S #101560 üzenetére
lol, ha más nem, ez már erőteljesen jelzi, hogy gáz van inteléknél: AMD-s TP-k
Btw elég gagyi, hogy még mindig a 16:9-es fullhd panelekkel erőlködnek. Most már a 3:2 a király. A webkam retesz viszont extra jó (tudom volt már korábbi genben is), telefonok elő/hátlapjára is kéne.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
S_x96x_S
addikt
új Thinkpad-ek jönnek:
Ráadásul 5-ös végűek.
És egy átlaguzer simán összekeverheti: egy T495s ( Ryzen) > T490s ( ami az INTEL-es verzió )"North America Pricing and Availability:
ThinkPad T495 (14-inch) is expected to be available starting in May 2019, with a starting price of $939.6
ThinkPad T495s (14-inch) is expected to be available starting in June 2019, with a starting price of $1,089.6
ThinkPad X395 (13-inch) is expected to be available starting in June 2019, with a starting price of $1,089.6
""ThinkPad Reliability with the Power of New AMD Ryzen PRO Mobile Processors"
New ThinkPad T495, T495s and X395 Laptops with up to 2nd Generation AMD Ryzen 7 PRO Mobile Processors
https://news.lenovo.com/pressroom/press-releases/thinkpad-reliability-amd-ryzen-pro-mobile-processors/Mottó: "A verseny jó!"
-
Apollyon
Korrektor
-
darvinya
titán
válasz FoxiestFox #101556 üzenetére
Az már biztos.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
félisten
-
metal01
őstag
válasz Francia91 #101552 üzenetére
Hello! Ezt nézted? Elvileg lehet ott panel is.
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
ThinkPad T510-eshez keresnék 1366x768-as kijelzőt, bontásból. Tudtok olyan helyet ajánlani, ahol van esélyem ilyenre? Ismerős kijelzője megsérült, de T510-es bontást nem találok egyenlőre sehol"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
HSM
félisten
válasz FoxiestFox #101550 üzenetére
Pontosan ott fut a pöcök mellett. [link]
Nem tudom, gyárilag szuper volt, csak szét kellett szedjem újrapasztázni, és utána nem akart összeugrani. De még úgy is azért pár hónapig elment repedés nélkül. Nem tudom, mi lehetett, szemmel semmi rendellenesség nem látszott (azon kívül, hogy látszott, hogy ott jobban feszül a kelleténél, és mintha nem lenne teljesen a helyén), és most repedten rendben be is ugrott a helyére. Amúgy egyértelműen az volt a hiba forrása, hogy a pöcök nem ment be teljesen a helyére és felnyomta a palmrestet, ami ettől egy idő után itt elrepedt.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
HSM
félisten
válasz Ganz-[HUN] #101541 üzenetére
Itt van kívülről:
Pontosan a repedés vonala mellett van belül a pöcök az ujjlenyomat olvasó környékén, ha keresel egy képet a hátuljáról könnyű megtalálni. A dolog pikantériája, hogy összerakásnál látszott, hogy mintha nem lenne tökéletesen a helyén, így többször is szétszedtem, és próbáltam a helyére rakni, sikertelenül. A repedés utáni szétszedésnél meg egyből teljesen a helyére ment, azóta is jól elvan ott, nem is rosszabbodott.
Nem tudom, más gépeket érint-e, T430-ason nem volt ilyen gondom, ami van a családban repedésmentes, pedig volt már szétszedve. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz csabyka666 #101547 üzenetére
mint mondtam, takarítsd le a winchestert, és utána kénytelen lesz usbről bootolni.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
csabyka666
veterán
válasz Ganz-[HUN] #101543 üzenetére
Nos, itt a BIOS-t el kell felejteni, mert jelszavazva van. Azért gondoltam a WinToUSB-t, mert akkor elvileg nem tűnik fel neki, hogy más a rendszer, csak betölti a vinyóról.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
bb.bocs
őstag
válasz Tim82 #101545 üzenetére
ohh, ha ezt tudtam volna de jó szeretnék egy w530ast , és egy x230t lapost megcsinálni, ki az aki ezzel játszott már, esetleg van e hozzá leírás stb hogy kell csinálni hogy tuti jó legyen. Úgy tudom ahány thinkpad, annyi féle megoldás. Konkrétan akik ilyen típust mókoltak már azok véleménye érdekel leginkább hogy hogy is kell ezt a műveletet elvégezni.(chip kiforrasztást nem szeretnék)
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
bb.bocs
őstag
Nem találtam leírást itt hogy mennyire szabályos feltenni itt ilyen témát, kérlek segítsetek. Bios "moddingolás", whitelist és barátai Szabad téma vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz csabyka666 #101542 üzenetére
úgy is lehet, de én úgy csinálnám a helyedben, hogy a diskpart után vissza a thinkpadba. Onnan már csak USB-ről lesz esélye bootolni.
Rufussal csinálsz egy telepítőt, GPT (Non-CSM) módban és reménykedsz hogy nem Legacy onlyra van állítva a bios. Ha nem eszi meg, próbálkozol MBR-rrel. Ha úgy sem, akkor úgy ahogy írtad.
De érdemes meglesni hogy mit ír a diskpart. GPT, vagy se. Számomra íratlan szabály, hogy UEFI-s gépre csak gptre telepítünk.
Ugyan itt ha telepítek uefire, első dolgom hogy AHCI On, CSM Off (esetleg ha VGA sima biosos akkor marad egy része), Secure boot on.
Sima biosos gépnél csak AHCI-t kapcsolom be.b[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
csabyka666
veterán
válasz Ganz-[HUN] #101541 üzenetére
Hú, leakadtam. Arra gondolsz, hogy kiveszem a vinyót, leformázom, majd WinToUSB-vel rárakok egy rendszert, visszarakom a vinyót, és ő majd felépíti, mivel úgyis a vinyóról tölti be?
Hát ez eszembe se jutott...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz csabyka666 #101538 üzenetére
Háttértár ki, másik gépbe be, Diskpart, List Disk, Seletct disk X, clean Exit, setup, enjoy.
Arra figyelj hogy UEFI-s gépre ne MBR-es telepítővel menj nek.Edit:
(#101540) HSM: ez a pöcök hol van helyileg? tudnál legalább kívülről képet csinálni? Ez a veszély csak 420-nál áll fent?[ Szerkesztve ]
-
-
csabyka666
veterán
válasz TunerJoe #101529 üzenetére
Köszi a választ! Alaplapcsere megoldaná, de az gyakorlatilag gazdasági totálkár, szóval felejtős. Azt nem tudom, a pendrive-ot jól csinálták-e meg egyáltalán, és azért nem látja a gép, vagy alapból a jelszó miatt a BOOT sem elérhető?
-
Ganz-[HUN]
addikt
Ökörködtem egy kicsit a trackpointal, és ez jutott eszembe. Kiégtem, kész végem van mára
-
HSM
félisten
válasz _adaml21_ #101535 üzenetére
A T460s-el bemutatott vékony építési mód nekem azért eléggé bejött, mint újítás. Jóval kisebb és könnyebb lett, mint a normál társai, és a fém borítása is igen kellemes.
Most már ezt megkapta a normál 490 is, mondjuk az erősen "meh", hogy bejöttek az s verzió kompromisszumai is, mint az egyik ramslot helyett forrasztott ram, illetve fix, nem cserélhető akku.
A T490s-en a másik két "meh" még a palmrestbe épített billentyűzet, attól is tartok, hogy nem lesz fenékig tejfel, ahogy a lehagyott LAN port is biztos lesz, akinek fájni fog. Bár legalább opció helyette a sima 490.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz donjohnson #101530 üzenetére
T450 óta szinte semmi változás, nem viszik túlzásba azért a Thinkpad szériánál a modellváltást
-
MineFox54
őstag
válasz Ganz-[HUN] #101531 üzenetére
a) X1200;T1400;T1500
b) X291;T491;T591
c) X2000; T4000; T5000ezek jutnak eszembe
[ Szerkesztve ]
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz donjohnson #101530 üzenetére
mi lesz az [x]90 sorozat után?
-
donjohnson
addikt
youtube: Lenovo ThinkPad T490 Review by Lisa
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
TunerJoe
senior tag
válasz csabyka666 #101527 üzenetére
F12-t nyomogatni kell, talán úgy, de valószínűleg arra is fog jelszót kérni, így kb. az egyetlen megoldás az
alaplapcsere. Bár HA-n találni egy-két szakit, aki ezzel foglalkozik, sajnos az L580-at senki nem tudja megcsinálni, mert ezekben a jelszó törlése nem lehetséges/még nem tudják, hogy kell. Sajnálom
Bár biztos jön majd valaki utánam, aki jobban ért ehhez a témához, de elsőre ennyi.instagram.com/albert__gyorgy
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Tim82 #101526 üzenetére
Userbenchmark ez alapján nem tudom eldönteni hogy érdemes -e vele foglalkozni.
VRAM mennyiségét lehet állítani valahol? BIOS-ban nem találtam rá opciót.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy ThinkPad L580-as, amire Windows-t kellene telepíteni pendriveról, de nem tudjuk kiválasztani, hogy arról töltse a rendszert. Valami boot agent bejön, de azzal sem megyünk semmire, a BIOS-ba lépésnél meg egy lakatod ad be, gondolom jelszavas.
Nincs nálam a noti, egyik ismerősöm kért meg, hogy találjak valami megoldást, de kifogytam az ötletekből. Van valami módja, hogy működésre bírjuk? A jelszót persze nem tudják.
Köszi a segítséget előre is!
-
Tim82
félisten
válasz Ganz-[HUN] #101525 üzenetére
Ugyanúgy oké az ujjlenyomatolvasós palmrest és a világítós billentyűzet.
Nem játszom a LoL-lal, de tudtommal nem nagy gépigényű: feltételezem, hogy viszonylag alacsony felbontással és részletességgel elégnek kell lennie az NVS5400M-nek hozzá.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Tim82 #101524 üzenetére
Elfelejtettem postolni egy hszt. Faternak vettünk egy T530-ast (ezen fogok lógni amikor ő nem).
Nagyon megtetszett a gép és szerintem felfeljesztgetem magamnak amit csak lehetséges. Bár arra egy nVidiás jobb lehet. League of Legendsre mennyivel lenne jobb envedijával?
-
Tim82
félisten
válasz Ganz-[HUN] #101523 üzenetére
Ez most melyik gép? A T450 vagy T450s?
Ha igen, mind ujjlenyomatolvasós palmrest-et, mind világítós billentyűzetet nyugodtan tehetsz bele, kezelni fogja.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Tim82 #101522 üzenetére
Véletlen átugrottam azt a hírdetést. Köszi
Nem vettem észre, és nem találtam. Yikes de hülyének érzem magam.
Viszont kérdés: Ha a felső házat egy újlenyomatolvasósra cserélem, így lesz benne újlenyomat olvasó. Be tudom kötni a gépbe? Alaplapon megvan a helye mindennek? Ugyan ez a kérdés vonatkozik a klavira, cserélhető háttérvilágítottra?Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Tim82
félisten
válasz Ganz-[HUN] #101521 üzenetére
Valószínűleg meg fog lepni, de "trackpoint" néven van találat...
-
Ganz-[HUN]
addikt
Trackpoint gumit milyen néven lehet találni HA-n?
-
HSM
félisten
válasz barnam_ #101515 üzenetére
Van ott egy bütyök, ami pokoli nehezen ugrik be a helyére, és ha nincs ott, akkor felfeszíti a palmrestet kissé, ami utána hamar reped. Nekem is elrepesztette, mikor rosszul raktam össze. Jó hír, hogy repedés után már játszva beugrik a kis pöcök a helyére és nem romlik tovább a helyzet.
-
vargas0502
tag
válasz FoxiestFox #101518 üzenetére
Jogos, használni kell és kész.
A W szériánál az illesztésnél a sarkak voltak eléggé kényesek. -
félisten
válasz barnam_ #101515 üzenetére
Régi TP-k műanyagja is ugyanúgy repedt, nyugi. Gyakorlatilag mindegyiken megvoltak a gyenge pontok. Volt, amelyiknek a palmerest gomboknál, volt, aminek a jack csatinál, volt, aminek a pcmcia mellett.
A rollcage és a műanyag illesztése sosem volt tökéletes, nagyon nem is lehet, mert más tulajdonságú anyagok.
Használd, és kész. Nem nézegetni van -
szilvaspet
tag
válasz Mohhoj1986 #101514 üzenetére
Szia! Én ugyanilyen vettem az általad linkelt eladótól 1 éve. Szerintem jó, 5-6 órát bír vele a gép, azt nem tudom hogy gyári, eredeti-e...
-
barnam_
nagyúr
válasz barnam_ #101496 üzenetére
- új billentyűzet körüli burkolat touchpaddel és ujjlenyomat olvasóval
Alig, hogy ezt leírtam, tegnap este vettem észre, hogy ugyanúgy elrepedt a burkolat a nyíl billentyűk melletti részen, mint az előtte lévő. Ez milyen minőség már?! Március 19-én kaptam kézhez. Oké, hogy Ebay-es rendelés, tehát fene tudja eredeti alkatrész-e, de az is elrepedt amit a szerviz cserélt ki garanciában.Mindeközben a kb. 10 éves T400-om burkolatán kb. egy karc sincs (leszámítva LCD fedél), pedig százszor szétszedtem már
-
Mohhoj1986
tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek. Thinkpad x230-hoz szeretnék vásárolni akkut, olyat ami minimum átlagos használattal elmegy kb. 5 órát. Én ezt néztem ki: https://www.ebay.com/itm/94Wh-8-4Ah-Genuine-9-Cell-44-Battery-For-Lenovo-ThinkPad-X230-X230i-X220-X220i/132289287246?hash=item1ecd0e544e:g:g0wAAOSwKBNZinAO
Nem tudom, hogy ezeket megéri e megvenni, vagy inkább keresgessek itthon? -
Silεncε
őstag
válasz fattyu #101512 üzenetére
Nekem kicsi és pontatlan (jó, a kicsi az megérthető a gép mérete miatt). Előfordulhat, hogy az enyém rossz, de mivel ez a második, ami nálam van és az előzőnek is hasonló volt, nem gondolnám, hogy rossz lenne. Az a vicces, hogy a hasonló korú, ötödennyibe kerülő IdeaPadom touchpadje is ezerszer jobb ennél.
-
HSM
félisten
válasz _adaml21_ #101509 üzenetére
A saját tapasztalatom, hogy egy hét szenvedés vele, viszonylag magas érzékenységen. Aztán soha többet nem akarsz gépet nélküle.
De tényleg, vigyázz, nincs visszaút.Mondjuk talán kivétel a x40-es széria, ott finoman szólva nem lettek valami ergonómikusak a pöcökegér gombok, az elég durván rontja a használhatóságát.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
HSM
félisten
válasz Tikakukac #101503 üzenetére
A trükk szerintem, hogy ahogy írja: "még a touchpaddel is teljesen jól megbarátkoztunk".
A x40-es szériánál nem a touchpaddal igazán nehéz megbarátkozni (bár a mozgásérzékelős gombnyomás is tud ám idegesítő lenni rendesen), hanem a használhatatlan pöcökegér gombokkal.
-
_adaml21_
őstag
válasz Tikakukac #101503 üzenetére
Barátnőm előtte egy Thinkpad E531-et használt, annak még szörnyűbb volt volt a touchpadje, tehát ez neki előrelépés lépés volt
Én meg még egy macbook pro szintű touchpad mellé is egy használnék egy MX Performance egeret, szóval nekem meg mindegyMilyen kijelző való bele? FullHD is lehetséges?
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy megkímélt X240-ese; nem tudjátok, hogy ebbe lehet-e valamilyen módon IPS kijelzőt szerelni? Kb. ez az egyetlen gyenge pontja a gépnek, még a touchpaddel is teljesen jól megbarátkoztunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest